уторак, 28. новембар 2017.

Svaki kraj je novi početak... Merkur konjukcija Saturn u Strelcu....



Mesec je u Ribama, na 25* u trigonu sa Venerom u Škorpiji (10:41), u kvadratu sa Saturnom u Strelcu (12:55), u kvadratu sa Merkurom u Strelcu (13:18).... Mesec u praznom hodu od 13:18 do 17:30 CET kada će preći u Ovna!!! Merkur i Saturn u konjukciji 13:05 CET!!!






Teške energije danas....
Merkur i Saturn u konjukciji na 27* Strelca, kvadrat Mesec u Ribama na 27*!!!
Disciplina uma...
Probajte da kontrolišete misli, obratite pažnju na svoje misli, ne dozvolite da odu u smeru potištenosti, depresije i sl. Saturn će svakako na neki način da uspori vaš um i misli, što i nije neki problem...Međutim, Saturn ovde daje dubinu umu i mislima i možda je baš to "problem" ne idite preduboko ako ste već u nekog minus fazi!
Konjukcija je u Strelcu...misli žele širinu, energija Strelca filozofira, putuje daleko, želi da širi vidike i znanje, optimista je u osnovi....ali, tu je Saturn....kaže Merkuru "prikoči", razmisli dublje, nije sve u širini...Saturn kaže i ovo: stavi potpis, "lupi" pečat, kaži Da ili Ne....Završi nešto!!!
Šta god vam se dešavalo danas, sutra....možda će se ponoviti koliko već 06.decembra...


⭐Merkur u nedelju, 03.decembra kreće u retrogradni hod sa 29* Strelca, 06.decembra će se još jednom sresti sa Saturnom u Strelcu sada na 28*!!! 
27/28* Strelca su bitni u ovoj priči, kao i kuća u kojoj se Merkur i Saturn nalaze na tim stepenima!!!
Između ove dve konjukcije nalazi se Pun Mesec u Blizancima na 11* 03.decembra!!!
Pun Mesec ima energiju kulminacije i nekog završetka!!! Blizancima vlada Merkur, a on tada retrogradan i (ponovo) u konjukciji sa Saturnom u Strelcu!!!
Za sve ovo bitna je i priča o Saturnu koji završava svoj put kroz Strelca, na kraju je ove energije!!!
Uskoro je i kraj novembra i početak decembra!!!
Uskoro će i kraj godine i početak nove!!!
Saturn će preći u Jarca 20.decembra, Merkur ulazi u Jarca 11.januara!!! I srešće se još jednom ⭐Merkur i Saturn tada u Jarcu 13.januara 2018. na 2* i tako počinje njihov novi ciklus:
Merkur konjukcija Saturn u Jarcu: 13.januar 2019. na 12*; 12.januar 2020 na 21*

"ako nešto znam, to najbolje znam to nije kraj"...

Obratite pažnju na ovu konjukciju, obratite pažnju na 27*/28* Strelca, kuću u kojoj se ova konjukcija nalazi tu je vaša priča o nekom kraju! Obratite pažnju i na kuću koja sledi (ili je možda ista) u Jarcu i na 2* na kom će se Merkur i Saturn ponovo sresti 13.januara 2018. to je neki novi početak!!!



Više o ovoj današnjoj konjukciji ovde:
http://zvezdanindnevnik.blogspot.rs/2017/11/sta-rade-zvezde-u-periodu-od-27decembra.html

Neću, stvarno neću...



Нема коментара:

Постави коментар