четвртак, 16. новембар 2017.

"Da (po)ljubim da prođe"...Danas na nebu, Venera trigon Neptun, Sunce trigon Kiron...




Mesec je u 09:18 CET prešao u Škorpiju, tu ga čekaju: Jupiter na 8* (vladar četvrtka :-), Venera na 11* (današnja zvezda programa :-), i Sunce na 24* (još jedna zvezda programa)!!! Prvi aspekt Meseca u Škorpiji biće konjukcija sa Jupiterom na 8* jedan sat posle ponoći!!!
Danas Venera i Sunce u egzaktnim aspektima:


16.novembar 16:20: Venera trigon Neptun

Srodne duše

Venera u Škorpiji, RxNeptun u Ribama na 11*
Savršen dan...Šta ćete lepše nego kada se Venera i Neptun udruže u energiji trigona!!! Venera i prva asocijacija na ljubav, Neptun i prva asocijacija na višu oktavu Venere!!! Idealni uslovi za ljubav, romantiku, romansu....Ali i za veru u ljubav...Verovanje u ljubav...kratkotrajni aspekt pa možda samo potsećanje na to da vera u ljubav je ono što nas održava!!! Sve je dozvoljeno :-)) i da sanjarite, maštate, fantazirate :)), o idealnoj ljubavi, posebno ako ste u ovom trenutku sami (u emotivnom ljubavnom smislu). Možete niko vam ne brani da sanjate o svojoj idealnoj polovini, idealnoj ljubavi....možda i da baš takvu ljubav "privučete" u svoj život, posebno ako vam se sve "kockice" slože i podrže vas aspekti i tranziti u vašem horoskopu. Ako ste u vezi, ovo je idealno vreme da uživate sa svojom idealnom polovinom :-)). Možda i da obnovite strast (Venera u Škorpiji), prisetite se zbog čega je taj neko pored vas vaš ideal!!! Obnovite strast, želju, povežite se sa partnerom na jednom višem - duhovnom nivou (Neptun u Ribama)!!!
Svi i vi u vezi i vi sami....iskoristite ovu energiju za uživanje u lepim stvarima, budite kreativni, pronađite svoju muzu ili budite nečija muza :)). Zapevajte od jutros, zaigrajte....unesite boje u sivo sumorno jutro (bar je takvo ovde kod nas)... Budite opušteni (trigon), uživajte u nekom filmu, muzici, učinite nešto lepo za druge ali i za sebe...ovo je jaka energija vode (Škorpija, Ribe), empatija i saosećanje će mnoge danas preplaviti (voda)!!!
Imajte na umu da se ovde radi o trigonu i da sve može (a ne mora) da prođe pored vas...Ono osećate se ugodno ali ništa više od toga. Malo se pokrenite....prepustite se ovoj energiji koja je u osnovi kreativna i maštovita....probudite to u sebi i uživajte!!!
⭐Ovaj aspekt smo imali 12.avgusta 2017., Venera je bila u Raku, Neptun u Ribama na 13*, tog dana ja sam se vraćala sa Samosa!!! Imaćemo ga 02.juna 2018. Venera u Raku, Neptun u Ribama na 16* i 21.decembra 2018. Venera u Škorpiji, Neptun u Ribama na 13*!!!

Iz mesečnog izveštaja:
"Potraga za idealnom ljubavlju, potraga za romansom, ljubavnom magijom, posebno ako nje nema u vezi, braku... ovde je reč ili o želji da se romansa obnovi, ponovo pronađe.... ili možda da se potraži na drugoj strani.... Neki od vas će samo "staviti" ružičaste naočari i sve će biti bolje.... romantičnije u svakom slučaju. Videćete ono najbolje u ljudima, partnerima, prijateljima. U vreme ovog tranzita u vaš život bi mogla ući osoba koja se bavi umetnošću, muzikom... ili da samo uživa u tome, ili je to neko ko je na neki način neobičan.... Neptunovski drugačiji....Budite otvoreni za ljubav....Ovaj tranizt bi mnogima mogao da probudi želju za srodnom dušom... oni (srećniji :-) koji je već imaju, u vreme ovog tranzita mogu poželeti da više vremena provode sa tom osobom i da joj kažu koliko im je stalo do njih, koliko im znače.... ili obrnuto mnogi će poželeti da čuju to od svoje srodne duše."


16.novembar 16:48: Sunce trigon Kiron

Lek za dušu

Energija vode (Škorpija, Ribe), energija osećanja pre svega....Ono kada Sunce "osvetli" neku bol (Kiron)....Otkrivanje neke boli....ali ovde je u pitanju trigon, i to bi trebalo da bude prihvatanje, suočavanje....pronalaženje leka....ključa koji otvara neka vrata, neki izlaz, neko rešenje....Pronalaženje puta...put iscelenja....ili ćete naići na osobu koja vam može pomoći, iscelitelj neki....Ili to ili ćete sami do rešenja...Sunce je vaš ego, volja, način....(gde ima volje ima i načina), Sunce je i neka osoba....otac, muž ili neka druga bitna osoba u vašem životu!!! Dakle ili ćete sami ili uz nečiju pomoć! Sa ovom energijom lakše ćete prihvatiti neku bol, prihvatiti sebe...
⭐Imali smo ovaj aspekt 21.jula 2017. Sunce u Raku, Kiron u Ribama, ja ga se odlično sećam :((, bio je to dan kada smo sahranili maminu sestru, moju tetku...Nemoram da vam kažem šta osvetljava sada ova energija!!! Kiron je retrogradan...vuče unazad...donosi sećanja!!! Danas je i slava moje tetke koje više nema....ništa više nije isto, ali sa tim se mora živeti! Današnji trigon pruža iscelenje...duboko (Škorpija)!!! Ni jedna bol, rana ne može biti toliko strašna, na sve ovo ako uzmemo i trigon Venere i Neptuna....izlaz postoji, u lepim sećanjima, lepim emocijama...Ljubav leči sve rane...Neka neko poljubi da prođe!!! Setite se detinjstva kada se udarite, ranite....i kada vam majka priđe i kaže: daj da poljubim da prođe....na to sam mislila!!!
Snažna je danas energija Škorpije: Mesec, Jupiter, Venera i Sunce....snažna energija regeneracije i transformacije, pa kome treba neka se snađe :)). Snažna je i energija Riba: Neptun i Kiron, energija dubokih osećanja, empatije, saosećanja....leka za dušu!!!

Sve je jači trigon Jupitera i Neptuna

"Možda postoji molitva koja sve rešava i sve prašta"

Još uvek je jaka energija trigona Saturna i Urana:



Ova pesma je ostavila traga na mom srcu....


Poljubi me dok sam još tu...

Нема коментара:

Постави коментар