понедељак, 20. новембар 2017.

⭐Šta rade zvezde u periodu od 20.novembra do 27.novembra...



21.Novembar 12:29: Venera sekstil Pluton
22.Novembar 04:04: Sunce ulazi u Strelca
22.Novembar Neptun u Ribama kreće direktno sa 11*
25.Novembar 11:56: Merkur trigon Uran
⭐⭐⭐


Mesec je u Strelcu, na 18* u ⭐sekstilu sa Marsom (07:57) u konjukciji sa Merkurom (11:36) u trigonu sa Uranom (22:43)... Interesantne energije za početak nedelje...Uglavnom one koje pokreću, stimulišu. ⭐Juče smo imali egzaktni kvadrat Marsa u Vagi sa Plutonom u Jarcu...energija koja neće ostati u nedelji za nama, naprotiv sa njom ulazimo u ovu nedelju i ta energija će trajati sve do kraja ove nedelje!!!
U Strelcu ♐su: Merkur 25*, Saturn 27* uskoro će se ovoj energiji pridružiti 🌞Sunce (sreda 22.novembar) i počinje vladavina Strelca!!! Strelčevi će slaviti svoj solarni povratak i rođendane!!! Venera će u Strelca preći 01.decembra, Merkur će u Strelcu ostati do 09.decembra!!! Saturn kao što vidite stigao na 27*....broji sitno do ulaska u Jarca (20.decembar)...


"Ako rešite sve probleme svoje dece, ona neće imati drugi problem sem vas"
Duško Radović


Svi ideali sveta ne vrede suze jednog deteta.  – Fjodor Dostojevski

Danas je Međunarodni dan dece...Pričaće se danas o položaju i pravima dece, samo jedan dan nije dovoljan!!! Nije dovoljno reći "Deca su ukras sveta"... U današnje vreme to svakako nije dovoljno...Kako je deci danas kada gledaju nas odrasle? Kako objasniti deci da je njihov "zadatak" da se igraju, raduju, uče...da među njima nema i nesme da bude razlike...Deca nisu samo ukras sveta....deca su budući ljudi!!! I kada smo već kod dece....deca su ogledalo roditelja, imajte to na umu!!! Deca se rode sa karakterom (u astrologiji natalna karta "slika" karaktera), ali taj karakter zavisi i od ljubavi, vaspitanja, obrazovanja, uticaja roditelja, porodice, društva!!! Pogrešno vaspitano dete je izgubljeno dete - neko je ovo negde rekao a to je zapravo jedna velika istina!!! 

Ne zaboavite: "Duša se leči kada ste među decom", Dostojevski.


19.Novembar 13:15: Mars kvadrat Pluton
21.Novembar 12:29: Venera sekstil Pluton

⭐I dokle Mars u Vagi ove nedelje ima napet odnos sa Plutonom u Jarcu (kvadrat), Venera u Škorpiji  koliko sutra biće u sekstilu sa Plutonom u Jarcu!!! Venera vladar Vage u strastvenoj Škorpiji, Škorpijom vladaju Mars i Pluton i tako u krug!!! I dokle Venera u Škorpiji ima na umu strast, intimu, zavođenje, magnetsku snagu i privlačnost, Mars u Vagi nije baš u zavidnom položaju, on tu pregovara, traži kompromis, da uravnoteži neki odnos!!! Venera i Pluton zajedno u sekstil sarađuju, pa je Veneri ovde lakše...Mars i Pluton nisu u energiji saradnje, sasvim suprotno oni su u energiji sukoba, besa, ljutnje, opsesije, posesivnosti!!! Ako Veneru posmatramo kao devojku, ženu...a Marsa kao dečaka, muškarca...vidimo da će ove nedelje oni zaista imati probleme tipa: Žene su sa Venere, Muškarci sa Marsa :-)))

Snovi mogu da postanu realnost
22.Novembar Neptun u Ribama kreće direktno sa 11*
⭐Ove nedelje u sredu, Neptun u Ribama konačno kreće u direktan hod!!!
Nadam se da ste razotkrili sve misterije života i da ste dobro iskoristili ovaj višemesečni beg od stvarnosti. Da ste poslušali svoj unutrašnji glas, da ste došli do nekih informacija, otkrili šta je trebalo da otkrijete... Da li ste dobro iskoristili retrogradan period, nadam se da jeste, kao i da ste spremni da krenete u realizaciju svojih snova, da svoje snove pretvorite u stvarnost. Neptun je tu da ojača naš duhovni potencijal, on je tu da nas podseti da je došlo vreme da našu energiju uložimo u ostvarivanje snova... Neptun u Ribama je retrogradan je od 16.juna 2016.
Kretanje Neptuna napred osetiće pre svega ⭐Ribe (konjukcija), zatim Blizanci i Strelčevi (kvadrat) i Device (opozicija). Naravno i svi mi koji imamo neke planete na oko 11* ovih znakova!!! Ja tu na 11* Riba imam Jupitera i zaista očekujem neka dešavanja!!! Predugo je Neptun tu na toj poziciji...Putovanja su moja strast...ovako u ovoj poziciji to je još i više izraženo i ja već sada razmišljam gde ću biti u avgustu 2018. Osetiće i svi ostali znaci ovu energiju, neko manje neko više...Vrlo povoljan uticaj osetiće Škorpije i Ribe (trigon), Bikovi i Jarčevi (sekstil), kao i svi oni koji imaju neke planete na oko 11* ovih znakova!!!
Neptun će biti direktan do 19.juna 2018. godine, kada će krenuti u retrogradni hod sa 16* Riba. Dakle, do juna će preći od 11* do 16* Riba!!! 


25.Novembar 11:56: Merkur trigon Uran

⭐U subotu u vreme vikenda i za kraj nedelje Merkur u Strelcu u trigonu sa RxUranom u Ovnu...Vreme je za promene...za energiju očekujte ne očekivano ali u pozitivnom smeru i smislu!!! Blago onima koji će ovu energiju iskoristiti za neko putovanje....
Merkur u Strelcu u trigonu sa RxUranom u Ovnu će vam dati ideju za putovanje... I sve je tu vikend, energija (tranzit) koja omogućava lepo putovanje. Nekada se u ovo vreme putovalo zbog praznika države koje više nema...Putujemo i dalje...sada su to neka druga putovanja...kroz ovaj aspekt uglavnom iznenadna...Ako niste te sreće da putujete negde gde bi vaša duša najradije bila....uradite nešto drugo, neobično (Uran)...idite na neki kraći izlet (Merkur) ili u neku avanturu (Strelac). Ili jednostavno pustite ovu energiju da teče...da vam donese iznenadne promene....ove promene mogu da budu samo lepe (trigon) podsticajne.. možete se prepustiti i sudbini, ali možete i uraditi nešto vi sami jer vi najbolje znate koje su promene neophodne u vašim životima.....ako niste sigurni pogledajte gde se nalaze tranzitni Merkur i RxUran u vašim natalnim kartama u kojim kućama, zatim kojim kućama vladaju (Strelac i Ovan)...tu su negde promene.

http://zvezdanindnevnik.blogspot.rs/2017/11/zvezde-u-novembru.html




Нема коментара:

Постави коментар