субота, 4. новембар 2017.

"Naposletku".....Danas na zvezdanom nebu....Pun Mesec i Venera opozicija Uran....


A vi, kako ste :-)))
Kako ste spavali noćas :))...Kako je magija Punog Meseca uticala na vas? Kakav je uticaj imao na vas Mesec pun kao lubenica :)). Problem sa snom, promena raspoloženja? Sve u ovo retorička pitanja, odgovore znate samo vi, ali mislim da je malo onih koji nisu osetili ama baš ništa (mada je moguće). U vreme svakog punog meseca osvanu razni tekstovi gde se navodi da u vreme punog meseca policija i hitna pomoć ima više posla... Ono što je po meni izvesno je da pun mesec svakako deluje na ljude, ali deluje u skladu sa njihovim karakterima i psihičkom stanju!!! Mada ovde ima i onog ako nešto očekujemo da će se dogoditi onda će se to i dogoditi... ili predviđanje koje se samim sobom ispunjava!!!



⭐Astrološki gledano Pun Mesec je aspekt opozicije Meseca i Sunca i on svakako vrši uticaj na nas, na svakog drugačije, već prema karakteru (natalni horoskop). Sam aspekt ima jaku energiju osetljivosti, veliki uticaj na ego (Sunce)...Ovde raspoloženje (opozicija, Mesec) utiču na ego, karakter (Sunce), na vaše ponašanje...
Ovaj aspekt kao i konjukcija Meseca i Sunca (Mlad Mesec) su dva najvažnija aspekta u astrologiji, i uvek idu jedan posle drugog, prvo konjukcija, pa opozicija!!! Najvažniji aspekti su zbog toga što su Mesec i Sunce najvažnija nebeska tela koja vrše uticaj na Zemlju i na život na zemlji...Oba aspekta su jako bitna za one koji ih imaju u natalnom horoskopu. Ja ovde na Blogu pišem uglavnom o tranzitima, tako da sada akcenat ide na opoziciju Meseca i Sunca (Pun Mesec). On u tranzitu donosi neku vrstu konflikta (opozicija), ličnog konflikta - uticaj na pojedinca, ali i generalno na sve nas kao energija Punog Meseca (Mesec - narod)!!! Ovaj aspekt donosi i napetost u porodci, porodičnim odnosima (Mesec - dom, porodica...). Kao i svaka opozicija i ova unosi nervozu i konflikte u naš život i ono što je kod svake opozicije bitno, bitno je i kod ove da se ova energija uravnoteži...Potrebno je ovde u ovoj opoziciji napraviti ravnotežu između Duše - Mesec i Volje - Sunce!!! Sa jedne strane Mesec - osećanja, osetljivost, dom, porodca, brižnost, kolektivno (narod), majka, žena....sa druge strane Sunce - volja, ego, sujeta, karakter, autoritet, slava, pojedinac, otac, muž, sin.... Potrebno je uravnotežiti, ali uglavnom je to nemoguća misija i uglavnom je teško ili gotovo nikako izvodljivo....otuda i sve priče koje prate energiju Punog Meseca!!!



Pun Mesec je zapravo redovna pojava, redovan Mesečev ciklus, drugim rečima nešto što se redovno događa i događaće se....To što se u danima Punog Meseca (ali i Mladog) naširoko i nadugačko piše o tome, posebno sada u vreme interneta je druga stvar...

Pun Mesec je kulminacija i obećanje ispunjenja onog sto je započeto u vreme Mladog Meseca. Pun Mesec je kulminativna faza, faza spoznaje, ciklus je stigao do kraja i nastupa zastoj u akciji, a našem organizmu je potreban odmor, nasa volja slabi, energija se prazni a nas metabolizam se menja, ovo je pravo vreme da se poslovi zavrse!!!
Mesec u horoskopu je "odgovoran" za emocije i osecanjnost, u vreme Punog Meseca sve je mnogo intezivnije i prenaglašeno nego inače. Sve zavisi kakve su nam emocije i osećanja inače, u vreme Punog Meseca oni su samo još izraženiji. I sami znate ima u nama i pozitivnih i negativnih osećanja, svi smo razliciti i svi razlicito reagujemo u veme Punog Meseca. On izvlači iz nas ono što zapravo jesmo. Ipak moguća je pojačana nervoza, naglašena preosetljivost, moguća razdražljivost, nesanica...Pun Mesec donosi nemire i vrlo često isprovocira neke negativne dogadjaje. U vreme Punog Meseca ne treba zakazivati operacije, zarastanje rana je mnogo sporije a oporavak može da se oduži. Ovo je faza gde je ciklus stigao do vrha....dolazi do zastoja u akcijii, organizmu je potreban odmor, energija se prazni....Ali dobro je za ostvarivanje planova i završetak nekih poslova...Bolje je u to vreme ne započinjati neke poslove vec završavati stare...
Ako je neko već rođen na Pun Mesec, onda je posebno osetljiv baš u vreme svakog Punog Meseca.
I sve ovo je zapravo vezano za opoziciju Meseca i Sunca - što se naziva Punim Mesecom!!!


Jutro je ovde osvanulo pod gustom maglom....inače je tako u novembru....Prognoza kaže (ako je verovati) da će tokom dana biti sunčano! Ja sam ranije legla i zaspala od umora istog trena kada sam osetila jastuk pod glavom :)). Probudila sam se pre 7h (Pun Mesec je bio u 06:22, izgleda da sam se probudila baš u to vreme) što je za subotu prilično nenormalno :))), ali i ako sam želela da duže spavam nisam mogla :)). Sanjala sam nešo...ali nikako nisam uspela da se setim sna!!!
Vesti od jutros ne tako pompezne kako bi se možda očekivalo! Vest je da je tokom noći i jutra u Beogradu bilo pet saobraćajnih nesreća...na prvi pogled dan kao i svaki drugi....ali polako što se vesti tiče ima još vremena!!!

04.Novembar 06:02: Venera opozicija Uran
04.Novembar 06:23 Pun Mesec u Biku na 11*

🌕Pun Mesec je iza nas, egzaktno se dogodio u 06:22 CET, pre toga u 05:41 Mesec je bio u sekstilu sa Neptunom u Ribama, mogu samo da zamislim kakvi su vam snovi bili :))), naravno pod uslovom da ste uopšte otišli na spavanje... Jutro posle punog meseca je uvek interesantno...i za one koji su spavali i za one koji su budni dočekali jutro...⭐Ovo jutro je obeleženo i energijom opozicije Venere u Vagi sa RxUranom u Ovnu, eto daodatne sumnje da su noć i jutro nekima od vas uneli nervozu i nemir!!! Da li je Neptun doneo maglu? Neptun i jeste magla....samo sada smo mi ovde osvanuli sa pravom maglom!!! Ne znam tačno (spavala sam) ali izgleda da se ovde kod nas Pun Mesec u svom punom sjaju nije ni video....

Mesec je sada već na 13* Bika, Sunce je na 12* Škorpije, Pun Mesec se dogodio kada su i Mesec i Sunce bili na 11*!!! Mesec je i dalje u sekstilu sa RxNeptunom u Ribama i ide ka trigonu sa Plutonom u Jarcu na 17* koji će se egzaktno dogoditi u 14:48 CET!!! Vrlo jaka i intezivna energija osam sati posle Punog Meseca!!! Dakle idemo dalje :)))....Poslednja Mesečeva Četvrt, Mlad Mesec, Prva Mesečeva četvrt, Pun Mesec....i opet u krug!!!

04.Novembar 06:02: Venera opozicija Uran


Ali jutros nas je pored svega ovog dočekala i energija ⭐⭐⭐opozicije Venere u Vagi sa RxUranom u Ovnu  na 25* (egzaktno 06:02 CET). I ako je Venera već prešla na 26* i dalje imamo ovu opoziciju!!! Koja je i dalje vrlo intezivna!!! Ukus slobode (RxUran) i dalje je mnogima u mislima, mada kod mnogih ne samo u mislima :))). Biće on još izraženiji kada ⭐sutra Merkur pređe u Strelca!!!
⭐Venera kao vladar Bika (Pun Mesec u Biku)....ima snažan uticaj na današnji dan, pa vi dobro razmislite pre nego krenete u neku akciju!!! Podatak koji treba da znate je da je Venera i danas u sekstilu sa Saturnom u Strelcu i da je Sunce i danas u trigonu sa RxNeptunom ("pomoć prijatelja")!!!
Da bi imali celokupnu sliku o svemu što je ovaj Pun Mesec u Biku "osvetlio" nešto kao nevidljivi "reflektor"......
Pročitajte:
http://zvezdanindnevnik.blogspot.rs/2017/11/cuvam-teu-susret-punom-mesecu-u-biku.html
http://zvezdanindnevnik.blogspot.rs/2017/10/sta-rade-zvezde-u-periodu-od-30oktobra.html
http://zvezdanindnevnik.blogspot.rs/2017/11/in-my-secret-lifemerkur-u-skorpiji.html
http://zvezdanindnevnik.blogspot.rs/2017/11/zvezde-u-novembru.html

Naposletku, ti si dobro 
znala ko sam ja 
otkud sad te suze, moja mila 
rekla si da se za točak 
bršljan ne hvata 
zalud izgužvana svila 



Нема коментара:

Постави коментар