недеља, 26. новембар 2017.

"El Condor Pasa (If I Could)"......Danas na zvezdanom nebu



Nedelja, dan Sunca...Sunce u Strelcu na 4*. Mesec u Ribama na 1*, Mesec je u 09:03 CET prešao u Ribe...Danas u 18:02 CET Mesec u Ribama kvadrat Sunce u Strelcu na 4* - Prva Mesečeva Četvrt. Mogućnost neke krize. Prva Četvrt se nalazi između Mladog Meseca u Škorpiji na 26* 18.novembra i Punog Meseca u Blizancima 03.decembra!!!
Ova energija je u osnovi iritantna, može doneti jake frustracije, nervozu, stres... Problem je što su duša (Mesec) i volja (Sunce) u energiji kvadrata i što ta energija generalno utiče na sve nas bez obzira na znak. Najblaže rečeno nervozne žene (Mesec) i muškarce (Sunce), nervozni muško-ženski odnosi, porodičn odnosi (Mesec). Jednostavno duša i glava, srce i glava ne sarađuju i eto problema!!!
Sunnce kvadrat Mesec je generalno napetost između volje i emocija, koji se pre svega manifestuje kao psihološki problem i uticaj, a onda negde i kao stvarni događaj. Rođeni sa ovim aspektom imaju roditelje Mesec - majka i Sunce - otac, koji su u nekom sukobu ili su u nekom trnutku razdvojeni. Veliki jaz između roditelja ili prilično različiti karakteri roditelja. Generalno nije najsrećniji aspekt za kasnije u životu za muško-ženske priče i odnose!


Ova Mesečeva Četvrt uticaće više od ostalih na Strelčeve, Ribe, Blizance i Device (promenljivi znaci)!!! Kao i na sve one koji imaju neke planete na oko 4* ovih znakova!!!
Mesec je polu osvetljen, polu je neosvetljen...pola svetlo-pola tama...Ovde je nešto slično kao u priči o polu praznoj ili polu punoj čaši!!! Mesečeve Četvrti su normalne pojave, normalni Mesečevi ciklusi koji se dešavaju dva puta tokom Mesečevog ciklusa ili jednom svake dve nedelje. Idu redom: konjukcija Meseca i Sunca (Mlad Mesec), kvadrat Meseca i Sunca (Prva Četvrt), opozicija Meseca i Sunca (Pun Mesec) i kvadrat Meseca i Sunca (Druga Četvrt)...

Poznati sa Sunce kvadrat Mesec aspektom: Kanye West, Robbie Williams, Ben Stiller (Sunce u Strelcu, Mesec u Ribama), George W. Bush, Nikola Tesla, Michael Douglas, River Phoenix, Ricky Martin, Al Capone, Vivien Leigh, Charles Baudelaire, Ronald Reagan, Natalie Wood, Marquis de Sade, Tony Blair, Ivana Trump, Nastassja Kinski, Olivia Newton-John, Orson Welles, Jon Voight, Dodi Fayed, Paul Simon, Gianni Versace (Sunce u Strelcu, Mesec u Ribama), Marguerite Duras, Athina Onassis Roussel...


Prepreka na (životnom) putu!!!

Interesantan kraj novembra!!! Merkur i Saturn u Strelcu poslednji put u ovom ciklusu Saturna u Strelcu u konjukciji!!! Imali smo ovu konjukciju 24.novembra 2015. i 23.novembra 2016.!!! Sledeća konjukcija Merkura i Saturna nas čeka 13.januara 2018. ali tada će se oni sresti u Jarcu na 2*!!!
Ova sadašnja konjukcija Merkura i Saturna na 27* Strelca... aktiviraće još jednom snažno i trigon Saturna u Strelcu sa RxUranom u Ovnu!!! U decembru će ovaj trigon biti sve slabiji...i onda ga ulaskom Saturna u Jarca 20.decembra više nećemo imati...



⭐⭐⭐Kako ovih dana dobijam puno pisama i poruka sa pitanjem "gde se meni nalazi Saturn u Jarcu", bez obzira što sam napisala tekst o uticaju Saturna u Jarcu na sve znakove iz zodijaka i što sam u tom tekstu navela i kuće, očigledno da oni manje vešti ne mogu da se snađu pa sam napisala još jedan tekst, ovog puta Saturnov tranzit (bez obzira na znak) kroz kuće natalnog horoskopa!!! Naravno potrebno je da znate tačno kuću/kuće kroz koje će vam Saturn u Jarcu prolaziti. I opet ako ima onih koji to ne znaju da mi opet ne bi pisali to možete saznati sami a postupak sam objasnila ovde!!!


Saturn u tranzitu kroz natalne kuće


Нема коментара:

Постави коментар