среда, 18. октобар 2017.

U susret Mladom Mesecu u Vagi...




Mesec je u Vagi, ide da se nađe sa Suncem....susret će se dogoditi sutra na 26* u 21:20 CET!!!
Pre ovog susreta dogodiće se egzaktna opozicija Sunca u Vagi sa RxUranom u Ovnu na 26*
Mlad Mesec u Vagi opozicija RxUran u Ovnu!!!

Tada smo imali opoziciju Meseca u Ovnu sa Suncem u Vagi na 12* u kvadratu sa Plutonom u Jarcu. Bilo je poprilično napeto!!! Tada smo imali i vrlo jaku opoziciju Jupitera tada još uvek u Vagi sa RxUranom u Ovnu!!!



Nepredvidljivi Mlad Mesec u Vagi...
Sada sa suprostavljenim Uranom, Mlad Mesec u Ovnu nas uvodi u iskušenja...Vrlo je moguće da Uran destabilizuje Vagu, da naruši težnju Vage da bude sve u ravnoteži :)). Zamislite klackalicu...ja sam je kao dete baš volela :), pa gore dole, dole gore :)). Ili zamislite hod po žici u vazduhu....Mlad Mesec, svaki Mlad Mesec je energija koja nudi novi početak...novi ciklus!!! Ovaj Mlad Mesec takođe nudi šansu za novi početak, samo on neće biti baš stabilan!!! Stabilnost će narušiti Uran!!! A tamo gde je Uran moguća su razno razna iznenađenja, zbog opozicije ta iznenađenja mogu biti neprijatna, bar na prvi pogled!!! Moguća je neka iznenadnost, brzina, brza dešavanja...onako bez naše kontrole!!! Novi početak ali ubrzan!!! Ako niste spremni eto nervoze!!! Tek kada sve prođe, možda zaključite da je baš tako bilo dobro za vas!!! Vaga (Mesec konjukcija Sunce u Vagi) je neodlučna, sva je u fazonu: da, ne, možda...hoću, neću...i sl. :)). Ona teži miru, balansu, ravnoteži...za nju je to ideal i idealno... a znate i sami da nema idealnog :)). Za to će se pobrinuti Uran!!!
Kao i u vreme Punog Meseca u Ovnu i sada imamo ⭐opoziciju Jupitera u Škorpiji (2*) sa RxUranom u Ovnu (26*). I ako ta opozicija nije više jaka, kao kada je Jupiter bio u Vagi, ona je tu....nešto kao završnica!!! Početak svakako ne ide bez prethodnog kraja!!!

Pogledajte, gde vam se nalaze Mesec i Sunce na 26* Vage.... u kojoj natalnoj kući!!! Ta oblast života traži ili ima potrebu za novim početkom!!! Bitne su i kuće kojim vladaju Mesec (Rak) i Sunce (Lav) i te oblasti života su na neki način povezane!!! Nasuprot kuće u kojoj su Mesec/Sunce nalazi se kuća u kojoj je RxUran u Ovnu na 26*, ta kuća i ta oblast života donosi iznenađenja....a ona su povezana sa nekom prošlošću - retrogradni Uran.




Ovde na žalost nije kraj priče o Mladom Mesecu u Vagi....
⭐Mesec i Sunce u Vagi (Mlad Mesec) biće u inkonjukciji (prilagođavanje) sa RxKironom u Ribama. Na sve ovo moguće su i neke bolne situacije!!! Sa jedne strane tu je RxUran i nervoza, sa druge strane tu je RxKiron i neka bol. Novi početak ali sa nešto težom pričom!!!

Zbog energije Vage, sve ovo se najviše odnosi na naše veze, odnose sa ljudima...Ljubavne, partnerske, bračne i sve druge... Ne paničite!!! Neka vam mir i harmonija budu cilj i zvezda vodilja!!! Probajte da uravnotežite vaš odnos... Sa malo truda sve je moguće.... Balansirajte, ako je potrebno pribegnite i nekom kompromisu, budite diplomate... Što se Urana tiče budite spremni na buntovništvo...i na iznenađenja!!! Uran traži slobodu i oslobađanje...pa mislite o tome!!! Sa Kironom je teže...ali i tu budite mirni, ako osvestite problem (bol) lakše ćete doći do leka (Kiron)....Budite spremni na sve, budite pre svega iskreni prema sebi....Ako vam nešto (ili neko) narušava mir i ravnotežu, možda je bolje da ode iz vašeg života!!!




Ovaj Mlad Mesec u Vagi nešto više će osetiti Vage (konjukcija), Ovnovi (opozicija), Rakovi i Jarčevi (kvadrat)!!! Naravno i svi vi koji imate neke planete na oko 26* ovih znakova!!!





Нема коментара:

Постави коментар