понедељак, 2. октобар 2017.

⭐Šta rade zvezde u periodu od 2.oktobra do 9.oktobra




Ponedeljak je....dan kojim vlada Mesec....Drugi dan oktobra....prva nedelja oktobra....Juče sam postavila tekst ZVEZDE U OKTOBRU....jutros dobijem poruku: Šta je sa nedeljnim izveštajem :)))... Ima ga "krije se" u mesečnom :))). Ali ok....shvatila sam poruku :)))....izgleda da sam vas baš razmazila :)))).

Mesec je sada u Vodoliji na 26*...Mesec će praviti harmonične aspekte do promene znaka, sekstil sa RxUranom u Ovnu (11:13 CET), i trigon sa Jupiterom u Vagi (13:12 CET)...Mesec će biti u praznom hodu od 13:12 do 16:26 CET, kada će preći u Ribe...

Ove nedelje na zvezdanom nebu:
02.oktobar 01:36: Mars trigon Pluton
03.oktobar 21:09: Venera trigon Pluton
05.oktobar 18:53: Venera konjukcija Mars
05.oktobar 20:40: Pun Mesec u Ovnu na 12*
08.oktobar 14:53: Venera kvadrat Saturn
08.oktobar 22:53: Sunce konjukcija Merkur

Početak nedelje...


Glavni događaj ove nedelje (ali i ranije) je svakako ⭐konjukcija Venere i Marsa...Muško - ženski odnosi, kao i sve ono što Venera i Mars predstavljaju su ove nedelje u prvom planu!!!
Sve što niste znali i hteli ste da pitate o konjukciji Venere i Marsa imate u ovom tekstu:


Venera konjukcija Mars (Devica-zemlja)
Venera/Mars trigon Pluton (Jarac-zemlja)
Snažna energija zemlje

Mars već danas ima "pomoć prijatelja" u vidu ⭐trigona sa Plutonom u Jarcu....moćna energija posle opozicije Marsa u Devici sa RxNeptunom u Ribama koja nas već duže vreme muči i kinji....Koliko već sutra i Venera u Devici će biti u ⭐trigonu sa Plutonom u Jarcu....sve ovo pre njihove egzaktne konjukcije (najjači uticaj)!!! Pluton u Jarcu ovde nudi snažnu energiju promena, energiju suštinskih promena....Ako nešto ne valja, ako je negde zapelo, ako je RxNeptun u Ribama napravio neku "štetu", doneo neku priču obmane, laži, prevare, magle, razočarenja....sada Pluton u Jarcu pruža mogućnost regeneracije, transformacije postojeće priče ili odnosa....Ili ako ste sami (a zbog toga i nesrećni) ovo je energija koja u vaš život može "dovesti" nekog ko će tu samoću prekinuti....Imajte na umu samo ovo....Pluton je moćna energija!!! Miruje, miruje....pa kada krene :)).
⭐Da bi imali uvid u dešavanja, pogledajte u kojim kućama (oblast života) se nalaze najpre Venera i Mars (u Devici) a zatim i Pluton (u Jarcu)!!! Trenutno je Venera na 15*, Mars na 17* Device, Pluton na 16* Jarca!!!

05.oktobar 2017.
Pun Mesec u Ovnu, konjukcija Venere i Marsa
Trigon Venere i Marsa sa Plutonom
Konjukcija Sunca i Merkura
Inkonjukcija Sunca i Merkura sa Neptunom
I....Jupiter opozicija Uran


Sledeći vrlo bitan događaj ove nedelje je svakako 🌕Pun Mesec u Ovnu na 12*
U par sati razlike u četvrtak 5.oktobra imaćemo najpre egzaktnu konjukciju Venere i Marsa (moćna energija inteziteta), njihov trigon sa Plutonom (još jedna moćna i intezivna energija), Pun Mesec u Ovnu - opozicija Sunca (Vaga) i Meseca (Ovan)....energija kulminacije koja će se naći u centru zbivanja konjukcije Venere i Marsa. U opoziciji su Sunce i Mesec a njihovi vladari Vaga - Venera i Ovan - Mars u konjukciji. Šta reći....biće mnogo interesantno i na globalnom i na ličnom planu!!! I ako će ⭐konjukcija Merkura i Sunca biti egzaktna 08.oktobra ona će biti prisutna i u vreme Punog Meseca....Ona se dešava u Vagi, Vagom vlada Venera, a ⭐ona će prva biti u kvadratu sa Saturnom u Strelcu (egzaktno 08.oktobra)....I ako smo mislili da smo se "otarasili" Neptunovskog uticaja, u vreme Punog Meseca imaćemo ⭐inkonjukciju (prilagođavanje) Merkura i Sunca sa RxNeptunom....Nejasna komunikacija, nejasni odnosi....
Što se Venere tiče....sa jedne strane moćna energija trigona sa Plutonom, sa druge strane u najavi "problemi" kvadrat sa Saturnom!!! Neće lako biti Veneri ali ni nama!!! Mars će tek sledeće nedelje takođe biti u kvadratu sa Saturnom....vrlo naporna energija!

I na sve ovo ona čuvena opozicija (pisala sam o njenom uticaju juče) koja ovih dana baš vršlja u svetu i okolini: Jupiter u Vagi opozicija RxUran u Ovnu!!! Nikako da je se rešimo....ali polako, doći će i to....

⭐Više o svim aspektima:

Нема коментара:

Постави коментар