субота, 7. октобар 2017.

Voli me, ne voli me....Ne samo zbog jednog aspekta....nakupilo se ovih dana....



Subota je....Subotom vlada Saturn
, a on je kao što znate u Strelcu, putuje ka Jarcu (još ćemo se družiti sa ovom energijom sve do 20.decembra)....Saturn je danas na 22* Strelca, danas i sutra će biti aktuelan (ali i još koji dan sledeće nedelje)....Posle svega što se izdešavalo u ovoj nedelji, posle svih konjukcija, opozicija....Punog Meseca, glavne zvezde su i dalje Venera i Mars u Devici, ali i Merkur i Sunce u Vagi...Venera i Mars se polako odvajaju jedan od drugog, ali i dalje su u konjukciji....⭐Venera je brža i koliko sutra praviće egzaktni-tačan-najjači kvadrat sa Saturnom u Strelcu, a Merkur i Sunce će biti u egzaktnoj konjukciji...Hoće nas ove nedelje konjukcije :))).
Kvadrat Venere i Saturna mnogi će doživeti kao ljubavni izazov....i jeste izazov, samo mnogo manji od onog što nas očekuje sledeće nedelje a to je kvadrat Marsa i Saturna!!!
Mesec je od noćas u 01:55 CET u Biku....potreba za emotivnom i materijalnom sigurnoću je tu...potreba za mirom, spokojstvom, udobnošću....Da li će tako biti? Sve zavisi od aspekata Tran Meseca u Biku sa vašim planetama!!! Generalno ovaj Mesec će nas usporiti, što nije loše ipak je vikend, subota....Ali šta ćemo sa Venerom? Ona je vladar Bika, a već sam najavila njen kvadrat sa Saturnom vladarem ovog dana (subota)!!!
Mesec u Biku nas usporava, kvadrat Venere i Saturna nas takođe može usporiti, zakočiti....Ljubavni život sa inhibicijama (kočnicama)....Venera u Devici, sklona analizi, redu, radu, higijeni....Saturn u Strelcu morališe, drži "predavanja", uči nas....neke lekcije moramo da savladamo....Sa Venerom (ali i Marsom) u Devici mnogi od vas su skloni analizi, kritici....ili kako bi to naš narod rekao zvocanju :)). Dobro razmislite pre nego krenete da zvocate :)), jer Saturn je u Strelcu, u znaku koji je velikodušan, koji nudi šire vidike...on je taj koji insistira na istini...nudi mudrost, znanje....Kvadrat između ovakve Venere i ovakvog Saturna nagoveštava neko iskušenje, negde i neki problem, lekciju koju morate da savladate...Kako je Saturn ovde zadužen za lekcije, mislim da je u pitanju pre svega sistem verovanja (Strelac)!!! Kvadrat bi mogao da donese problem baš tu....u veri i nadi....Venera (emocije, ljubav, uživanje, zabava, odnosi) pod pritiskom (kvadrat) i onda eto tu je može ući na "mala vrata" nesigurnost, neverovanje....I već sam napisala negde tu je i pitanje: Da li me voli!? A nije to ništa naspram onog što nas tek čeka....a to je kvadrat Marsa i Saturn....ova energija na sve ovo može doneti i neku okrutnost...Ovako u kvadratu Mars može postati destriktivan....a borben je uvek!!! Dakle, posle nekog zastoja, kočenja, negde i tuge, dolazi bes, ljutnja.....
Da vas još jednom podsetim....🌙Mesec je danas (i sutra) u Biku...ova energija nagoveštava da nećemo biti baš spremni za promene....a nešto se menja...Opet sa druge strane Mesec u Biku je tu da nam pomogne, da budemo stabilni....lakše je uhvatiti se u koštac sa krizom....a krize negde može biti sve zbog sutrašnjeg egzaktnog kvadrata Venere i Saturna!!!
Mesec u Biku danas ima samo jedan aspekt....na kraju dana 21:57 CET, Mesec u Biku sekstil RxNeptun u Ribama na 12*...Od jutros nema ovog aspekta...krenuće sa delovanjem negde oko 15h CET....I možda nam baš on treba da ova subota prođe lakše...i da nas lakše uvede u sutrašnji dan...



Mesec sekstil Neptun
Kada prođe ovo jutro, negde posle podne...."Izvadimo čarobni ćilim" pa na neki oblak :))). Šalu na stranu ali ovaj aspekt je aspekt mašte, kreativnosti, umetnosti... Aspekt za opuštanje, meditiranje....Ono.... pogled u daljinu pa kuda nas odvede :)). Samo pazite sa glavom u oblacima..... Lako je upasti u ovu energiju, teško je iz nje izaći....ono kada vam se svidi pa nebi silazili sa oblaka....U tome je poenta vratiti se posle kraćeg odmora od svakodnevice....Ova energija je dobra za umetnička stvaranja (poezija, slikanje, gluma, pevanje.., dobar je za ritam i ples... Za duhovnost, saosećajnost....Dobar je i za povezivanje sa porodicom....opet na nekom dubljem duhovnom nivou....
Ja ga imam ove godine u solarnom aspektu i mislim da je moj ćilim više u funkciji nego što nije :-)))...Uradite sve što je neophodno, pokušajete da se setite da nije najbolje da zvocate :)), da je još manje dobro da budete nesigurni....kvadrat Venere i Saturna je tu negde u pozadini, sutra će biti najjači, možda je bolje da iskoristite sekstil Meseca i Neptuna....maštajte, meditirajte, uživajte....pogledajte neki film, čitajte knjigu....Mada ako kvadrat pritisne....ne bežite suočite se sa problemom....samo bez panike!!! Sve dođe i prođe!!!

I lako je reći ne zvocajte....biće teško, jer danas i sutra imamo i ⭐konjukciju Merkura i Sunca u Vagi!!! Misli, reči....lete (Vaga - vazduh)... Vladar Vage, Venera u kvadratu sa Saturnom....teško će biti izvodljivo da se reči zaustave...sama konjukcija je dobra....samo da nije kvadrata Venere i Saturna...Ali tu je...Kada sve ovo znate, budite oprezni...posebno sa rečima, bilo one izgovorene reči, bilo napisane...A u današnje vreme sa onoliko mogućnosti da se poruka pošalje biće teško da se naterate da poruke ne šaljete :))). Kada i ako već morate (Merkur konjukcija Sunce)....onda bar pripazite šta kažete i šta pišete!!!

À la folie... pas du tout (Voli me, ne voli me)

Voli me, ne voli me....
Ne samo zbog jednog aspekta....nakupilo se ovih dana....
Venera konjukcija Mars / trigon Pluton, Venera konjukcija Mars kvadrat Saturn, Merkur konjukcija Sunce inkonjukcija Neptun, kvadrat Pluton, Pun Mesec u Ovnu, Jupiter opozicija Uran...


Нема коментара:

Постави коментар