понедељак, 6. новембар 2017.

⭐Šta rade zvezde u periodu od 06.novembra do 13.novembra...

Promene na vidiku...


Ove nedelje na zvezdanom nebu:
07.Novembar 12:38: Venera ulazi u Škorpiju
09.Novembar 13:12: Sunce sekstil Pluton
11.Novembar 10:44: Saturn trigon Uran


Ponedeljak Mesečev dan, Mesec je u Blizancima na 13*, noćas 2 sata posle ponoći imali smo trigon Meseca i Plutona u Jarcu, pred zoru Mesec kvadrat Neptun u Ribama i možda je bilo onih koji nisu najbolje spavali, jutro nas je dočekalo sa smanjenom koncentracijom...Ovo je energija osetljivosti, iracionalnog razmišljanja...Moguće su greške, budite spremni na neprijatne situacije... ⭐Kasnije večeras u 19:16 CET Mesec će biti u sekstilu sa RxSMČ u Lavu na 19*: izlaz uvek postoji...neka "vrata", neki "prozor" - SMČ....To je ona tačka, ona energija koja nas vodi u duhovni mir, napredak....Sa druge strane preko puta (opozicija) je RxJMČ u Vodoliji i naša tačka ili zona udobnosti, nešto što treba menjati ali često nemamo snage za tako nešto....I ako je SMČ pozitivna energija i snaga, nije JMČ loš....oni "putuju" zajedno uvek su u opoziciji u paru....To su dve strane "medalje"...Potrebno je samo shvatiti šta hoće od nas jer oni se ne mogu razdvojiti....Ovde je RxJMČ u Vodoliji i to je uglavnom potreba da se pripada nekoj grupi, društvenost, prijatelji, nadanja, želje...RxSMČ je u Lavu, potreba da se izdvoji, jak ego, jaka emocija, kreativnost, zabava, uživanje...Istina je negde na sredini....treba naći ravnotežu!!! Večerašnji aspekt Meseca i RxSMČ je tu da pomogne....treba ići ka ovoj energiji (RxSMČ) ali ne može se zanemariti ona preko puta RxJMČ)....Možda je ovo samo energija koja će vam ukazati ko su pravi prijatelji, pripadnost grupama je potreba (društvenost), ali ne po svaku cenu....4 sati posle ponoći Mesec će biti u opoziciji sa Saturnom u Strelcu, utorak bi mogao da donese neki umor i tugu...mada Mesec će sat vremena posle toga biti u sekstilu sa RxUranom pa su moguća i razna iznenađenja!!!

07.Novembar 12:38: Venera ulazi u Škorpiju


U utorak, 07.novembara Venera boginja ljubavi iz Vage prelazi u Škorpiju! U Škorpiji već imam Jupitera na 5* i Sunce na 14* i dalje imamo jaku vladavinu energije Škorpije!!! Tačno za nedelju dana 13.novembra srešće se (konjukcija) Venera i Jupiter na 7*!!!


VENERA U ŠKORPIJI (TRANZITNA)


Tranzitna Venera kroz natalne kuće...

Pogledajte gde će ova Venera prolaziti - tranzitirati u vašem horoskopu, koja će oblast nositi najviše ovu energiju, pogledajte i koje aspekte pravi sa ostalim (vašim) planetama. Tu ćete videti da li je vreme za neku kupovinu, možda nekog veša onog crnog ili crvenog ili možda nekog parfema, možda je ipak vreme da se oslobodite starih stvari iz ormana, starih fotografija, sačuvanih uspomena na nešto što odavno nije ljubav i dozvolite novoj energiji da cirkuliše....ili je vreme za istraživanje na temu umeća ljubavi... 
Za kraj....pokušajte pre prelaska Venere u Strelca da pročistite organizam, da uradite detoksikaciju, otklonite sve otrove, toksine iz organizma... i spremni dočekate zimu...
Sa ovim tranzitom moguće su i "Niske strasti", "Opasne veze", veze "Do poslednjeg daha", "Fatalna privlačnost"Pored Škorpija uživaće i Rakovi i Ribe :))

Venera će boraviti u Škorpiji do 01.decembra

Aspekti Venere u Škorpiji:
13.Novembar 09:15: Venera konjukcija Jupiter
16.Novembar 16:20: Venera trigon Neptun
21.Novembar 12:29: Venera sekstil Pluton




09.Novembar 13:12: Sunce sekstil Pluton

U četvrtak, 09.novembra Sunce u Škorpiji u sekstilu sa Plutonom u Jarcu!!!
Ovo je aspekt  koji nam donosi energiju promena! Mogućnost, šansu, priliku...nazovite to kako hoćete da se nešto promeni i globalno i pojedinačno!!! Imajte na umu da globalne promene idu od pojedinca!!!  Sa energijom Plutona svi imamo mogućnost da nešto transformišemo u svom životu...promenimo i da se regenerišemo! Nešto suštinski...nikako površno!!! Ovo je i energija potrebe za uspehom (Pluton u Jarcu) u profesiji pre svega (Jarac) ali i svim oblastima života zavisno od kuće u kojoj se Pluton u Jarcu nalazi na 17*. Kuća je ta koja će odrediti oblast života!!! Ovo je energija koja će vam pomoći da rešite neku enigmu, tajnu, misteriju (Sunce u Škorpiji). Ovo je i energija liderstva! Energija uticaja na one sa kojima ste u nekom odnosu...Borba za vlast, samopotvrđivanje, superiornost...

Ovo je kratkotrajni aspekt ali on ima snagu da pokrene promene....budite sigurni u to...na vama je da prepoznate moć ovog tranzita...ako ništa drugo, bar da započnete proces promena!!!

Sa ovom energijom zapravo počinju mnogo krupnije promene:


11.Novembar 10:44: Saturn trigon Uran
U subotu, 11.novembra imaćemo dugo najavljivani ⭐trigon Saturna u Strelcu i RxUrana u Ovnu!!!O njemu sam nedavno pisala, pa da se ne ponavljam:

Нема коментара:

Постави коментар