уторак, 14. новембар 2017.

"Al' je Neptun slao talase"....Neptun u Ribama na 11* kao deo lepih ali i ne tako lepih vesti!!!

Kosmički ples

Mesec je noćas u 02:26 CET prešao u Vagu
, sada je na 5* i danas će da miruje što se aspekata tiče.. Kako je Mesec u Vagi, a Vagom vlada Venera, ona je i danas u prvom planu!!! Danas je na 8* Vage, Jupiter je na 7*, dakle još uvek su u konjukciji!!! Uskoro će oni (Venera i Jupiter) da budu u jako lepom i ⭐harmoničnom trigonu sa Neptunom u Ribama!!!
Prvo će se dogoditi trigon Venere i Neptuna ove nedelje u četvrtak!!! Kratkotrajni aspekt ali "sladak" :))). Dugotrajni aspekt trigona Jupitera i Neptuna dogodiće se 03.decembra!!! O njemu ću uskoro pisati!!! Ovo su lepe vesti!!!
Igraće Venera i Jupiter baš lep kosmički ples sa Neptunom....

Dobre i loše vesti

Ali već znate da uvek ima i onih drugih vesti, ne tako lepih...Tako je to u životu...Sam život je kao medalja sa dve strane... Jedna ne tako dobra vest na koju sam vam juče skrenula pažnju je ponovo "probuđen" kvadrat Urana i Plutona, na koji smo skoro pa zaboravili, ali eto on nam neda da ga zaboravimo...ne još uvek!!! Zemljotres je na žalost jako teška vest...ali nije to jedina uznemirujuća vest... Od juče su "povampirene" neke priče...i kao da nekome ne odgovara mir na ovim prostorima!!!


Uran kvadrat Pluton

Na sve ovo i danas prisutan: ⭐kvadrat Merkura i Neptuna!!! I ako je Neptun deo jako dobrih vesti (trigon sa Venerom 16.novembar i trigon sa Jupiterom 03.decembar) on će danas i do kraja ove nedelje biti i deo onih ne tako dobrih vesti!!! O Pinokiju, sindromu Pinokija pisala sam juče, danas samo da vas potsetim da je ova energija i dalje vrlo jaka!!!

13.Novembar 23:47: Merkur kvadrat Neptun

⭐⭐⭐I tako sa jedne strane Venera i Jupiter u Škorpiji još uvek u zagrljaju (konjukcija) u lepom odnosu sa Neptunom u Ribama, a sa druge strane Merkur u Strelcu u kvadratu sa Neptunom u Ribama!!! Koju stranu medalje ćete vi okrenuti je vaša odluka!!! Mada realno i jedna i druga egzistiraju!!! Od pre neki dan imamo i ⭐inkonjukciju Marsa u Vagi sa RxNeptunom u Ribama, jedan ne tako prijatan aspekt koji u sve ovo unosi energiju nemira, nervoze, pasivne i aktivne agresije!!! Nedavno nas je sve jako zgranula vest o vršnjačkom nasilju u školama!!!





Venera i Jupiter sa Neptunom biće u zanosu....Merkur sa Neptunom bi mogao privremeno da zamagli priču, sakrje istinu, izvrne istinu, neke činjenice, podatke, komunikaciju... Mars i Neptun dodaju nemir i mogućnost nasilja!!!
Mislim da je ovde u celoj ovoj priči najvažnije otkriti šta RxNeptun u Ribama na 11* zapravo hoće od vas. Pogledajte gde se nalaze: Venera i Jupiter (Škorpija), Merkur (Strelac), Mars (Vaga) i posebno Neptun (Ribe)!!! Tu je negde i vaša priča!!!

A Neptun šalje talase....



Нема коментара:

Постави коментар