уторак, 31. октобар 2017.

Neke ptice će da polete po treći put... Saturn u Strelcu trigon Uran u Ovnu...




Da li ste spremni za pozitivne promene :)))

I ako vas ne vidim niti čujem....osećam da ste svi uzviknuli sa osmehom, naravno da jesmo :)))
Tako i treba...Osmeh na lice...ideje u glavi :))), pa neka krene...

Saturn u Strelcu trigon RxUran u Ovnu 11.novembra na 25*

Da se potsetimo malo na ovaj aspekt:
Imali smo ga poslednji put egzaktno 19.maja 2017. i ja sam o njemu pisala ovako:

Sve je zapravo počelo u decembru prošle godine!!! Egzaktno samo ga imali 25.decembra 2016., na katolički Božić, sećam se tih dana kao da je bilo juče. Tada nam je on došao kao sunce posle kiše...Ulivao je nadu....i tada je zapravo sve oko promena krenulo i globalno i lično!!!

Sada je tu da nas još jednom pokrene....
U maju ove godine Mesečevi Čvorovi su tek promenili energije (08.maj 2017.), prešli su retrogradno iz Device i Riba u Lava i Vodoliju... Nekako se poklopilo da su i tada (u vreme drugog trigona Saturna i Urana) bili aktuelni Mesečevi Čvorovi, kao što su i ovih dana...Aspekti sa MČ donose mogućnost i priliku da se nešto menja....i to je krenulo sada nekih desetak dana pre trećeg egzaktnog trigona Saturna i Urana koji će se dogoditi u 10:44 CET 11.novembra 2017.!!!


Prvi trigon Saturna i Urana 25.decembar 2016.

Drugi trigon Saturna i Urana 19.maj 2017.

Prvi trigon se dogodio u vreme egzaktne opozicije Jupitera u Vagi i Urana u Ovnu, kao i čuvenog kvadrata Urana u Ovnu sa Plutonom u Jarcu  (nije bio egzaktan ali je bio vrlo snažan u to vreme). Zapravo to je bilo ono vreme kada je T-Kvadrat vladao nebom!!! Ni malo laka energija tada!!!
U maju u vreme drugog trigona, opozicija Jupitera i Urana nije bila jaka, ali smo imali inkonjukciju Jupitera i Neptuna!!! Imali smo i kvadrat Saturna i Kirona!!! Dakle, u maju nije bilo T-kvadrata ali od njega je ostala energija kvadrata Urana i Plutona!!!
I prvi i drugi put ovaj trigon je egzistirao u vreme zaista teških energija!!!
⭐Sada po treći put Saturn u Strelcu je direktan, Uran u Ovnu je retrogradan, na 25*!!!
Mesečevi Čvorovi su aktuelni kao i u maju ove godine, aktuelan je i kvadrat Saturna u Strelcu sa RxKironom u Ribama...i to je otprilike to što se tiče ostalih bitnijih aspekata i tranzita!!!

Treći trigon Saturna i Urana 11.novembar 2017
Na sam dan 11.novembra kada će ovaj trigon biti najjači i egzaktan, na nebu zaista zanimljive energije!!! ✨Trigon Saturna i Urana biće deo Velikog Vatrenog Trigona: Mesec u Lavu, Saturn u Strelcu i RxUran u Ovnu!!! Kratkotrajan aspekt koji traje samo tog dana i on će biti vrlo značajan za one koji tog dana imaju rođendan (imaće ga u solarnom horoskopu) ali značajan i za one koji će se tog dana roditi jer će ga imati u natalnom horoskopu!!! Za sve ostale taj dan će značiti veliki zamajac u nekim promenama u koje možda tek ulaze ili su ušli nekada u bliskoj prošlosti (RxUran)!!!
Kvadrat Saturna i RxKirona od 02.novembra je i dalje jak!!! Od kratkotrajnih aspekata značajna je inkonjukcija Marsa u Vagi sa RxNeptunom u Ribama!!! Ali, u principu ovaj treći trigon je u mnogo lakšem okruženju kada su u pitanju ostali aspekti od prvog (decembar 2016.) i drugog (maj 2017) trigona!!! Bitno je i to što je Saturn direktan i što lagano ali sigurno ide ka prelasku iz Strelca u Jarca što će se dogoditi relativno skoro 20.decembra 2017. Uran će biti retrogradan sve do kraja godine u direktan hod će krenuti 02.januara 2018.!!!
Jupiter je sada u Škorpiji, za razliku od prvog i drugog trigona kada je bio u Vagi i kada je pravio opoziciju sa Uranom u Ovnu!!! Naprotiv, sada Jupiter u Škorpiji 11.novembra već na 6* biće sve bliže i bliže ✨trigonu sa RxNeptunom u Ribama 03.decembar 2017.!!! I da samo napomenem taj trigon Jupitera i Neptuna će biti prisutan (dozvoljen orbis delovanja) i 11.novembra!!!

I kao što vidite ovaj treći poslednji trigon Saturna u Strelcu i RxUrana u Ovnu ima mnogo jaču energiju nego prva dva!!! On je zapravo sada tu da zaokruži priču o promenama koje su počele krajem decembra 2016. i globalno i lično!!! Pozdravićemo se sa ovim trigonom relativno brzo, već negde oko 20.decembra kada će Saturn preći u Jarca, a Uran sa 25* preći na 24*!!! 

Koliko god da traje, mesec i nešto više dana i ako nam nije dovoljno mora da nam bude dovoljno da izvršimo neke bitne promene i globalno i lično!!! Prvo da krenemo od sebe a onda i kolektivno!!!
Pozdravićemo se sa ovom energijom krajem decembra, sledeći trigon Saturna i Urana dogodiće se dalekog marta 2047.godine!!! Pa vi sad vidite :-))). 

⭐Generalno uticaj Saturna dok još boravi u Strelcu biće za sve nas interesantan zbog dva aspekta koji se javljaju po treći poslednji put:

Saturn kvadrat RxKiron u Ribama 02.novembar na 24*
Saturn trigon RxUran u Ovnu 11.novembra na 25*
Saturn u Strelcu na samom kraju zaokružiće neke naše bolne situacije RxKiron, ali i dati nam šansu, priliku, mogućnost, predispoziciju (izaberite šta vam je drago) da nešto promenimo RxUran!!! Kao što vidite direktni Saturn je u aspektima sa retorgradnim planetama.....vreme je da se oprostimo od neke prošlosti, na teži način RxKiron i na lakši način RxUran!!!

⭐Energiju kvadrata Saturna i Kirona osetiće najviše: Strelčevi, Ribe, Device, Blizanci, ali i svi oni koji imaju neke planete na oko 24* ovih znakova!!!

⭐Energiju trigona će nešto više od ostalih osetiti: Strelčevi, Ovnovi i Lavovi, ali i Vage i Vodolije, kao i svi oni koji imaju neke planete na oko 25* ovih znakova!!!
⭐⭐⭐Trigon Saturna i Urana će nam svima dobro doći da unese malo reda....posle nekoliko godina iza nas svih T-kvadrata i ostalih zlotvora :-)))), sada je vreme da sprovedemo neke promene!!! I naravno, kada ovaj trigon prođe to nikako ne znači da više nećemo imati prilike za promene....biće ih naravno još!!!! Ovaj trigon je sada značajan jer će zaokružiti neke promene koje su nam se nametnule od kraja 2016. godine!!! Predhodnih 5/6 godina bile su za mnoge od nas teške, sada je vreme da zaokružimo neke priče! ⭐Uran kao bitana energija promena sledeće godine u maju prelazi u Bika i tada će pričati drugu priču o promenama!!! U Biku će boraviti do 2025.!!!
Trigon Saturna i RxUrana će svakako doneti pozitivne promene i globalno i lično! 
⭐Promene koje donosi ovaj trigon neće osetiti ili će možda propustiti ovu energiju samo oni koji na promene nisu spremni!!! Kako je to moguće? Moguće je ako ove planete iz ovog trigona imaju neke neharmonične aspekte sa vašim planetama!!! Dakle ovaj trigon imamo svi Tran Saturn trigon Tran RxUran u nekim natalnim kućama oni sada prolaze - tranzitiraju!!! Ali oni svako za sebe prave i neke druge aspekte sa vašim planetama: harmonični aspekti će celu priču još pogurati i ubrzati, neharmonični aspekti mogu usporiti priču ili neke od vas udaljiti od promena!!! Sve već prema vašim horoskopima (natalni + tranziti+predikcije+solarni)!!! Nikada ništa nije jednostavno....nekada nam nešto (neki aspekti) otežaju život...Ali, nemojte to da shvatite kao kaznu....već kao iskušenje! 
Život je stalna borba!!!


Saturn u Strelcu trigon RxUran u Ovnu 11.novembra na 25*
⭐⭐⭐Pročitajte još jednom tekst koji sam pisala u maju 2017. godine gde sam opširno pisala o ovoj energiji. Namam šta više da dodam, mada ko zna ima još do 11.novembra :)):


Sada mogu samo da dodam....neke ptice će ponovo da polete!!!!

⭐Neke tehničke stvari: pogledajte u kojim kućama (oblasti života) se nalaze Tran Saturn u Strelcu na 25* i Tran RxUran u Ovnu na 25*!!! Te dve kuće su sada bitne!!! Ako su od 2016. godine menjali kuće onda su na neki način bitne i te kuće!!! Naravno pogledajte i gde se nalazi RxKiron u Ribama na 24* i ta kuća je bitna zbog kvadrata sa Saturnom u Strelcu koji će se dogoditi nekoliko dana pre ovog trigona!!! Bitne su i druge kuće, njih ću spomenuti zbog onih koji imaju više znanja ili uče astologiju, to su kuće kojima vladaju Saturn (Jarac, Vodolija), Uran (Vodolija), vladari tih kuća su Saturn i Uran i te kuće vrše neki uticaj!!! Ima tu još mnogo toga da se povezuje....ali to bi bilo previše za laike!!! I da vas ne zbunjujem, sasvim je dovoljno za sve one koji o ovome pojma nemaju :)), da znaju koji je generalni uticaj ovog trigona!!! Svi razumeju reč: PROMENA, a ovde se radi o promeni ili promenama!!! 
Dakle, zvezdice...polettite kao ptičice :))).




Нема коментара:

Постави коментар