понедељак, 16. март 2020.

Nedeljni horoskop za period od 16.marta do 23.marta...


Ove nedelje na zvezdanom nebu:
16.mart 08:43 Merkur ponovo ulazi u Ribe
20.mart 00:49: Sunce sekstil Saturn
20.mart 04:50 Sunce ulazi u Ovna - PROLEĆE
20.mart 12:34: Mars konjukcija Jupiter
22.mart 04:59 Saturn ulazi u Vodoliju
22.mart 14:18: Merkur sekstil Uran


Merkur će ponovo ući u Ribe, Sunce prelazi u Ovna - dolazi proleće (+ Mars konjukcija Jupiter) i Saturn ulazi u Vodoliju! - Ovo su najveće astro vesti za ovu nedelju!!!

Stelijum u Jarcu....
16.marta do 17:26 u Jarcu imamo RJMČ, Mars, Jupiter, Pluton i Saturn!!! 
Od 17:26 i Mesec će ući u Jarca...naredni dani biće u znaku stelijuma u Jarcu, posebno 18.mart kada će Mesec biti u konjukciji sa Plutonom i Saturnom! Rođeni u ovom periodu imaće pet planeta u Jarcu plus JMČ!!! Ovaj stelijum će prvo napustiti Mesec, za njim Saturn i na kraju Mars!!!

Tiho...tiše....

Vest broj jedan
16.mart 08:43 Merkur ponovo ulazi u RibeTiho...tiše...
Merkur ponovo ulazi u Ribe, tamo gde se ne oseća najbolje...i gde i ako Merkur više nije retrogradan kao da je retrogradan! Kod mnogih će se javiti želja za bekstvom...Čuvajte se fobija!!!
Na sve ovo Merkur je još uvek u retrogradnoj senci iz koje izlazi 30.marta! 
Iz Riba će Merkur izaći 11.aprila! Do kraja marta Merkur u Ribama u trigonu sa RSMČ i u sekstilu sa Uranom u Biku!!!
Već sam juče napisala da ćemo svi biti mnogo tiši...i sa više vere i razumevanja!
Ulaskom Merkura u Ribe vraćaju nam se neka dešavanja iz perioda kada je Merkur već boravio u Ribama od 03.marta do 04.februara!!!

★Merkur će na kraju ove nedelje biti u sekstilu sa Uranom u Biku, po treći put što nam daje šansu za - Novi pristup starom problemu.... Prodrmaće Uran usnulog Merkura, ubrzaće Merkur :) svoj put ka Neptunu koji će se dogoditi 04.aprila na 19° Riba...




Vest broj dva
20.mart 04:50 Sunce ulazi u Ovna - PROLEĆE
20.mart 12:34: Mars konjukcija Jupiter
Ovaj 20.mart ima više događaja:
Sunce prelazi u Ovna, dan prolećne ravnodnevice (noć i obdanica traju jednako), dan astrologije (počinje nova horoskopska godina), dan kada idemo ispočetka (od Ovna do Riba) i međunarodni dan sreće!!! 20.marta je i konjukcija Marsa i Jupitera na 22° Jarca istom onom stepenu gde su se Saturn i Pluton sreli egzaktno 12.januara ove godine!!!

Slaviće Ovnovi svoje rođendana ove godine na drugačiji način zbog okolnosti u kojima smo...ali bitno je da ga proslavite i vi ili neko vaš ko je rođen u Ovom znaku! Iskoristite maštovitost Merkura u Ribama....proslavite svoj rođendan na internetu napravite žurku na Skype....ili već na nekoj drugoj društvenoj mreži...
20.marta da se svi radujemo dolasku proleće i toplijim danima...
Da proslavimo i Međunarodni dan sreće baš sada....
Počinje i nova horoskopska godina...sezona Ovna!!!

Još jedan bitan događaj je:
20.mart 00:49: Sunce sekstil Saturn na 29°50'
On se zapravo događa 4 sata pre ulaska Sunca u Ovna...i on nam poručuje Nikad ne odustaj...
Ovo je trenutak istine...Osvrnite se unazad u januar kada su Sunce i Saturn bili u konjukciji - 13.januar!!!  i šta se od tada dešavalo u vašim životima!

Što se tiče konjukcije Marsa i Jupitera nju sam više puta najavljivala!
Ni sada ne odustajem od naslova - Sreća prati hrabre...
Sve ostaje isto što se ovog aspekta tiče...promenile su se okolnosti pa ovaj aspekt ima veliku ulogu...
Svake otprilike dve godine imamo susret ovih planeta...
U ovom trenutku potrebna nam je energija koju ovaj aspekt nosi...nalet motivisanosti za akciju!
Samo kada je akcija u pitanju ona u ovom trenutku ima neko posebno značenje i vezana je za situaciju u kojoj se nalazimo!
Dogodiće se ovaj aspekt na istom stepenu na kom se dogodila konjukcija Saturna i Plutona od 12.januara ove godine! Vreme je za akciju u odnosu na događanja iz janura (i decembra). 
Jupiter obično nešto proširi...najbolje bi bilo da proširi našu odlučnost da se izborimo sa svim onim što nas je snašlo! A hrabrost? Pa da se hrabro izborimo sa strahovima!


Vest broj tri
22.mart 04:59 Saturn ulazi u Vodoliju Ispred svog vremena...
I ovaj događaj sam više puta najaviljivala:
Taj događaj je na samom početku sezone Ovna!!!
I samo dva dana pre Mladog Meseca u Ovnu u vreme novog početka!!!
Ako sve posmatramo sa optimističnije strane Ulazak Saturna u Vodoliju u vreme sezone Ovna (Sunce u Ovnu) u vreme Mladog Meseca u Ovnu možemo sve ovo shvatiti kao poruku energija da ne odustajemo već da gledamo napred a da će nas energije podupreti!!!
Ulazak Saturna u Vodoliju ovaj kratak od nekoliko meseci shvatite kao upoznavanje za ono što sledi kada Saturn konačno uđe u Vodoliju 17.decembra i tu ostane sve do 07.marta 2023.
Saturn svakako ima svoj redovan retrogradni ciklus a on će krenuti 11.maja sa 1° Vodolije, retrogradno će se vratiti u Jarca 02.jula!!!
Neki od vas će u ovom kratkom boravku Saturna u Vodoliji doživeti Saturnov povratak, to su svi oni koji imaju Saturna na prvim stepenima Vodolije! 
Ovaj prvi ulazak Saturna u Vodoliju ujedno će doneti i slobodu i neko ograničenje slobode... Vodolija voli slobodu...Saturn voli pravila i ograničenja...



Ponedeljak. Mesečev dan. 
Mesec je u Strelcu do 17:26
Od jutros Mesec kvadrat Sunce Poslednja Mesečeva Četvrt! Nervozno je počeo ovaj ponedeljak...
Jutros u prodavnici starija žena se prepire sa mladom kasirkom na njenu primedbu da ne treba da izlazi iz kuće...
Uzdignite se iznad situacije... i slušajte preporuke one su za naše dobro...
Od 10:34 do 17:25 Mesec će biti u praznom hodu...kratak predah za one koji mogu to sebi da priušte!
U 17:26 Mesec prelazi u Jarca i pridružuje se planetama u Jarcu (stelijum)
Mnogo nam sa svih strana ovih dana poručuju da se ponašamo odgovorno...i mi to i možemo i moramo...energija Jarca je tu da pomogne, energija čvrstog tla!!!
Prvi aspekt Meseca i jedini do kraja dana je trigon sa Merkurom u Ribama...
Razgovarajte, obavite razgovore sa svojim članovima porodice, organizujte se...
P.S. Mojim roditeljima se za pomoć oko nabavke ponudila komšinica, ja sam ne znajući za to već pitala svoju komšinicu za koju znam da živi sama...Ja sam sa svojim roditeljima obavila taj ozbiljan razgovor i mislim da će me poslušati...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)


O svim aspektima više:
Zvezde u martu 2020.

OVAN:
Ove nedelje Merkur ulazi u Ribe u vašu 12.kuću, pojačaće se vaša potreba tajnama, "kopanju" po podsvesti, ali pojačaće i vašu veru, duhovnost, saosećajnost, snove, intuiciju....na kraju nedelje Merkur će formirati sekstil sa Uranom u Biku iz 2.kuće novi pristup starom problemu u vezi novca, nešto tajno i skriveno...
Sunce ulazi u vaš znak u vašu 1.kuću, kreće vladavina vašeg znaka, drugim rečima iskoristite ovu energiju najbolje što umete i možete u ovom trenutku!
Mars konjukcija Jupiter u Jarcu u vašoj 10.kući, vreme je za akciju u vašoj karijeri i savlađivanje prepreka na koje ćete naići.
Saturn prelazi u Vodoliju u vašu 11.kuću, više odgovornosti, ozbiljnosti ali i ograničenja u društvenom sektoru, prijateljstvima, grupama kojima pripadate. Više reda u ovakvim odnosima. Budite odgovorni prema prijateljima ali tražite isto od njih...
BIK:
Ove nedelje Merkur ulazi u Ribe u vašu 11.kuću, pojačaće se vaša potreba za društvenošću, ili će proraditi društvena svest...delićete misli, reči i komunicirati kroz grupe kojima pripadate (istomišljenici), sa prijateljima...ovo je i energija iznenadnih vesti, informacija... na kraju nedelje Merkur će formirati sekstil sa Uranom u Biku iz 1.kuće novi pristup starom problemu u vezi, vaših ličnih poduhvata, vaših društvenih i prijateljskih veza i odnosa...Možda se jave i neke nove ideje...
Sunce ulazi u Ovna u vašu 12.kuću, i možda ćete osetiti potrebu da se malo povučete, da napunite baterije za ono što sledi za mesec dana a to je ulazak Sunca u vaš znak!
Mars konjukcija Jupiter u Jarcu u vašoj 9.kući, vreme je za akciju kada su vaše aspiracije u pitanju, mogućnost da neke stvari jasnije vidite, u pitanju je vaša životna filozofija, potraga za istinom, vera, duhovnost, obrazovanje, putovanje, zakon, pravda...
Saturn prelazi u Vodoliju u vašu 10.kuću, počeće nova faza u vašoj karijeri i sa vašim odnosima sa autoritetima, roditeljima, više ozbiljnosti i odgovornosti ali i nekih ograničenja! Moguća su neka nova pravila u ovom periodu!
BLIZANCI:
Ove nedelje Merkur ulazi u Ribe u vašu 10.kuću, pojačaće se vaša potreba za informacijama, vestima, komunikacijom u vezi karijere, nešto će vam biti jasnije a nešto manje jasno....na kraju nedelje Merkur će formirati sekstil sa Uranom u Biku iz 12.kuće novi pristup starom problemu u vezi vaše karijere, neka tajna ili neko povlačenje...
Sunce ulazi u Ovna u vašu 11.kuću, lepo se slažu vaš znak i Ovan, iskoristite ovu energiju za društvnost i prijateljstvo na način koji je sada u ovom trenutku moguć...Ovo je kuća društvenih mreža, neka to sada bude vaš način povezivanja!
Mars konjukcija Jupiter u Jarcu u vašoj 8.kući, vreme je za akciju kada su vaše želje u pitanju, one bi trebale da budu u skladu sa situacijom, ovo je prilika da dublje istražite neke stvari, prilika za trasformaciju i suštinske promene. Ovo je kuća kriznih momenata usmerite energiju na rešavanje problema i hrabro se suočite sa strahovima!
Saturn prelazi u Vodoliju u vašu 9.kuću, više odgovornosti, ozbiljnosti ali i ograničenja u vezi putovanja, obrazovanja, zakona, pravde...po pitanjima vaših uverenja, vere, istine...preispitivanje istinskih uverenja...I sami znate da sada sigurno nije vreme za putovanje, ali možda jeste za obrazovanje i to na način Vodolije, internet, društvene mreže i sl.
RAK:
Ove nedelje Merkur ulazi u Ribe u vašu 9.kuću, pojačaće se vaša potreba da jasnije vidite i sagledate neke stvari, potreba za istinom, duhovnošću, empatijom, nove informacije u vezi putovanja, obrazovanja, zakona, pravde...na kraju nedelje Merkur će formirati sekstil sa Uranom u Biku iz 11.kuće novi pristup starom problemu u vezi vaših uverenja, istine ali i  obrazovanja, putovanja, zakona, morala, pravde...ovo su iznenadna rešenja ali i promene!
Sunce ulazi u Ovna u vašu 10.kuću, i pojačaće vašu potrebu za ambicijom i uspehom...Vaš znak i Ovan se ne slažu (kvadrat) pa bi moglo da bude nervozno i napeto posebno sada u ovoj situaciji u kojoj se nalazimo!
Mars konjukcija Jupiter u Jarcu u vašoj 7.kući, vreme je za akciju kada su vaše veze i partnerstva u pitanju...Pomognite jedni drugima da sve lakše podnesete...U paru sve se bolje podnosi!
Saturn prelazi u Vodoliju u vašu 8.kuću, više odgovornosti, discipline, ozbiljnosti ali i ograničenja u vezi vaše intime, strasti, tkz tuđeg novca...Ovo je oblast života gde su potrebe za suštinskim promenama jake, promene kroz transformaciju...Ovo je i oblast životnih kriza koje vas uvode u promene...potreba da se suočite sa problemima, duboko ih istražite i onda nešto i promenite!
LAV:
Ove nedelje Merkur ulazi u Ribe u vašu 8.kuću, pojačaće se vaša potreba za regeneracijom i trasformacijom, tu je i rešavanje kriznih situacija kroz duboko istraživanje, komunikaciju u vezi novca...na kraju nedelje Merkur će formirati sekstil sa Uranom u Biku iz 10.kuće novi pristup starom problemu u vezi vaše karijere, odnosa prema autoritetima, roditeljima...
Sunce ulazi u Ovna u vašu 9.kuću, i pojačaće vašu potrebu za jasnijim viđenjem, duhovnošću, istinom...Vaš znak i Ovan se lepo slažu (trigon) iskoristite ovu energiju!
Mars konjukcija Jupiter u Jarcu u vašoj 6.kući, vreme je za akciju u svakodnevnom životu, sa navikama, u poslu, zdravlju...Uhvatite se u koštac sa svakodnevnim problemima, a akciju usmerite ka zdravlju...
Saturn prelazi u Vodoliju u vašu 7.kuću, više odgovornosti, discipline, ozbiljnosti ali i ograničenja u vašim vezama i odnosima sa ljudima, partnerstvima, brakovima, ugovorima, odnosima sa javnošću...akcenat je i na stare i dugogodišnje veze ali i na nove kojih će biti u ovom periodu. Neke veze će postati trajnije, neke će se završiti...Sa novim vezama bićete oprezniji...
DEVICA:
Ove nedelje Merkur ulazi u Ribe u vašu 7.kuću, pojačaće se vaša potreba za saradnjom, partnerstvom, vezama i odnosima, kroz komunikaciju pre svega...potreba za pregovorima, diplomatijom, balansom...kroz otkrivanje nekih tajni i svega što mislite da je skriveno od vas......na kraju nedelje Merkur će formirati sekstil sa Uranom u Biku iz 9.kuće novi pristup starom problemu u vezi vaših uverenja, istine, vere u nešto a sve povezano sa partnerskim i ostalim vezama!
Sunce ulazi u Ovna u vašu 8.kuću, i pojačaće vašu potrebu za regeneracijom i trasformacijom i suštinskim promenama. Vaš znak i Ovan su u inkonjukciji i vama je potrebno prilagođavanje za period koji dolazi a koji je mnogo lakši (ulazak Sunca u Bika).
Mars konjukcija Jupiter u Jarcu u vašoj 5.kući, vreme je za akciju u vašem emotivnom ljubavnom životu, odnosu sa decom...Stavite u prvi plan vašu kreativnost i na kreativan način rešite moguće probleme nastale u ovom periodu. Ljubav je pokretačka snaga za neke neophodne akcije u ovo vreme. Ova energija će podići samopouzdanje.
Saturn prelazi u Vodoliju u vašu 6.kuću, više odgovornosti, discipline, ozbiljnosti ali i ograničenja u svakodnevnom životu, sa navikama, rutinom....u poslu kojim se bavite ali i sa zdravljem...Potrebno je da preuzmete odgovornost pre svega za sebe lično i svoje zdravlje a onda i za one za koje ste vi odgovorni...
VAGA:
Ove nedelje Merkur ulazi u Ribe u vašu 6.kuću, pojačaće se vaša potreba za svakodnevnom komunikacijom, poslovnom ali i komunikacijom u vezi zdravlja. Obratite pažnju na sve informacije koje dolaze do vas sve ih proverite, proverite i dijagnozu, zapravo samo budite oprezniji......na kraju nedelje Merkur će formirati sekstil sa Uranom u Biku iz 8.kuće novi pristup starom problemu u vezi svega što se odnosi na 6.kuću, rešenje je u dubljem istraživanju i u nekoj suštinskoj promeni...Obratite pažnju na zdravlje i navike!
Sunce ulazi u Ovna u vašu 7.kuću, i pojačaće vašu potrebu za partnerstvom, odnosima sa ljudima, staaviće ovu oblast života u prvi plan. Vaš znak i Ovan su u opoziciji, moguća je neka nervoza i napetost...Rešavajte prioritete...
Mars konjukcija Jupiter u Jarcu u vašoj 4.kući, vreme je za akciju u vašem domu, porodici, porodičnim odnosima, privatnim stvarima...Vreme je da se pozabavite nekim stvarima iz ove oblasti vašeg života a energije vam neće faliti. Budite složni i zajedno rešavajte sve što je potrebno.
Saturn prelazi u Vodoliju u vašu 5.kuću, više odgovornosti, discipline, ozbiljnosti ali i ograničenja u emotivnom, ljubavnom životu, uživanjima, zabavi, odmoru, sa decom i u vezi dece...
ŠKORPIJA:
Ove nedelje Merkur ulazi u Ribe u vašu 5.kuću, pojačaće se vaša potreba za emotivnom i ljubavnom komunikacijom, komunikacijom sa decom i oko dece. Ali ovo je i oblast kreativnosti iskoristite ovu energiju, baš sada u ovo vreme krize....na kraju nedelje Merkur će formirati sekstil sa Uranom u Biku iz 7.kuće novi pristup starom problemu u vezi ljubavi, partnerstva, vaše kreativnosti, slobodnog vremena...
Sunce ulazi u Ovna u vašu 6.kuću, u prvi plan će staviti vaš svakodnevni život, navike, posao i poslovne odnose, zdravlje...Vaš znak i Ovan su u inkonjukciji i potrebno vam je prilagođavanje u narednih mesec dana za ono što dolazi a to je ulazak Sunca u Bika i opoziciju sa vašim znakom...
Mars konjukcija Jupiter u Jarcu u vašoj 3.kući, vreme je za akciju kada su misli, reči i izgovorene i napisane u pitanju, akciju u komunikaciji generano...Budite jasni i odlučni.
Saturn prelazi u Vodoliju u vašu 4.kuću, više odgovornosti, discipline, ozbiljnosti ali i ograničenja u domu, porodici, porodičnim odnosima, privatnim stvarima, sa roditeljima...Možda je vreme da se primene neka nova pravila...Radite na jačanju vaše porodice vaše baze i utočišta...
STRELAC:
Ove nedelje Merkur ulazi u Ribe u vašu 4.kuću, pojačaće se vaša potreba za komunikacijom u okviru porodice, vreme je za porodične razgovore i razmenu informacija...ništa jedni od drugih ne treba da krijete, nije vreme za tako nešto....na kraju nedelje Merkur će formirati sekstil sa Uranom u Biku iz 6.kuće novi pristup starom problemu u  vezi navika, rutine, posla, zdravlja...
Sunce ulazi u Ovna u vašu 5.kuću, u prvi plan će staviti vaš emotivni i ljubavni život, vašu decu, vaše slobodno vreme, kreativnost... Vaš znak i Ovan se slažu (trigon) iskoristite ovu energiju!
Mars konjukcija Jupiter u Jarcu u vašoj 2.kući, vreme je za akciju kada su vaše lične finansije u pitanju u skladu sa situacijom u kojoj smo svi...
Saturn prelazi u Vodoliju u vašu 3.kuću, više odgovornosti, discipline, ozbiljnosti ali i ograničenja u vezi vaših misli, komunikacije, donošenja odluka. I razmislite dobro nije vreme za pesimizam, teške misli i sl. Nađite efikasnije načine komunikacije, razvijte bliske odnose sa komšilukom...
JARAC:
Ove nedelje Merkur ulazi u Ribe u vašu 3.kuću, pojačaće se vaša potreba generalno za komunikacijom, posebno ako se bavite poslom u kome je komunikacija u prvom planu. Budite oprezni sa informacijama i koje dolaze do vas i koje šaljete drugima.....na kraju nedelje Merkur će formirati sekstil sa Uranom u Biku iz 5.kuće novi pristup starom problemu u vezi vaše ljubavi, emocija, emotivnih i ljubavnih priča, sa decom ili u vezi dece...Neka rešenja su i u vašoj kreativnosti. Obavite jedan važan razgovor na temu ljubavi i dece...
Sunce ulazi u Ovna u vašu 4.kuću, u prvi plan će staviti vaš dom, porodicu, porodične odnose, privatne stvari. Vaš znak i Ovan se ne slažu (kvadrat), pa pripazite u narednom periodu, jer nije vreme za svađe i sukobe i nervozan odnos sa roditeljima ili nekim članom porodice!
Mars konjukcija Jupiter u Jarcu u vašoj 1.kući, vreme je za akciju kada ste vi lično u pitanju, akciju za neke lične i poslovne poduhvate ali i da se hrabro suočite sa svim strahovima posebno sada u ovo vreme!
Saturn prelazi u Vodoliju u vašu 2.kuću, više odgovornosti, discipline, ozbiljnosti ali i ograničenja u vezi vaših ličnih finasija, u vezi vašeg odnosa prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti...Vreme je za dugoročno planiranje finansija, bolju organizaciju i nova pravila...
VODOLIJA:
Ove nedelje Merkur ulazi u Ribe u vašu 2.kuću, pojačaće se vaša potreba da razmišljate i komunicirate oko novca i ličnih finansija. Budite oprezni oko svih informacija koje dolaze do vas a koje se odnose na vaše finasije...na kraju nedelje Merkur će formirati sekstil sa Uranom u Biku iz 4.kuće novi pristup starom problemu u vezi vaših ličnih i porodičnih finasija
Sunce ulazi u Ovna u vašu 3.kuću, u prvi plan će staviti vaše misli, reči izgovorene i napisane, vašu komunikaciju i bliske odnose...Vaš znak i Ovan se slažu (sekstil) iskoristite ovu energiju!
Mars konjukcija Jupiter u Jarcu u vašoj 12.kući, vreme je za akciju koju možete sprovesti negde u tkz pozadini u nekoj vrsti osame, iza kulisa...Iskoristite ovu energiju baš sada u ovo vreme a rezultati će doći kasnije...
Saturn prelazi u vaš znak u vašu 1.kuću, više odgovornosti, discipline, ozbiljnosti ali i ograničenja kada ste vi lično u pitanju i vaši poduhvati...Stavite u prvi plan ono što vam je trenutno najvažnije u životu. Pre svega prihvatite i preuzmite odgovornost prema sebi ali i prema vama bliskim ljudima.
RIBE:
Ove nedelje Merkur ulazi u Ribe u vašu 1.kuću, u prvi plan dolaze vaše misli, raspoloženje, reči izgovorene i napisane, komunikacija...Pripazite na vesti i informacije koje dolaze do vas...Razgovarajte i povežite se sa svima sa kojima ste na istim talasnim dužinama...na kraju nedelje Merkur će formirati sekstil sa Uranom u Biku iz 3.kuće novi pristup starom problemu, vreme je za otkrivanje nekih istina!
Sunce ulazi u Ovna u vašu 2.kuću, u prvi plan će staviti vaše finansije, lična primanja i vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Vaš znak i Ovan su u komšiluku i još neko vreme ćete osetiti pozitivan uticaj i ako je Sunce izašlo iz vašeg znaka!
Mars konjukcija Jupiter u Jarcu u vašoj 11.kući, vreme je za akciju za nove ideje, želje, nadanja, vreme je za akciju u društvenom, prijateljskom životu, kao i za grupne akcije onoliko koliko to situacija dozvoljava ali ne zaboravite da je 11.kuća i kuća društvenih mreža, interneta...
Saturn prelazi u Vodoliju u vašu 12.kuću, više odgovornosti, discipline, ozbiljnosti ali i ograničenja kada je u pitanju vaša podsvest, vaše tajne, tajni život, duhovnost, snovi...Ovo je generalno nešto teži položaj za Saturna ali ako ga prihvatite kao rad na sebi, prihvatanje odgovornosti za svoju sudbinu biće vam mnogo lakše. Suočite se sa problemima, strahovima, novim životnm pravilima i sve će biti u redu!




Нема коментара:

Постави коментар