петак, 3. новембар 2017.

Čuvam te....U susret Punom Mesecu u Biku...



03.Novembar 09:31: Venera sekstil Saturn
03.Novembar 20:22: Sunce trigon Neptun

Petak, Venerin dan...Venera danas na 24* Vage!
Mesec je u praznom hodu od 04:02 do 10:46 CET
Mesec je prašao u Bika u 10:46 CET....Pod njegovim uticajem imaćemo mogućnost da sačuvamo prisebnost u slučaju da se suočavamo sa nekim stresom, nekim našim neharmoničnim aspektom.... Ovaj Mesec nas motiviše da imamo želju za mirom, udobnošću i sigurnošću. Mesec u Biku je i jedan od najsenzualnijijih Meseca. Sigurnost je ovde ključna reč ali i udobnost, i bezbednost!!! Možda ćete poželeti da vam neko pomogne u rešavanju nekih stvari ali isto tako lako ćete sve završiti sami, takva je ovo energija. I zadovoljstvo....ispred svega, uživanje u svemu, posebno u hrani i piću, ali i u materijalnim i emotivnim stvarima.... Jer Bikom vlada Venera a gde je Venera tu je ljubav, tu su emocije ali i novac. Kada je sve to u redu....onda i dan može lepo da počne. Nećete imati ništa protiv rutine, baš će vam biti dobro u proverenim stvarima i situacijama. Bik ne voli puno promene, sem baš ako se mora....Dosledan je i opire se promenama....
Život je malo usporen pod dejstvom ovog Meseca.... Mi tvrdoglaviji sa njim. Potreba za sređenom materijalnom situacijom...Danas možete u Banku, da sredite račune, da odnesete zahtev za kredit ako baš morate. Ovaj Mesec je u potrazi za zadovoljstvima zapravo, a za to je potrebna materijalna potpora... Da bi uživali potrebno je imati sa čim . I nije on materijalista, samo zna više od drugih da je za uživanje potrebno i više od volje....

Mesec u Biku opozicija Jupiter u Škorpiji 19:27 CET
⭐Prvi Mesečev aspekt u Biku je opozicija sa Jupiterom u Škorpiji na 5*, večeras u 19:27 CET! Gde je Jupiter tu su preterivanja, gde je Bik tu su užuvanja :)), i evo energije preteranog uživanja i to baš kada je petak veče....:)), i kada za mnoge zapravo vikend tek počinje...Ovo je energija precenjivanja... Ona vas lako može ulenjiti pa da vam se iz kuće neće izlaziti, ono udobna fotelja, hrana i piće oko vas ili sasvim suprotno lako vas može obuzeti euforija i potreba da se družite uz neku dobru hranu i piće ali van kuće. Ovo je energija preteranog optimizma....u trenutku možete pomisliti da jedno veliko parče torte neće smetati i ako ste na dijeti, čaša vina više "ma neka ide život", pa onda još jedna, druga...Teško je odupreti se ovoj energiji...teško je odustati :)). I kada smo već kod preteranosti čuvajte novčanik ne od lopova već od vas samih :))).
Sa ovom energijom opozicije Meseca i Jupitera lagano idemo ka 🌕Punom Mesecu, koji će se dogoditi sutra u 06:22 CET, skoro u isto vreme kada će Venera u Vagi biti u opoziciji sa RxUranom u Ovnu 06:02 CET!!! Ne baš miran vikend je pred nama!!!


03.Novembar 09:31: Venera sekstil Saturn
Čuvam te, gde god
krenem imam te
na dlanu si ti moja
      linija života, ljubavi...

Da se vratimo Veneri :)), ona će danas da se sretne u energiji ⭐sekstila sa Saturnom u Strelcu na 24* u 09:31 CET....Povoljan aspekt za posvećenost vezi, pomirenje (tamo gde je potrebno), veze započete u vreme ovog tranzita imaju šansu i mogućnost trajanja, partneri starji, odgovorniji, ozbiljniji... Mogućnost poboljšanja nekog odnosa ljubavnog, poslovnog, prijateljskog. Aspekt osim pozitivnog uticaja na ljubavni život, ima i pozitivan uticaj na poslovne stvari, novac...stabilniji prihodi, mogućnost štednje...
Tako je uglavnom! Veze u kojima ste mogu da traju, da se bolje organizuju, veze koje su u početku mogu da traju... Pronalaze se ozbiljniji i zreliji (stariji) partneri, oni u koje možete da se pouzdate. Moglo bi se reći prave osobe za vas!!! Ovaj aspekt generalno donosi sigurnost, sigurnije se osećamo u vezama. Lepota (Venera) ovde ima nešto tradicionalniji (Saturn) oblik. U vreme ovog tranzita mnogo smo štedljiviji i oprezniji sa novcem, praktičniji u svakom slučaju i realniji, neko nešto ostavi i sa strane :)) Nekada ovaj aspekt vrati u naše živote osobe sa kojima smo nekada bili, sa željom da se veza obnovi...Ostali će uglavnom da procenjuju emocije...i šta je to što želimo od nekog odnosa/veze (Venera u Vagi)!!! Sagledavaće gde su kada je ljubav u pitanju... nešto kao test.... i šta su naučili (Saturn u Strelcu) kada je ljubav (Venera) u pitanju ali i odnos prema vrednostima (Venera) generalno..
Šta jedan ovakav aspekt u tranzitu može da uradi jer zapravo kratko traje:
Može povoljno da utiče na ostale aspekte, posebno one neharmonične:
Ovaj aspekt donosi energiju smirenja, želje da se skrasimo i budemo što realniji kada su emocije ili ljubav u pitanju. Pruža nam se prilika da sa jednom drugačijom energijom na konsturktivan način priđemo svom pre svega emotivnom životu a onda i svemu drugom što bi ova kombinacija planeta mogla da znači...(novac, posao, karijera). Kratko traje, ali dovoljno da:
Zastanete i razmislite o vezi u kojoj ste (ako ste u vezi), o svojim odnosima sa ljudima i onim bliskim i onim koji to nisu a nešto vam ipak znače... Upitajte se: Da li vam je sve potaman u vezi, da li se osećate nesigurno, u kom pravcu ide vaša veza? Ako ste sami, zašto se sami i da li je biti sam baš tako teško ili je bolje bitu u dobrom društvi (vi sami) ili sa nekim a da ne ide kako treba!!!
Ovaj sekstil je taman tu u vreme:
Saturn u Strelcu kvadrat RxKiron u Ribama
Koliko toliko da pomogne u nekim bolnim situacijama!!!
ALI....u isto vreme kada imamo ovaj sekstil imamo i inkonjukciju Venere u Vagi sa RxKironom u Ribama. I opet Kiron...i opet priča o Kironu, dodatna priča o Kironu!!! I sve se ovih dana vrti oko Venere, Saturna, Merkura i Kirona!!! Sve se dešava pre prelaska Venere u Škorpiju (07.novembar) kada će neke situacije poprimiti sasvim drugačiju energiju!!! Kako god život ide dalje, idu i planete i aspekti...ipak priča o Kironu neće nestati tek tako, imajte to na umu!!!

03.Novembar 20:22: Sunce trigon Neptun

Magija života...
Danas još jedan kratkotrajni aspekt, aspekt koga možemo nazvati "pomoć prijatelja" :)), ⭐Sunce u Škorpiji u trigonu sa RxNeptunom u Ribama egzaktno u 20:22 CET:
Vreme za kraći predah, beg od stresa, stvarnosti. Vreme za duhovnost, veru i verovanje u nešto ili nekog. Vreme za kreativnost, maštu, muziku, umetnost. Energija povezivanja sa duhovnom dimenzijom ličnosti... Aspekt snova, sanjarenja, inspiracije, intuicije. Budi se sklonost i potreba za umetnošću, poezijom, književnošću, muzikom....plesom!!!
Osetljivost na druge ljude, i njihove potrebe, osećajnost, humanost. Vreme u koje možete pronaći svoju srodnu dušu...inspiraciju. Naravno potrebno je da se i ostale "kockice" slože, da imate podršku i od vaših planeta. Na vašem putu se mogu naći ljudi iscelitelji...medijumi, mistici, okulisti...Odličan aspekt za psihoanalizu...
Sa ovim aspektom "život je more". Sunce naša volja, naš ego, vitalnost, simbol centra. Sunce to i jeste centar našeg života. I Neptun more, okean izor života... Sa ovim tranzitom istraživanje naših "dubina", naše podsvesti je jedna od mogućnosti. Najčešće sa ovim aspektom imamo potrebu za begom od stvarnosti, on je odličan za one koji budni sanjaju. Sa ovim aspektom "isplivavaju" naše najdublje emocije....
Ono što sigurno možete da uradite za sebe je da obezbedite neki vid meditiranja... 
Petak je....počinje vikend...i ako ovaj aspekt kratko traje pronađite ga, pružite sebi šansu i uživajte....na nekom zamišljenom oblaku ako ništa drugo bolje ne smislite. Ako ste od onih koji će večeras biti aktivni, uživajte uz pomoć ove energije!!! 
Danas: Venera sekstil Saturn (energija koja čuva ljubav), Sunce trigon Neptun (energija magije života), lepe harmonične energije za početak vikenda, tu je i Mesec u Biku koji će vas podstaći da uživate u svim čulima :-)). Mala napomena: Mesec će večeras biti u opoziciji sa Jupiterom u Škorpiji, neki vid preterivanja vam sleduje, pa samo obratite pažnju na to....nemojte da vam sutra ili kroz koji dan vaga i ogledalo budu krivi :)) ili prazan novčanik :-))). Moguć je i mamurluk, a on zna da bude baš nezgodan bez obzira što je sutra subota :).

04.Novembar 06:02: Venera opozicija Uran
04.Novembar 06:23 Pun Mesec u Biku 


04.Novembar 06:23 Pun Mesec u Biku 

U susret Punom Mesecu u Biku!!!

🌕U subotu već u 06:22 CET čeka nas energija Punog Meseca u Biku, neka vrsta kulminacije!!! Ona dolazi posle Mesečeve opozicije sa Jupiterom, ali i u isto vreme kada i opozicija Venere u Vagi sa RxUranom u Ovnu!!! A Venera je vladar Bika (Pun Mesec u Biku)!!!
Pun Mesec je tu da osvetli i stvarno i u prenosnom smislu nešto što smo potisnuli! Sada je vreme da se sa tim suočimo!!! 
Pun Mesec ide posle energije Venere sekstil Saturn i Sunce trigon Neptun, Mesec opozicija Jupiter, Pun Mesec će se događati u vreme opozicije Venere i Urana, ali i u vreme sekstila Meseca i Neptuna!!! Dakle Venera kao vladar Bika: sekstil sa Saturnom, opozicija sa Uranom. Sunce trigon Neptun, Mesec sekstil Neptun!!! U neku ruku ovo je magičan Pun Mesec, kako drugačije kada je u pitanju Neptun (trigon Sunce, sekstil Mesec)....magija, intuicija, inspiracija!!! Ali on je i začinjen Venerinim aspektima sekstil Saturn, opozicija Uran, pa ili ćete ljubav čuvati i sačuvati :)) Venera sekstil Saturn ili ljubav nećete moći da sačuvate ili nećete želeti da je sačuvate Venera opozicija Uran! Dan pre Punog Meseca (danas) Venera u sekstilu sa Saturnom obećava mir i staloženost!!! Venerina Vaga može biti u balansu, tasovi vage ujednačeni, ali samo 20 minuta pre Punog Meseca ⭐Venera u opoziciji sa Uranom, Venerin tas može biti poprilično neuravnotežen!!! Ili gore ili dole!!! Neka promena je na vidiku, gde je Uran tu je i iznenađenje!!! Ovo je jaka energija potrebe za slobodom, za nekoga izazov za nekog oslobađanje!!! Više o ovom aspektu OVDE!!!

04.Novembar 06:02: Venera opozicija Uran

⭐Neka ljubavna, finansijska promena vam sleduje...Šta konkretno? Reći će vam energija Punog Meseca i položaj Meseca u Biku na 11*, kao i Sunca u Škorpiji na 11*, ovo su kuće u kojoj će doći do neke kulminacije. Bitne su i kuće u kojoj se nalazi-prolazi Neptun u Ribama na 11*!!! Zatim bitna je i Venera u Vagi na 25*, RxUran u Ovnu na 25* i kuće u kojima se oni nalaze!!! Saturn u Strelcu je na 24* pogledajte i tu kuću!!!
Da vas podsetim na Mlad Mesec u Vagi 19.oktobra!!! Mlad Mesec u Vagi (konjukcija Meseca i Sunca) na 26* Vage, gde se sada u vreme Punog Meseca u Biku nalazi Venera u Vagi!!! Ono što je tada započeto - energija novog početka, sada ima energiju kulminacije!!! Nešto kao ispunjenje!!!
Vrlo brzo posle Punog Meseca , ⭐Mesec u Biku biće u trigonu sa Plutonom u Jarcu, subota u 14:48 CET, ovo je intezivna energija, energija transformacije i regeneracije....taman tu ako zatreba!!!
I nikako nemojte zaboraviti trigon Saturna u Strelcu sa RxUranom u Ovnu!!!





Eto, nadam se da ste spremni za početak vikenda, koji će svakako biti interesantan za naš pre svega emotivni, ljubavni život ali i finansijski (Venera - ljuba, Venera - novac)!!!





Нема коментара:

Постави коментар