понедељак, 9. октобар 2017.

⭐Šta rade zvezde u periodu od 09.oktobra do 16.oktobra...




Ove nedelje na zvezdanom nebu:
09.oktobar 14:26: Merkur kvadrat Pluton
10.oktobar 02:11: Sunce kvadrat Pluton
10.oktobar 15:20: Jupiter ulazi u Škorpiju
11.oktobar 15:37: Mars kvadrat Saturn
13.oktobar  05:02: Merkur sekstil Saturn
14.oktobar 12:11: Venera ulazi u Vagu
15.oktobar 09:51: Merkur opozicija Uran

09.oktobar 14:26: Merkur kvadrat Pluton
10.oktobar 02:11: Sunce kvadrat Pluton

Ponedeljak, 09.oktobar 
Posle konjukcije Merkura i Sunca u Vagi, koja se dogodila juče, ono što je bilo očekivano su kvadrati Merkura i Sunca sa Plutonom u Jarcu....jedan za drugim!!! 🌙Danas je Mesec u Blizancima, u Blizance je ušao posle praznog hoda u 03:44 CET....Lepa energija za sve one koji vole aktivnost, kretanje, komunikaciju....za sve one koji su radoznali, svestrani....intelektualno i duhovno...⭐Na kraju dana (23:33) Mesec će biti u kvadratu sa RxNeptunom u Ribama...Možda ćete poželeti da pobegnete negde....Kako je noć pred vama mislim da je najbolje da pobegnete u snove, ako uspete da zaspite baš zbog ovog aspekta ali i ostalih aspekata koji će delovati:
⭐Merkur je vladar Blizanaca, on je u 14:26 CET u egzaktnom kvadratu sa Plutonom u Jarcu, pa pripazite da vas radoznalost ne košta skupo...Posebno jer će i ⭐Sunce koliko već sutra u 02:11 CET takođe biti u kvadratu sa Plutonom u Jarcu....Ova snažna konjukcija Merkura i Sunca ovde dobija "težinu"....Pluton je tu da uvede onog ko mu se preda u zamku kontrole, kontrolisanja, nametanja kontrole, u opsesivnost, negde i u paranoju...Merkur kvadrat Pluton. Moguć je i nalet besa, nasilja, destruktivnog ponašanja, sukoba....Sunce kvadrat Pluton. Svakako budite oprezni sa rečima i izgovorenim i napisanim....Dobro razmislite pre nego nešto nekome kažete ili napišete!!!
⭐Sama konjukcija Merkura i Sunca spada u jako dobre aspekte....sa ovom energijom mi smo ono što mislimo i kažemo!!! Međutim ova konjukcija je u dva dana u egzaktnom kvadratu sa Plutonom u Jarcu!!! Da bi vam bilo jasnije evo šta sve Pluton znači i čime vlada:
Pluton je...alhemicar, kriminalacfanatik, donosi elementarne nepogode, masovne katastrofe i stradanja, vezuju ga za atomsku energiju, kompjuterski virus, operacije, prinudu, sex, viruse, zemljotres, ali i senzualnost, regeneraciju, strast, obnovu, prekretnicu, podmladjivanje.....Bakterije, blato, čarobnjak, detektiv, diktator, ekstremnost, epidemije, greh, greška, gubitak, hipnoza, iskušenjekriminal, lava, mag, magija, magnet, metabolizam, močvara, mržnja, nemilosrdno, perverzija, pljačka, pobočaj, podzemna mesta, porez, pretnja, psovka, špijunaža, terorista, ubistvo, vamp žena, velike katastrofe, vojna obaveza, vračanje, vulkan, zavera, žrtve....

⭐Poznati sa Merkur kvadrat Pluton aspektom: Rihanna, Selena Gomez, Harry Styles, Cristiano Ronaldo, Dominique Strauss-Kahn, Björk, Liv Tyler, George Michael, Courteney Cox, Grigori Rasputin, George Lucas, Barbara Walters, Jerry Lewis...

"Novinar ne sme biti lično uključen u ono o čemu izveštava niti sme prenositi poruke. Međutim, sviđalo se to vama ili ne, ja sam bila lično uključena u to"

“Možda će moja knjiga ("Audicija") pomoći ženama koje sanjaju televizijsku karijeru. Televizija više nije svet muškaraca. Verujem da sam i ja pomogla da se to promeni. Sretna sam jer je bio blagoslov raditi ovaj posao u zlatno doba televizije, pre dolaska interneta, mobilnih telefona i videa”.
Ovaj aspekt ima Barbara Walters (rođena u jevrejskoj porodici) prva žena voditeljka večernjih vesti u SAD. Sama je govorila kako je često prelazila granice i lično bila uključena u neka svetska dešavanja!!! U bogatoj novinarskoj karijeri Barbara Walters intervjuisala je gotovo sve važne svetske ličnosti. 
Imao ga je i Jerry Lewis američki komičar, glumac, scenarist, producent, režiser, pevač poznat kao jedan od najpopularnijih i najinventivnijih zabavljača sredine 20. veka. Umro je u 91. godini ali kažu da je imao brojne bolesti i zavisnosti. Bio je desničarski orijentisan, pravio je često rasističke šale a opet zabavljao je narod na vrlo komičan način...Bio je simpatični klovn sa mračnim i melanholičnim unutrašnjim životom!!!
Pandora...Gde na drugom mestu nego u Grčkoj - Skopelos 2015 :)))10.oktobar 15:20: Jupiter ulazi u Škorpiju

Utorak, 10.oktobar
✨Najznačajniji događaj ove nedelje je svakako dugo najavljivani ulazak Jupitera u Škorpiju... Da li ste spremni za otvaranje Pandorinih kutija? Bilo kojih kutija, ormana...? Možda da zavirite "ispod tepiha" :))? Da li ste spremni da zaplivate kroz dinamičnu vodu Škorpije? I da jeste i da niste, od sada 10.oktobra pa do 08.novembra 2018. Jupiter će boraviti u ovoj energiji....Ako ste među onima koje će ova energija nagraditi kroz dobre aspekte sa vašim planetama u vidu emotivnih, materijalnih i drugih nagrada, blago vama. Ako u ovom "izvlačenju" ova energija bude u neharmoničnim aspektima sa vašim planetama, budite oprezni...čuvajte se da vas te energije ne odvedu u destruktivnost, posesivnost, ljubomoru....(Mars i Pluton vladari Škorpije).
Biće naravno još tekstova o Jupiteru u Škorpiji....dotle upoznajte se sa osnovim stvarima!!!




⭐Istog dana na samom kraju dana u 23:03 CET Venera u Devici u opoziciji sa RxKironom u Ribama, još jedna teška energija (dokle više)? ⭐Imaćemo na samom kraju ove nedelje i opoziciju Marsa u Devici sa RxKironom u Ribama....Gde je Kiron tu je neka rana ili neki bol...ovde i emotivni (Venera) i fizički (Mars)...Biće ovo nešto teži period. Opozicije su nerharmonični aspekti koji će ove nedelje doneti velike izazove....Rešenje je u miru i suzdržavanju!!! I ne mislite da je ovo fraza, jer nije. Mirom i suzdržavanjem mogu se pobediti i najteži aspekti. Alternative nema!!! Posebno jer do kraja nedelje nas očekuje još teških aspekata!!!
Kako (pre)živeti neke aspekte: Mirom i suzdržavanjem pre svega....Verom u bolje sutra...Nema nam drugog pristupa....Ja se obično "uhvatim" za ono najbolje u svom karateru - natalnom horoskopu i čekam....čekam da prođe....Pri tom gledam da što manje budem "oštećena"....Svoj duševni mir tražim u pisanju, radu sa ljudima....Odlutam ponekad....ali znam i da se vratim.....takav je moj Neptun u 1.kući.....Odem na neki zamišljen oblak i uživam....ali rekoh već znam da se vratim u stvarnost....


11.oktobar 15:37: Mars kvadrat Saturn

Sreda, 11.oktobar 
I samo što će Jupiter promeniti znak, ⭐Mars vladar Škorpije naći će se u kvadratu sa Saturnom u Strelcu. Posle Venere i Mars u kvadratu sa Saturnom. Još jedna teška energija, mada sigurno teža od kvadrata Venere i Saturna koji smo imali u nedelju 08.oktobra egzaktno! Oba kvadrata će "raditi" svoje...Probajte da kanališete ovu energiju Mars kvadrat Saturn....izbegavajte nasilne ljude. Ako ipak vi sami osetite nalet besa probajte da ga kontrolišete....

13.oktobar  05:02: Merkur sekstil Saturn

Petak, 13.oktobara
Srećom pa u petak na početku vikenda, jedan ⭐harmoničan aspekt, Merkur sekstil Saturn...Prilika, šansa, mogućnost da sredimo misli. Da budemo mnogo mudriji, ozbiljniji, objektivniji...Stavite "prst na čelo" i dobro razmislite...Život ide dalje, osvrnite se ako baš morate unazad, ali razmislite o budućnosti....Preuzmite odgovornost (Saturn) za svoju sudbinu....Život je ponekad težak (teški aspekti) ali život uvek nudi i izlaz i rešenje (Merkur sekstil Saturn)...

14.oktobar 12:11: Venera ulazi u Vagu

Subota 14.oktobar
Venera prelazi u Vagu...Venera inače vlada Vagom i tu se jako dobro oseća....tu u toj energiji sve njene osobine će doći do izražaja. Ovaj tranzit će mnogi od vas dočekati sa radošću....Možete da računate na lakše i lepše odnose, veze, društvenost. Ljubav i flert su deo ove energije!!! Venera će dakle pre Marsa preći u Vagu....Venera će sačekati Marsa :)) da uđe u isti znak a to će se dogoditi 22.oktobra i ponovo će boraviti u istom znaku neko vreme!!! ⭐Venera u Vagi će imati prvi aspekt (posle kvadrata sa Saturnom) 28.oktobra i na žalost i to će biti kvadrat sada sa Plutonom!!!
⭐Venera će u Vagi boraviti od 14.oktobra do 07.novembra

15.oktobar 09:51: Merkur opozicija Uran

Nedelja, 15.oktobar
Ova nedelja počinje burno Merkur/Sunce kvadrat Pluton, završiće se još burnije jer će Merkur biti u opoziciji sa RxUranom u Ovnu...Naravno i Sunce će biti nešto kasnije u opoziciji sa RxUranom (19.oktobar)....Gde god je Uran moguća su neka iznenađenja, sve u fazonu "očekujte neočekivano". Tako je i sa ovom opozicijom Merkura i Urana...Budite još jednom oprezni sa rečima!!! Neka vam u glavi bude ono što naš narod mudro govori: "Ispeci pa reci"...Mada ovde se radi i o onome što nemožemo da kontrolišemo: iznenadne vesti, događaji....
I da vas potsetim, negde na sredini teksta sam nagovestila da ćemo na kraju nedelje imati i opoziciju Marsa u Devici sa RxKironom u Ribama...Zaista će nam ove nedelje trebati puno strpljenja!!!

O svim aspektima ove nedelje više ovde:

Želim vam uspešnu nedelju


Opušteno skroz...


Нема коментара:

Постави коментар