четвртак, 9. новембар 2017.

"I'm Your Man"....Sunce sekstil Pluton...


Četvrtak, Jupiterov dan, Jupiter je u Škorpiji sada na 6*, sve bliže je susretu (konjukcija) sa Venerom, koja je danas na 2* Škorpije!!! Konjukciju već osećamo, egzaktno i najjače osetićemo je 13.novembra u 09:15 CET!!! Uživajte :)). 

Mesec kvadrat Uran :-))
Mesec je u Raku, od jutros je na 27*, 🌙od 06:14 do 13:29 CET Mesec je u praznom hodu!!! Poslednji aspekt koji Mesec u Raku pravi je 🌙kvadrat sa RxUranom u Ovnu egzaktno u 06:14 CET. Sa tom energijom su se mnogi probudili....a ona nosi nervozu....Laki je opet nervozan....Ajde :)))

Mesec kvadrat Venera
Mesec će u 13:29 CET preći u Lava, ⭐prvi aspekt Meseca u Lavu je kvadrat sa Venerom u Škorpiji na 2* u 18:14 CET, još nervoze samo na drugačiji način...Potreba za ljubavlju i nežnostima jaka (kvadrat), ako toga nema iz bilo kog razloga eto nervoze...Nervoza iz stomaka....možda će se leptirići pobuniti :))), negde sam skoro pročitala i baš se slatko nasmejala: "Ako vam rade leptirići u stomaku, popijte rakiju i udavite ih" :)))...

Mesec kvadrat Jupiter :))

Sledeći aspekt je na kraju dana u ⭐23:36 CET, Mesec u Lavu trigon Merkur u Strelcu na 5*, dobra energija za komunikaciju, ali i za slušanje onog što neko ima da vam kaže :)), jeste kasno ali šta mari...Sa ovom energijom osim što sa nekim možete lepo pričati - komunicirati na bilo koji način, možete i da učite, čitate....i ovako već ⭐46 minuta posle ponoći Mesec u Lavu kvadrat Jupiter u Škorpiji na 6* pa će vam biti teško da zaspite...Kako je ovo energija preterivanja, klonite se frižidera :-))), lekova, čašice.....i neka vam ne pada na pamet on line kupovina....:-)))

Gerard Butler, Škorpija/Vaga sa Sunce sekstil Pluton
Sunce u Škorpiji (2.kuća) sekstil Pluton u Devici (12.kuća)
Hi is my man :-))))

⭐Danas jedan egzaktni aspekt kratkotrajan, i prihvatite ga kao "pomoć prijatelja" :-))
Sunce u Škorpiji u sekstilu sa vladarom Škorpije Plutonom!!! Moćna energija bez obzira što ne traje dugo tek nekoliko dana, danas je najjača!!! Gde će ta energija najviše delovati tamo gde se nalaze Pluton u Jarcu 17* i Sunce u Škorpiji 17*!!! Tu i treba usmeriti energiju, na te oblasti vaših života!!!
Imali smo ovaj aspekt 09.marta ove godine, tada je Sunce bilo u Ribama, Pluton naravno u Jarcu, na 18*, isti aspekt malo drugačije energije!!! Ista kuća (natalni horoskop) za Plutona, druga kuća za Sunce!!! U tome je razlika, razlika je i što je Sunce u martu bilo u Ribama, sada je Sunce u Škorpiji!!! Sledeći sekstil Sunca i Plutona je 11.Marta 2018. (Sunce u Ribama) pa 12.novembra 2018. (Sunce u Škorpiji)!!!
Ako imate trenutno tranzit Tran Plutona u Jarcu u sekstilu sa vašim Nat Suncem u Škorpiji i Ribama na oko 17* onda vi ovaj aspekt imate u dužem trajanju i naravno mnogo jačem!!!
✨Poznati sa Sunce sekstil Pluton: William Shakespeare, Albert Einstein, Diana, Princess of Wales, Audrey Hepburn, Bob Dylan, Sophia Loren, Alfred Hitchcock, Leonard Cohen, Diego Maradona, Marcel Proust, Ingrid Bergman...


⭐09.Novembar 13:12: Sunce sekstil Pluton

09.Novembar 13:12: Sunce sekstil Pluton


Svet je pozornica na kojoj svako igra svoju ulogu.
William Shakespeare
Svetu ne preti opasnost od ljudi koji čine zlo nego od onih koji to dopuštaju.
Albert Einstein
 Jedini način da se rešim strahova je da napravim filmove o njima.
Alfred Hitchcock

Energija promena
Sunce u Škorpiji, Pluton u Jarcu na 17*
Ovo je aspekt  koji nam donosi energiju promena! Mogućnost, šansu, priliku...nazovite to kako hoćete da se nešto promeni i globalno i pojedinačno!!! Imajte na umu da globalne promene idu od pojedinca!!!  Sa energijom Plutona svi imamo mogućnost da nešto transformišemo u svom životu...promenimo i da se regenerišemo! Nešto suštinski...nikako površno!!! Ovo je i energija potrebe za uspehom (Pluton u Jarcu) u profesiji pre svega (Jarac) ali i svim oblastima života zavisno od kuće u kojoj se Pluton u Jarcu nalazi na 17*. Kuća je ta koja će odrediti oblast života!!! Ovo je energija koja će vam pomoći da rešite neku enigmu, tajnu, misteriju (Sunce u Škorpiji). Ovo je i energija liderstva! Energija uticaja na one sa kojima ste u nekom odnosu...Borba za vlast, samopotvrđivanje, superiornost...
Ovo je kratkotrajni aspekt ali on ima snagu da pokrene promene....budite sigurni u to...na vama je da prepoznate moć ovog tranzita...ako ništa drugo, bar da započnete proces promena!!!
⭐Sem toga on je tu samo dva dana pre najavljenog aspekta krupnijih promena!!!

If you want a lover,
I'll do anything you ask me to
And if you want another kind of love,
I'll wear a mask for you
If you want a partner, take my hand
Or if you want to strike me down in anger,
Here I stand
I'm your man



Leonard Cohen: Dupla Devica, Sunce u Devici u sekstilu sa Plutonom u Raku, Sunce u 1.kući na ASC, Pluton u 10.kući, snažan uticaj na ljude kroz profesiju, pevača, pesnika, pisca...

I'm Your Man



Нема коментара:

Постави коментар