понедељак, 15. октобар 2018.

Nedeljni horoskop od 15.oktobra do 22.oktobra...



Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)

OVAN: 

Dragi Ovnovi, ovonedeljna konjukcija Merkura i RxVenere u Škorpiji na 8° vama se nalazi u 8.kući...i nekako vi pored Škorpija najjače možete osetiti ovaj uticaj. Ovo su razgovori o intimi, razgovori obojeni strašću. Moguće je i neko istraživanje nečeg što je skriveno ili "zakopano". Da li će biti sačuvano ili otkriveno zavisi od ličnih horoskopa i aspekata. Ovde su mogući i razgovori oko nekog novca, zajedničkih resursa, prilično pomešane emocije i neki novac. Zbog RxVenere moguće su neke situacije od ranije iz prošlosti. Na kraju nedelje Merkur u kvadratu sa Marsom u Vodoliji iz 11.kuće i u trigonu sa RxNeptunom u Ribama iz 12.kuće. Budite oprezni u komunikaciji sa prijateljima, u svim socijalnim i društvenim situacijama, sa grupama i sl. Izbegavajte rasprave i svađu, radije se okrenite meditiranju, begu od stvarnosti ali na kreativan način, na način koji će vam skrenuti pažnju i smiriti tenziju. Meditirajte, iskoristite blagodeti vode na bilo koji način, ili slušajte muziku, gledajte filmove. Možda je dovoljno da se samo osamite i uradite nešto za sebe, nešto daleko od očiju javnosti.



BIK:

Dragi Bikovi, ovonedeljna konjukcija Merkura i RxVenere u Škorpiji na 8° vama se nalazi u 7.kući...ovo je prilika za razgovor sa partnerom ako ga imate, razgovor o vašoj prošlosti a u vezi intime, strasti ili možda zajedničkih resursa (novac). Ovo je prilika za razgovor sa ljudima koji su vam bliski i koji se nalaze "preko puta vas" sa kojima ste u nekoj vezi ili odnosu. Ovo je i prilika za obnavljanje razgovora, obnavljanje druženja. Dobra energija i za neke ugovore posebno ako se bavite odnosima sa javnošću, ali ugovore koji su nekada bili aktuelni. Moguć susret sa emotivnim partnerom iz prošlosti ili samo podsećanje na njega kroz neku vrstu sećanja. Na kraju nedelje Merkur u kvadratu sa Marsom u Vodoliji iz 10.kuće i u trigonu sa RxNeptunom u Ribama iz 11.kuće. Ovo je tenzija na relaciji partnerstvo - karijera. Ljutnja, svađa, teške reči. Budite oprezni generalno u komunikaciji sa ljudima i onim vama bliskim i onim sa kojima ste u nekom profesionalnom odnosu. Možda je bolje da prećutite. Imate izbor okrenite se druženju, pravim prijateljima i uradite nešto zajedno, nešto maštovito, kreativno. Ako imate emotivnog partnera ovo je idealna prilika da energiju potrošite kroz neki romantičan ugođaj.




BLIZANCI:

Dragi Blizanci, ovonedeljna konjukcija Merkura i RxVenere u Škorpiji na 8° vama se nalazi u 6.kući... ovo je energija koja će vam pružiti priliku da dobro razmislite o vašim navikama, o svakodnevnom životu, poslu, zdravlju. Ovo je i prilika da obavite neke razgovore u vezi ovih oblasti života. Možda je vreme da ponovo krenete da vežbate, da se bolje hranite, da preispitate gde ste kada je vaše zdravlje u pitanju. Možda je i vreme da obavite neki razgovor sa kolegama na poslu, da kažete nekome nešto što ste ranije hteli ali ste zadržali za sebe. Svakako je vreme da dođete do nekih informacija u vezi posla i zdravlja. Na kraju nedelje Merkur u kvadratu sa Marsom u Vodoliji iz 9.kuće i u trigonu sa RxNeptunom u Ribama iz 10.kuće. Suzdržite se, pokušajte da ne uđete u raspravu na poslu. Postoji mogućnost nervoze zbog nekih vaših stavova, pogleda na svet, ideala, zakona, pravde. Pripazite moguće su neke kazne. Napetost zbog daljina, inostranstva, putovanja, obrazovanja. Možda je bolje da nešto odložite. Izalz je ovde u RxNeptunu i možda u nekom vašem profesionalnom snu. Probudite intuiciju, maštu, kreativnost....probajte da ostvarite neki svoj san. Zanimajte se osmišljavanjem toga izbegnite bilo koju konfrontaciju.



RAK:

Dragi Rakovi, ovonedeljna konjukcija Merkura i RxVenere u Škorpiji na 8° vama se nalazi u 5.kući... ovo je intezivna energija koju bi vi mogli da iskoristite u vašem ljubavnom životu pre svega. Razmišljajte, razgovarajte o ljubavi sa partnerom, decom ako ih imate. I ako ih nemate, preispitajte još jednom zašto ste sami. Ovo je idealna energija da nekome ko vam je drag kažete, napišete... nešto što ste nekada hteli a ipak niste. Družite se sa vama dragim ljudima i razgovarajte. Moguće je i da ćete na neki način ponovo sresti ili samo razgovarati sa nekim iz emotivne prošlosti. Na kraju nedelje Merkur u kvadratu sa Marsom u Vodoliji iz 8.kuće i u trigonu sa RxNeptunom u Ribama iz 9.kuće. Pokušajte da izbegnete svađe sa partnerom, uradite sve da ne pokvarite vikend. Prećutite, ne morate baš sve da kažete ni partneru ni deci ili bilo kome koga volite. Ova energija kvadrata može da vas uvuče u neprilike. Mnogo je bolje da izaberete energiju mašte, kreativnosti. Upriličite neki romantični događaj. Ili ako ste sami meditirajte. Neki od vas mogu i na neki put, ali svi vi možete na putovanje na krilima mašte. Čitajte, gledajte filmove, meditirajte.



LAV:

Dragi Lavovi, ovonedeljna konjukcija Merkura i RxVenere u Škorpiji na 8° vama se nalazi u 4.kući... dobra prilika da obavite neke razgovore sa porodicom. Vreme za preispitivanje vaših porodičnih odnosa, za razgovore o nečemu iz prošlosti.Ovo mogu biti duboko emotivni razgovori ali i razgovori o nekom novcu, nasledstvu...generalno o nekim zajedničim resursima, ali i o kreditima, pozajmicama, stipendijama, alimentacijama, porezima. Na kraju nedelje Merkur u kvadratu sa Marsom u Vodoliji iz 7.kuće i u trigonu sa RxNeptunom u Ribama iz 8.kuće. Budite posebno oprezni u komunikaciji na relaciji porodica - partner. Moguće su svađe gde se porodica meša ili se porodica brani. Bolje je da prećutite i da se setite "pametniji popušta" uvek će biti vremena za pobedu ili za neku vrstu slobode kojoj težite. Bolje je da iskoristite energiju RxNeptuna za opuštanje, meditiranje, za neki vid regeneracije i trasformacije. Budite intuitivni i maštoviti i slušajte svoju intuiciju. 



DEVICA:

Drage Device, ovonedeljna konjukcija Merkura i RxVenere u Škorpiji na 8° vama se nalazi u 3.kući... ova energija će vam svakako pomoći da razmišljate, razgovarate o ljubavi, novcu, sve vezano za neku prošlost. Preispitajte svoje misli, preispitajte se da li ste rekli ljudima koje volite da ih volite ili možda mislite da je bolje da prećutite. Ovde misli mogu ići daleko u prošlost ka ljubavima koje su prošle. Moguće je i da će vas neko iz prošlosti pozvati, napisati vam nešto....ili ćete možda vi to uraditi...Ovo je intezivna i strastvena energija, možda se ovde i radi o vašoj intimi, strastima, sexu. Možda ipak o nekom novcu onom tkz. tuđem. Na kraju nedelje Merkur u kvadratu sa Marsom u Vodoliji iz 6.kuće i u trigonu sa RxNeptunom u Ribama iz 7.kuće. Budite oprezni u poslovnoj komunikaciji, izbegavajte prepirke, svađe, nadmetanje sa kolegama. Ne morate baš sve da kažete šta mislite. Bolje je da se usmerite ka kreativnim rešenjima, aktivirajte intuiciju i maštu i potrudite se da vam vikend prođe u romantičnim trenutcima. Napravite svoju bajku. Bolje je to nego da se nervirate zbog nečeg sa posla. I čuvajte zdravlje izbegavajući stresne situacije.




VAGA:

Drage Vage, ovonedeljna konjukcija Merkura i RxVenere u Škorpiji na 8° vama se nalazi u 2.kući...  odlična energija da preispitate svoj odnos prema vrednostim. Odlična energija da povratite i emotivno i materijalno samopouzdanje i samopoštovanje. Obavite i neke razgovore u vezi vaše emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti. Obnovite neke ugovore, obnovite pregovore za poslove iz prošlosti. Priča o ličnoj zaradi ima energiju prošlosti. Na kraju nedelje Merkur u kvadratu sa Marsom u Vodoliji iz 5.kuće i u trigonu sa RxNeptunom u Ribama iz 6.kuće. Suzdržite se od rasprava u vezi novca posebno ako su novac i emocije pomešani. Ne svađajte se sa partnerom ili decom u vezi novca. Bolje je da svu energiju usmerite na kreativnost, maštu, intuiciju i ostvarite neke svoje snove u vezi zarade i posla kojim se bavite. U vreme vikenda možete praviti planove i osmisliti nove kreativne izvore zarade. Možda će pomoći i to da budete darežljivi, da nekome ko nema pomognete, jer ko daje on i dobija.




ŠKORPIJA:

Drage Škorpije, ovonedeljna konjukcija Merkura i RxVenere u Škorpiji na 8° vama se nalazi u 1.kući... ova energija na vas možda i najintezivnije deluje. Iskoristite ovu moćnu energiju, razmislite o svojim emocijama, razgovarajte sa vama dragim ljudima posebno o prošlosti. Pričajte, pišite o ljubavi. Možda će vas pozvati neko iz vaše emotivne prošlosti ili ćete vi nekoga pozvati. Najbolje je da krenete od sebe (1.kuća), da preispitate sve u vezi vaših emocija, odnosa prema vrednostima. Ovo je period u kome bi trebalo da spoznate koliko ste samopuzdani i da li imate samopoštovanja. Možda ćete biti okupirani i svojim izgledom, reaktivirati svoj šarm i magnetsku privlačnost. Na kraju nedelje Merkur u kvadratu sa Marsom u Vodoliji iz 4.kuće i u trigonu sa RxNeptunom u Ribama iz 5.kuće. Budite oprezni u komunikaciji sa članovima porodice, posebno sa roditeljima. Ovde je moguća i neka svađa u domu, neko nametanje mišljenja. Suzdržite se, nekada je bolje prećutati. Bolje je da se usmerite na intuiciju, maštu, kreativnost i da vikend provedete u romantičnim trenucima. Iskoristite ovaj vikend da se odmorite, uživate, zabavite sa partnerom ako ga imate, decom, prijateljima. 



STRELAC:

Dragi Strelčevi, ovonedeljna konjukcija Merkura i RxVenere u Škorpiji na 8° vama se nalazi u 12.kući... iskoristite ovu energiju da preispitate svoja osećanja. Posvetite se sebi i razgovarajte najpre sami sa sobom a onda i sa nekim u koga imate poverenja. Preispitajte svoju podsvest, zaronite u svoja sećanja, snove. Pokušajte da otkrijete ono što ste nekada potisnuli, ostavili za "bolje dane". Možda će se neki od vas baviti i nekim tajnama, otkrivanjem tajni. Možda nešto i otkrijete, nešto što je povezano sa emotivnom ili materijalnom prošlošću. Na kraju nedelje Merkur u kvadratu sa Marsom u Vodoliji iz 3.kuće i u trigonu sa RxNeptunom u Ribama iz 4.kuće. Možda će vas baš otkrivanje nečega, neka informacija naljutiti. Budite oprezni i pokušajte da se suzdržite. Ovo su svađe sa rođacima, prijateljima. Bolje je da iskoristite energiju RxNeptuna za povlačenje, mir u samo vašem kutku. Iskoristite ovu energiju za meditiranje, za punjenje baterija. Budite kreativni i maštoviti ili jednostavno slušajte muziku, gledajte filmove ili već nešto gde možete na kratko pobeći od stvarnosti.



JARAC:

Dragi Jarčevi, ovonedeljna konjukcija Merkura i RxVenere u Škorpiji na 8° vama se nalazi u 11.kući... ova energija će vam pomoći da obavite neke bitne razgovore sa prijateljima pre svega. Možda je neki prijatelj baš dobar sagovornik po pitanju vaših emocija. Razgovarajte o vašoj ljubavnoj prošlosti uvek neko sa strane bolje vidi neke stvari. Moguće je i da će vam se iznenada pojaviti ili javiti prijatelj iz prošlosti, možda ljubav stara. Na kraju nedelje Merkur u kvadratu sa Marsom u Vodoliji iz 2.kuće i u trigonu sa RxNeptunom u Ribama iz 3.kuće. Budite oprezni u razgovorima sa prijateljima ali i svim vidovima komunikacije u socijalnom i društvenom smislu. Posebno obratite pažnju na sve popularnije društvene mreže. Ovde bi nesporazum i svađa mogla da bude oko nekog novca. Ovde su moguće i iznenadne stresne situacije u vezi vaše emotivne i materijalne sigurnosti. Pazite šta pričate. Bolje je da iskoristite energiju za beg od stvarnosti, za neki kreativan i maštovit vid komunikacije ili akcije sa prijateljima. Obnovite neke susrete otiđite na mesta koje ste nekada zajedno voleli da posećujete.




VODOLIJA:

Drage Vodolije, ovonedeljna konjukcija Merkura i RxVenere u Škorpiji na 8° vama se nalazi u 10.kući... iskoristite ovu energiju da obnovite neke razgovore u vezi vaše karijere, vašeg položaja i statusa. Razgovarajte, pregovarajte, ugovarajte u vezi nečega iz prošlosti što ste želeli a niste mogli do sada da realizjete. Mogući su i susreti sa starim ljubavima negde u poslovnom okruženju. Na kraju nedelje Merkur u kvadratu sa Marsom u Vodoliji iz 1.kuće i u trigonu sa RxNeptunom u Ribama iz 2.kuće. Budite posebno obazrivi i oprezni jer sa Marsom u vašem znaku vaš fitilj može biti prekratak. Izbegavajte sukobe i svađe u poslovnom svetu. U ovom periodu drugi bi mogli da misle ali i da vas dožive kao vrlo nervoznu i svadljivu osobu. Bolje je da svoju energiju usmerite na intuiciju, maštu, kreativnost u smišljanju novih mogućnosti, ideja, poslova koji će vam doneti materijalnu satisfakciju.



RIBE:

Drage Ribe, ovonedeljna konjukcija Merkura i RxVenere u Škorpiji na 8° vama se nalazi u 9.kući... ovo je energija koja vam nudi razmišljanje, razgovore, komunikaciju u vezi vaše emotivne prošlosti, posebno ako je ona povezana sa daljinama, inostranstvom, obrazovanjem. Možda je vreme da preispitate neke vaše stavove, poglede na život, ljubav. Moguće je i da ćete imati susret ili razgovor sa nekim iz vaše emotivne prošlosti. Neko od vas će se baviti pitanjem morala, zakona, pravde. Na kraju nedelje Merkur u kvadratu sa Marsom u Vodoliji iz 12.kuće i u trigonu sa RxNeptunom u Ribama iz 1.kuće. Budite oprezni u komunikaciji jer bi lako mogla da se otkrije neka vaša tajna a da vi zbog toga budete jako ljuti. Možda vi nehotice ili namerno otkrijete nečiju tajnu i samim tim navučete nečiji bes na sebe. Moguća je i nervoza zbog nekog puta, zbog nekog učenja, svađa oko toga. Suzdržite se, bolje je nekada prećutati. Bolje je da se usmerite ka energiji RxNeptuna u vašem znaku koji vam nudi mogućnost bega od stvarnosti a možda nekima od vas i stvarno putovanje. Vi koji ne putujete nigde iskoristite maštu i kreativnost putovati se može na razne načine. Gledajte film, čitajte knjige, meditirajte.




Нема коментара:

Постави коментар