понедељак, 13. новембар 2017.

⭐Šta rade zvezde u periodu od 13.novembra do 20.novembra...

13.Novembar 09:15: Venera konjukcija Jupiter
13.Novembar 23:47: Merkur kvadrat Neptun
15.Novembra Merkur u Strelcu ulazi u retrogradnu senku sa 13*
16.Novembar 16:20: Venera trigon Neptun
17.Novembar 15:24: Merkur sekstil Mars
18.Novembar Mlad Mesec u Škorpiji na 26*
19.Novembar 13:15: Mars kvadrat Pluton
⭐⭐⭐




13.Novembar 09:15: Venera konjukcija Jupiter

Stigao je i taj dan :-), ponedeljak, početak nedelje i ✨egzaktna konjukcija Venere i Jupitera....Mesec je i danas u Devici ⭐od jutros u sekstilu sa Suncem u Škorpiji, lepa energija saradnje :-)) egzaktno u 09:55 CET, taman u isto vreme egzaktne konjukcije Venere i Jupitera u 09:15 CET!!!
⭐A onda će se Mesec u 16:17 CET naći preko puta (opozicija) RxKirona u Ribama...neka bol....nešto da skrene pažnju na sebe a ima veze sa prošlošću....dogodiće se uglavnom onima koji sa prošlošću nisu rasčistili!!! Na ovaj aspekt nadovezaće se ⭐u 18:45 CET i kvadrat Meseca sa Saturnom u Strelcu....kao da nešto hoće da pokvari utisak i uticaj konjukcije Venere i Jupitera!!! Mesec kvadrat Saturn je neki zastoj, kočnice, negde umor, negde tuga i D-mol!!! Još i Mesec ulazi u prazan hod od 18:45 do 02:26 (utorak) kada će preći iz Device u Vagu!!!
Od jutros kiša, nebo sivo...ubilo se za ostajanje u krevetu...ali ništa od toga....

13.Novembar 23:47: Merkur kvadrat Neptun

I nisu samo Mesečevi aspekti tu da "pokvare" priču o sreći (Venera/Jupiter) na samom kraju dana još jedan egzaktni aspekt ⭐kvadrat Merkura u Strelcu sa RxNeptunom u Ribama...i energija "Laži me ti to radiš najbolje" :))), Pinokiju će da poraste nos! A ko je Pinokio u vašem horoskopu, to znate samo vi...ili ste Pinokijo vi sami ili neko vama blizak!!!
Sindrom Pinokia zaista postoji, kada lažemo nos neće zaista da poraste ali nas odaje...ne ide u dužinu ali ide u širinu :-))) otiče!!! Kada neko laže telo ga odaje...ne treba nam čak ni poligraf u nekim situacijama da bi znali da neko laže....samo ga pogledamo u lice...obaranje pogleda, crveni obrazi, "natečen" nos....svrab u nosu koji se odjednom javi...još ako dodirne nos....slobodno možete reći: Pinokio lažeš, raste ti nos:-)). Još ako mu se noge skrate :-))) znaćete sigurno...Šalu na stranu narod nema uzalud izreku u laži su kratke noge....

⭐⭐⭐Ja ću da ponovim ono što sam u mesečnom izveštaju napisala: "Nemoj da brineš kad srce zna i nebo zna"  (Venera/Jupiter) ali i "U laži su kratke noge a dugačak nos" (Merkur kvadrat Neptun) pa vi vidite i sami :-))).


15.Novembra Merkur u Strelcu ulazi u retrogradnu senku sa 13*
Da li smo spremni za retrogradni ciklus Merkura? I ako nismo kreće retrogradna senka :))
U sredu 15.Novembra Merkur u Strelcu ulazi u retrogradnu senku sa 13*.... sezona Marfija i njegovog zakona može da počne :))).
⭐Merkur će u retrogradni hod krenuti 3.decembra sa 29* Strelca, do 23.decembra će biti retrogradan kada će sa 13* Strelca krenuti direktno!!! Konačno će izaći iz retrogradne senke sledeće godine :)) 10.Januara sa 29* Strelca!!! Eto izveštaja za one koji vole da sve znaju :-))) sve ranije da bi mogli da se pripreme. Ali i da ne zakazuju nešto bitno u to vreme!!!
Retrogradni Merkur - prva pomoć
Putovanje retrogradnog Merkura kroz natalne kuće....

6.Novembar 16:20: Venera trigon Neptun

U četvrtak 16.novembra, opet Venera :-)), i opet harmoničan aspekt, posle konjukcije sa Jupiterom (vladar Riba) sada i ⭐trigon sa Neptunom (vladar Riba)!!! Ovo je priča o uzvišenim osećanjima, uzvišenoj ljubavi....Neptun viša oktava Venere, oni zajedno u harmoničnom aspektu trigona....Divota :))... Šalu na stranu, zaista lepa energija za one koji će biti spremni da je "zgrabe". Traje kratko, tek nekoliko dana ali možemo ovde upotrebiti ono "kratko ali slatko"...U mesečenom izveštaju ja napisala :-)): "Veruj i to će ti se ostvariti"...Šta da vam još kažem, recimo da energija trigona može i da ulenji...pa ne budite lenji :-)).

17.Novembar 15:24: Merkur sekstil Mars
U petak, 17.novembra počinje vikend, posle Venere opet Merkur, ovog puta to je ⭐sekstil sa Marsom u Vagi. Za raziku od kvadrata sa Neptunom, ovaj sekstil sa Marsom je sasvim druga priča. Ovo je priča o snažnom umu!!! Ili kako sam napisala u mesečnom izveštaju Energija uma!!! Merkurov kvadrat sa Neptunom od ponedeljka "radi" i u petak, slabije ali radi!!! Tek da znate ako snaga uma kod vas ne proradi baš u vreme egzaktnog aspekta!!! Za svaki slučaj gledajte sagovornika i dalje u nos i noge :-))). 

18.Novembar Mlad Mesec u Škorpiji na 26*

U subotu, 18.novembra ipak najznačajniji događaj ove nedelje, 🌚Mlad Mesec u Škorpiji na 26*...Događa se na kraju nedelje a nosi energiju novog početka!!! Sunce i Mesec u konjukciji u strastvenoj energiji Škorpije!!! Snažna, moćna energija za novi početak....Ako se setimo da je energija Škorpije energija završetka i početka sve još više ima smisla. Potrebno je da nešto "umre" kako bi se nešto "rodilo", simbolično pre svega!!!. Jaka energija transformacije i regeneracije!!!
Mlad Mesec se događa u nedelji ⭐konjukcije Venere i Jupitera, trigona Venere i Neptuna, kvadrata Merkura i Neptuna, sekstila Merkura i Marsa i sutrašnjeg kvadrata Merkura i Plutona!!! U aspektima su Mars i Pluton vladari Škorpije!!! Merkur i Venera su tu jednako bitni!!!
Mlad Mesec u Škorpiji osetiće nešto više Škorpije, Bikovi, Lavovi i Vodolije...i svi vi koji imate nake planete u ovim znacima na oko 26*!!! Ovaj Mlad Mesec zatvara jedan ciklus...a počinje novi. Oslobodite se više mesečnih ili dugogodišnjih loših energija i navika.... pustite novu energiju u vaš život.


Obavezno pročitajte!!!

⭐⭐⭐Skrenuću vam pažnju na jedan aspekt koji je ponovo (već) aktuelan...nekada je "harao" i skoro da smo ga zaboravili!!! ⭐To je kvadrat Urana i Plutona!!! Uran je retrogradan i stigao je do 25* Ovna, Pluton je direktan i sada je na 17* Jarca!!! Ovaj kvadrat svakako nije jak ali zbog dozvoljenog orbisa delovanja i zbog njihove (nedovršene) prošlosti opet ćemo ga osećati...Upravo sam se setila da sam pisala o trajanju ovog aspekta i evo pronašla sam :-)), pisala sam ovo 10.marta 2015.!!!:
"Kako god...."naoružajte se" strpljenjem, mirom, iskulirajte kad god je to moguće, ne reagujte na prvu loptu, i čekajte da prođe, a proći će :)). Najpre će proći egzaktni uticaj - tačan kvadrat (90*) između ovih planeta....Onda će oni i dalje biti u kvadratu jedno vreme u dozvoljenom orbisu delovanja tako da ga se baš realno i nećemo skoro rešiti.....⭐Tek kada Uran pređe u Bika 2019. a Pluton tada stigne na oko 20* Jarca ovog kvadrata više neće biti.... Mnogo daleko ili ne tako daleko? Naravno zavisi od toga kako na to gledate i u kom ste životnom dobu i životnoj fazi (tranziti).....Ja bih rekla kad god došlo dobrodošlo :-))."
⭐Osetićemo ovu energiju od sada pa do kraja ove godine i početka sledeće!!! Uran će doći u nekom trenutku unazad na 24* Ovna, Pluton unapred na 18* Jarca, tako će biti i kada Uran 02.januara 2018. krene u direktan hod!!! U godinama kada je ovaj aspekt bio egzaktan pisala sam o njemu nadugačko i naširoko....⭐Poslednji (egzaktan) sedmi kvadrat ovih planeta dogodio se 17.marta 2015. Svi na jednom mestu ovde za one koji žele da se prisete njegovog uticaja:


19.Novembar 13:15: Mars kvadrat Pluton

U nedelju 19.novembra, ⭐poslednji aspekt za ovu nedelju biće kvadrat Marsa i Plutona!!! On je posebno bitan jer su ovde vladari Škorpije Mars i Pluton u neharmoničnoj energiji kvadrata!!! To je ona energija kada Mars "poludi"!!! Prilično nezgodna energija za bilo koji dan u nedelji... Ipak u nedelju kada je dan odmora i kada se spremamo za početak naredne nedelje ovaj aspekt baš i nije najbolji jer sa sobom nosi energiju stresa, nervoze, frustracija, besa...Podjednako možemo biti nervozni i napeti u našim odnosima, vezama (Mars u Vagi) ali i u profesiji, karijeri, statusu (Pluton u Jarcu)!!!
Ono što je bitno naglasiti je da sa ovom energijom ulazimo i u narednu nedelju!!!


Meni od jutros u glavi:
ovih dana ne prestajem da sanjam...
prizivam more....a Zdravko peva na uvo :-)))...




Нема коментара:

Постави коментар