среда, 18. март 2020.

"U vrijeme otkazanih letova"....Danas na zvezdanom nebu...


Poleteće neke ptice opet....

Zvezdani(n) zapis 2837
Sreda. Merkurov dan.
Merkur je u Ribama na 1°

Merkur je od 16.marta ponovo u Ribama!
Od tog datuma proglašeno je vanredno stanje i izolacija za starije ljude, za mlade prestali su vrtići i škole da rade, juče su ispražnjeni studenski domovi...i mladi ljudi su u izolaciji...Na scenu stupa internet i virtuelno školovanje!
P.S. sinoć sam prošla pored studenskog grada i slikala ga...za pamćenje! Obećavam da ću ga ponovo slikati kada se ponovo napuni ovaj grad mladosti i budućih intelektualaca :).
Do kraja marta očekuju nas dva Merkurova aspekta: trigon sa RSMČ u Raku/sekstil sa RJMČ u Jarcu, kao i sekstil sa Uranom u Biku 
U ovo vreme dva harmonična aspekta koja idu u prilog onome što Merkur predstavlja. Oba aspekta već "rade"! Aspekti sa Mesečevim čvorovima pružaju potrebnu ravnotežu između onog što nosi energija Raka i energija Jarca! Dom, porodica, privatne stvari ⇆ profesija, karijera, autoriteti (država kao autoritet)...Aspekt sa Uranom u Biku novi pristup problemima - neke životne situacije rešavaju se preko interneta, društvenih mreža - Uran!
Uskoro Saturn prelazi u Vodoliju i Mars će preći u Vodoliju, dolazi i njihova konjukcija (sve ovo do kraja marta). U kombinaciji sa Merkurom u Ribama očigledno je da će virtuelno biti naša stvarnost...deca i mladi će učiti preko interneta...ali i svi ostali bićemo orjentisani na internet i virtuelno! Saturn će odrediti i neka pravila, Mars bi mogao da bude "ratoboran" ali pravila su pravila...Možda se pooštre neke mere ili uvedu nove!!!

"U vrijeme otkazanih letova"

★Ovo je i period otkazivanja...otkazuju se (i odlažu) veliki društveni događaji...
Turističke organizacije otkazuju putovanja, otkazuju (i odlažu) se i veliki sportski događaji...
Otkazuju se letovi...sve je više prizemljenih aviona!!!
Otkazuju se kulturni događaji, umetnici će više koristiti virtuelne mogućnosti!


Najbolja predviđanja nisu ona koja se ispunjavaju, 
već ona koja nas upozore da se pripremimo...

Merkur će u Ribama boraviti do 11.aprila!
Do 11.aprila Merkur će biti u konjukciji sa Neptunom 04.aprila, u sekstilu sa Plutonom u Jarcu 07.aprila i sekstilu sa Jupiterom u Jarcu 08.aprila!!!
U prvom boravku Merkura u Ribama on nije bio u egzaktnoj konjukciji sa Neptunom ali su bili u konjukciji i ja sam o tome pisala! Zamutiće malo ili više vodu Riba Neptun....ali ta energija nudi maštu i kreativnost a to nam je preko potrebno!!! Merkur sekstil Pluton nam nudi intuitivnu komunikaciju, imaćemo i jasniji uvid u neke stvari!!! Biće još reči o ovom vrlo interesantnom aspektu!!! Sekstil Merkura i Jupitera je uvek priča o sreći...energija koja širi optimizam!!! Nagoveštava lepšu budućnost!!!
Od 11.aprila Merkur će boraviti u Ovnu!


Mesec je i danas u Jarcu
Duboko je zagazio Mesec u energiji Jarca...
Posle ugodnog trigona sa Venerom od juče, Mesec je noćas bio u sekstilu sa Neptunom, njega smo prespavali...naravno oni koji su mogli da spavaju...mnogi su sanjali nešto....i jutros se setili sna...
P.S. meni je mama ispričala svoj san...
Od jutros Mesec se približio Marsu i sada su u konjukciji...Ovo je višak energije koji treba dobro kanalisati, nije nam potreban bes, ljutnja...posebno jer se borimo protiv nevidljivog neprijatelja!
Posle susreta sa Marsom, Mesec će se sresti (konjukcije) sa Jupiterom i Plutonom...Vrlo intezivne energije koje takođe treba kanalisati...Jupiter vodi ka preterivanju....suzdržite se koliko god je to moguće...Konjukcija sa Plutonom je nešto nezgodnija, opsesije, strahovi....destruktivnost! Pripazite...ako tako nešto osetite kod sebe budite što pribraniji...
Srećom na samom kraju dana Mesec će biti u sekstilu sa Suncem u Ribama...umirujuća energija, duša i volja sarađuju...nešto mirniji ćemo ići na spavanje...Pokušajte da legnete ranije...
Iza ponoći Mesec će se sresti i sa Saturnom...prespavajte ovu energiju ako možete...
Mesec će biti u praznom hodu od 01:48 do 02:16 kada će Mesec će preći u Vodoliju...
Prvi aspekt Meseca u Vodoliji kvadrat sa Uranom....iznenadne vesti!

Nedeljni horoskop za period od 16.marta do 23.marta...

Нема коментара:

Постави коментар