понедељак, 2. март 2020.

Nedeljni horoskop za period od 02.marta do 09.marta...


Ove nedelje na zvezdanom nebu:
02. mart Neptun ulazi u retrogradnu senku sa 18° Riba
03.mart 17:44: Venera kvadrat Saturn
04.mart 12:08 RMerkur ulazi u Vodoliju
04.mart 22:24: Merkur sekstil Venera
05.mart 04:08 Venera ulazi u Bika
08.mart 13:22: Sunce konjukcija Neptun
08.mart 20:37: Venera konjukcija Uran


Mesec današnji vladar je u Blizancima, od jutros je u sekstilu sa Kironom u Ovnu, na kraju dana očekuje nas Prva Mesečeva četvrt (Sunce kvadrat Mesec) koja nas uvodi u Pun Mesec u Devici 09.marta! Merkur vladar Blizanaca i dalje retrogradan u Ribama, sve je bliži Vodoliji...Čim pređe u Vodoliju tamo na 29° srešće se u energiji sekstila sa Venerom na 29° Ovna! Lep susret nezgodan stepen :). Merkur posle ovog susrete ide dalje unatraške Venera ide dalje direktno...biće neko vreme "leđima okrenuti"...ali pričaće se, pisati, razgovarati o ljubavi i prijateljstvu...o prošlosti, osećanjima!
I ako je Merkur retrogradan tu u Vodoliji mnogo jasnije misli i govori!
Venera pre ulaska u Bika pravi poslednji kvadrat sa planetama iz Jarca, posle Plutona od prošle nedelje ostao je Saturn da se sa njim suoči. I posle svega što je unazad par nedelja preživela sada bi mogla da oseti nevoljenost i hladnoću a tu negde je i tuga....
Srećom pa će Venera preći u Bika gde će čvrsto stati na zemlju, imaće više vremena da uživa u svim čulima, da se "prizemlji" možda pomiriše usput neki cvet...imaće više volje, želje i mogućnosti da uživa u jednostavnim stvarima i životnim zadovoljstvima...Na kraju nedelje čeka je Uran koji joj sprema razna iznenađenja i uzbuđenja...nova ljubav na pomolu?! Šta god ovde Uran nudi Veneri da sledi svoje srce...zapravo slobodu da sledi svoje srce!
Više nego očigledno je da su zvezde nebeskog programa ove nedelje Venera i Merkur - naša osećanja, emocije i naše misli, komunikacija!
U sve ovo umešali su se Neptun i Sunce u Ribama! Neptun ulazi u pre retrogradnu senku i najavljuje redovi retrogradni ciklus koji će se dogoditi ovog leta 23.juna!!! Na samom kraju nedelje srešće se Sunce i Neptun na 18° samo dan pre Punog Meseca u Devici da nam pruži mogućnost da budni sanjamo da uživamo u romantici, meditiranju i sl.



Ukratko to izgleda ovako: Venera i Saturn u kvadratu poručuju "Ne mogu ti reći šta je tuga", ljubav na testu i iskušenju ali i novac, RMerkur se ponovo vraća u Vodoliju lajt motiv je "Prijatelji stari gde ste", Merkur nam poručuje - Oslobodite misli...
Srešće se RMerkur u sekstilu sa Venerom koja se sprema za ulazak u Bika, pričaće oni mnogo jasnije ali osvrnuće se i na prošlost, vodiće ljubavne razgovore ali i napisaće neku poruku P.S. I love you
Venera će se vratiti kući rešena da uživa više da uživa u svim čulima Ti si moja čokolada...
Zna da je čeka susret sa Uranom možda i neka nova ljubav na prvi pogled...ovo je njihov drugi susret od kako je Uran ušao u Bika a vi imajte na umu ono što je izjavila čuvena Liz Tejlor - "Vrlo sam posvećena braku. Zato sam se i udavala osam puta"
I na kraju kao "šlag na tortu" susret Sunca i Neptuna (on u retrogradnoj senci) i mogućnost da budni sanjate, meditirate, uživate u romantičnim momentima "Sanjam da si tu, k'o da letim na zlatnom ćilimu"
Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)


O svim aspektima više:
Zvezde u februaru 2020.

OVAN:
I dalje ste usresređeni na karijeru i na to kako vas drugi vide i doživljavaju, emotivna povređenost i dalje traje, i dalje sve vrlo lično shvatate kada su vaše emocije u pitanju. Karijera je bitna ali možda bi trebalo malo više da mislite na sebe. Očekujte lepše dane i više emotivne i materijalne sigurnosti i neka iznenađenja na tu temu, osetićete buđenje ranog proleća više samopoštovanja, možda i neki iznenadni ljubavni susret koji će vam pokazati koliko vredite. Misli i reči jasnije, društveni kontakti intezivniji, susreti sa prijateljima iz prošlosti. Na kraju nedelje prostor za snove, duhovnost, meditiranje, romantične trenutke!
BIK:
I dalje vas muče neke tajne, moralne dileme, nedostatak vere u ljubav, komplikovane ljubavne priče na daljinu, možda je vreme da povratite veru u ljubav. Kada Venera uđe u vaš znak vreme je za buđenje ranog proleća, svih vaših čula, i ove nedelje očekijte neočekivano, možda je vreme za ljubav na prvi pogled! I nikako ne zaboravite da pomirišete neki cvet, usporite tempo ovo je vaš period!
Misli i komunikacija jasniji, novo stare prilike i ideje u karijeri, razmotrite sve više puta...Na kraju nedelje sanjajte zajedničke snove sa prijateljima, ko zna koje maštovite ideje mogu da vam padnu, "na zlatnom ćilimu" ima mesta za društvo i meditiranje u grupi!
BLIZANCI:
I dalje ste u fazi suštinskih promena, iznenadnih emotivnih kriza, možda je na redu neki kraj da bi otvorili mogućnost za novi početak! Možda ćete osetiti potrebu da se usamite, potrebu da napunite emotivne baterije jer ko zna moguće je da ćete iznenada sresti svoju srodnu dušu, koju ćete želeti da sakrijete - daleko od očiju javnosti. Nekada su tajne poželjne!
Misli i komunikacija jasniji, potraga za istinom jača, zov daljina, neki put ponovo aktuelan ali proverite ipak sve pre nego što na put krenete! Na kraju nedelje počnite da sanjate svoj san u karijeri, budite maštoviti, ali ako ne ide uzmite svoj "čarobni ćilim" i neka vas odvede gde bi radije bili!
RAK:
I dalje ste rastrzani između partnerskog odnosa i karijere, kriza statusa, problemi sa autoritetima, ljubomornim partnerom na vašu karijeru. Budite spremni za razna iznenađenja kroz ljubav i prijateljstvo! Bilo je vreme da se više družite i ko zna negde iza nekog ugla čeka vas ljubav na prvi pogled, samo pokušajte da razdvojite ljubav i prijateljstvo! 
Misli i komunikacija jasniji, bolje snalaženje u kriznim situacijama, sa finansijama posebno onim tuđim i zajedničkim. U banci sve proverite ipak više puta. Na kraju nedelje dozvolite sebi da sanjate, maštate možda i krenete na neko duhovno ili stvarno putovanje. Sledite svoje ideale
LAV:
I dalje muku mučite sa svakodnevicom, rutinom, navikama, neko sa zdravljem, neko sa poslom i poslovnim odnosima. Problemi sa nekim moralnim principima, ljubavnim pričama na daljinu, ili ljubavnim pričama koje su postale navika. Spremite se da pokažete drugima da ste živi i zdravi, probudite se i vi zajedno sa buđenjem ranog proleća, uživajte u onome što radite. Moguća su razna iznenađenja kroz karijeru, nekome se smeši promena statusa a neko će se zaljubiti na prvi pogled u nekog na nekom položaju! 
Misli i komunikacija jasniji, bolji odnos sa ljudima sa kojima ste u vezi, razgovarajte, ugovarajte ali budite oprezni sve proverite više puta! Možda i sretnete nekog iz ljubavne prošlosti ili možda nekog prijatelja kojeg dugo niste videli i čuli! Na kraju nedelje, "pobegnite negde gde je sve po vašem", meditirajte više, obnavite energiju pored vode!
DEVICA:
I dalje vas muče emocije, ljubav, krizni momenti i dalje jaki, mogućnost nekog kraja izvesna, ali setite se da je kraj samo novi početak. Pokušajte da negativnu energiju usmerite ka trasformaciji i regeneraciji veze, ako ne ide transformišite emocije, otvorite sebi put za novu ljubav!
A ona je moguća, slede lepi dani gde ćete imati šansu da povratite veru u ljubav u ideale u istinu! Vreme je da osetite buđenje ranog proleća, ako vas "zasvrbe tabani" a vi krenite na put, mada svako putovanje pa i ono duhovno se računa. Obratite pažnju jer postoji mogućnost iznenadnog zaljubljivanja na prvi pogled, upoznavanje svoje srodne duše.
Misli i komunikacija jasniji, lakše se podnose navika i rutine, lakše se komunicira na poslu. Obnovite neke pregovore ali budite oprezni sve više puta pregledajte i razmotrite pre nego doneste neku poslovnu odluku ali i odluke u vezi zdravlja!
VAGA:
I dalje vas muče porodični odnosi, partnerski odnosi posebno ako ste u dužoj vezi ili braku. Zbog svega ste možda tužni a osećanje nevoljenosti i hladnoće jaki! Dignite glavu jer dolaze lepši dani, probudiće se vaša senzualnost, strast. Moguće je obnoviti strast tamo gde je utihnula, ali moguće je i da ćete upoznati nekog iznenada, nekog ko će probuditi i sva vaša čula i intimu!
Misli i komunikacija jasniji, vreme je za ljubavne razgovore i poruke. Budite oprezni jer moguće je da nešto zabrljate. Postoji i mogućnost vraćanja starih ljubavi u vaš život kroz poruku, iznenadni susret. Na kraju nedelje imaćete mogućnost da promenite navike i rutinu kroz neki vid meditiranja! Posvetite pažnju sebi i svom zdravlju! Voda, muzika i vi na zamišljenom oblaku mogu učiniti čuda!
ŠKORPIJA:
I dalje vas muče teške misli, teška emotivna i poslovna komunikacija, možda i neke navike, rutina, zdravlje. Dolaze lepši dani, ljubav bi mogla da procveta posebno ako ste u dužim vezama ili ste u braku. Mnogo lepši i bolji odnosi i veze. Ako ste u potrazi za partnerom moguće je iznenađenje u vidu ljubavi na prvi pogled. 
Misli i komunikacija jasniji, jasniji odnosi u porodici, razgovarajte više ovih dana, razmotrite sve što je vezano za prošlost i vaše privatne stvari! Na kraju nedelje čeka vas lepa energija koja može da pokrene vašu maštu, kreativnost, romantiku. Lepa energija za romantične trenutke sa ljubavnim partnerom! Vreme je da osetite buđenje ranog proleća!
STRELAC:
I dalje vas muči nesigurnost u vezi vaših emocija ali i finansija. Teške energije izazivaju da se osećate i emotivno i materijalno nesigurni i nebezbedni! I dalje se pitate šta je vredno a šta više nije vredno u vašem životu! Dolaze lepši dani, vreme je za ulepšavanje, vreme je za bolje navike, za promenu rutine i svakodnevne i poslovne i one u vezi zdravlja. Vreme je da obnovite garderobu, promenite način ishrane, krenete u vežbanje. Možda je najbolje da potražite pomoć prijatelja, u društvu je sve lakše a slede i neka iznenađenja!
Misli i komunikacija jasniji, razgovarajte, pregovarajte, revidirajte neke stavove, ali i budite oprezni da vam se ne potkrade neka greška! Na kraju nedelje lepa energija za punjenje baterija u domu, kroz maštu i kreativnost, kroz neko samo vaše meditiranje, čitanje knjiga, gledanje filmova!
JARAC:
I dalje vas muče neki strahovi, osećanje da vas nešto ili neko koči, tu su i teški porodični odnosi, osećanje hladnoće i nevoljenosti. Ali definitivno dolaze lepši dani, emotivno buđenje u vreme buđenja ranog proleća. Uživanje u svim čulima! Ako ste u vezi obnavljanje romantike, ako ste emotivno sami mogućnost iznenadnog zaljubljivanja na prvi pogled ali i na prvi dodir!
Misli i komunikacija jasniji, lakši odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Neke novo stare finansijske mogućnosti. Budite oprezni prilikom finansijskih transakcija! Na kraju nedelje lepa energija da odlutate negde i stvarno ili u mašti. Vreme je za meditiranje, romantične razgovore, slušanje muzike, gledanje filmova ili za šetnju stvarnu ili  na "oblacima"!
VODOLIJA:
I dalje vas muče neke tajne, nešto što ste ranije gurnuli pod tepih, nešto i poslovno i emotivno. Budite još neko vreme oprezni sa tajnama! Dolazi lepši period, vreme za vaš dom i vašu porodicu! Ljubav u domu cveta! Moguća su razna lepa iznenađenja, neke lepe promene. Možda i iznenadna odluka za zajednički život sa ljubavnim partnerom. Neko bi zbog ljubavi mogao da ode iz doma.
Misli i komunikacija jasniji, oslobodite svoje misli što više možete, krenite u ranije započete poduhvate sa razumnim oprezom dok traje retrogradnost Merkura! Na kraju nedelje čeka vas energija sa kojom možete priuštiti sebi neki poklon, neki odlazak u SPA...ali ovo je i mogućnost da nekog obradujete jer ćete davanjem otvoriti mogućnost da dobijete kasnije više! 
RIBE:
I dalje vas muče neki društveni i prijateljski odnosi, kao i manjak samopouzdanja koji ide iz všeg odnosa prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Problemi sa finasijama posebno ako su umešani ljubav i prijateljstvo! Srećom dolazi jako lep period i buđenje ranog proleća kroz vaše misli, reči, komunikaciju. Više ćete pričati i misliti o ljubavi! Slede lepa druženja, više šarma i flertovanja. Sledi i neko iznenađenje kroz komunikaciju, a možda i neko iznenadno zaljubljivanje negde u nekoj vama bliskoj sredini!
Misli i komunikacija jasniji ali i više "kopanja" po podsvesti, tajnama i sl. Možda neke tajne budu otkrivene. Na kraju nedelje energija koja će vama Ribama doći kao poručena, jer ko više od vas voli maštu, kreativnost, muziku, vodu, meditiranje! Iskoristite ovu energiju maksimalno!







Нема коментара:

Постави коментар