среда, 25. октобар 2017.

Sezona Škorpije, ali ni Vaga ne posustaje....

Ja od jutros.....:-)))
A Leontina peva ovako...

"Ja samo u sredu ustajem

I živo biće postajem"



Sreda je, dan kojim vlada Merkur....Nebeski glasnik je na 12* Škorpije....konjukcija sa Jupiterom više nije jaka, ali i dalje su Jupiter sada već 3* i Merkur u istom znaku i pričaju svoju priču....

Tu je sasvim blizu Jupitera i Sunce sada na 2*....
Juče (ima ga i danas :) trigon Merkura u Škorpiji sa RxNeptunom u Ribama:

Neko me je negde pitao ili napisao do kada će trajati ovaj trigon? Do kraja ove nedelje. Evo kako možete sami da izračunate: Dozvoljen orbis delovanja za trigon je 7* . Kada Merkur dođe do 18* a to je 29.oktobra ovaj trigon više neće imati uticaj i snagu!!!

Anne Hathawa rođena sa Sunce konjukcija Jupiter u Škorpiji

Juče trigon Merkura i Neptuna sutra konjukcija Sunca i Jupitera!!! 
Energija koja već deluje....sutra će biti najjača i egzaktna!!! 
I da me ne bi ponovo pitali dokle će da traje ova energija....orbis delovanja za konjukciju je 7*. Trajaće dokle Sunce ne dođe na 16* Škorije a to će se dogoditi 08.novembra!!!

U Škorpiji: Sunce 2*, Jupiter 3* i Merkur 12*...

I dalje je prisutna jaka energija Škorpije, za to se pre svega pobrinuo Jupiter a sa njim će tako biti sve do novembra sledeće godine. Merkur će u Škorpiji biti do 05.novembra, Sunce do 22.novembra!!! Energija strasti, intime, tajanstvenosti....energija sve ili ništa, mistike i mističnosti, energija fiksne vode!!! Ogromna energija, koja ima ili konstruktivnu ili destruktivnu moć, sve zavisi od aspekata. Jupiter ima svoju priču i pričaće je polako....širiće on tu energiju sve dublje i dublje....Tu je i energija magije, zahvaljujući Merkuru i Neptunu, magije, mašte, intuicije...Tu je i moćna energija konjukcije Sunca i Jupitera!!! 
Sezona Škorpija je počela ulaskom Sunca u taj znak...i tako je svake godine u ovo vreme...samo ove godine Škorpije su dobile "pojačanje" sa Jupiterom! Venera će ući u Škorpiju 07.novembra, a Mars će ući u Škorpiju 09.decembra posle svih!!!
⭐Svi negde u horoskopu imamo Škorpiju, ta kuća ili kuće sada su u fokusu, tu u toj oblasti života osećamo jak intezitet, dubinu ove energije!!! Ima među vama onih koji imaju tu u Škorpiji neke planete (ja tu imam samo Neptuna :), ima i onih koji nemaju ni jednu planetu u Škorpiji. Sada svima Sunce, Jupiter i Merkur tranzitiraju - prolaze kroz Škorpiju!!! Dakle, svi na neki način samo naš proživljavamo ove tranzite!!!


Energija Škorpije

Odlično plivaju u vodama Škorpije pored Škorpija (konjukcija) i Rakovi i Ribe (trigon) i svi oni koji imaju neke planete u ovim znacima! Dobro se snalaze i Device i Jarčevi (sekstil) i svi oni koji imaju neke planete u ovim znacima!!! Ne prolaze baš najbolje sa ovom energijom Lavovi i Vodolije (kvadrat) i svi oni koji imaju neke planete u ovim znacima! Ni Bikovima nije baš sve po volji jer su suprotno od Škorpija, preko puta (opozicija), kao i svi oni koji imaju neke planete u Biku!!!

Jupiter u Škorpiji od 10.Oktobra 2017. do 8.Novembra 2018. (Otvaranje Pandorine kutije)



ravnoteža

Energija Vage ne posustaje, kako bi i mogla...:)), kada su u njoj Venera sada na 13* i Mars od pre neki dan sada već na 1*!!! I ako se prisetimo onog da su žene sa Venere a muškarci sa Marsa :)), sada u ovoj energiji Vage, energiji odnosa i veza, muško-ženskih odnosa....sve je moguće!!! Trudi se Venera već neko vreme da izbalansira odnos, sada joj i Mars pomaže u tome :)), što su dalji (u stepenima) bolje se slažu...
Mars trenutno nema značajnije aspekte, ⭐ali Venera već polako zauzima položaj kvadrata sa Plutonom u Jarcu....Venera boginja ljubavi u sukobu (Kvadrat) sa Plutonom gospodarem podzemlja....Kao u priči Lepotica i Zver :)). Ovaj aspekt nas u punoj snazi očekuje u subotu, 28.oktobra!!! Ovaj uticaj možda već osećate....kao nervozu, napetost, koju osećate u ljubavnim vezama i pričama, ali i u finansijskim...Venera se ovde trudi da uravnoteži stvari, Pluton kopa po skrivenim stvarima i stvara neku nelagodnost, posebno ako je neka tajna u pitanju ili nešto duboko skriveno ili potisnuto!!!


Mesec u Jarcu kvadrat Mars u Vagi na 1* u 05:14 CET

Moj Meseče, a gde si ti :)))
Mesec je danas u Jarcu, prešao je iz Strelca noćas u 02:12 CET, sada je već na 3*!!! Još pre svitanja je ⭐u kvadratu sa Marsom u Vagi (od 05:14)...beše to nervozno buđenje....neko je oran za svađu od samog buđenja....Kod mene je to obično, ne dirajte me dok ne popijem prvu kafu :)). Međutim već ⭐u 06:08 CET, sat vremena pred svitanje Mesec je u sekstilu sa Suncem u Škorpiji....duša i volja u saradnji....⭐Od 08:41 CET Mesec naravno i u sekstilu sa Jupiterom u Škorpiji....Oni...Sunce i Jupiter u konjukciji....ako zanemarimo onaj kvadrat Meseca i Marsa sve ide u prilog da će veći deo dana biti bar što se Meseca tiče ugodan i lep....
Ko ne ode rano u krevet...zapravo ko dočeka budan četvrtak :)), ⭐dočekaće ga sa još jednim sekstilom Meseca...Mesec sekstil RxNeptun u Ribama!!! Kako i dalje traje trigon Merkura i Neptuna eto snova, eto budnih sanjara....Za one koji budu u snovima tada....biće to lepi snovi...



Kada Škorpija zapeva...:-)))
Gerard Butler - Škorpija/Vaga :)))



Нема коментара:

Постави коментар