четвртак, 30. новембар 2017.

"Mi smo naši izbori".....neki aspekti na nebu danas i sutra....


Četvrtak je....Jupiterov dan... Jupiter u Škorpiji na 10*! Spreman je Jupiter za egzaktni trigon sa Neptunom u Ribama na 11* 03.decembra egzaktno!!! Ovo je lepa zvezdana vest, posebno zbog ostalih aspekata koji su ovih dana prisutni na nebu:

Danas: Mars u Vagi inkonjukcija RxKiron u Ribama na 24*
Sutra: Mars u Vagi opozicija RxUran u Ovnu na 25*
Preključe: Merkur i Saturn konjukcija u Strelcu na 27*



Mars je u Vagi od 22.novembra, sada na kraju boravka u ovom znaku prilično nezgodno aspektovan u dva dana danas i sutra!!! Mada je uticaj očigledan i prema nekim vestima koje po ko zna koji put uznemiravaju nas ovde na Balkanu!
⭐Mars planeta akcije, bobenosti u aspektu inkonjukcije (150*), aspektu prilagođavanja, sa RxKironom sa našim vidljivim i nevidljivim ranama iz prošlosti... Naslovi u novinama govore sve ja o tome neću pisati ovde. Ono što sada radim je samo povezivanje aspekata sa događajima...Ne znam ali sigurno ima još vesti koje se mogu povezati, nešto će se tek dogoditi... Na ličnom nivou Mars ovde simbolično predstavlja neki oštar predmet koji se "zabija" u neku ranu, ranu nezaraslu, ranu i ako iz prošlosti još uvek svežu!!! 
Ovo je energija koja sada može doneti neku ranu, neko povređivanje u sportu recimo, ali ovo može biti bilo koja rana, povreda u nekom nesrećnom slučaju, ali i samopovređivanje (ispijanje otrova, otrov - Neptun, Neptun vladar Riba, RxKiron u Ribama)...
Budite oprezni, ne brzajte u bilo čemu...Mars, je sam po sebi brz, direktan, borben, i što ne reći agresivan...nesreće su moguće!!! Mars je u Vagi, pa sve ovo se prenosi na "teren" naših veza, odnosa, partnerstva, odnosa sa javnošću!!! U vazduhu nagoveštaj nekog nasilja....sve zbog nekih već sam spomenula vidljivih i nevidljivih rana...Inkonjukcija je aspekt prilagođavanja i savet je prilagodite svoje postupke situaciji u kojoj se nalazite ili ćete se nalaziti!!! Pokušajte ublažiti bol koji je u vama ali budite i svesni da je moguć neki novi bol, neka nova rana...na onu koja već postoji iz prošlosti...
Venera vladar Vage, sada je na 28* Škorpije, nema začajnije aspekte ali je spremna za prelazak u Strelca...samo sa ovakvim aspektima u okruženju to bi mogao da bude bolan prelazak....Inkonjukcija Marsa i RxKirona mogla bi pokrenuti neke stare ljubavne rane, pokrenuti proces razdvajanja ili ga ako već traje ubrzati...

Danas: Mars u Vagi inkonjukcija RxKiron u Ribama na 24*
Sutra: Mars u Vagi opozicija RxUran u Ovnu na 25*

I sve bi bilo mnogo lakše da nas sutra (deluje već nekoliko dana) ne očekuje egzaktna, tačna i najjača ⭐opozicija Marsa u Vagi sa RxUranom u Ovnu u 11:05 CET:
I opet prošlost - retrogradni Uran, uznemirujuća energija koja donosi bes, ljutnju, zbog nečega ili nekog iz prošlosti!!! Bes koji se nagomilao ranije sada može da "eksplodira" - RxUran, eskalira i zajedno sa RxKironom zaista donese neke bolne situacije!!! Ovde Mars na vrlo neočekivan i iznenađujući način (Uran) može izliti svoj bes, frustraciju....na vrlo eksplozivan način!!!
Ovu opoziciju su stari astrolozi poput Mileta Dupora nazivalo PRASAK!!! Ovaj aspekt može doneti šok, skandal, eksploziju, fanatičnost, nasilje....i najjači je u vreme egzaktnog uticaja!
Pojaviće se u punoj energiji i uticaju tamo gde postoji neko OGRANIČENJE SLOBODE, stvarno ili kao utisak o nemanju slobode. Želja za slobodom po svaku cenu, uprkos svemu!!!
Donosi vrlo ekscentrične akcije i reakcije, buntovništvo, pobunu, nasilje, nepredvidljive besne ispade i napade, vrlo brze akcije, vrlo iznenađujuće akcije... Borba (Mars) za slobodu (Uran), oslobađanje od nečega ili nekoga!!! Odluke brze bez mnogo razmišljanja! Akcije (Mars) u ime grupe (Uran)...

I na kraju i danas ⭐konjukcija Merkura u Strelcu (27*) sa Saturnom u Strelcu (28*)!!! U kombinaciji sa aspektima Marsa, ova konjukcija može biti dobra ali i loša, sve zavisi kako se koristi. Dobra je ako ovu energiju koristimo kao umirujuću, smirujuću...kao energiju mudrosti...Ne tako dobra ako se koristi, zapravo ako se ode u teška razmišljanja, melanholiju, depresiju....

Više o ovim aspektima ovde (obavezno pročitajte zbog aspekta opozicije Marsa i Uran):
Posebno obratite pažnju na primere onih koji imaju ovaj aspekt u svom natalnom horoskopu!!!



Mesec je danas u Ovnu na 23*....nisu ni aspekti Meseca danas najbolji...Mesec će uskoro biti u ⭐opoziciji sa Marsom u Vagi 12:12 CET i eto "okidača" za sutrašnju opoziciju Marsa i Urana!!! ⭐Već u 13:16 CET Mesec u konjukciji sa RxUranom u Ovnu na 25*!!! Još jedan okidač!!! Smirenje dolazi nešto kasnije danas ⭐17:49 CET Mesec u trigonu sa Saturnom u Strelcu, u 19:37 CET, Mesec u trigonu sa Merkurom u Strelcu....aktiviraće se konjukcija Merkura i Saturna u pozitivnom smislu...prikočite, zastanite, razmislite!!! Mesec ulazi u prazan hod od 19:37 do 21:38 CET, kada će preći u Bika!!!

Na kraju samo da potsetim.....uskoro ćemo imati ✨egzaktni trigon Jupitera i Neptuna!!!





Нема коментара:

Постави коментар