субота, 28. октобар 2017.

"Da ti kažem šta mi je"... Merkur u Škorpiji sekstil Pluton u Jarcu


Subota, Saturnov dan....jutro sive boje....sunce se povremeno bori sa oblacima. Prva vest koju sam videla na TV je kako se neko automobilom zaleće kroz pešačku zonu u centru grada....Razmišljam koliko neko mora biti ljut ili nešto drugo da ovako nešto uradi u 7h ujutro...a da nije terorista, već kako novinari kažu pomahnitali vozač!!!
Da pogledamo: Mesec je u Vodoliji, sada je na 9*, noćas u 00:22 CET bio je u kvadratu sa Suncem u Škorpiji na 5*. Kvadrat Meseca i Sunca je 🌓Prva Mesečeva Četvrt...Kriza svesti...prislilna akcija!!! Da, eto gde bi mogli da pronađemo "krivca" za postupke tog vozača....Mogli bi, ali svakako to nije jedini razlog....Ko zna šta on ima u svom horoskopu šta ga je navelo na ovakav čin...Novine pišu da vozač ima 30 godina, a da je u tom incidentu povređena devojka koja je bila slučajni prolaznik....Povređen je i vozač, ali šta je tu kriva devojka, sem što se tako rano kretala pešačkom zonom grada!!! 
Prva Mesečeva Četvrt, energija između Mladog Meseca u Vagi 19.oktobra i Punog Meseca u Biku 04.novembra. I neka kriza, kod svakog drugačija! Ova energija nešto više od ostalih utiče na Vodolije, Škorpije, Lavove i Bikove, kao i na sve one koji imaju neke planete na oko 5* ovih fiksnih znakova. Ja sam jedna od tih :((. 

Jutro osvanulo (05:20 CET) sa energijom kvadrata Venere u Vagi i Plutona u Jarcu na 17*!!!
Pre toga (00:22 CET) Mesec u Vodoliji u kvadratu sa Suncem u Škorpiji na 5*!!!
Danas na zvezdanom nebu u isto vreme (05:24 CET) kada i kvadrat Venere i Plutona, Merkur u Škorpiji u sekstilu sa Plutonom u Jarcu na 17*!!!

U bliskoj budućnosti nas čekaju:
Saturn u Strelcu današnji vladar (subote) biće u ⭐kvadratu sa RxKironom u Ribama 02.novembra u 22:56 CET!!! Ali čeka nas i ⭐Saturn u Strelcu u trigonu sa RxUranom u Ovnu na 25* 11.novembra!!!

Kraj oktobra obeležava današnji aspekti Venere i Merkura sa Plutonom!!!
Venera u Vagi kvadrat Pluton u Jarcu na 17* u 05:20 CET
Merkur u Škorpiji sekstil Pluton u Jarcu na 17* u 05:24 CET


28.oktobar 2017.

Pa da budemo normalni i pametni :)))...
Lepo je započeo ovaj vikend!!! Mesečeva Četvrt na sve ovo...Snažna energija Škorpije: Jupiter 3*, Sunce 5* i Merkur 17*!!! Ništa manje jaka energija Vage: Mars na 3* i Venera na 17*!!!
Tu je i Pluton u Jarcu na 17*. Jarac se ne slaže sa energijom Vage (kvadrat), ali se slaže sa energijom Škorpije!!! I tu je problem!!! Sa jedne strane jaka energija Škorpije, energija strasti, intime, tajni, zajedničkih resursa, imovine, novca...Za nekog ⭐Jupiter u Škorpiji "bingo", za neke druge izvor nevolja...kako se kome "zalomilo"!!! Srećni su oni koji sa ovom energijom u pozitivnim aspektima kreću sa nekom novom pričom i promenama, malo je teže onima koji zbog neharmoničnih aspekata moraju da budu pribrani i da sačekaju pravi trenutak!!! Ono što generalno treba da znate je da Jupiter proširi ono što zatekne! To ovako izrečeno ne mora puno da vam govori, ali ako je Jupiter u nekoj kući kroz koju prolazi (sada i sa Suncem) dobro postavljen - aspektovan (sekstili, trigoni i konjukcije) sa vašim planetama on će proširiti mogućnosti, prilike, šanse, predispozicije!!! Ako je Jupiter na žalost teže postavljen i ima neharmonične aspekte (kvadrat, opoziciju) sa vašim planetama onda širi nešto što je već problem ili će tek postati problem!
Svi danas zbog ⭐Sunca u Škorpiji u kvadratu sa Mesecom u Vodoliji proživljavamo neku krizu i nervozu, neko više (Škorpije, Vodolije, Bikovi i Lavovi), neko manje....Svima nam ide na ruku ⭐Merkur u Škorpiji u sekstilu sa Plutonom!!! On nam izoštrava um, pojačava instikte, intuiciju...i nekako se lakše nosimo sa ostalim energijama posebno danas!!!
Posebno sa energijom ⭐Venere u Vagi u kvadratu sa Plutonom u Jarcu, koja mnoge od nas pošteno muči i izaziva!!! A sve dodatno opterećeno današnom energijom Mesečeve Četvrti!!!

Da li jedan aspekt može da promeni nešto?
Može uvek! Merkur u Škorpiji sekstil Pluton u Jarcu ima takvu moć!!!
Pluton u Jarcu je danas zvezda programa :)). U kvadratu on donosi malo teže energije: mogućnost posesivnosti, opsesivnosti, ljubomoru, pasivnu ili aktivnu agresiju....U sekstilu Pluton pruža jaku moć regeneracije i transformacije....energiju suštinske promene!!!

Da se potsetimo:
Pluton je....jedna od najzagonetijih planeta. Moja prva asocijacija na ovu planetu je energija, ali ne obična energija, već energija jednog vulkana, nikada ne znamo kada će erupcija. Ponekad mu pripisuju čak i magijsku moć. Rekla bih da on ima i energiju koja teško možemo potisnuti ili kontrolisati. Kada čitate o ovoj planeti naićićete na najrazličitije opise. Vezuju ga za destrukciju, mržnju, brutalnost, smrt, prinude, viruse, zarazne bolesti.... ali i za strast, sex, obnovu, regeneraciju, transformaciju .... čin rađanja!!!
Pluton je tkz. generacijska planeta (u jednom znaku ostaje od 12 do 32 godine) i uglavnom je tako i osećamo na globalnom nivouVezuje se za mase, masovne pojave, nažalost masovna stradanja, katastrofe, ratove...
Ipak nikako ne treba potcenjivati uticaj Plutona na ličnom, pojedinačnom nivou svakog od nas. Ona na ličnom nivou uglavnom od nas traži promenu - definitivnu promenu! Da bi do transformacije došlo ponekad je potreno da se nešto sruši, uništi... umre (ne obavezno fizička smrt), da bi napravili mesta za novu energiju, za nešto novo i drugačije. Tada shvatimo da je nešto "moralo da umre da bi se nešto novo rodilo". On je tu da "digne iz pepela" kada zatreba... On je taj koji nas podstiče na obnavljanje i pročišćenje...
Pluton je u Jarcu još od 2008. u ovom znaku će boraviti prilično dugo sve do 2023. Od kako je u Jarcu bavimo se uglavnom strukturama, formama, oblicima (Jarac-Saturn), i to posebno onim koje smo formirali u prošlosti, i koje smo eto ponekad prinuđeni da menjamo...
Pluton je: alhemicar, kriminalacfanatik, donosi elementarne nepogode, masovne katastrofe i stradanja, vezuju ga za atomsku energiju, kompjuterski virus, operacije, prinudu, sex, viruse, zemljotres, ali i senzualnost, regeneraciju, strast, obnovu, prekretnicu, podmladjivanje.....Bakterije, blato, čarobnjak, detektiv, diktator, ekstremnost, epidemije, greh, greška, gubitak, hipnoza, iskušenjekriminal, lava, mag, magija, magnet, metabolizam, močvara, mržnja, nemilosrdno, perverzija, pljačka, pobočaj, podzemna mesta, porez, pretnja, psovka, špijunaža, terorista, ubistvo, vamp žena, velike katastrofe, vojna obaveza, vračanje, vulkan, zavera, žrtve.... 

Fatalna privlačnost

Danas Pluton u Jarcu na 17* ima obe strane medalje i onu negativnu kvadrat sa Venerom u Vagi  i onu pozitivnu sekstil sa Merkurom u Škorpiji:

Na Blogu postoji tekst koji vam dodatno može razjasniti kontakt Venere i Plutona:
Pročitajte posebno ako vas ovaj današnji kvadrat dotiče direktno, ali i ako imate neku drugu kombinaciju aspekta Venere i Plutona!!!

Danas Pluton kako sam već naglasila ima i onu drugu stranu medalje - pozitivnu kroz sekstil sa Tran Merkurom u Škorpiji!
Iz mesečnog izveštaja:

Intuicija

Intuitivna komunikacija
28.oktobar 05:24: Merkur sekstil Pluton
Merkur u Škorpiji, Pluton u Jarcu na 17*
Ovaj aspekt smo imali 08.marta 2017. Merkur je bio u Ribama, Pluton u Jarcu na 18*. Merkur je sada u Škorpiji....
Misli su ovde intezivnije, energetski (Pluton) jače, psihološki takođe. Imamo mogućnost jasnijeg uvida u neke stvari jaču intuiciju... Intuitivnu komunikaciju, strastvenu (Pluton) komunikaciju (Merkur). Govor glasniji, snažniji (Merkur-Pluton). Manje je diskrecije, sve je otvorenije i jasnije nego obično. Ponegde opsesivnost (Pluton) snažna potreba da se nešto nekome kaže. Dublje prodiranje i istraživanje u toku razgovora. Promena u načinu izjašnjavanja, u govoru...svakako više hrabrosti. Ovde neke misli, reči....(Merkur) mogu imati sposobnost transformacije, izlečenja, regeneracije (Pluton), odbacivanje zastarelog načina mišljenja... Iznenadna provala (Pluton) misli, reči. Oni koji zapisuju svoje misli i reči sada to mogu intezivnije i hrabrije. Imamo i više hrabrosti da se suočimo sa onim stvarima (misli) koje smo gurnuli negde (pod tepih, u orman, u neke kutijice...). Ovaj aspekt će istaknuti svačiji dar za duhovitost, daće nam analitičnost, intuiciju... Pomaže da imamo odličnu koncantraciju, i moć razumevanja događaja i ljudi... Inteligentno (Merkur) korišćenje snage (Pluton) volje. Aspekt je odličan tamo gde je potrebna analiza, predavanje, učenje, istraživanje, u medicini, ali i u finasijskim poslovima i transakcijama.
⭐Sledeći sekstili ovih planeta dogodiće se 01.marta i 23.oktobra 2018.




Šta da dodam još na sve ovo....
Sa ovom energijom vi možete dobiti dodatnu snagu i moć da dublje zaronite u neke stvari koje su bile skrivene, potisnute...Imate priliku da dublje analizirate neka dešavanja (posebno ako vas kvadrat Venere i Plutona dotiče negativnom stranom energije), imate priliku da otkrijete neke tajne, ili nešto što je bilo skriveno od vas....Imate priliku da dubljim istraživanjem dođete do neke istine!!!
Ovo je ona situacija kada na jednoj strani pritiska negativna energija (Venera kvadrat Pluton) a na drugoj strani postoji izlaz i rešenje!!! Zahvaljujući Merkuru u Škorpiji u harmoničnom aspektu sa Plutonom imate priliku da dublje istražite ono što vas muči i pritiska, da dublje sve izanalizirate (Merkur), i onda ako je potrebno i sa nekim razgovarate, bilo da je to neko stručno lice (Pluton) ili je to neko u koga imate poverenja (Pluton)....Imate priliku i da obavite konstruktivan razgovor sa nekim ko je možda predmet vaše nevolje i nemira!!! Možda u takvom razgovoru otkrijete šta se zapravo dešava....Samo moram da dodam....da na sve ovo morate imati i podršku vaših planeta u horoskopu! Ako ne znate šta se dešava trenutno u vašem horoskopu dovoljno je i ovo što znate o tranzitima, samo postoji mogućnost da sve ne bude ovako kako tranziti nagoveštavaju...Nedavno sam imala prepisku sa nekim ko mi kaže....meni intuicija govori, sluti nešto loše...Ako je tako....poslušajte svoju intuiciju i nemojte činiti ništa što bi vas dovelo u nezgodnu situaciju...Ja sam pogledala i ostale njene aspekte i tranzite i ukratko smo mogli da zaključimo da uticaj ostalih planeta trenutno nju tera da se oseća tako!!! Ostalo smo ostavili za neku buduću analizu.


Al šta imam ja od tog kad mi nije dao bog
da sretnem ranije da ti kažem šta mi je...


Sa mojih usana ti nikad nisi čula laž
u mojim očima ti nisi vidjela zlo
i kad bih letio i kad bih padao samo bih sa tobom.






Нема коментара:

Постави коментар