понедељак, 22. октобар 2018.

Nedeljni horoskop od 22.oktobra do 29.oktobra...



Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)

OVAN: 

Pun Mesec u Biku ove nedelje u sredu u vašoj 2.kući, samo dan posle ulaska Sunca u Škorpiju u 8.kuću u kuću preko puta koja će u narednih mesec dana biti u prvom planu! RxUran u Biku u vreme Punog Meseca će vas dovesti u neku vrstu iskušenja, nervoze, iznenadnih promena. Na "klackalici" su vaša lična primanja sa jedne strane i zajednički reursi sa druge strane. Sve bi moglo da bude burno i stresno. Moguća je neka kriza oko zarade, oko zajedničkog i tkz, tuđeg novca. Nervoza zbog nedostatka novca, neke neprijatne situacije, iznandna dešavanja. Sve na ralciji moje - tvoje (naše).
Srećom tu je Saturn u Jarcu u vašoj 10.kući pa izlaz postoji. On je ovde u vašoj karijeri, vašoj želji za uspehom, statusom, položajem. Saturn je tu da donese stabilnost i ravnotežu u vezi svega oko Punog Meseca i neke kulminacije koja vas očekuje. One je tu da vas umiri, da budete odgovorniji, disciplinovaniji, organizovaniji.
Ove nedelje vaša 8.kuća je kuća koja donosi intezitet (stelijum u Škorpiji). Konjukcija Sunca i RxVenere iz ove kuće doneće vam mogućnost novog početka kada je vaša intima u pitanju pre svega, mogućnost regeneracije i trasformacije, neke novo - stare finanasijske mogućnosti. Trigoni sa Saturnom će ovu priču pokrenuti, posebno vašu želju za uspehom, položajem sve sa nekom materijalnom satisfakcijom. Dakle, posle nekog mogućeg neprijatnog iznenađenja (RxUran) dolazi stabilnost i sigurnost!!!


BIK:

Pun Mesec u Biku ove nedelje u sredu u vašoj 1.kući, samo dan posle ulaska Sunca u Škorpiju u 7.kuću u kuću preko puta koja će u narednih mesec dana biti u prvom planu! RxUran u Biku u vreme Punog Meseca će vas dovesti u neku vrstu iskušenja, nervoze, iznenadnih promena. Potrebu za slobodom i oslobađanjem. Da li osećate neku potrebu da se oslobodite, da li imate potrebu da odete, to samo vi znate. Možda ste vi željni slobode. U igri su svi vaši odnosi i veze. Buran i stresan period. Neka vrsta pobune protiv onih "preko puta vas", odnosi "jedan na jedan" u velikom iskušenju. Na "klackalici" ste VI i oni preko puta vas, vaši odnosi sa ljudima, veze i emotivne i sve druge vama bitne!!! Ovaj Pun Mesec najviše utiče na vas Bikove (pored Škorpija)! Osetićete ga u punom intezitetu. Najviše osećate i energiju RxUrana u vašem znaku!
Srećom pa je tu Saturn u Jarcu u vašoj 9.kući, pa izlaz postoji. On je u stabilnosti, odgovornosti, disciplini. Energija ove kuće će vas podsetiti na vaše poglede na svet, životnu filozofiju, moral, etiku. Potrebu za istinom. Ovo je energija duhovnosti, vere, ideala. Tu su i neke daljine, obrazovanje...Možda je izlaz u nekom putovanju, obrazovanju, širenju vidika ili duhovnosti, znaćete već šta je ako pratite energije.
Ove nedelje 7.kuća vam donosi intezitet (stelijum u Škorpiji). Konjukcija Sunca i RxVenere iz ove kuće doneće vam mogućnost novog početka, posle bure u partnerskim i drugim odnosima tu je prilika da sredite odnose kroz obnavljanje strasti i intime sa emotivnim partnerom ili bolje odnose u neki drugim vezama. Trigoni sa Saturnom u Jarcu će vam otvoriti nove vidike i mnogo širu sliku svega. Oni će vam pomoći i da dođete do neke istine. Možda će neko na neki put. Možda vam se javi stara ljubav. Posle bure (RxUran) nudi vam se mir i ravnoteža kroz Saturna.




BLIZANCI:

Pun Mesec u Biku ove nedelje u sredu u vašoj 12.kući, samo dan posle ulaska Sunca u Škorpiju u 6.kuću u kuću preko puta koja će u narednih mesec dana biti u prvom planu! RxUran u Biku u vreme Punog Meseca će vas dovesti u neku vrstu iskušenja, nervoze, iznenadnih promena i burnih dešavanja. Na iskušenju je vaša posvest i sve ono što je skriveno. Sa jedne strane potreba da se povučete, sakrijete uslovno rečeno, sa druge strane svakodnevne navike, posao, zdravlje. Ovde pre svega obratite pažnju na psihofizičko zdravlje jer su suprostavljene 12 i 6.kuća, onda i na poslove i poslovne odnose. Moguća su neka neprijatna iznenađenja, događaji. Neke tajne mogu biti otkrivene.
Srećom pa je tu Saturn u Jarcu u vašoj 8.kući, koji donosi mogućnost suštinskih promena sve kroz regeneraciju i transformaciju na jedan stabilan i odgovoran način. Ovo je i energija zajedničkih resursa, zajedničke podrške. Preko ove kuće možete očekivati neku vrstu podrške i materijalne i psihološke. Ova energija je vaš izlaz. Sa ovom energijom moguće je držati skriveno ono što želite da sakrijete, potrebno je samo da budete više odgovorni i što stabilniji u vreme Punog Meseca.
Ove nedelje 12.kuća je energija inteziteta (stelijum u Škorpiji). Konjukcija Sunca i RxVenere iz ove kuće vam nudi energiju novog početka pre svega u vidu regeneracije i transformacije, energije strasti, intime...Trigoni sa Saturnom u Jarcu vam nude da napunite baterije da intezivnije "radite na sebi", možda da se osamite i tako prikupite energiju, možda da se daleko od očiju javnosti kroz neki vid meditiranja regenerišete, mogućnosti su razne. Rešenje je negde duboko u vama u podsvesti ili u nekim tajnama koje su izvor vaše energije. Moguća je i neka tajna ljubav iz prošlosti.


RAK:

Pun Mesec u Biku ove nedelje u sredu u vašoj 11.kući, samo dan posle ulaska Sunca u Škorpiju u 5.kuću u kuću preko puta koja će u narednih mesec dana biti u prvom planu! RxUran u Biku u vreme Punog Meseca će vas dovesti u neku vrstu iskušenja, nervoze, iznenadnih promena i burnih dešavanja. Na iskušenju su vaše emocije, emotivne i ljubavne priče, vaša kreativnost, uživanje, zabava, vaša deca ako ih imate ili neko pitanje vezano za decu ako ih nemate, vaši društveni i prijateljski odnosi.  Na "klackalici" su vaš odnos davanja i primanja, vaš društveni i emotivni život, prijateljski i ljubavni život. Sve obojeno nekim novcem, materijalni i emotivnim zavrzlamama. Problemi na relaciji prijatelji - ljubav - novac.
Srećom pa je tu Saturn u Jarcu u vašoj 7.kući, koji će uneti stabilnost i ravnotežu. Ova energija ide od strane partnera, ili neke osobe sa kojom ste u nekoj bitnoj vezi ili odnosu. Ovo je podrška na koju možete da očekujete, vaš izlaz u stresnim situacijama oko Punog Meseca. 
Ove nedelje 5.kuća je energija inteziteta (stelijum u Škorpiji). Konjukcija Sunca i RxVenere iz ove kuće vam nudi energiju novog početka koja ima emotivnu podlogu. Neke emocije iz prošlosti vas ovde mogu pokrenuti, kao i ponovno razmatranje nekih pitanja vezanih za ovu kuću: ljubav, deca, uživanje, kreativnost, odmor. Trigoni sa Saturnom u Jarcu učvrstiće vaše veze, vašu ljubav bilo da je reč o postojećoj ljubavi ili vezi, bilo da je reč o ljubavi iz prošlosti.



LAV:

Pun Mesec u Biku ove nedelje u sredu u vašoj 10.kući, samo dan posle ulaska Sunca u Škorpiju u 4.kuću u kuću preko puta koja će u narednih mesec dana biti u prvom planu! RxUran u Biku u vreme Punog Meseca će vas dovesti u neku vrstu iskušenja, nervoze, iznenadnih promena i burnih dešavanja. Na testu i iskušenju su vaša karijera i vaš porodični život. Sa jedne strane vaša karijera, status, položaj, ego, način na koji vas vide drugi, sa druge strane dom, porodica, porodični odnosi, privatne stvari. Ovde je poenta ne birati strane već pronaći ravnotežu u ovim oblastima života. Ipak očekujte burne momente u okviru doma i porodice zbog snažnog uticaja RxUrana.
Srećom pa je tu Saturn u Jarcu u vašoj 6.kući, koji će uneti stabilnost i ravnotežu. Energija ove kuće vam pruža izlaz. On je u radu bez obzira da li ste zaposleni ili niste. Rad je ovde spas. Saturn je taj koji će vam pomoći da budete uravnoteženi u navikama, poslu, zdravlju. On će popraviti sve oko Punog Meseca i kulminacije koja vas očekuje.
Ove nedelje 4.kuća je energija inteziteta (stelijum u Škorpiji). Konjukcija Sunca i RxVenere iz ove kuće vam nudi energiju novog početka. Mogućnost da posle neke vrste preispitivanja sredite porodične odnose, ali i dom ako je potrebno. Uređivanje, preselenje i sl. stvari. Trigoni sa Saturnom u Jarcu povezaće na neki način vaš dom i posao, poboljšati vaše navike i zdravlje i rešiti neke emotivne probleme posebno ako su iz prošlosti.



DEVICA:

Pun Mesec u Biku ove nedelje u sredu u vašoj 9.kući, samo dan posle ulaska Sunca u Škorpiju u 3.kuću u kuću preko puta koja će u narednih mesec dana biti u prvom planu! RxUran u Biku u vreme Punog Meseca će vas dovesti u neku vrstu iskušenja, nervoze, iznenadnih promena i burnih dešavanja. Na "klackalici" su vaš tkz. viši um i niži um. Na iskušenju su širi i uži pogled na svet, misli, komunikacija. Sve u vezi nekih vrednosti, novca, emotivne i materijalne sigurnosti. Na jednoj strani su daljine, širina, na drugoj strani su bliske stvari one oko vas. Tu je i RxUran kao izvor nervoze i iznenadnih dešavanja u vreme Punog Meseca. Moguće su neke neprijatne vesti, informacije i sl. posebno ako dolaze iz neke daljine ili su u vezi zakona, pravde, morala.
Srećom pa je tu Saturn u Jarcu u vašoj 5.kući, koji će uneti stabilnost i ravnotežu. Uvek postoji izlaz, on je ove kod vas u emocijama, u ljubavi, kreativnosti, uživanju, zabavi, deci...Tu negde je vaša stabilnost, odmrenenost, tu negde je i odgovornost koju treba da preuzmete.
Ove nedelje 3.kuća je energija inteziteta (stelijum u Škorpiji). Konjukcija Sunca i RxVenere iz ove kuće vam nudi energiju novog početka. Mogućnost razgovora, komunikacije bilo koje (kroz razgovor, pisanje, poruke), preispitivanje emocija. Trigoni sa Saturnom u Jarcu napraviće ravnotežu u vašim mislima, komunikaciji. Moguć je i neki susret sa nekim iz ljubavne prošlosti. Susret ili razgovor. Razgovarajte, komunicirajte, budite otvoreni za ljubav. Možda se u vaš život vrati i neka ljubav iz neke daljine.


VAGA:

Pun Mesec u Biku ove nedelje u sredu u vašoj 8.kući, samo dan posle ulaska Sunca u Škorpiju u 2.kuću u kuću preko puta koja će u narednih mesec dana biti u prvom planu! RxUran u Biku u vreme Punog Meseca će vas dovesti u neku vrstu iskušenja, nervoze, iznenadnih promena i burnih dešavanja. Ovde će biti suprostavljene dve energije energija tkz. tuđeg novca i podrške sa energijom lične zarade i ličnog odnosa prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Tu negde je i strast, intima i potreba za promenama. Samo što ovde promene dolaze iznenada i možda nisu ni očekivane ni željene bar ne u prvom trenutku. Otuda i nervoza. U celoj priči oko Punog Meseca je i neki novac. Da li dugujete ili vama duguju to samo vi znate.
Srećom pa je tu Saturn u Jarcu u vašoj 4.kući, koji će uneti stabilnost i ravnotežu. Izlaz iz situacije oko Punog Meseca i neke kulminacije je u okviru doma, porodice, porodičnih odnosa. Tu je vaša stabilnost i odatle možete crpeti energiju. Sve u vezi nekog novca može se rešiti u okviru porodice, posebno ako ste spremni da preuzmete odgovornost.
Ove nedelje 2.kuća je energija inteziteta (stelijum u Škorpiji). Konjukcija Sunca i RxVenere iz ove kuće vam nudi energiju novog početka. Energiju preispitivanja vašeg odnosa prema emotivnoj sigurnosti i bezbednosti. Trigoni sa Saturnom u Jarcu povezaće vas sa vašim domom i porodicom tu negde su vaše emocije, vaša sigurnost, vaša prilika da krenete ispočetka. I sve je moguće kada su vaše emocije u pitanju kao i vaša materijalna situacija. Ako ste savladali vašu lekciju emotivnog preispitivanja sve je zaista moguće.


ŠKORPIJA:

Pun Mesec u Biku ove nedelje u sredu u vašoj 7.kući, samo dan posle ulaska Sunca u Škorpiju u 1.kuću u kuću preko puta koja će u narednih mesec dana biti u prvom planu! RxUran u Biku u vreme Punog Meseca će vas dovesti u neku vrstu iskušenja, nervoze, iznenadnih promena i burnih dešavanja. Ovaj Pun Mesec osim na Bikove intezivno će delovati i na vas Škorpije. Na "klackalici" su vaši odnosi, veze, emotivne ali i sve druge vama bliske sa jedne strane, sa druge strane ste vi lično. Poprilično burno može biti zahvaljujući RxUranu koji ima potrebu za slobodom i oslobađanjem. Možda neko ima potrebu da ode. Ili samo traži više slobode. 
Srećom pa je tu Saturn u Jarcu u vašoj 3.kući, koji će uneti stabilnost i ravnotežu. Izlaz je ovde u komunikaciji. Odgovornoj, odmerenoj komunikaciji i razgovoru sa ljudima koji nisu zadovoljni a sa vama su u nekom odnosu. Saturn je taj koji vam može doneti više strpljenja.
Ove nedelje 1.kuća je energija inteziteta (stelijum u Škorpiji). Konjukcija Sunca i RxVenere iz ove kuće vam nudi energiju novog početka. Ovo je energija koja vam nudi neke lične promene od izgleda pa do svega onog što u ovom trenutku želite da menjate. Trigoni sa Saturnom u Jarcu će vam omogućiti da donesete pametne odluke, odluke na duže staze. Ovo je i dobra energija u emotivnim vašim pričama, posebno ako ste dobro odradili emotivna preispitivanja (RxVenera). 


STRELAC:

Pun Mesec u Biku ove nedelje u sredu u vašoj 6.kući, samo dan posle ulaska Sunca u Škorpiju u 12.kuću u kuću preko puta koja će u narednih mesec dana biti u prvom planu! RxUran u Biku u vreme Punog Meseca će vas dovesti u neku vrstu iskušenja, nervoze, iznenadnih promena i burnih dešavanja. Na testu i iskušenju su sa jedne strane vaš svakodnevni život, navike, posao, zdravlje i sa druge strane vaša podsvest, sve ono što je skriveno, tajne. Poseban nemir unosi RxUran, pa u vreme Punog Meseca obratite pažnju na vaše psihofizičko zdravlje, navike, na vaše poslovne odnose. Mogući su neprijatni događaji. Možda ćete biti primorani da menjate navike ili nešto oko posla ili zdravlja.
Srećom pa je tu Saturn u Jarcu u vašoj 2.kući, koji će uneti stabilnost i ravnotežu. Izlaz je u vašoj emotivnoj i materijalnoj ravnoteži i osećanju sigurnosti i bezbednosti. Dakle i novac i emocije. Emotivna i materijalna stabilnost su ovde izlaz i rešenje u vreme Punog Meseca i neke kulminacije. 
Ove nedelje 12.kuća je energija inteziteta (stelijum u Škorpiji). Konjukcija Sunca i RxVenere iz ove kuće vam nudi energiju novog početka. Mnogi od vas bi mogli da požele neku vrstu povlačenja. Ovde je povlačenje potreba da se "napune baterije". Kroz meditiranje ili neki samo vaš način. Trigoni sa Saturnom u Jarcu će vam doneti energiju ravnoteže i stabilnosti, većeg samopouzdanja. Možda je i neko rešenje daleko od očiju javnosti u nekoj vašoj tajni. 


JARAC:

Pun Mesec u Biku ove nedelje u sredu u vašoj 5.kući, samo dan posle ulaska Sunca u Škorpiju u 11.kuću u kuću preko puta koja će u narednih mesec dana biti u prvom planu! RxUran u Biku u vreme Punog Meseca će vas dovesti u neku vrstu iskušenja, nervoze, iznenadnih promena i burnih dešavanja. Na "klackalici" su ovde sa jedne strane vaš emotivni, ljubavni život, vaša kreativnost, deca (bez obzira da li ih imate ili nemate), zabava, uživanje i sa druge strane vaš društveni život, prijatelji, grupe kojima pripadate. U sve ovo se možda umešao i neki novac. Burni ljubavni odnosi zahvaljujući RxUranu nestabilni, nervozni sve sa potrebom za više slobode. Kod vas ili partnera već zavisi od ličnog horoskopa. 
Srećom pa je tu Saturn u Jarcu u vašoj 1.kući, koji će uneti stabilnost i ravnotežu. Saturn vam nudi ravnotežu, odgovornost, disciplinu. U ovoj energiji je izlaz i rešenje u vreme Punog Meseca i neke kulminacije koja vas očekuje. 
Ove nedelje 11.kuća je energija inteziteta (stelijum u Škorpiji). Konjukcija Sunca i RxVenere iz ove kuće vam nudi energiju novog početka. Nova prijateljstva, nove ljubavi ili nove-stare ljubavi (RxVenera). Trigoni sa Saturnom u Jarcu uneće veću ravnotežu u vaš društveni život, poboljšati neka prijateljstva ali dati novu šansu nekoj ljubavi, posebno onoj koja je iz neke prošlosti. Ako ste dobro savladali energiju emotivnog preispitivanja sve je moguće.


VODOLIJA:

Pun Mesec u Biku ove nedelje u sredu u vašoj 4.kući, samo dan posle ulaska Sunca u Škorpiju u 10.kuću u kuću preko puta koja će u narednih mesec dana biti u prvom planu! RxUran u Biku u vreme Punog Meseca će vas dovesti u neku vrstu iskušenja, nervoze, iznenadnih promena i burnih dešavanja. Ovde će biti suprostavljene dve energije, sa jedne strane dom, porodica, porodični odnosi, privatne stvar i sa druge strane karijera, ego, položaj, status, autoriteti. Burna dešavanja idu iz pravca doma i porodice. Potreba za nekom slobodom i oslobađanjem. Neko bi mogao da ode. Ne birajte strane već nađite ravnotežu između suprostavljenih strana.
Srećom pa je tu Saturn u Jarcu u vašoj 12.kući, koji će uneti stabilnost i ravnotežu. Ovde je izlaz u vašoj podsvesti, u nekim tajnama u svemu što je daleko od očiju javnosti. Možda je izlaz u povlačenju na neko vreme i "punjenju baterija". Možda je izlaz u nekoj vašoj tajni.
Ove nedelje 10.kuća je energija inteziteta (stelijum u Škorpiji). Konjukcija Sunca i RxVenere iz ove kuće vam nudi energiju novog početka. Ovo su neke nove prilike, nove poslovne i profesionalne prilike. Mada one mogu imati i energiju prošlosti (RxVenera). Trigoni sa Saturnom u Jarcu uneće u sve ovo ravnotežu i stabilnost. Izvor ravnoteže i stabilnosti je negde u nekoj tkz. pozadini, u osami u nekom samo vašem kutku. Dobro osmišljene priče u pozadini kasnije vam mogu doneti veliki uspeh. Ovde su moguće i neke ljubavne priče iz prošlosti posebno ako su povezane sa vašom karijerom.


RIBE:

Pun Mesec u Biku ove nedelje u sredu u vašoj 3.kući, samo dan posle ulaska Sunca u Škorpiju u 9.kuću u kuću preko puta koja će u narednih mesec dana biti u prvom planu! RxUran u Biku u vreme Punog Meseca će vas dovesti u neku vrstu iskušenja, nervoze, iznenadnih promena i burnih dešavanja. Na "klackalici" su ovde sa jedne strane vaš tkz. niži um i sa druge strane vaš tkz. viši um. Sa jedne strane uska mišljenja, sve ono što je vama blisko a sa druge strane su širine, širi pogled na svet, daljine i nepoznato. Posebnu nervozu u razmišljanju, komunikaciji dodaće RxUran. To mogu biti neprijatne vesti, informacije, događaji.
Srećom pa je tu Saturn u Jarcu u vašoj 11.kući, koji će uneti stabilnost i ravnotežu. Izlaz i rešenje je u društvenosti, socijalnim kontaktima, prijateljstvu. Nešto kao pomoć prijatelja. 
Ove nedelje 9.kuća je energija inteziteta (stelijum u Škorpiji). Konjukcija Sunca i RxVenere iz ove kuće vam nudi energiju novog početka. Ovo je energija novih i širih vidika, energija daljina, inostranstva, životne filozofije, duhovnosti, morala, zakona, pravde, obrazovanja. Tu negde je energija novog početka. Trigoni sa Saturnom u Jarcu obnoviće neka prijateljstva, neke stare ljubavi, sve ovo povezano je sa daljinama. Ovo je i neka ljubav iz daleka. 


Нема коментара:

Постави коментар