среда, 24. октобар 2018.

Ove srede.....priča o Škorpiji, Biku....Punom Mesecu u Biku....




Sreda je tako divan dan...𝅘𝅥𝅮🎜𝅘𝅥🎜𝅘𝅥𝅮

Zvezdani(n) zapis 2362
"Svemir, konačna granica"


Sreda... Merkurov dan...
Merkur je u Škorpiji na 21°
Merkur je od ponedeljka u sekstilu sa Plutonom u Jarcu...snažna energija za misli, reči, komunikaciju. Intezivna i intuitivna energija, gde misao i reč imaju moć!!! Merkur je i sve bliži Jupiteru - egzaktan susret zakazan je za 29.oktobar!!!
Jedna druga konjukcija je za dva dana, konjukcija Sunca i RxVenere!!!
Od kako je juče Sunce ušlo u Škorpiju u ovom znaku imamo četiri planete: 
Sunce 0°, RxVenera 4°, Merkur 21°, Jupiter 26°

I kada je već dan kojim vlada Merkur....gde je Merkur tu je komunikacija, dan stvoren da komunicirate, telefonirate, šaljete poštu, pregovarate, ugovarate... Odlično je za sastanke, za traženje saveta, ili pružanje saveta... Mentalna energija pojačana. Iskoristiću ovu energiju da spomenem nešto što mislim da je bitno! A možete i nešto naučiti....

Danas 24.oktobra!!!

Konfiguracija stelijum...
Kada je nekoliko planeta u jednom znaku i jednoj kući imamo stelijum!!! Skup planeta koje su u međusobnim konjukcijama!
Još uvek nema saglasnosti oko minimum planeta koji čine stelijum! Kod nekih autora stelijum čine četiri ili više planeta u istom znaku i istoj kući, kod drugih stelijum čine tri planete u istom znaku i istoj kući!!!
U ovom trenutku imamo četiri planete u Škorpiji....ovde na slici neba vidimo da su planete podeljene u dve kuće....po definiciji nisu u istoj kući!!! Dakle, ovo i nije klasičan stelijum...
Ovde imamo četiri planete u istom znaku....od toga imamo i dve konjukcije...
Ovde možemo pričati o skoncentrisanoj energiji: Sunce i RxVenera u konjukciji koja će se dogoditi na 3° Škorpije i Merkur konjukcija Jupiter koja će se dogoditi na 27° Škorpije!!!  Daleko su da bi svi bili u međusobnim konjukcijama i veća je sigurnost da su ove konjukcije u dve različite kuće!!! Ovde je bitno da su konjukcije u isto vreme u periodu od 26. do 29. oktobra (+/- neki dan)...




Dve konjukcije su već aktuelne uskoro će obe biti egzaktne:
  • 26..oktobar 16:16: Sunce konjukcija RxVenera na 3° Škorpije
  • 29..oktobar 13:04: Merkur konjukcija Jupiter na 27° Škorpije!!!

Dve snažne konjukcije, konjukcije velikog inteziteta. Same konjukcije donose intezitet a ove konjukcije se nalaze u Škorpiji pa je intezitet još jači i snažniji. I intezitet i uticaj!!!
Obe konjukcije su spomenute i opisane u ZVEZDAMA U OKTOBRU!!! 
★"Nema Sunca bez svetlosti, ni čoveka bez ljubavi." 
★Kada strast progovori....

26.oktobra jedna egzaktna konjukcija (Sunce/RxVenera) u to vreme druga je takođe prisutna ali nije egzaktna, ona će biti egzaktna 29.oktobra (Merkur/Jupiter) tada će ona prva biti i dalje prisutna samo slabija!!! Dakle u tri dana dve snažne i intezivne konjukcije (26./29.oktobar)!!!

Ovde je u priči energija Škorpije!!! Nema klasičnog stelijuma ali ima jake i skoncentrisane energije planeta u Škorpiji!!! Rođeni ovih dana biće rođeni sa četiri planete u Škorpiji....što daje snažan karakter. Ovih dana neke Škorpije će slaviti rođendane i one će u godišnjem horoskopu imati ove četiri planete u Škorpiji!!!



Preko puta Škorpije uvek se nalazi Bik!!!
Mesec je sada dok ovo pišem još uvek u Ovnu!!! Još uvek je u praznom hodu!!! 
Mesec prelazi u Bika u 16:33 CET!!!
Tamo u Biku se već nalazi RxUran na 0°
U 17:30 CET Mesec i RxUran će biti u egzaktnoj konjukciji!!!
Još jedna snažna i intezivna energija!!!
U 18:45 Sunce u Škorpiji u opoziciji sa Mesecom u Biku - Pun Mesec u Biku!!!




Dve konjukcije u dva znaka u opoziciji!!!
Konjukcija Meseca i RxUrana u opoziciji sa konjukcijom Sunca i RxVenere u vreme Punog Meseca!
Već sam pisala na ovu temu tako da neću ponavljati već napisano!!!
Pisaću o suprostavljenim (opozicija) energijama.
Ovde su suprostavljene energije Bika i Škorpije!!!
Dva fiksna znaka (Bik, Škorpija). Fiksni znaci označavaju središnji mesec u godišnjem dobu. Bik proleće, Škorija jesen!!! Oni su u sredini godišnjeg doba i zbog toga imaju fiksnu energiju...energiju odlučnosti, stabilnosti, koncentracije...Ova energija je spora ali sigurna!!!
Bik i Škorpija su uvek jedan nasuprot drugog (u zodijačkom krugu)....Sada su ove energije suprostavljene zbog planeta u njima!!!




Bik/Škorpija...
Sa jedne strane je Bik koji voli sigurnost, stabilnost, mir, udobnost....sa druge strane je Škorpija koja voli intezitet, strast...Bik je zemlja, Škorpija je voda!!! 
Bik: senzualnost, ljubav (Venera vladar Bika, Venera - ljubav), uživanje (Bik: hrana, piće....uživanje u svim čulima), finasije, materijalno (Venera vladar Bika, Venera - novac, vrednosti)...
Škorpija: intezitet, sve ili ništa energija, strast, sexualnost, intima, tajna, misterija, tkz. tuđ novac....regeneracija, trasformacija, suštinske promene...
Sa jedne strane Bik koji prikuplja...sa druge strane Škorpija koja bi da deli...

★RxUran u Biku ima veliku ulogu u ovim opozicijama...
On je danas u konjukciji sa Mesecom pre Punog Meseca i u vreme Punog Meseca!!!
Doneće neko iznenađenje!!!
On je danas i u opoziciji sa Suncem....za dva dana i sa RxVenerom (mada opozicija radi i danas).
Prodrmaće RxUran ovih dana dobro sve nas....Koliko i kako to već prema ličnom horoskopu!!!

★Današnja egzaktna opozicija Sunca u Škorpiji i RxUrana u Biku (pre Punog Meseca i u vreme Punog Meseca) će svakako biti u fazonu: "Očekujte neočekivano"!
Generalno ovu energiju će nešto više i intezivnije osetiti: Škorpije, Bikovi, Lavovi i Vodolije! Ali i svi oni koji imaju neke planete na oko 0° ovih znakova. Napetost mogu da očekuju i Vage, Ovnovi, Rakovi i Jarčevi i svi oni koji imaju neke planete na oko 29° ovih znakova!!!
Generalno ova opozicija donosi nemir, nervozu, uzbuđenje, uznemirenost....

★Današnji sekstil RxVenere u Škorpiji i Saturna u Jarcu (pre Punog Meseca i u vreme Punog Meseca) donosi nam energiju vraćanja ljubavi, energiju stabilnosti, odgovornosti, čuvanja ljubavi...ali i svega onog što Venera predstavlja!!! I Sunce je u sekstilu sa Saturnom (egzaktno 28.oktobra) i ova energija je tu da pomogne, umiri, uravnoteži.....Saturn u Jarcu je što se ono kaže tu u pravo vreme i na pravom mestu!!!

★Današnji Pun Mesec u Biku (Sunce opozicija Mesec) je tu da nam donese energiju kulminacije!!! Pun Mesec je generalno kulminativna faza, faza spoznaje....Ciklus (Mesečev) je stigao do kraja, nastupa neka vrsta zastoja...Našem organizmu je potreban odmor...naša volja slabi, energija se prazni, a metabolizam se menja. Ovo je pravo vreme da se nešto završi ili dovrši. Nešto kao kraj posle čega dolazi novi početak!!!



★Već sam navela ranije Demi Mur za primer...
Ona ima klasičan stelijum u Škorpiji: Merkur, Neptun, Sunce i RxVeneru i sve u 8.kući!!! Žena je sva od strasti i inteziteta :)). Njen seksipil je očigledan!!!
Ona ima Mesec u Biku u opoziciji sa konjukcijom Sunca i RxVenere....Njen život je "na tacni"....bar što se tiče javnosti....I nije slučajno što joj nude uloge gde do izražaja dolazi njena strastvena priroda!!! Njen primer sam uzela jer možete da vidite uticaje nekih aspekata koje mi sada imamo u tranzitu. Delimično, ali ipak mogu da pomognu u razumevanju nekih tranzita!!!



Obratite pažnju gde vam se u horoskopu nalaze Tran RxUran u Biku (0°), Tran RxVenera u Škorpiji (4°) i Tran Saturn u Jarcu (4°)!!! Oni imaju bitnu ulogu u današnjem Punom Mesecu. Od njih će zavisiti i kako ćete proživeti ovaj Pun Mesec!!!
Posebnu pažnju obratite na RxVeneru u Škorpiji jer ona je vladar Bika!!!
Konjukcija Sunca i RxVenere je dobra energija, sekstil RxVenere i Saturna takođe....ali opozicija RxVenere i RxUrana može takođe doneti priču: "Očekujte neočekivano"....


Нема коментара:

Постави коментар