уторак, 7. новембар 2017.

"I'm a spy in the house of love".... Venera od danas do 01.decembra u Škorpiji


Venera u Škorpiji"I'm a spy in the house of love"

Još jedan utorak, Marsov dan, Mars je u Vagi od 22.oktobra, sada je na 9*, nije još egzaktno ⭐u inkonjukciji sa RxNeptunom u Ribama na 11*, ali možda već osećate da deluje na žalost, jer spada u neharmonične aspekte!!! Kako je dobro da se pripremimo posebno za neharmonične aspekte i uticaje:

11.novembar 01:10: Mars inkonjukcija Neptun

Inkonjukcija nije ni trigon (120*) nije ni opozicija (180*) nešto je između toga (150*), pa spada u energiju prilagođavanja!!! ⭐Opoziciju smo imali ranije - 24.septembra ove godine, Mars je bio u Devici, RxNeptun u Ribama na 12*. ⭐Trigon ćemo imati tek kada Mars pređe u Škorpiju i kada dođe do 12* to će se dogoditi 28.decembra!!! 
Dakle, sada je između te dve energije....još uvek "vuče" energiju opozicije, moguće su konfuzije, fizička osetljivost, slabi muškarci, razočarani muškarci, kod ostalih osećanje da su ih neki muškarci razočarali ili ih mogu stvarno razočarati... Mars u Vagi je obično pasivnoagresivan ovako u ovoj energiji to može "proraditi"...u vidu sukoba, rata oko ideala, u ime nekog "višeg cilja", ovo je i energija mučenika, energija magije, mađioničara, magova, čarobnjaka, prevaranata, lopova...Ova energija lako može da izazove želju i potrebu za nekim sredstvima koje uvode u zavisnost (alkohol, droga, cigarete...), ali i seks kao zavisnost... Ovo je energija preteranih sanjara, snovi koji uznemiravaju, noćne more. Magnetska privlačnost, jaka seksualnost (Mars), seksualne fantazije (Neptun), energija koja teško zna da kaže ne, ova energija teško se bori sa besom... Ovde je najveći problem što se energija (Mars) rastvara, rastače (Neptun)... hrabrost, sila, fizička energija su ovde pod uticajem Neptuna na niskom nivou....otuda su i neke reacije koje nisu primerene, otuda strah, koji izaziva bes, bes na strah i sve u krug....
Najbolje je ovu energiju (Mars) osloboditi kroz maštu, kreativnost, umetnost (Neptun), najbolje je iskoristiti za neke duhovne tehnike, meditiranje (bilo koja tehnika)... pronaći samo vaš ventil za oslobađanje slabosti, besa, ljutnje, pasivne agresije (Mars) kroz muziku, ples, glumu (Neptun)...


Mesec je u Blizancima, od jutros na 28*, dok je većina nas spavala bio je u opoziciji sa Saturnom i sekstilu sa Uranom...te energije osećamo (slabije) i jutros!!! Što kroz umor (Saturn), što kroz iznenadne stvari i događaje (Uran). ⭐Srećom pa već u 11:39 CET Mesec u Blizancima trigon Venera (još uvek) u Vagi na 29*!!! Pred sam skok Venere u Škorpiju, Meseca u Raka njihov trigon. Harmoničan aspekt ali na 29*!!! Ipak ovaj trigon donosi: Lepo raspoloženje, druženje, nežnost...Vreme je za lepe stvari, estetiku, lepotu....kupovinu!!!
🌙Od 11:39 do 11:44 CET Mesec će biti u praznom hodu!!!
Mesec prelazi u Raka u 11:44 CET, ⭐večeras kasno 21:47 CET, Mesec će biti u trigonu sa Jupiterom u Škorpiji na 6*!!! Odlična energija za bilo koji deo dana!!! Još dobrog raspoloženja, sreće, radosti... Uradite nešto što će vam zagrejati dušu, vašu ili nečiju :))). Ovo je i aspekt lenjosti, pa ako ne budete veče iskoristili za druženje bez obzira što je utorak...onda ga iskoristite recimo za "razvlačenje po krevetu" :))).
Za Mesecom i Venera menja znak:


07.Novembar 12:38: Venera ulazi u Škorpiju


Venera je jutros na 29* Vage...Jednom nogom je u Vagi, drugom se sprema da uđe u Škorpiju...ni tamo ni ovamo....:-))). Pita se šta se nalazi sa druge strane? Pita se a zna :-)), bila je već tamo u redovnom ciklusu pomeranja planeta! Zapravo mi smo ti koji se pitamo šta nas tamo u toj energiji čeka, nas i Veneru :-)). 29* je stepen prekretnice!!! Planeta ovde Venera menja znak i promeniće se mnogo toga, naš odnos prema emocijama, način na koji emocije pokazujemo, dajemo ali i primamo...promenice se i odnos prema vrednostima, novcu, materijalnim stvarima. Promeniće se sve ono što Venera predstavlja, jer će biti "obojena" drugom energijom - znakom!!! Do sada je Venera boravila u vazdušnom znaku Venere i sada se sprema za skok u nemirne vode Škorpije...Skočiti ili ostati? Ovde nema dileme, napred se mora....skočićemo svi sa Venerom hteli ili ne danas 38 minuta posle podneva :)). Mnogi ovaj stepen osećaju vrlo intezivno, ni sami ne shvataju šta ih je to snašlo... a nešto jeste (naravno ne sve vas i ne svakog na isti način)... 
Neko sve ovo doživljava kao pritisak, kao potrebu da se donese neka važna životna odluka... Neko opet bi radije ostao tu gde je....Ovde je Venera na 29* ....nešto u vezi emocija....skočiti ili ostati!!!


Škorpija/Vaga sa Venerom u Škorpiji

⭐Oni koji neće puno razmišljati su oni koji imaju Nat Veneru u Škorpiji, Raku ili Ribama (voda), ali i svi oni koji imaju neke planete u ovim znacima!!! Obradovaće se Device i Jarčevi (sekstil) kao i svi oni koji imaju neke planete u ovom znacima!!! Neprijatno je Bikovima koji su preko puta (opozicija) Škorpije, kao i svi oni koji imaju neke planete u Biku!!! Ništa bolje nije nama Lavovima i Vodolijama (kvadrat) i svima onima koji imaju neke planete u ovim znacima!!! Vage i Strelčevi "komšije" Škorpije će lagano osetiti ovu energiju (polusekstil), Ovnovi i Blizanci (inkonjukcija) će biti u periodu prilagođavanja, Blizanci će kada Venera pređe u Strelca biti napeti, Ovnovima će biti super!!!


VENERA U ŠKORPIJI (TRANZITNA)

Tranzitna Venera kroz natalne kuće...


Ostali aspekti na koje treba obratiti pažnju:

Pročitajte i ovo:

Šta rade zvezde u periodu od 06.novembra do 13.novembra...

ZVEZDE U NOVEMBRU



Jim Morrison: 
On je Strelac/Vodolija sa Venerom u Škorpiji. On je bio pevač, tekstopisac, glumac i pesnik. Najpoznatiji kao član popularne grupe The Doors, jedna od mojih omiljenih :-). Ipak sam ja generacija Neptuna u Škorpiji.....sex, droga, rock and roll :-)). J.Morison je bio jedan od najharizmatičnijih pevača i umetnika jednog doba, a okolnosti njegove smrti nikada nisu sasvim poznate... neki veo tajne (Škorpija) i dalje postoji...
On ima Plutona (vladar Škorpije) u Lavu.... uticaj na mase očigledan. Sa Venerom u Škorpiji uživao je možda i previše... :-(. 
Za one koji uče: Venera u Škorpiji ima širu opoziciju sa Mesecom u Biku, ali i sekstil sa Merkurom u Jarcu, sekstil sa Jupiterom u Lavu. Vladar Škorpije Pluton u Lavu... u egzaktnom kvadratu sa Mesecom u Biku, opoziciju sa JMČ u Vodoliji...
Neptun u Vagi..... kvadrat Merkur u Jarcu. Vagom vlada Venera, a Venera u Škorpiji....
Posebno interesantno za analizu je Sunce u Strelcu u opoziciji sa Marsom u Blizancima, sa Uranom u Blizancima i sa Saturnom u Blizancima!!!


Doors - The Spy scene 




Нема коментара:

Постави коментар