субота, 21. март 2020.

Ostani kod kuće....



Zvezdani(n) zapis 2840
Subota. Saturnov dan.
Saturn je u Jarcu na 29°56'

Prošle subote pisala sam ovako:
Kraj putovanja i početak novog...

Koliko sutra 22.marta u 04:59 CET Saturn ulazi u Vodoliju prvi put posle 28.januara 1994. godine!
Od sutra svakako počinje jedno novo životno poglavlje!
Od 22.marta do 02.jula Saturn će boraviti u Vodoliji i ovaj period možemo posmatrati kao neku pretpremijeru za konačan ulazak Saturna u Vodoliju od 17.decembra 2020. do 07.marta 2023.

★Najbitnije o ulasku Saturna u Vodoliju napisala ovde:

Neko će ulazak Saturna u Vodoliju osetiti kao ograničenje slobode...i to je u ovom trenutku zapravo i naša stvarnost...ali gledano iz ugla koji je za naše dobro!!!

★Ulazak Saturna u Vodoliju najbolje je posmatrati ovako: lekicije iz prošlosti - Saturn u službi bolje budućnosti - Vodolija!!!
Prošlost nam daje jasne smernice...i svakako ulaskom Saturna u Vodoliju možemo očekivati razvoj interneta, nauke, tehnologije, vazduhoplovstva...itd.
U ovom trenutku nam ne izgleda tako....naravno to je zbog Saturna koji je jedan od vladara Vodolije i koji je još uvek u opterećujućoj konjukciji sa Plutonom!!! 
U ovom trenutku Saturn više ograničava...i postavlja prepreke....
U ovom trenutku Saturn najviše insistira na odgovornosti...



★Saturnu je trebalo 26 godina da ponovo uđe u Vodoliju i to svakako znači velike promene u našim životima i ličnim i globalnim! Od sutra Saturn će boraviti u energiji Vodolije - energiji društvenosti, socijalnosti, prijateljstva, kolektiva, grupnih dešavanja, iznenadnih dešavanja, energiji humanosti....energiji tehnike, tehnologije, nauke... Sve ovo je od sutra na iskušenju i jednom velikom testu vremena! Posebno posle Saturnovog susreta sa Plutonom u Jarcu početkom ove godine!
Ni malo neće biti lak taj test....Saturnov ulazak u Vodoliju uvodi nas u priču o kvadratu Saturna i Urana u Biku (Uran vladar Vodolije)! Već sam ovo nagovestila... U kartama trenutnih dešavanja planeta ovaj kvadrat se već uzima u obzir, sredinom aprila će biti na 4° dozvoljenog orbisa delovanja (Saturn na 1° Vodolije, Uran na na 5° Bika)!

★Poslednji boravak Saturna u Vodoliji pamtimo po velikom napretku interneta ali i po raspadu nekih saveza...raspala se i zemlja u kojoj sam rođena...I ovaj ulazak Saturna u Vodoliju će svakako doneti napredak ali možda i raspad nekog sistema, saveza...Ponoviću samo ono što sam već ranije napisala: "Da li će se raspasti neki savez, neka velika grupa, organizacija? Da li počinje novi svetski poredak?! Ostaje nam da saznamo!"
Sadašnji ulazak Saturna u Vodoliju svakako ćemo pamtiti dok smo živi...Pamtićemo ga na žalost po zlu zvanom korona virus...i raznim ograničenjima! 


Ulazak Saturna u Vodoliju u vreme:
Ulaska Sunca u Ovna!
Konjukcije Marsa i Jupitera u Jarcu!
Konjukcije Sunca i Kirona u Ovnu - kvadrat RSMČ u Raku/kvadrat RJMČ u Jarcu - Tkvadrat!
Ovaj T-kvadrat očigledno pokazuje koliko je komplikovana situacija! Kiron - rana, bol, bolest... razapet između Mesečevih čvorova, na jednoj strani Jarac egzistencija na drugoj strani Rak sigurnost doma!!!Ali setite se....Kiron je i rana i lek...Svima nam je jasno da je trenutno lek ili ključ izolacija i socijalno distanciranje! Za sada drugog leka nema!
Sve je krenulo iz stelijuma u Jarcu, sve je krenulo od konjukcije Saturna i Plutona!
Sada je aktuelna konjukcije Marsa i Jupitera, uskoro će biti aktuelna konjukcija Marsa i Plutona i na kraju meseca čeka nas konjukcija Marsa i Saturna....dakle još nije vreme za opuštanje!
Mars je u ovim konjukcijama okidač!

Ispred nas je nešto više od tri meseca Saturnovog boravka u Vodoliji, vreme u kome bi trebalo da shvatimo koliko smo zapravo povezani (hteli mi to ili ne), da smo zapravo jedna velika globalna zajednica...Otvoriće nam se na kratko slika budućnosti (Vodolija - budućnost)!

11.maja Saturn će krenuti u retrogradni ciklus sa 1° Vodolije.
02.jula Saturn će se vratiti u Jarca!!!
29.septembar Saturn kreće direktno sa 25° Jarca
Saturn u Vodoliji od 17.decembra 2020. do 07.marta 2023.

I Won't Give Up
Danas na zvezdanom nebu Merkur u Ribama na 3° u trigonu sa RSMČ u Raku/sekstilu sa RJMČ u Jarcu - negde ćemo imati uvida u dešavanja u budućnosti...ovi harmonični aspekti ukazuju na to da je naša stvarnost trenutno da pronađemo ravnotežu između energije Jarca egzistenicija, odgovornost, autoriteti....i energije Raka narod, domovina, dom, porodica....


Mesec je od jutros u Vodoliji
Od jutros ova vest: Na aerodrom sinoć sleteli državljani Srbije iz Evrope uprkos ograničenjima letenja humanost na delu...Neki drugi avioni lete ka Kini 
Mesec je od 10:00 juče do danas u 13:33 CET u praznom hodu!
U 13:33 Mesec ulazi u Ribe...
Još ograničenja i još izolacije...
Mesec će kao i Merkur biti u istim aspektima trigon RSMČ/sekstil RJMČ, svest o tome šta je sada najbolje za nas....Kraj dana je u znaku konjukcije Meseca i Merkura....
Potreba da se komunicira, da se izraze osećanja....Razum (Merkur) i osećanja (Mesec) zajedno...Ova energija donosi promenljivo raspoloženje, emotivnu osetljivost i preosetljivost jer se dešava u Ribama...Emotivna povezanost sa drugim ljudima...deljenje emocija sa vama bliskim ljudima ali u ovo sada vreme kao da smo svi jedni drugima bliski....

Нема коментара:

Постави коментар