петак, 17. новембар 2017.

U susret Mladom Mesecu u Škorpiji .....Begin Again



Od jutros je Mesec u Škorpiji prilično maštovit, zapravo energija je takva, posle noćašnje konjukcije sa Jupiterom, Mesec je u trigonu sa Neptunom od 07:32 CET, u konjukciji sa Venerom u 09:16 CET i večeras 19:15 CET sekstil sa Plutonom...Mesec danas emituje pozitivne energije...a samo smo na dan od Mladog Meseca u Škorpiji - egzaktno sutra u 12:42 CET!!! Priprema se Mesec za susret sa Suncem u Škorpiji na 26*!!! Energija novog početka za svakog od nas...već prema karakteru - natalnom horoskopu!!!
Danas i Merkur zajedno sa Marsom šalje pozitivne vibracije (sekstil). Posle kvadrata koji je imao na početku nedelje sa Neptunom ovaj nebeski glasnik će nam pružiti mogućnost da jasnije vidimo neke stvari ali će nas i dalje pomalo zbinjivati njegov odnos (kvadrat) sa Neptunom....


Ja se osećam baš ovako kao u ovom citatu od jutros mnogo je energije Škorpije za jednog Lava :)). Energiju Mladog Meseca već osećam intezivno, jer je ona (Sunce/Mesec) u kvadratu sa mojim Nat Uranom u Lavu....nervoza je tu :)), tu je i inkonjukcija ovih planeta sa mojim Nat Mesecom...O, da i na mene utiču aspekti :)). Srećom pa je tran Mars u trigonu sa mojim Nat Marsom....ima energije, Tran Jupiter u trigonu sa mojim Nat Jupiterom tu je i vera i nada da će uskoro biti bolje :-)))). Kada popijem i drugu kafu od jutros ima da nestane nervoza :))).

17.Novembar 15:24: Merkur sekstil Mars



Brzo ćete misliti, direktno komunicirati...Iskrenost je ovde jaka i neizbežna...I mentalna i fizička snaga, energija za postizanje određenih ciljeva!!! Jaka koncentracija. Danas možete sve od štrikanja do važnih pregovaranja!!! I ne samo to, kako je Mars u Vagi ovo je dobra energija i za flert, uspešan flert rečima koje će ići pravo u metu :)))
Ovaj sekstil ćemo imati još jednom relativno uskoro 06.decembara kada će Merkur biti retrogradan na 28* Strelca i Mars na 28* Vage!!!


18.Novembar Mlad Mesec u Škorpiji na 26*




Sutra 42 minuta posle podneva očekuje nas Mlad Mesec u Škorpiji na 26*
Očekuje nas zapravo snažna energija Škorpije: ⭐Jupiter na 8*, Venera na 13* (u široj konjukciji), 🌚Sunce i Mesec na 26* (egzaktna konjukcija). Oni koji sutra slave rođendan imaće ovaj stelijum u svom godišnjem horoskopu, isto važi i za one koji će se sutra roditi!!!
Sa ovoliko energije Škorpije sve će se vrteti oko onog Sve ili ništa!!!
Ovaj Mlad Mesec će bez sumnje odisati snažnom ⭐energijom Škorpije, koja vam između ostalog nudi i energiju transformacije i regeneracije i energiju novog početka!!!


"Što zovemo početkom često je i kraj. I dokrajčiti nešto znači otpočeti"
J.W.Goethe.



Pozitivne energije u vreme Mladog Meseca:
Da pomogne tu je ⭐trigon Meseca i Sunca sa RxKironom u Ribama!!! Energija koja pruža lek i mogućnost pronalaženja ključa za lečenje nekih rana iz prošlosti!!!
Današnji ⭐sekstil Merkura i Marsa će naravno i sutra biti jak i naći će se pri donošenju odluka za neki novi početak...
Tu je i snažni ⭐trigon Saturna i Urana i dalje šalje pozitivne vibracije....
I ako još uvek nije egzaktan tu je i ✨trigon Jupitera i Neptuna!!!




Negativne energije u vreme Mladog Meseca:
Dan posle Mladog Meseca ali aktuelan i u vreme Mladog Meseca ⭐kvadrat Marsa i Plutona, koji će kod mnogih uneti malu ili veliku nervozu!!! Sve je dobro dok se ova energija ne pretvori u destruktivnu, nasilnu...stresnu, ispunjenu frustracijama i besom!!!
U vreme Mladog Meseca imamo i ⭐inkonjukciju Sunca i Meseca sa RxUranom u Ovnu, još nervoze, napetosti i iznenadnih negde neprijatnih situacija!!!
Tu je i na žalost probuđeni kvadrat Urana i Plutona!!!
Mars i Pluton su vladari Škorpije, tako da je njihov uticaj vrlo bitan za priču o Mladom Mesecu u Škorpiji na 26*!!! Najjaču ulogu imaće kvadrat Marsa i Plutona (vladari Škorpije), ta energija može da "začini" celu priču, energijom posesivnosti, destruktivnosti!!! Budite oprezni!!! Posebno ako neko bude pokušao da vam nametne moć i kontrolu!!! Novi početak je pred vama, to je sigurno, samo ipak razmislite jer sve su ovo vrlo intezivne energije, razmislite pre nego što donesete neku odluku! Neka to ne bude iz besa i ljutnje!!! Neka vas prvo bes prođe, onda donesite odluku...Svaki početak može i da sačeka!!! Neka samo kraj ne bude izazvan ljutnjom, besom, frustracijom, stresom!!!

⭐Da bi što bolje razumeli energiju Mladog Meseca u Škorpiji...
Potrebno je da znate u kojoj kući se Mlad Mesec nalazi. Tu u toj oblasti života možete očekivati promene kao i mogućnost novog početka.. Uklopite i ostale planete posebno Marsa u Vagi, Plutona u Jarcu, RxUran u Ovnu, jer odatle će "duvati" nepovoljni vetrovi!!!

⭐Mlad Mesec u Škorpiji osetiće nešto više Škorpije, Bikovi, Lavovi i Vodolije...i svi vi koji imate nake planete u ovim znacima na oko 26*!!!  Eto mene u ovoj grupi :-))).
Ovaj Mlad Mesec  zatvara jedan ciklus...a počinje novi. Oslobodite se dugogodišnjih loših energija i navika.... pustite novu energiju u vaš život. 


⭐Pročitajte i ovo:


Opet počinje....

For the first time, what's passed is past


Нема коментара:

Постави коментар