четвртак, 19. октобар 2017.

"Šljive su rodile"....Danas na zvezdanom nebu ili kako (pre)živeti neke aspekte



Četvrtak, Miholjsko leto se produžilo, danas predviđenih 25*...Gledam i čitam vesti :)). 
Zdravko Čolić objavio na svom YouTube kanalu novu pesmu i spot “Šljive su rodile”...koliko taj čovek ima energije....Pesmu je objavio kada je Jupiter ušao u njegov podznak - Škorpija! Slušam pesmu i reči..."ko će na ormare poredati dunje"...Volim i šljive i dunje...i avione :)), a svega ima u pesmi i spotu...Volim i Zdravka :)). Lepa vest stigla juče u vreme konjukcije Merkura i Jupitera!!! Slučajno ili ne :-)):





Na jednoj TV i dalje se priča o ubistvu Jelene Marjanović....I svi su postali po malo ili više detektivi i pre ulaska Merkura u Škorpiju, a tek od ulaska:

Jedna vest je posebno zabrinjavajuća: epidemija malih boginja na Kosovu ali i u Rumuniji, Bugarskoj, Austriji, Makedoniji...Ponovo se priča o vakcinaciji dece...Odavno sam tu priču ostavila iza sebe...dete je poraslo :)), ali deca su deca čija god bila i strašna je ta priča o epidemiji, strašna i mračna u današnje vreme u vreme 21 veka...

Katalonski lider dobio 10 sati da odluči da li će proglasiti nezavisnost"Tražim od Pudždemona da deluje razumno, na uravnotežen način, da stavi interese građana u prvi plan", poručio je Rahoj u španskom parlamentu. Sve se dešava pred sam Mlad Mesec u Vagi....a u ovoj rečenici koja je izgovorena u parlamentu naglasak je na "uravnotežen način":

Otvaraju se Pandorine kutije, jedna po jedna....Jupiter u Škorpiji!!!
1981. godine kada je Jupiter takođe bio u Škorpiji prvi put smo čuli za SIDU (HIV virus), koji se kasnije pokazao kao vrlo smrtonosan!!! 2006. godine u Turskoj zaraza virusom ptičijeg gripa H5N1Danas pričamo o virusu morbili "male boginje"
1994. godine O'Džej Simpson (ima Jupitera u Škorpiji) je uhapšen zbog ubistva svoje supruge i njenog prijatelja. Danas pričamo o jednom drugom ubistvu, hapšenju muža ubijene Jelene.
2006. godine Američki kongresmen Džordž Vojnovič izjavio da se "Beograd pripremi za nezavisnost Kosova". Danas Katalonija na dnevnom redu!!!

⭐Dve konjukcije su danas aktuelne:
Jučerašnja Merkura i Jupitera u Škorpiji (juče egzaktna) i današnja konjukcija Meseca i Sunca u Vagi (Mlad Mesec). Konjukcija Merkura i Jupitera u Škorpiji na 1*-3*, konjukcija Meseca i Sunca na 26* Vage!!! Preko puta svih njih je RxUran u Ovnu!!!
Mesec i Sunce u inkonjukciji sa RxKironom u Ribama!!!


Merkur i Jupiter u Škorpiji istražuju...
Bave se temama kao što su bolesti, smrt, ubistvo, sex, tajne, okultno....Priča se o tome naglas (Merkur konjukcija Jupiter). 
Mesec i Sunce u Vagi bave se ravnotežom...
Mlad Mesec u Vagi nudi energiju promena i energiju novog početka...
RxUran u Ovnu priča svoju priču...uznemirava, iznenađuje, šokira!!!
RxKiron u Ribama i on ima svoju priču....tuga, bol....


Neke ptice će da polete....Saturn trigon Uran....

Izlaz uvek postoji....
✨Jupiter u Škorpiji je na sreću i priča o transformaciji i regeneraciji, lečenju, izlečenju...Jupiter u Škorpiji nas uči kako da se ponašamo u kriznim situacijama....olakšava nam krizne situacije. Uvek imamo i dobru i manje dobru stranu nekih energija....ali izlaz uvek postoji:
⭐Saturn u Strelcu ide ka egzaktnom trigonu sa RxUranom u Ovnu - 11.novembar....da izlaz uvek postoji....Imali smo ga već, u decembru prošle godine i u maju ove godine:
Neke ptice će sutra da polete na aerodromu Batajnica...


Pesma kao lek....

Daleko smo od trigona Jupitera u Škorpiji sa Neptunom u Ribama, ali i sa Kironom u Ribama. Mada što se tiče trigona Jupitera i Neptuna i nije tako daleko 02.decembar ove godine!!! On nam donosi nadu, veru...on će nas pokrenuti na duhovno istraživanje....sa njim ćemo krenuti pitem istine, pravde!!! I tako Saturn će pre nego što pređe u Jarca još jednom nas zajedno sa Uranom (trigon) pokrenuti na promene i globalno i lično!!! A trigon Jupitera i Neptuna će nas svojim blagodetima osim decembra ove godine pokrenuti još dva puta sledeće godine.
I kao što vidite nikada ništa nije ni samo crno ni samo belo....život je u nijansama!!!

A Zdravko peva....
ovih dana ne prestajem da sanjam
moja ljubav leti a ja je ganjam
a snovi su sve jasniji i jasniji....




Нема коментара:

Постави коментар