четвртак, 26. октобар 2017.

Sreća koju tražimo izmiče nam...sreća koju pružamo vraća nam se....Sunce konjukcija Jupiter u Škorpiji.....


Kada se sretnu Sunce i Jupiter....
To vam je kao da su se srela dva prijatelja i polete jedan drugome u zagrljaj srećni što se vide posle godinu dana :-)). Zagrljaj je čvrst, sreća je opipljiva :))
Šta njihov susret nama donosi?

Možemo dalje, bolje, više..
Kada se sretnu Sunce koje predstavlja identitet, karakter, volju, vitalnost, zdravlje...ego I Jupiter koji sve što dotakne :)), širi, uveća, obogati....sve nam može izgledati veće od života!!! Sve je lepše, sjajnije, bogatije....radosnije!!! Sretnu se jednom godišnje, kratko traje taj susret ali je prilično efektan. Blago onima koji ovaj aspekt imaju u svom natalnom horoskopu, ili ga sada imaju kao tranzitni ali ⭐obrnuto Tran Jupiter u Škorpiji preko Nat Sunca!!!
Možemo da krenemo od najosnovnijeg ali i najopštijeg...ova konjukcija širi vidike...bolje i jasnije vidimo svet oko sebe. Dobar je za putovanja, odličan za učenje, polaganje ispita ili za prijavljivanje ispita, početak neke nauke (učenja)....to mogu biti i neki kursevi, zapravo svako širenje znanja!!! Odličan je i za one koj prenose znanje drugima, za profesore, trenere i sl.
Sve što započnete u vreme ovog tranzita ima izgleda za uspeh u budućnosti...




U savremeno vreme kažemo odličan je za započinjanje nekih vama bitnih projekata (čak i ako niste estradni umetnik), šalu na stranu i sam život je projekat...
Preko Sunca ovu energiju koristimo za lični uspeh i blagostanje, posebno za zdravlje i vitalnost, jer kada to imamo imamo i sve ostalo. Onda i sve ostalo...za poslovni uspeh, finansijski, duhovni...Ovo je period za bolje finasije, više poklona i sl.
Ako ste do nedavno imali težak period, ako ste doživeli neki neuspeh i sl. ova energija će svakako pomoći.....posebno jer se događa u energiji Škorpije, pa je mogućnost transformacije i regeneracije tu, samo je treba osetiti i primeniti!!! Ovo je vreme za veru i nadu....a kao što znate nada poslednja umire....Iskoristite ovu šansu i priliku najbolje što umete...Budite najbolji u onome čemu težite!!! Pomognite sebi!!! Pomognite i drugima!!! Vratiće vam se!!! Ovo je snažan potencijal, ne treba ga propustiti!!! On vam može pomoći u vašem statusu, položaju, samopouzdanju...Ne razmišljajte koliko traje Tran Sunce konjukcija Tran Jupiter uradite nešto dobro za sebe!!! Vi koji imate Tran Jupiter preko Nat Sunca ovo je početak 12 godišnjeg ciklusa vi ste nešto srećniji!!!
Još nekih opštih momenata: ova energija pojačava veru, verovanja, ideale...donosi jak potencijal (Jupiter), veliki optimizam!!!

Mr. Big (sex and the city) oličenje ove konjukcije
⭐Mali dodatak: Kako je Sunce u horoskopu muška energija, muškarac....napredak ide i onima koji predstavljaju Sunce u vašim životima!!! Ženama mužu, partneru, prijatelju, ocu...Muškarcima ocu, prijatelju... Žene u ovom periodu mogu upoznati neku "zverku" :)), ili Mr. Big-a kao u seriji  sex and the city!!! Posebno ako vam se ova konjukcija nalazi u 5.kući, ali i u 7., 1.kući....mada i ostale kuće ako se dobro povežu mogu da pričaju ovu priču!!!

Kako nikada samo jedan aspekt ne "radi" sam, bitni su i ostali aspekti koje Sunce i Jupiter (sada u Škorpiji) prave sa ostalim planetama na nebu ali posebno sa vašim natalnim planetama!!! Ti aspekti će reći koliki i kakav je zapravo uticaj ove konjukcije na vaš život. Svakako je u osnovi pozitivan, to nikako nije sporno....Ali neki kvadrat ili opozicija sve ovo mogu promeniti i pokvariti...Negde ova priča može otići u samoljublje, samohvalu (Sunce), pohlepu, preteranost (Jupiter) ali u negativnom smislu. Svaka priča ima dve strane, tako i ova priča o ovoj konjukciji....Ako imate ovakvu priču....neharmonične aspekte sa ovom konjukcijom morate da budete toga svesni i da kontrolišete svoj ego, da vežbate mir i suzdržanost, umerenost i da na taj način pozitivno usmerite ovu energiju koja je u osnovi pozitivna!
U ovakvim energijama (kvadrat, opozicija) možete osetiti i negativnu stranu Jupitera, zapravo možete shvatiti da Jupiter nekada i nije pozitivan. Mogao bi vas uvući u neka preterivanja, nezgode i sl. Potrudite se da vam se to ne dogodi!!! Nemojte da vas on odvede u rasipništvo, pohlepu, egoizam....



✨Današnja konjukcija Sunca i Jupitera je egzaktna i najjača....Ona će trajati zahvaljujući orbisu delovanja, za konjukciju 7* oko dve nedelje!!! Sunce ide brže, Jupiter će takođe polako menjati stepen....negde oko 08.novembra ovaj uticaj će biti slab i polako ga više nećemo osećati i ako će oni i dalje biti u istom znaku  dalje vršiti jak uticaj!!! ⭐U to vreme će im se pridružiti i Venera 07.novembra pa ćemo i dalje imati snažnu energiju Škorpije!!! Neko će pomisliti kratko traje....ali nije tako!!! Kada je ovakava energija u pitanju nekada je samo jedan trenutak dovoljan!!! Naravno, oni koji imaju ✨tranzit Jupitera preko Nat Sunca (Škorpije) ovu energiju će imati nešto duže!!! I doživeće je na jači i negde (opet zavisi od drugih aspekata) na efektniji način!!! Kako ćete znati da li imate ovaj tranzit? Prema stepenu na kom se nalazi vaše Sunce u Škorpiji...Sada ga proživljavaju svi oni koji imaju Sunce na oko 3* Škorpije....i onda kako Jupiter ide napred u vreme boravka u Škorpiji menjaće stepen tako i ostali rođeni u Škorpiji imaće ovaj tranzit!

http://zvezdanindnevnik.blogspot.rs/2014/12/kuce-astroloske.html

Kuća u kojoj vam se nalazi ova konjukcija je kuća ili oblast života koja će doživeti neku ekspanziju, neko širenje i neko blagostanje od gore navedenog....Planete pričaju svoju priču....Sunce i Jupiter možemo posmatrati kao glumce, uloga je znak - Škorpija, scena je kuća u kojoj su glumci, a konjukcija je način na koji glumci igraju uloge!!!
Za ovu priču su jako bitne i kuće kojima vladaju posebno Sunce (Lav) ali i Jupiter (Strelac, Ribe) i odatle idu uticaji i neka priča koja treba da se poveže!!!



⭐Sledeća konjukcija ovih planeta je sledeće godine 26.novembra 2018. Jupiter i Sunce u Strelcu na 4*! Prošle godine je bila 26.septembra Sunce i Jupiter u Vagi na 3*....Što se tiče konjukcije Sunca i Jupitera u Škorpiji na 7*, nju ćemo imati za 12 godina, 30.oktobra 2029.
Sadašnji tranzit Jupitera u Škorpiji i ovu konjukciju sa Suncem posmatrajte kao energiju koja ima svoj ciklus od 12 godina, energiju koju treba iskoristiti kao početak nečega što će imati pozitivne efekte i posledice u budućnosti!!!





Sreća koju tražimo izmiče nam...sreća koju pružamo vraća nam se....




Нема коментара:

Постави коментар