недеља, 22. октобар 2017.

Vodite ljubav, a ne rat.... Mars u Vagi od 22.oktobra do 09.decembra




Nedelja je, dan kojim vlada Sunce...Sunce je na 29* Vage spremno na skok u energiju Škorpije, što će se dogoditi sutra u 07:26 CET!!! I Mars u Devici je sada na 29* i on je spreman na skok, na ulazak u Vagu, o čemu sam juče pisala:
Dakle, danas dve planete na 29 stepenu!!! Čekaju nas veće promene!!! Sunce najavljuje vladavinu energije Škorpije, energiju strasti, intime....Mars nagoveštava da će zajedno sa Venerom u Vagi i dalje u prvi plan nametati energiju Vage - odnosi, veze...I tako, čeka nas jaka energija Škorpije: Sunce, Jupiter, Merkur...i jaka energija Vage: Venera i Mars!!! 



I Mesec je spreman na skok, za ulazak u Strelca!!! ⭐Od jutros Mesec u sekstilu sa Plutonom u Jarcu, egzaktno i najjače uskoro u 13:35 CET!!! Moćna i pokretačka energija, energija koja će pomoći u svim porodičnim stvarima, odnosima i sl. Sve što je duboko zakopano sada će isplivati na površinu, samo sa ovom energijom lakše se kontrolišu osećanja...a ona intezivna, moćna, jaka....Sa ovom energijom lakše se rešavaju neke životne misterije, tajne, sve potisnuto...Jaka intuicija!!!
🌙Mesec će danas biti u praznom hodu (neka nedelja je :) od 13:35 do 13:56 CET!!! Baš kratko i mislim da će biti skoro neprimetno jer nedelja je, dan za odmor...
Mesec prelazi u optimističnog Strelca u 13:56 CET....i eto potrebe za avanturama!!!




⭐Najvažnija zvezdana vest dana je ulazak Marsa u Vagu večeras u 20:28 CET


Mars u Vagi (tranzitni)




Нема коментара:

Постави коментар