недеља, 21. октобар 2018.

Šta rade zvezde od 22.oktobra do 29.oktobra...




Ove nedelje na zvezdanom nebu:
22..oktobar 20:13: Merkur sekstil Pluton
23.oktobar 13:22: Sunce ulazi u Škorpiju
24..oktobar 02:46: Sunce opozicija Uran
24.oktobar 14:51: Venera sekstil Saturn
24.oktobar 18:45: Pun Mesec u Biku na 1°
26..oktobar 16:16: Sunce konjukcija RxVenera
28..oktobar 04:51: Sunce sekstil Saturn



Posle prošlonedeljne aktivnosti Merkura (aspekti) taj trend :) se nastavlja. Merkur će na samom početku nedelje biti u sekstilu sa Plutonom...i to je to za sada što se Merkura tiče!!! Lep početak nedelje, intezivan, intuitivan....i što se naših misli tiče i generalno svake komunikacije!!!

Glavni događaji ove nedelje su ulazak Sunca u Škorpiju i Pun Mesec u Biku!!! I naravno Džej :)), šalu na stranu ali ove nedelje je RxVenera takođe u centru pažnje, posebno oko Punog Meseca!!! Vrlo bitne uloge su i uloge RxUrana i Saturna!!!

Ulaskom Sunca u Škorpiju kreće vladavina Škorpije....
U Škorpiji Sunce će dočekati RxVenera, Merkur i Jupiter!!! 
★Čim Sunce uđe u Škorpiju biće suprotno (opozicija) od RxUrana u Biku!!! I ta energija će biti jaka baš u vreme Punog Meseca (istog dana)!!!
★Čim Sunce uđe u Škorpiju kreće i konjukcija sa RxVenerom.....egzaktni susret će se dogoditi dva dana posle Punog Meseca ali taj susret (konjukcija) biće aktuelni u vreme Punog Meseca. 

U vreme Punog Meseca sa jedne strane imaćemo konjukciju Meseca i RxUrana u Biku sa druge strane konjukciju Sunca i RxVenere u Škorpiji!!! 
Sam Pun Mesec je opozicija: Mesec opozicija Sunce....




★Dakle, ove nedelje Sunce ulazi u Škorpiju....i pravi opoziciju sa RxUranom!!! 
Značajna promena...Menja se energija Sunca....narednih mesec dana tranzitiraće (prolaziti) kroz Škorpiju. Prvi egzaktni aspekt Sunca biće opozicijsa sa RxUranom....prelazak sa dodatnim uzbuđenjem. Ulazak Sunca u neki znak je normalna pojava, redovni godišnji ciklus, ovde je značajno to što će taj ulazak biti posebno obeležen kroz aspekt sa RxUranom....nebeskim glasnikom!!! Na vidiku je neko iznenađenje, mogući su iznenadni događaji, po svoj prilici nešto neprijatiniji (opozicija), burni, nervozni, možda se dogodi i neki šok i skandal....
Sunce će ući u Škorpiju u utorak 23.oktobra u 13:22 CET, egzaktnu opoziciju sa RxUranom će napraviti u sredu 24.oktobra u 02:46 CET i ova dva dana nas očekuju ta iznenadna dešavanja!!! 

★Istog dana 24.oktobra Mesec će preći u Bika i prvo će napraviti konjukciju sa RxUranom!!! 
Ovo je najava događanja na nebeski način...."zazvoniće nebeski alarm"!!! To će se dešavati na 0° Bika. Kada Mesec stigne do 1° Bika biće u egzaktnoj opoziciji sa Suncem u Škorpiji u 18:45 CET!!! Tada ćemo imati energiju Punog Meseca u Biku i neku vrstu kulminacije...
Dakle, ovde će RxUran biti u centru zbivanja!!! Neka vrsta iznenađenja nam predostoji! Uran je i potreba za slobodom i oslobađanjem....i ova potreba će u ovo vreme biti izražena kod većine!!!

Dve konjukcije i dve opozicije!!!

★Sa druge strane suprotno od Meseca i RxUrana u Biku nalaziće se Sunce i RxVenera u Škorpiji!!!
I oni su u konjukciji!!! ★Egzaktna konjukcija će se dogoditi u petak 26.oktobra!!! Ali ta konjukcija će imati jak uticaj u vreme Punog Meseca u Biku!!! Ako je Pun Mesec neka vrsta kulminacije, ova konjukcija (Sunce/RxVenera) ima energiju Novog početka!!!

Dva sekstila i dva trigona!!!

★U vreme Punog Meseca u centru pažnje biće i Saturn u Jarcu!!!

Saturn će biti u sekstilu i sa RxVenerom egzaktno 24.oktobra i u sekstilu sa Suncem egzaktno 28.oktobra!!! Ove energije donose celoj priči stabilnost zahvaljujući energiji Saturna!!! Saturn će u isto vreme biti u trigonu sa Mesecom u Biku 24.oktobra ali Saturn je već od ranije i u trigonu sa RxUranom!!! Posle ovog ovaj trigon će biti sve slabiji i polako će nestati, ali sada je tu!!!




★Vrlo je interesantan ovaj Pun Mesec u Biku!!!
Bićemo u velikim iskušenjima jer sam Pun Mesec je neka vrsta kulminacije. Ova kulminacija za mnoge može biti poprilično burna i iznenađujuća zahvaljujući RxUranu, ali sa druge strane tu je Saturn i energija stabilnosti, odgovornosti, discipline....Kao i uvek....imaćemo energiju izbora!!! Sa RxUranom nikada nismo sigurni...njegov uticaj je iznanadan i bez najave....ali tu je Saturn da nas umiri, da nam pruži priliku da promene ne budu veliki šok za nas!!! Najinteresantnije je što su baš RxUran i Saturn u trigonu....što je ovde dobra priča i dobra vest!!!




RxVenera će takođe imati bitnu ulogu u vreme Punog Meseca....RxVenera i naše emocije, emotivne i ljubavne priče, finansijske i materijalne priče!!! 
U vreme Punog Meseca ona će biti u harmoničnom i stabilnom aspektu (sekstil) sa Saturnom....dobra vest za naše emeocije i novac :)), emotivna i materijalna sigurnost. RxVenera će biti i u konjukciji sa Suncem u Škorpiji i ovo je dobra vest, mada i neizvesna jer preko puta se nalaze Mesec i RxUran. Opozicije koje mogu da podgreju neizvesnost, nervozu, neprijatne događaje....Mada što se tiče opozicije RxVenere i RxUrana ona će biti egzaktna tek 31.oktobra, pred Venerin ulazak (ponovo) u Vagu!!! Ta opozicija će proraditi oko Punog Meseca ali kulminacija će biti krajem oktobra!!!
Za ovu opoziciju je bitno da se setite da smo je već imali 12.septembra ove godine. Tada sam najavila ovu koja sledi krajem oktobra!!!




★★★Glumica Demi Mur je rođena sa Punim Mesecom u Biku!!!
Igrala je u mnogim filmovima ali ova energija mi nameće da se setim dva: Nepristojna ponuda i Striptiz...Ona je Škorpija / Riba. Pored toga što je rođena sa Mesec u Biku opozicija Sunce u Škorpiji ona ima i retrogradnu Veneru u Škorpiji!!! Ima i konjukciju RxVenere i Sunca, kao i opoziciju RxVenere i Meseca!!! Što se sličnosti tiče ona ima i Merkura u Škorpiji!!!


ZVEZDE U OKTOBRU


Mjeseče, kad si velik, pun i žut
hajde mi se javi, otjeraj mrak
i u ruci donesem nije gruda leda
obasjaj put da je nađem
srce što od tuge preskače
što je nema




Нема коментара:

Постави коментар