понедељак, 23. октобар 2017.

⭐Šta rade zvezde u periodu od 23.oktobra do 30.oktobra



Ove nedelje na zvezdanom nebu:

23.oktobar 07:26: Sunce ulazi u Škorpiju
24.oktobar 17:55: Merkur trigon Neptun
26.oktobar 20:09: Sunce konjukcija Jupiter
28.oktobar 05:20: Venera kvadrat Pluton
28.oktobar 05:24: Merkur sekstil Pluton


23.oktobar 07:26: Sunce ulazi u Škorpiju

Nedelja pred nama počinje sa Mesecom u Strelcu, od jutros Mesec na 10*, ⭐u 12:14 CET u sekstilu sa Venerom u Vagi na 11*....lepa energija za početak nedelje...Mesec u optimističnoj vatrenoj energiji Strelca, Venera u pomalo neodlučnoj energiji vazdušne Vage, zajedno u energiji saradnje....lepo i harmonično. ALI ...Mesec u Strelcu već ⭐u 13:17 CET u kvadratu sa RxNeptunom u Ribama....ne vole se baš energije vatre (Strelac) i vode (Ribe), u energiji su sukoba....otuda možda i nervoza! Međutim ovde je Neptun u pitanju i moguće su neke nejasnoće....možda kod nekih od vas i potreba da se pobegne negde!!!

Ipak najvažnija promena na početku ove nedelje je ulazak Sunca u Škorpiju!!!
Sunce je rano jutros u 07:26 CET prešlo u Škorpiju!!!
Srećan rođendan Škorpije....





Počinje vladavina Škorpije, jaka energija strasti i intime, dubina i suštine!!! Dolazi period tajni, maske će nositi mnogi od nas...probudiće se instikti, strasti...Zahvaljujući Merkuru, Jupiteru sada i Suncu otkrivaćemo razne misterije i tajne! Svi ćemo pomalo ili više biti detektivi....:-)). 

Prvi i vrlo jak aspekt Sunca je već ove nedelje u četvrtak 26.oktobra, konjukcija sa Jupiterom u Škorpiji na 3*!!! 
Sledeći aspekt je 03.novembra Sunce trigon Neptun
05.novembar Pun Mesec u Ovnu, Sunce opozicija Mesec
09.novembra Sunce sekstil Pluton
17.novembra Sunce inkonjukcija Uran
21.novembra Sunce prelazi u Strelca!!!

24.oktobar 17:55: Merkur trigon Neptun

U utorak, 24.oktobra  ⭐Merkur u Škorpiji u trigonu sa RxNeptunom u Ribama....Aspekt kome će se obradovati svi sanjari....svi oni koji vole da sanjaju budni....Ta sam :))).  Ovo je aspekt mašte, kreativnosti, inspiracije i intuicije....Slušajte ovih dana svoju intuiciju...Ona će biti dublja, intezivnija....zahvaljujući Škorpiji i Ribama. Zaplovite svetom mašte, čuda, čarolije...
Merkur nebeski glasnik, ovako u Škorpiji ima snagu otkrivanja, dubokog istraživanja, Neptun ovde rasteče i razlaže granice....otvara se "kanal ka kosmosu"!!!

26.oktobar 20:09: Sunce konjukcija Jupiter

U četvrtak 26.oktobra  ✨susrešće se Jupiter i Sunce....dve snažne energije u snažnoj i strastvenoj energiji Škorpije. Jupiter je u Škorpiji od 10.oktobra, Sunce od ponedeljka...Poslednji njihov susret bio je prošle godine ali u Vagi na istom stepenu!!! Uvek se radujemo njihovom susretu, bez obzira u kom znaku on bio... Konjukcija je ista: ova konjukcija se često zove kraljevski aspekt, aspekt časti, donosi sreću, ekspanziju, širenje, optimizam...Ovde u ovoj konjukciji sve ovo u energiji Škorpije!!! Ovde je posebno bitna kuća u kojoj se nalaze Sunce i Jupiter u Škorpiji na 3*!!! Ta kuća je oblast života koja će biti pod snažnim uticajem ove konjukcije!!! Bitne su i kuće kojima vladaju Sunce (Lav) i Jupiter (Strelac i Ribe)...
Više o ovom aspektu ovde:
http://zvezdanindnevnik.blogspot.rs/2017/10/zvezde-u-oktobru.html


28.oktobar 05:20: Venera kvadrat Pluton

U subotu 28.oktobra u prvom planu je Pluton u Jarcu na 17*!!!
⭐Venera u Vagi će biti u kvadratu sa Plutonom a Merkur u Škorpiji u sekstilu sa Plutonom!!! Interesantna situacija!!! Na emotivnom, ali i na finansijskom (Venera) planu moguće krize (kvadrat), nervoza, napetost...Pluton ovde u ulozi opsesije, straha, otkrivanja nečeg što vam se neće svideti...Napeta situacija, koja ima energiju vulkana (u prenosnom smislu)...erupcija je ovde moguaća. Međutim tu je Merkur koji zajedno sa Plutonom daje mogućnost dobre intuicije, dubokog istraživanja...Merkur može da pomogne da ne prenaglite (Venera kvadrat) da najpre sve istražite i tek onda ako treba donesete neku odluku!!! Ne reagujte na prvu loptu kada je Venera u pitanju...dobro promislite (Merkur)!!!
Pluton će vas iskušavati krajem nedelje, obratite pažnju kroz koju kuću vam on tranzitira!!! Iz te kuće idu uticaji ka Tran Veneri i ka Tran Merkuru!!!
Više o ovim aspektima ovde:
http://zvezdanindnevnik.blogspot.rs/2017/10/zvezde-u-oktobru.html


A Škorpija peva ovako....


Нема коментара:

Постави коментар