петак, 19. октобар 2018.

"Idem tamo gde je sve po mom" .....Danas na zvezdanom nebu: Merkur trigon Neptun...Merkur kvadrat Mars

Zvezdani(n) zapis 2357
"Svemir, konačna granica"




Petak je...Venerin dan...
Venera je u Škorpiji retrogradna je na 7°
Venera je još uvek u kvadratu sa Marsom od 11.oktobra, u širokoj konjukciji sa Merkurom od 15.oktobra....
Do kraja oktobra RxVenera će biti baš aktuelna....i aktivna.
(da budemo spremni):

24.oktobar 14:51: Venera sekstil Saturn
26..oktobar 16:16: Sunce konjukcija RxVenera
31.oktobar 10:44: RxVenera opozicija Uran
31.oktobar 21:42: RxVenera (ponovo) ulazi u Vagu
Ovih dana u komunikaciji sa nekima od vas, u konsultacijama više nego primetan je uticaj RxVenere...Pričamo uglavnom o starim ljubavima....a one "iskaču" sa svih strana...Neke od vas te stare priče muče, proganjaju...neki im se raduju...ali svi bez izuzetka imate neke svoje priče....lake ili teške...Ja imam dugogodišnje klijente, sa mnogima imam i neki poseban odnos...ovih dana sve više mi se javlaju oni koji nisu dovršili neke svoje emotivne priče...I tako ja sa njima proživljavam sve ispočetka...Interesantno je da me gotovo svi pitaju za neke moje lične priče :))). Zakintos je priča koje se svi sećaju tako da sam se i ja htela ili ne :)) i sama prisetila tog leta 2013. :)))




★Mesec u Vodoliji od jutros u sekstilu sa Suncem u Vagi....
Ovde u ovom Mesečevom aspektu, duša (Mesec), žena, majka, sestra, tetka, i da ne nabrajam...(Mesec) u skladu sa voljom (Sunce), muškarac, otac, brat, muž, autoritet....(Sunce)!!! Lepa enerrija za muško - ženske odnose, ali i za odnose u porodici.
Moćna i jaka energija, energija vazduha....Vodolija-Vaga
Energija vazduha, energija komunikacije, druženja...

Posle ovog aspekta Mesec ulazi u prazan hod 14:27 CET sve do 22:20 CET....kada će preći u Ribe, u vikend ulazimo sa Mesecom u Ribama.....Živela romantika!!! Pomoći će i RxVenera ma koliko to bilo čudno....ovde se radi o mogućnosti da se obnovi energija romantike tamo gde je zamrla, prestala ili šta god već!!! Pomoći će i jedan Merkurov aspekt...




Danas na zvezdanom nebu Merkur u Škorpiji u prvom planu, nešto kao glavna uloga:

  • 19..oktobar 11:46: Merkur trigon Neptun
  • 19..oktobar 19:23: Merkur kvadrat Mars
Dva Merkurova aspekta poprilično različita, toliko da će mnoge od nas zbuniti!!!
Merkur u Škorpiji u trigonu sa RxNeptunom u Ribama je taj koji nam nudi romatiku ali pre svega maštu, intuiciju, kreativnost....i ono što mnogi vole i ne kriju :))) beg od stvarnosti....sve u fazonu: "Idem tamo gde je sve po mom" :))).... U isto vreme Merkur u Škorpiji u kvadatu sa Marsom u Vodoliji....energija bunta, buntovništva...Energija koje "neće da popusti prva"....energija koja nas čika da budemo prvi, da pobedimo u nekoj komunikaciji....akciji!!! Što i nije loše...ali ovde u energiji kvadrata to je po principu "sve ili ništa", pobeda po svaku cenu....Energija sa kojom su reči ratoborne, brze, prebrze, izlaze bez razmišljanja.....ratoborne reči....Sa ovakvom energijom započinju i neki ratovi....Svi su nešto ljuti, besni, ratoborni...glasni, bučni....Sa ovom energijom očas posla ćete se posvađati sa bratom, sestrom, komšijom...ali i sa prijateljima, saradnicima, bliskim ljudima. Suzdržite se dragi moji....neka vam je u glavi neka od naših poslovica, ja ovde biram: "Ispeci pa reci" :))).
I ovde baš ona prva energija energija trigona sa RxNeptunom može da pomogne....Kako izbor uvek postoji tako je i danas....Izaberite RxNeptuna, izaberite intuiciju, maštu, čuda i čudesa....izaberite energiju Riba, empatiju, saosećanje, molitvu, meditaciju....

I jedno malo podsećanje...Merkur kvadrat Mars imaćemo još dva puta!!!
26.novembra ali Merkur tada u Strelcu, retrogradan na 6° a Mars u Ribama na 6°
08.januara Merkur u Jarcu na 4° i Mars u Ovnu na 4°
Isti aspekt različite energije!!! Neka, da budemo spremni :)).

Merkur i Mars će da "čačkaju", "kopaju"....tajne mogu biti ugrožene...Komunikacija vrlo napeta, nervozna..."Nervozni poštar" na delu!!!
Merkur i Neptun su tu da ublaže priču....da nas oslobode pritiska...Ide vikend....biće "obojen" ovim energijama (kvadrat, trigon)....Mislim da je izbor lak....Kada vas "jezik zasvrbi" a vi se setite :))).....možete da izbrojite do____, ili primenite neku svoju tehniku....odluka je vaša!!!

O svim aspektima imate ovde:



Od jutros ja slušam ovo...ponovo i ponovo....
Gledam stare (digitalne) albume :))) i spremam se da radim....
RxVenera se "vrti" oko mog Nat Neptuna u Škorpiji u 1.kući....koliko mogu da budem nostalgična pitam se ja :)), tu u 1.kući je Sunce u Vagi :)), ono je u trigonu i sa Tran Mesecom u Vodoliji iz 4.kuće čeka me Skype komunikacija :)), ono je i u trigonu sa mojim Nat Mesecom....u pitanju je jedna daleka zemlja....Isti taj Tran Mesec je u trigonu sa mojim Nat Mesecom u Blizancima daljine me vuku....Duša luta....Onaj "nervozni poštar" :))....Merkur kvadrat Mars mi unosi nervozu zbog silnih poruka koji me bombarduju iz svih mogućih inbox-ova....ali tu je Merkur trigon Neptun, a Tran Neptun u mojoj 5.kući i ja već znam šta ću večeras negde posle 19h kada završim posao...znam i šta ću sutra....:)))....živelo meditiranje :))). Napuniću baterije a onda od ponedeljka sve ispočetka....


Нема коментара:

Постави коментар