четвртак, 5. март 2020.

Isn't This A Lovely Day? Venera je prešla u Bika....uživanje za sva čula!


Zvezdani(n) zapis 2823
Četvrtak. Jupiterov dan.
Jupiter je u Jarcu na 20°

Jupiter je trenutno između Marsa 12° i Plutona 24°, prvo će imati bliski susret (konjukcija) sa Marsom on će se dogoditi 20.marta, onda i sa Plutonom 05.aprila!
Obe konjukcije su bitne svaka na svoj način! U ovim konjukcijama je planeta sreće, ekspanzije, blagostanja...itd (Jupiter),sa planetom akcije, inicijative, borbenosti...itd (Mars), i sa planetom koju više i ne zovemo planetom a koja ima jak uticaj na globalnom nivou, vezuje se za mase, masovne pojave, nažalost masovna stradanja, katastrofe, ratove...mogu da dodam ovde da se Pluton povezuje sa virusima, zaraznim bolestima...itd
Pisala sam ranije i o jednoj i o drugoj konjukciji!!!
Bliža nam je konjukcija Jupitera i Marsa na 22° 20.marta - Sreća prati hrabre...
Jupiter je već u sekstilu sa Neptunom u Ribama još od 20.februara, nije intezivan ali je i dalje prisutan zbog orbisa delovanja! Biće prisutan u vreme obe konjukcije!
Uskoro nas očekuje sekstil Sunca i Jupitera 11.marta - Život je lep...


Danas na zvezdanom nebu:
05.mart 04:08 Venera ulazi u Bika

Venera u Biku (tranzitna)


Danas je zvezda nebeskog programa Venera!
Jutros pre svitanja Venera je prešla u Bika!
Raduje se Venera, jer se vraća kući....ali mogu se radovati svi zemljeni znaci Bik, Devica, Jarac, međutim ulasku Venere u Bika mogu se svi radovati jer ako se Venera lepo oseća u Biku i nama će biti lepo, jer svi u horoskopu negde u nekoj kući imamo Bika!
Da li za ljubav stižu lepši dani?
Posle svega što je proživela boraveći u Ovnu sigurno je da dolaze...
Ne možemo očekivati da se to dogodi preko noći....ali lagani i uporni (Bik) oporavak svakako dolazi!
Krajem februara bila je u kvadratu sa Jupiterom i Plutonom i na početku marta sa Saturnom. Ovi aspekti i dalje traju!!! I zbog toga će trebati da prođe neko vreme da vam se i srca i novčanici oporave!!!
Trenutno je najjači uticaj jučerašnjeg sekstila Venere i Merkura...

Kakve će aspekte Venera u Biku praviti sa planetama:
Već u nedelju Veneru čeka Uran, sutra na dan Venere sledi poseban tekst o ovoj konjukciji!!!
Posle ove konjukcije Veneru čeka sekstil sa RSMČ u Raku 09.mart, sekstil sa Neptunom u Ribama 23.mart, trigon sa Jupiterom 28.mart i trigon sa Plutonom 29.mart! I kao što vidite sledi postepen oporavak!!! 03.aprila Venera prelazi u Blizance, gde će ostati prilično dugo zbog retrogradnosti sve do 07.avgusta! To je već neka druga priča, mada sam o retrogradnoj Veneri za ovu godinu već pisala - OVDE! Tačne datume kada Venera ulazi retrogradnu senku, kada kreće retrogradno, kada direktno imate OVDE!


Šta da očekujete od Venere u Biku
Posle burnog boravka Venere u Ovnu i još burnijih aspekata, možete svakako očekivati bolje dane!
Venera je od danas u jednom od svojih omiljenih znakova, drugi je Vaga (vladar je Bika i Vage)...voli da boravi i u Ribama (egzaltacija). Do danas je bila u Ovnu gde je bila u egzilu!!!
Najviše će se obradovati Bikovi, Device i Jarčevi, kao i vi koji imate Veneru u Biku (povratak Venere) ili u nekom od ovih zemljanih znakova!
Obradovaće se i Rakovi i Ribe (sekstil), mogu da uživaju i Ovnovi i Blizanci (polusekstil)!
Nešto manje će uživati Škorpije (opozicija), Lavovi i Vodolije (kvadrat). U fazi prilagođavanja su Vage i Strelčevi!
Svi zajedno možete očekivati buđenje svih vaših čula!
Došlo je vreme da uživate!
Vreme je da se spojite sa prirodom....pomirišete neki cvet kao bik Ferdinand :), vreme je za parfeme :), hranu koju volite ili obožavate, za čokoladu :)...za romantiku i romantične trenutke...Bik je energija koja ne voli da žuri...pa "žurite polako" :)... Vreme je i za banku...vreme je da vaš novac bude na sigurnom :))...Ukratko: vreme je za ljubav, uživanje i emotivnu i materijalnu sigurnost i bezbednost...



Mesec je i dalje u Raku...
I eto....Mesec je kod kuće, Venera je kod kuće...
I dok Venera još uvek "razgovara" sa RMerkurom, Mesec u Raku se lepo druži (trigon) sa Suncem u Ribama...Duša i Volja sarađuju, harmoničan aspekt za početak dana...Kasnije će Mesec lepo da se druži (trigon) i sa Neptunom u Ribama...Duša sanja...uživa, "putuje"...saoseća...
Malo ili više (to zavisi i od nas) dan će pokvariti opozicija Meseca sa Jupiterom u Jarcu (današnji vladar). Moguća su razna preterivanja od preteranog optimizma do preteranih osećanja ali i potrebe da se troši novac (kompezacija za nešto)!!! Pojačan apetit...za hranom, ljubavlju...



Isn't This A Lovely Day?


Нема коментара:

Постави коментар