уторак, 10. март 2020.

Somewhere between the stars......Devet godina Zvezdan(in)og dnevnika
Zvezdani(n) zapis 2828
Utorak. Marsov dan.
Mars je u Jarcu na 15°

Mars je tažno na pola puta putovanja kroz Jarca, od 16.februara kada je ušao u taj znak do sada je prešao 15° ostalo je još toliko! Kada pređe i njih prelazi u Vodoliju a to će se dogoditi 30.marta!
Ove nedelje Mars je u sekstilu sa Neptunom u Ribama, ta energija će biti najjača tokom vikenda!
Mnogo interesantnije za prognozu su konjukcije Marsa koje slede! Dve su u Jarcu: sa Jupiterom 20.marta i sa Plutonom 23.marta! 
Saturn će preći 22.marta u Vodoliju, Mars 30.marta i već 31.marta srešće se i oni u konjukciji!
O svim ovim konjukcijama sam vas ranije obavestila :)

Mesec je u fazi opadanja...
Iza nas je Super Pun Mesec u Devici...još uvek smo u toj energiji!
Sigurno ima vas koji se i dalje borite da uklopite (dosadnu) svakodnevicu sa potrebom da negde pobegnete i osamite se (Devica - Ribe)! Šta vas više "vuče"? Dnevne obaveze, briga o ishrani, zdravlju, poslovne obaveze, vaša praktična strana ili vas više privlači vaša duhovna strana, vaša potreba da se izolujete, sanjate i kada ste budni? Ovo samo vi znate! Ali znajte i ovo...nije dobro izabrati stranu, već je dobro :) da ih uklopite i "pomirite"! Planirajte, radite, brinite, budite uslužni...ali nađite sebi i prostor za mini odmor, za duhovnu hranu!!!

Dobra i loša vest...
Nebeski glasnik Merkur je jutros još pre zore zauzeo direktan položaj (stacioniran je direktno)!
Već sam juče napisala da bi ovo bila super vest, ali zbog Merkurovg ponovnog ulaska u Ribe ovo je delimično dobra vest! Od danas do 16.marta misli, reči, komunikacija, vesti, informacije jasnije...Kao da će ih vetar pročistiti ali i proširiti. Nema razloga da se ne radujete...trajaće kratko ali će trajati! Od danas Merkur kreće putem kojim je već prešao sada direktno! Iz retrogradne senke izlazi 30.marta iz Riba izlazi 11.aprila!
Od danas će se neka istina/istine sazanti!!!
Osušiće Merkur svoja "krila" sa kacige ili sandala, nakriviti svoj šešir i misliti jasnije i slobodnije...zbog energije Vodolije neće mu biti strano ni naučno (raz)mišljanje...
I tako ovaj zaštitnik putnika, pastira, pesnika, lopova, trgovaca i analitičara od danas će biti sve to ali pomalo i više i naučnik...
★Na TV upravo rasprava: Šta zna nauka o korona virusu i da li će SZO proglasiti pandemiju?!

Vodolijom vladaju Uran i Saturn! 
Obe planete su u znacima zemlje. Vodolija je vazduh i naš Merkur lagano šeta zemljom uz jači ili slabiji vetar! Uran je još uvek u konjukciji sa Venerom....pa se Merkur bavi i našim emocijama!
Mnogo interesantnije je šta Saturn radi...
★U Jarcu je stelijum...planete se sve više grupišu Mars im se približava!
Konjukcija Saturna i Plutona i dalje aktuelna!!!
Sada još i više jer se Saturn sprema za ulazak u revolucionarnu Vodoliju! 
Odmaknuće se na neko vreme od Plutona (u septembru nas ponovo čeka ova konjukcija).

Wind of change...

I ptice na grani znaju da je ova konjukcija bila egzaktna 12.januara ove godine!
Od tada (naravno i nešto ranije) zaduvali su vetrovi promena!!! Duvaju ovi vetrovi i dan danas!
Mnogo toga se dogodilo u decembru 2019. januaru 2020. 
Jedan događaj se izdvaja na žalost a to je pojava korona virusa! Nešto detaljnije o virusu pisala sam u ovom tekstu : Retrogradni Merkur ovih dana...Ranije sam pisala i o "Putevima svile"
Slučajno ili ne...pišem i danas kada je Merkur direktan!

Prognoze su bile više zasnovane na rušenju nekih struktura, mogućim sukobima...eventualnim ratovima, preraspodeli moći, finansijskim kolapsima....i na kraju prirodnim katastofama!!!
U januaru SAD je bombardovala Irak, proglašena je prva smrt od korona virusa i SZO proglasila opasnost....u Australiji je besneo požar....bio je ovo jedan od najtoplijih januara...
★Ulaskom 16.februara Marsa u Jarca (u društvo planeta u Jarcu) ponovo se aktivirala ova konjukcija! Uskoro će još više da se aktivira konjukcijama koje će Mars praviti prvo sa Jupiterom onda i sa Plutonom!!! Pored korona virusa ništa manje teška vest su migranti i Grčko - Turski odnosi...U pozadini priče su ratovi zbog kojih i postoje migranti...
★Ulaskom Saturna u Vodoliju moguća su neka ograničenja i nova pravila....Vodolija - gupe - Saturn - pravila, ograničenja. Sledi i konjukcija Marsa i Saturna u Vodoliji!
Ne želim da budem ptica zloslutnica samo tumačim simbole...ali  konjukcija Jupitera i Plutona bi mogla da nagovesti proglašenje pandemije - Jupiter - širenje - Pluton - masovno...Nadam se da grešim! Još jedna strana ove konjukcije je više finansijske prirode! Poslednji put smo ovu konjukciju imali u decembru 2007. i ona je bila u Jarcu (javlja se na svakih 13 godina). 2008. je bila svetska ekonomska kriza!

Aspekti i vesti:
Od jutros u našoj zemlji još 2 osobe zaražene virusom, ukupno 4!
U italiji proglašen karantin za celu zemlju!
Sve manje zaraženih u Kini sve više u Evropi!
Posledice korona virusa uzdrmale su finansijska tržišta širom sveta!
10.mart 2011. - 10.mart 2020.
Devet godina Bloga Zvezdani(n) dnevnik....
Na današnji dan pre devet godina rodio se ovaj Blog!
Prvi tekst je glasio ovako:Tako je sve počelo....
Devet godina posle na Blogu je 2827 napisanih tekstova, 10,684,284 pregleda.
I dalje se trudim da budem drugačija i originalna....
I ostajem ovakava kakva sam....preopširna, sve sa silnim ponavljanjima (da utvrdimo gradivo :), nadam se i edukativna i zabavna... sve sa mojim čuvenim ... kojih je i sama znam previše, ali prosto me mame :), tu su naravno i česte nedopustive gramatičke greške...ali mi se omaknu :). 
Moto ovog bloga je: Najbolja predviđanja nisu ona koja se ispunjavaju nego ona koja nas upozore da se pripremimo! Zbog ovoga često ponavljam neke aspekte!!!
Zahvaljujući hashtagu iskoče mi neke moje rečenice u tuđim tekstovima, odavno sam odlučila da to više ne komentarišem! Mesec je u Devici...
Iza nas je Pun Mesec...energija koju osećamo i dalje...
Noćas i jutros Mesec je u trigonu sa Plutonom i Saturnom....praktična energija za početak dana! 
Mesec je u praznom hodu od 09:32 do 11:03 CET ali raditi se mora, naravno kako ko...
U 11:03 Mesec prelazi u Vagu...
Kasnije popodne biće na nišanu sa Kironom u Ovnu...zaboleće duša, aktiviraće se neke rane...
U isto vreme Mesec će biti u kvadratu sa RSMČ u Raku/kvadrat RJMČ u Jarcu, duša na raskrsnici...znate već...srce zna put!!!
Sutra nas svakako čeka novi dan!!!


Нема коментара:

Постави коментар