понедељак, 30. октобар 2017.

"Kada sam zaista počeo da volim sebe".....Merkur kvadrat Severni Mesečev Čvor, Venera sekstil Severni Mesečev Čvor


Moji anđeli čuvari :))))
Ponedeljak, Mesečev dan, Mesec je noćas 46 minuta posle ponoći prešao u Ribe...
⭐Od jutros (08:54 CET) pravi trigon sa Jupiterom u Škorpiji...i ponedeljak sa ovom energijom može početi lepo, sa osmehom, greje ova energija dušu, ovaj aspekt često zovu aspektom anđela čuvara....nadam se da vas je jutros dočekao na ramenu :))). Dobra energija za skladne porodične odnose, ali i za sve poslove koje imate danas...još ako su to poslovi sa papirima, vlastima i sl. ići će brže i bolje. Generalno ovo je energija dobrog raspoloženja...
Već u 14:34 CET još jedan Mesečev trigon sada sa Suncem u Škorpiji...mora tako kada su Jupiter i Sunce još uvek blizu i u konjukciji....samo da vas potsetim :)). Ova energija donosi ravnotežu Duše - Mesec u Ribama i Volje - Sunce u Škorpiji, duša i volja sarađuju i sve je bolje i jednostavnije, a opet na jednom dubljem nivou (Škorpija, Ribe). 
Noćas kasno pred spavanje za mnoge od nas 22:32 CET Mesec će biti u konjukciji sa RxNeptunom u Ribama na 11*!!! Rekla bih da je ona spas za sanjare, maštare, one koji u čuda još veruju, u magiju, čaroliju... Ova konjukcija može biti pozitivna ali može biti i negativna...Sa ovim aspektom možete biti vizionar ali lako se možete i pogubiti...u magli Neptuna. Pozitivan efekat koji nudi ova energija je povezivanje sa vašim osećanjima...konjukcija je u Ribama a to vam je kao neki kanal ka kosmosu...jaka intuicija! Negativan efekat je obmana, samoobmana, razočarenje...lako možete negde "odlutati", poenta je da znate put kojim treba da se vratite...Možete "pobeći" u umetnost, kreativnost, muziku, ples....ali morate se vratiti u realnost, morate znati kako da se vratite u realnost... Morate znati da napravite razliku između stvarosti i mašte, u suprotnom zaista bi mogli da se pogubite...Moguća su i neka mistična iskustva, jasni snovi, proročki snovi... moguće su razne poruke iz mističnog sveta. Kako je ova energija kasno uveče pre spavanja, iskoristite je za gledanje nekog filma, slušanje muzike, za neku vrstu meditacije...mirno krenite na spavanje i ostavite papir pored noćnog ormara da zapišete snove...Možda vam oni pomognu jer:

Danas imamo dva egzaktna aspekta sa RxSMČ u Lavu:

⭐Merkur u Škorpiji kvadrat RxSeverni Mesečev Čvor u Lavu na 20* u 06:10 CET
⭐Venera u Vagi sekstil RxSeverni Mesečev Čvor u Lavu na 20* u 16:31 CET

RxSMČ u Lavu/RxJMČ u Vodoliji
Mesečevi čvorovi idu u paru...RxSMČ u Lavu je u opoziciji sa RxJMČ u Vodoliji!!! 
Mesečevi čvorovi su iz Device (RxSMČ) i iz Riba (RxJMČ) prešli u Lava (SMČ) i u Vodoliju (JMČ) 08.Maja 2017. Neke stvari u životu će se ponoviti, nešto kao deža vi...Možda čak i bukvalo proživimo već viđeno kroz neke ljude iz prošlosti...Stara lica, stara mesta....Ovaj ciklus Mesečevih Čvorova u Lavu/Vodoliji imali smo daleke 1999/2000 godine!!! Mnogi će sada pomisliti kad to beše....a beše!!! Ova osa Lav/Vodolija pokrenuće neke opšte teme u našim životima: Ljubav, srce, deca, kreativost, umetnost, uživanje....Lav, grupe, grupna dešavanja, društvenost, prijateljstva, ideje, želje, nadanja, iznenadna dešavanja...Vodolija!!! Ostatak zavisi od toga gde vam se u kojim kućama nalaze tranzitni Mesečevi Čvorovi!!! Lav je znak koji vlada srcem i u fizičkom i u duhovnom smislu...SMČ je pozitivna energija energija kojoj treba stremiti.....ili to je put kojim treba ići - budućnost! Ovo je sjajna prilika da sredite pitanja srca....da poslušate šta vam srce govori!!! To što je SMČ u Lavu eto hrabrosti da se suočite sa tim pitanjima!!! Ali i sa svim drugim koje su pod uticajem energije Lava!!! Ono što bih ja izdvojila je "dete u nama"...ovo je sjajna prilika da progovori dete u vama!!! Ovo je i prilika da probudite kreativnost, umetničku crtu (svi je imamo)...
U isto vreme preko puta Lava u energiji Vodolije biće JMČ....i sve ono što treba odbaciti, ostaviti....rešiti ga se, ostaviti u prošlosti! Lav u prvi plan stavlja EGO....Vodolija grupu, prijateljstva, zajedništvo...Lepo je biti deo neke grupe...ali nekad je još bolje misliti na sebe....Vodolija vlada velikim grupama, organizacijama, tehnikom, tehničkim dostignućima... Da li je vreme da sagledamo kojim grupama pripadamo i da li su one dobre za nas...Kakvi su nam prijatelji? Da li su tehnička dostignuća uvek u našu korist ili više nisu? 

Merkur u Škorpiji kvadrat RxSeverni Mesečev Čvor u Lavu na 20* u 06:10 CET
Kada sam zaista počeo da volim sebe,
mogao sam da spoznam da su emocionalna bol i patnja
za mene samo upozorenja da živim suprotno svojoj istini.
Danas znam da se to zove BITI AUTENTIČAN.
Čarli Čaplin (Merkur kvadrat SMČ)
Ali Čarli Čaplin ima i Vener sekstil SMČ


Energija Škorpije (Merkur) se ne slaže sa energijom Lava (RxSMČ) oni su u kvadratu, ali ne slaže se ni sa energijom Vodolije (RxJMČ) i oni su u kvadratu!!! 
Ovo je kratkotrajni aspekt, ali dovoljno jak da pokrene neka pitanja u vezi Merkura!!! Merkur je u Škorpiji i ovako u kvadratu i sa RxSMČ i RXJMČ (Lav/Vodolija) misli, komunikaciju, reči pisane i izgovorene...stavlja u prv plan danas i još oko dan dva!!! Kopa energija Škorpije duboko....traži sve što je skriveno u srvu (Lav), a baš tu u energiji Lava gde se nalazi RxSMČ i izlaz i put ka budućnosti je rešenje onog što vas intimno, tajno, skriveno muči (Merkur u Škorpiji) o čemu razmišljate, pričate, komunicirate na najrazličitije načine!!! Kvadrat sa RxJMČ u Vodoliji govori o onome što nije dobro i što treba pustiti, rešiti ga se i u mislima i u komunikaciji....Sve vezano za Vodoliju: prijatelji, grupe, ideje, želje, nadanja...Kako Vodolija ima energiju iznenađenja tako nešto možete i očekivati, da vas iznenade neke misli i komunikacija!!! I ako sa druge strane imamo kvadrat Merkura sa RxSMČ u Lavu, tu je energija akcije i tu je rešenje, tu je neka istina, koja vas na prvi pogled (kvadrat) nervira, unosi nervozu i nemir...ali to je to!!! Želeli ili ne želeli neka istina je tu...otkrivanje te istine može biti negativno po vas....posebno ako se istine plašite ili neku istinu ne želite da saznate (lakše vam je da je ignorišete)!!! ⭐Danas je dan kada bi mogli da čujete nešto što vam neće prijati a vezano je za pitanje srca i prijateljstva u najširem smislu, a onda i sve ostalo a što zavisi od vaših horoskopa. Pogledajte gde se nalaze Tran RxSMČ u Lavu i Tran RXJMČ u Vodoliji na 20*, u kojim kućama su - to su oblasti života o kojima se ovde radi!!!
Imajte na umu ovo: RxSMČ u Lavu je IZLAZ, rešenje, budućnost, put kojim treba ići....RxJMČ u Vodoliji je put koji treba ostaviti, završiti, OSTAVITI negde u prošlosti!!!
Sve ono što je negativno a nalazi se u energiji RxJMČ u Vodoliji što će vas iznenada i zaskočiti treba ostaviti tamo u prošlosti, tamo gde mu je mesto (retrogradnost), sve ono što se nalazi u energiji RxSMČ u Lavu je centar (Lav) zbivanja i to je ono što vas vodi dalje....bez obzira što je i SMČ retrogradan....to je samo put gde se već nekada bili!!! Budite hrabri, otvoreni, vatreni i srčani kao što je ovde energija Lava!!!


Venera u Vagi sekstil RxSeverni Mesečev Čvor u Lavu na 20* u 16:31 CET

Zavedi mi um i imaš moje telo, pronađi mi dušu i imaš me zauvek.
Fyodor Dostoyevsky (Venera sekstil SMČ)

⭐Kada je energija Vage (Venera) u pitanju ona se slaže (sekstil) sa energijom RxSMČ u Lavu, slaže se (trigon) i sa energijom RxJMČ u Vodoliji!!!
Ovo je lakša priča!!! Energije su takve sekstil i trigon da vam mogu olakšati dilemu: opozicija Mesečevih Čvorova RxSMČ u Lavu sa RXJMČ u Vodoliji. Ova osa (kuće u kojima se nalaze) govore o priči prošlost-budućnost, i šta treba ostaviti i gde treba stremiti!!! Venera u Vagi ovde unosi priču o odnosima, vezama, partnerstvima...I ovde su pitanja srca, ega, emocija (Lav) i pitanja grupe, prijateljstva, iznenadnosti (Vodolija) u pitanju....Dokle Merkur pravi svoju priču o nekim informacijama, istinama i sl., Venera priča svoju priču. Venera u sekstilu sa RxSMČ nudi IZLAZ!
Izlaz uvek postoji....izlaz u slučaju opasnosti. Gde je izlaz? Tamo gde vam se nalazi RxSMČ u Lavu, preko puta je RxJMČ u Vodoliji...to je ono što treba pustiti, ostaviti, možda i zaboraviti...I opet energija Lava...jer RxSMČ se nalazi u Lavu na 20*!!! Ako Lava svedemo na Ljubav...ljubav je izlaz, ali Lav je i uživanje, kreativnost, zabava, odmor, hobi, Lav je dete, Lav je srce. Neka vam Srce pokaže put i izlaz. Neka Srce pronađe rešenje. To što je SMČ retrogradan možda je izlaz u prošlosti, možda je samo nešto "već viđeno" i već doživljeno, možda je to neka osoba, neki grad, neko mesto....neka klupa u parku gde ste se prvi put poljubili :)))) kao tinejdžer (Lav)....
Najkraće: JMČ će opisati šta je potrebno da pustite, ostavite, zaboravite...SMČ će opistati šta je to gde treba da krenete, gde treba da se razvijate... izlaz i put kojim treba da krenete. Nema potrebe da širim priču, ovo je ono što svako treba da zna bilo da ima znanja iz astrologije, bilo da nema nikakvog znanja. Ono što i jedni i drugi treba da znaju da bi imali bilo kakvu predstavu o svemu ovome je položaj SMČ/JMČ u natalnim kartama...Dakle ne natalni Mesečevi Čvorovi, već ovi tranzitni koji su sada aktuelni. Ako znate stepen a znate :-)), potrebno je samo da ih uklopite u svoj horoskop, i tada ćete imati sliku šta treba napustiti a čemu stremiti....Lako, zar ne :-))).
⭐Današnji sekstil Venere i RxSMČ, pomoći će da pronađete svoj izlaz i rešenje...on je u kući u kojoj se nalazi Tran RxSMČ!!! Ono što bi trebalo da "pustite" je u kući preko puta gde se nalazi Tran RxJMČ! Venera danas i još neki dan, zajedno sa Mesečevim Čvorovima će vas povesti na neki put...na vama je da izaberet pravi, onaj koji će vas odvesti u budućnost!!!


Uskoro, već ove nedelje nas čeka jedan nezgodan aspekt: 
⭐Saturn u Strelcu u kvadratu sa RxKironom u Ribama na 24* 02.novembra egzaktno u 22:56 CET!!! To je neka druga priča, ali pre nje treba rešiti ono što je danas na dnevnom redu!!! Jedno po jedno!!!
Sve o ovom kvadrtau imate ovde:



Нема коментара:

Постави коментар