уторак, 17. октобар 2017.

Jedan (sasvim običan) utorak....Merkur u Škorpiji od 17.oktobra do 05.novembra...ali još (po)nešto...



Bože daj da budem jak, da mi prođe utorak...
Kakav je dan pred nama....Da krenemo redom :-). Utorak je...Marsov dan, Mars je još uvek u Devici sada na 26*, ⭐u inkonjukciji je sa RxUranom u Ovnu na 26* i svakako unosi u današnji dan nemir i nervozu...⭐Mars u Devici je i još uvek u opoziciji sa RxKironom u Ribama....
U nedelju sam videla muškarce koji plaču javno....naslov Muškarci to ne rade, je svakako bio dvosmislen....i zapravo je aludirao baš na ovakve situacije....
⭐Danas će Mars (13:26 CET) biti u egzaktnoj konjukciji sa Mesecom u Devici, vrlo intezivna energija!!! I kako je Mars vladar utorka, današnji dan preko energije Marsa i njegovih aspekata sa RxUranom (inkonjukcija), RxKironom (opozicija) i Mesecom (konjukcija), svakako nagoveštava u najmanju ruku uzbudljiv dan!!!
⭐Sunce u Vagi je još uvek u sekstilu sa Saturnom u Strelcu....nema odustajanja za bitne vam stvari u životu!!!




Merkur je jutros u 09:58 CET prešao iz Vage u Škorpiju...Spreman za sutrašnji susret (konjukciju) sa Jupiterom u Škorpiji na 1* u 10:54 CET!!!

Merkur u Škorpiji boravi od 17.oktobra do 05.novembra!!!

Dok boravi u Škorpiji Merkur će praviti aspekte:
18.oktobar 10:54: Merkur konjukcija Jupiter
⭐(prvi aspekt i Merkura u Škorpiji i Jupitera u Škorpiji)
24.oktobar 17:55: Merkur trigon Neptun
28.oktobar 05:24: Merkur sekstil Pluton
03.novembar 03:02: Merkur inkonjukcija Uran

Kiron!!!

Mesec je u Devici, sada na 24*
Od jutros (07:23 CET) Mesec u teškoj energijikvadrata sa Saturnom u Strelcu....
Ono kada nadođe neki umor a tek se probudili....kada sabajle :)) krene D-mol i tuga neka....a meni u glavi pesma "ne mogu ti reći šta je tuga"....jer realno nema mesta (bar kod mene) za tugu....Umor je ok....i suze su ok.....samo baš je nekako rano za ovu energiju...
I na sve to još ⭐opozicija Meseca sa RxKironom (11:02 CET), već se borimo nekoliko dana sa Marsovom opozicijom sa RxKironom...otuda priča o mogućim suzama dodatno!!! Teška energija tamo gde ima "pogodno tlo", gde je već RxKiron "proradio"!!! Za one koji možda čitaju prvi put Kiron su naše rane, boli naše...On je retrogradan, pa je izvesnije da se radi o nekoj bolnoj prošlosti koja nas je "zaskočila" i ne pušta ovih dana!!! I da nam ne bude "dosadno" već spomenuta ⭐konjukcija Meseca i Marsa u 13:26 CET!!! 
Mislim šta reći...nego nedajte se...izdržite dragi moji...Ono što nas "ne ubije, ojača nas"...Znam, znam....lakše je reći nego učiniti ali nije nemoguće....Već sam spomenula da i danas imamo energiju sekstila Sunca i Saturna...tako gde ima volje (Sunce) ima i načina (Saturn)!!!
🌙Mesec će danas od 13:26 do 19:34 biti u praznom hodu!!!
Mesec prelazi u Vagu u 19:34 i polako nas uvodi u energiju Mladog Meseca koja će se dogoditi u četvrtak!!!



Nekada je utorak bio specijalan dan za mene....svakog utorka par godina bila sam u posebnoj priči koja mi je mnogo pomogla da danas kada dođe utorak kao ovaj, kažem sebi izdržala si i gore :))).



Нема коментара:

Постави коментар