понедељак, 9. март 2020.

Nedeljni horoskop za period od 09.marta do 16.marta....



Ove nedelje na zvezdanom nebu:
09.mart 18:47 Pun Mesec u Devici na 19°
10.mart 04:49: Merkur kreće direktno sa 28° Vodolije
11.mart 13:26: Sunce sekstil Jupiter
14.mart 11:31: Mars sekstil Neptun
14.mart 17:46: Sunce sekstil Pluton


09.mart 18:47 Pun Mesec u Devici na 19°
Ponedeljak. Dan Meseca. 
Mesec je u Devici i danas je Pun egzaktno u 18:47 CET. 
Nedelja počinje snažnom energijom kulminacije: Sunce u Ribama opozicija Mesec u Devici - Pun Mesec u Devici na 19° - Super Pun Mesec poseban jer je najbliži zemlji! Poseban jer su efekti jači ali biće lepo i gledati ga! (Primedba: sledeći Super Pun Mesec je 08.aprila i on će biti još bliži zemlji)!

Poseban je i zbog Merkurovog direktnog kretanja! Merkur vladar Device! U vreme samog Punog Meseca Merkur će završavati svoj retrogradni ciklus i deset sati kasnije 10.marta krenuti direktno!
Bićemo u fazi otkrivanja nekih istina, informacija....
Zbog konjukcije Sunca i Neptuna i Meseca na suprotnoj strani (opozicija) neće sve biti najjasnije ali pokrenuće se mnoge stvari! Sve će biti mnogo jasnije i očiglednije tek krajem meseca 30.marta kada Merkur potpuno izađe iz retrogradne senke!!!
Ovaj Pun Mesec će nešto osvetleti, ukazaće na neki problem za koji se rešenje ne vidi jasno (opozicija sa Neptunom). Interesantno je to što će Mesec u Devici biti u trigonima sa planetama u Jarcu (Mars, Jupiter, Pluton i Saturn)! Vrlo pozitivan uticaj u vreme Punog Meseca!
Jake su ovo energije zemlje, ali teško je biti praktičan u sezoni Riba, posebno sada kada je Sunce u zagrljaju Neptuna!


Ja sam ovaj Pun Mesec u Devici nazvala - Bolje sprečiti nego lečiti...
Ovde su suprostavljene dve energije: energija Riba, mistična, tajanstvena, duboka, romantična, saosećajna...energija vode i energija Device, praktična, vredna, radna, sklona detaljima i brigom za zdravlje...energija zemlje! Kada ih ovako posmatramo ove energije nemaju puno toga zajedničkog, ali ovako suprostavljene one se zapravo dopunjuju! Devica može Ribama pokazati da nije sve u preciznom planiranju, da ponudi Ribama čvrsto tlo posle dubokih voda, Ribe mogu Devici pokazati kako da se opusti kroz neki vid meditiranja u vodi! 

Sigurno ste čuli za izreku: Mi planiramo, Bog se smeje!
Kod svakog Punog Meseca poenta je da se ove energije prožimaju, da pronađu ravnotežu i balans!
Dobro je nešto isplanirati ali isto je dobro da smo svesni da nas nekada planiranje samo sputava, a neispunjenje planiranog najčešće razočara!
Dobro je razmišljati o navikama, poslu, zdravlju....tu su negde i planovi: promeniti loše navike i dosadnu rutinu, promeniti nešto na poslu ili sam posao, možda ste zacrtali traženje povišice...na spisku se može naći dijeta, više vežbanja, učiniti nešto za imunitet...ko zna koliki spisak može da bude!!! Sa druge strane duša i srce imaju svoje potrebe, snove, ideale...potrebu da se usami, da se sakrije, odluta negde daleko od svakodnevice od životne realnosti!

Zaključak: Planirajte....ali gledajte da budete što realniji i praktičniji i ostavite sebi prostor za pauzu, snove, maštanje...uklopite praktičnu energiju Device i energiju emotivnih Riba. Oslobodite se svega što vas sputava i posle kulminacije  krenite dalje u budućnost!
10.mart 04:49: Merkur kreće direktno sa 28° Vodolije
Samo deset sati posle Punog Meseca Merkur će biti stacioniran direktno na 28° Vodolije!
Posle tri nedelje haosa i nekog ludila očekujte malo svežeg vazduha! 
Očekujte manje kašnjenja, nesporazuma i sl.
Kratko ćemo "prodisati"....tačnije od 10.marta do 16.marta! Misli jasnije, bistrije....slobodnije! I sve bi bilo super da Merkur ponovo ne prelazi u Ribe 16.marta, tu gde se ponaša kao da je retrogradan. Iz retrogradne senke će izaći 30.marta, 11.aprila će preći u Ovna! Tada ćemo se konačno osloboditi retrogradnog uticaja sve do sledećeg u junu/julu!!!



11.mart 13:26: Sunce sekstil Jupiter
Vreme je za radost, sreću, optimizam... 
Sada posle dva meseca od tada Sunce i Jupiter su u sekstilu u energiji koja sarađuje pa nam dolaze lepi dani...kroz poruku - Život je lep...
Nastaviće se ovaj ciklus...Sunce ide dalje....(Jupiter ostaje u Jarcu do kraja godine). Kada Sunce bude u Ovnu praviće kvadrat, u Biku trigon, u Lavu opoziciju, u Devici trigon, u Vagi kvadrat, u Škorpiji sekstil....i 29.januara 2021. novi ciklus nova konjukcija Sunca i Jupitera u Vodoliji na 9°
Sadašnji sekstil Sunca i Jupitera je prvi od njihove konjukcije u Jarcu! Ta konjukcija se dogodila samo dan posle pomračenja Sunca, taman da nam osvetli put i pokaže da je Život čudo....Sada nam je ponovo lajt motiv sreća i optimizam baš u vreme kada nam je to više nego potrebno...Otvoriće nam ova energja nova vrata...jer.... Kada se jedna vrata zatvore nova se otvore!!!


14.mart 11:31: Mars sekstil Neptun
Nastavlja se trend harmoničnih aspekata, sada su akteri Mars i Neptun i taman da nam ulepšaju vikend! Baš je dobro što se ovaj aspekt poklapa sa vikendom!
Prošle godine je ovaj aspekt bio takođe u martu i poklopio se sa godišnjicom Bloga a ja sam vam tada poručila - Budite kreator svog života.... tada je Mars bio u Biku, Neptun naravno u Ribama!
Za one koji rade ovo je odlična energija da kroz kreativnost i maštu krenu u akciju. Za one koji odmaraju odlična energija za kreativni i maštoviti odmor, meditiranje...ili možda da poželite - Take me to neverland...
Budite pre svega hrabri i krenite u akciju (Mars), budite kreativni, maštoviti, slušajte srce i gledajte stvari srcem (Neptun)....i znajte snovi nisu samo za noć, sanjajte i tokom dana...budite kreatori svojih života, pri tom verujte u čuda...


14.mart 17:46: Sunce sekstil Pluton
I za kraj "eksplozija" energije...koja inicira želju i potrebu da nešto suštinski promenite. Možda počnete od predprolećnog čišćenja :) kuće, ormana....života! Krenite u akciju....Ova energija će biti aktivna i u sledeći ponedeljak....taman da vam ta nedelja počne sa ovom "energetskom bombom"...u nedelji kada će Merkur preći u Ribe, kada će nam stići proleće i kada će Saturn preći u Vodoliju!


Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)


O svim aspektima više:
Zvezde u martu 2020.

OVAN:
Pun Super Mesec u Devici na osi 6/12 kuća navike, svakodnevni život, rutina, posao, zdravlje u prvom planu, preopterećenost, negde hipohondrija itd. i sa druge strane potreba za pauzom, odmorom, povlačenjem, izolacijom! Pronađite ravnotežu, radite što obično radite, planirajte ali nađite vremena za odmor, povlačenje, meditiranje!
Merkur u Vodoliji kreće direktno u vašoj 11.kući pokrenuće vaš društveni i socijalni život, sveže ideje, želje, nadanja, iznenadna dešavanja, grupna dešavanja!
Sunce u Ribama 12.kuća sekstil Jupiter i Pluton u Jarcu 10.kuća, ukazaće vam kako dobro osmišljeni planovi mogu doneti rezultate u vašoj karijeri!
Mars u Jarcu 10.kuća sekstil Neptun u Ribama 12.kuća pozivaju na akciju, maštovita i kreativna rešenja ali i potrebu da odvojite neko vreme za razmišljanje i meditiranje, neki kraći odmor od svega!
BIK:
Pun Super Mesec u Devici na osi 5/11 kuća u prvom planu vaš emotivni, ljubavni život, osećanja, uživanje, zabava, kreativnost, odmor, deca itd i sa druge strane ljubav koju primate, društvenost, prijateljstvo, iznenadna dešavanja. Pronađite ravnotežu između davanja i primanja emocija, ravnotežu između ljubavi i prijateljstva!
Merkur u Vodoliji kreće direktno u vašoj 10.kući pokrenuće vaš profesionalni život, karijeru, položaj i status, odnos prema autoritetima, kroz nove ideje, grupna dešavanja!
Sunce u Ribama 11.kuća sekstil Jupiter i Pluton u Jarcu 9.kuća, energija koja vam otvara put ka istini, grupna dešavanja sa zajedničkim idealima, više optimizma, širenje vidika, iznenadna putovanja...
Mars u Jarcu 9.kuća sekstil Neptun u Ribama 11.kuća pozivaju na akciju, maštovita i kreativna rešenja poslovna putovanja, intezivniji društveni i prijateljski život, više druženja, grupnih dešavaja gde ćete razmenjivati ideje, ostvarivati zajedničke ciljeve!
BLIZANCI:
Pun Super Mesec u Devici na osi 4/10 kuća u prvom planu vaš dom, porodica, porodični odnosi, privatne stvari, prošlost, patriotizam itd i sa druge strane vaša karijera, status, položaj, odnos sa autoritetima. Pronađite ravnotežu, uklopite privatni i profesionalni život, napravite razumne planove!
Merkur u Vodoliji kreće direktno u vašoj 9.kući pokrenuće vaše vidike, životnu filozofiju, odnos prema moralu, zakonu, pravdi, putovanja, obrazovanje...
Sunce u Ribama 10.kuća sekstil Jupiter i Pluton u Jarcu 8.kuća, energija koja vam otvara put ka suštinskim promenama, izlaz i rešenje u okviru karijere, odlična energija i za vaše zajedničke resurse!
Mars u Jarcu 8.kuća sekstil Neptun u Ribama 10.kuća pozivaju na akciju, maštovita i kreativna rešenja koja će vas uvesti u suštinske promene u vezi vašeg statusa i položaja, osmislite sve tokom vikenda i krenite u akciju sledeće nedelje!
RAK:
Pun Super Mesec u Devici na osi 3/9 kuća u prvom planu vaše misli, komunikacija na ovoj osi su vaš tkz niži i viši um, usko i šire razmišljanje, bliska poznata okolina i daljine, nepoznato. Pronađite ravnotežu, uklopite ove dve krajnosti i tek onda donosite odluke, jedna od njih je možda ostati tu gde je sve poznato ili otići tamo negde!
Merkur u Vodoliji kreće direktno u vašoj 8.kući pokrenuće vašu intimu, strast, zajedničke resurse, krizne momente i potrebu da se nešto menja! Budite manje kritični i prema sebi i prema drugima! Dublje istražite sve što je bitno!
Sunce u Ribama 9.kuća sekstil Jupiter i Pluton u Jarcu 7.kuća, energija koja donosi optimizam, bolje partnerske odnose, zajedničke snove i ideale, mogućnost putovanja!
Mars u Jarcu 7.kuća sekstil Neptun u Ribama 9.kuća pozivaju na akciju, maštovita i kreativna rešenja u vezi vaših odnosa i emotivnih i svih ostalih. Vreme je za romantiku pre svega, zajedničke ideale...
LAV:
Pun Super Mesec u Devici na osi 2/8 kuća u prvom planu vaše finansije, lična primanja, odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti itd i sa druge strane zajednički resursi, tkz tuđ novac i podrška. Pronađite ravnotežu između moje - tvoje - naše! 
Merkur u Vodoliji kreće direktno u vašoj 7.kući pokrenuće vaš odnose, veze, pratnerstva! Razgovarajte, pregovarajte, ugovarajte!
Sunce u Ribama 8.kuća sekstil Jupiter i Pluton u Jarcu 6.kuća, energija koja donosi potrebu da nešto promenite u svakodnevnom životu, navikama, poslu, zdravlju! Odlična energija za suštinske promene, bilo da je to posao ili odnos prema zdravlju!
Mars u Jarcu 6.kuća sekstil Neptun u Ribama 8.kuća pozivaju na akciju, maštovita i kreativna rešenja kroz neki vid punjenja baterija za nedelju koja dolazi posle ove!
DEVICA:
Pun Super Mesec u Devici na osi 1/7 kuća u prvom planu ste vi lično i svi oni preko puta vas. Ovo je potreba da se uklope JA i VI (TI). Ova energija se dešava u vašem znaku tako da je intezitet najjači i vi ćete ovu energiju najviše osetiti! Pronađite ravnotežu, nađite se negde na pola puta i sa partnerom i sa ljudima sa kojima ste u nekom odnosu!
Merkur u Vodoliji kreće direktno u vašoj 6.kući pokrenuće vaš svakodnevni život, navike, posao, zdravlje! Razmišljajte više o svemu ovome, posebno obratite pažnju na dijagnoze kada je zdravlje u pitanju! Komunicirajte na poslu, vratite se u normalu!
Sunce u Ribama 7.kuća sekstil Jupiter i Pluton u Jarcu 5.kuća, energija koja donosi više energije u vaš partnerski i emotivni život, više optimizma, strasti...romantičnih trenutaka!
Mars u Jarcu 5.kuća sekstil Neptun u Ribama 7.kuća pozivaju na akciju, maštovita i kreativna rešenja u vašim ljubavnim i partnerskim odnosima, zabavljajte se, uživajte neka ljubav i strast učine svoje!
VAGA:
Pun Super Mesec u Devici na osi 12/6 kuća u prvom planu su vaše tajne, vaša podsvest, sve ono što skrivate od sebe i drugih, potreba da se usamite, izolujete itd i sa druge strane vaš svakodnevni život, navike, posao zdravlje. Pronađite ravnotežu, uklopite potrebu da budete osamljeni i potrebu da se radi, živi svakodnevica! Napravite dobar plan i odmarajte se kad osetite potrebu i kada osetite manjak energije!
Merkur u Vodoliji kreće direktno u vašoj 5.kući pokrenuće vaš emotivni, ljubavni život, vašu kreativnost, odmor, uživanje, zabavu, odnos sa decom. Komunicirajte više u vezi emocija!
Sunce u Ribama 6.kuća sekstil Jupiter i Pluton u Jarcu 4.kuća, energija koja donosi sklad gde se dobro dipunjuju vaše navike, posao, odnos prema zdravlju sa vašim domaćim obavezama, domom, privatnim stvarima! Dobra organizacija sve rešava a ovde ima i snage i vere da se sve može uklopiti!
Mars u Jarcu 4.kuća sekstil Neptun u Ribama 6.kuća pozivaju na akciju, maštovita i kreativna rešenja za vaš dom, porodicu, porodične odnose, vaše navike, zdravlje...Napravite neku akciju u domu, preuredite nešto od prostora u kome živite do navika koje imate! Vežbajte, meditirajte uradite nešto za svoje zdravlje!
ŠKORPIJA:
Pun Super Mesec u Devici na osi 11/5 kuća u prvom planu je vaš društveni, socijalni i prijateljski život, grupe kojima pripadate (istomišljenici), ljubav koju primate itd i sa druge strane ljubav koju dajete, ljubavni život, odmor, uživanje, zabava, deca...Pronađite ravnotežu između primanja i davanja emocija, prijateljskog i ljubavnog života, grupe i pojedinca!
Merkur u Vodoliji kreće direktno u vašoj 4.kući pokrenuće vaš dom, porodicu, porodične odnose, privatne stvari. Komunicirajte sa porodicom sada kada je energija mnogo jasnija, sada se pozabavite nekim pitanjima iz prošlosti!
Sunce u Ribama 5.kuća sekstil Jupiter i Pluton u Jarcu 3.kuća, energija koja donosi više pozitivne energije koju treba da razmenite kroz pisanu ili izgovorenu reč. Komunicirajte sa emotivnim partnerom, decom...
Mars u Jarcu 3.kuća sekstil Neptun u Ribama 5.kuća pozivaju na akciju, maštovita i kreativna rešenja, razmenjujte kreativne ideje, inspirišite i sebe i emotivnog partnera. Krenite u neku zajedničku akciju!
STRELAC:
Pun Super Mesec u Devici na osi 10/4 kuća u prvom planu je vaš dom, porodica, porodični odnosi, privatne stvari, prošlost itd i sa druge strane vaš status, položaj, karijera, odnos sa autoritetima! Pronađite ravnotežu uklopite vaš profesionalni i porodični život, ne birajte stranu! Napravite dobar plan i uklopite svoje ambicije sa porodičnim životom i obavezama!
Merkur u Vodoliji kreće direktno u vašoj 3.kući pokrenuće vaše misli, reči, komunikaciju. Jasnije ćete misliti i razgovarati. Otkrivanje neke istine, tu su i neki odgovori na ranije postavljena pitanja. Lakše za donošenje odluka, pregovore i sl.
Sunce u Ribama 4.kuća sekstil Jupiter i Pluton u Jarcu 2.kuća, energija koja donosi optimizam u dom optimizam sa pokrićem kroz emotivnu i materijalnu sigurnost!
Mars u Jarcu 2.kuća sekstil Neptun u Ribama 4.kuća pozivaju na akciju, maštovita i kreativna rešenja da se osetite pre svega lično sigurni kada su emocije i finasije u pitanju, ali ovo je i sigurnost koju dom i porodica pružaju!
JARAC:
Pun Super Mesec u Devici na osi 9/3 kuća u prvom planu je vaš tkz viši um, pogled na svet i okolinu, putovanja, obrazovanje, moral, zakon, pravda, istina itd i sa druge strane tkz niži um, misli, komunikacija. Na osi su daljine i ono blisko i poznato. Otići ili ostati! Nađite ravnotežu uma pre svega, ravnotežu u mislima...uklopte ono daleko sa bliskim! 
Merkur u Vodoliji kreće direktno u vašoj 2.kući pokrenuće vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Razgovarajte o novcu, pregovarajte u vezi novca ali i dalje budite oprezni i ako je nešto teži period iza vas!
Sunce u Ribama 3.kuća sekstil Jupiter i Pluton u Jarcu 1.kuća, energija koja donosi optimizam, jako lepu i intezivnu komunikaciju, razgovarajte, pregovarajte, pokrenite se...
Mars u Jarcu 1.kuća sekstil Neptun u Ribama 3.kuća pozivaju na akciju, maštovita i kreativna rešenja da uradite nešto pre svega za vas lično. Vreme je za razgovore koji će doneti rezultate!
VODOLIJA:
Pun Super Mesec u Devici na osi 8/2 kuća u prvom planu je vaša intima, strast, zajednički resursi, tkz tuđ novac i podrška (zajmovi, krediti, sponzorstvo...) itd i sa druge strane vaša lična primanja, vaše lične finasije i emotivna i materijalna sigurnost! Nađite ravnotežu između naše - tvoje - moje! Obratite pažnju generalno na finansije!
Merkur u Vodoliji kreće direktno u vašoj 1.kući pokrenuće vas lično pre svega, ovo su jasnije i slobodnije misli, protok reči, ideja, informacija...otkrivanje nekih istina!
Sunce u Ribama 2.kuća sekstil Jupiter i Pluton u Jarcu 12.kuća, energija koja donosi mnogo bolju finanasijsku situaciju, posebno ako sve oko novca dobro osmislite, kroz neki vid tajne!
Mars u Jarcu 12.kuća sekstil Neptun u Ribama 2.kuća pozivaju na akciju, maštovita i kreativna rešenja, kroz jaku intuiciju...povucite se na kratko i dobro osmislite buduće korake posle čega ćete se osećati sigurnije kada su finansije u pitanju!
RIBE:
Pun Super Mesec u Devici na osi 7/1 kuća u prvom planu su vaši odnosi, veze, partnerstva sve ono preko puta vas...na jednoj strani su VI na drugoj JA...Nađite ravnotežu na ovoj "klackalici"...Vaš znak je ovde u suprotnosti sa energijom Device i vi ovaj Pun Mesec možete intezivno doživeti! Neka kulminacija i prekretnica je izvesna!
Merkur u Vodoliji kreće direktno u vašoj 12.kući pokrenuće vašu podsvest, skriveno, tajne, potrebu da se usamite...neke tajne i vaše i tuđe izaći će u prvi plan!
Sunce u Ribama 1.kuća sekstil Jupiter i Pluton u Jarcu 11.kuća, energija koja donosi iznenadna dešavanja, pozitivna energija za druženja, prijateljstvo, grupna dešavanja...
Mars u Jarcu 11.kuća sekstil Neptun u Ribama 1.kuća pozivaju na akciju, maštovita i kreativna rešenja, nove ideje...Druženje sa prijateljima, obavezno se angažujte tokom vikenda ko zna kakvo vas čudo čeka!







Нема коментара:

Постави коментар