уторак, 23. октобар 2018.

Sunce ulazi u Škorpiju....dan pre Punog Meseca u Biku....



Zvezdani(n) zapis 2361
"Svemir, konačna granica"


Utorak. Marsov dan.
Mars je u Vodoliji na 16°
Za razliku od prethodnih nekoliko meseci, Mars je sada mirniji...
Ove nedelje nema aktuelnih aspekata sa Marsom, zapravo neće ih biti do kraja ovog meseca!
Mars je danas aktuelan jer će u 15:57 CET biti u sekstilu sa Mesecom u Ovnu!!!

Mesec je u Ovnu, sada je na 13°
Uskoro već spomenuti sekstil sa Marsom....eto nama energije za ovaj pomalo sivi i natmuren dan (bar ovde kod nas je tako)....Večeras na kraju radnog dana (za mnoge) Mesec u kvadratu sa Plutonom...i Laki je malo nervozan....Od 20:17 CET Mesec će biti u praznom hodu....do 16:33 CET narednog dana!! Tada će preći u Bika!!! Napraviće konjukciju sa RxUranom i na neki način objaviti - Pun Mesec u Biku u 18:45 CET!!! 




  • Danas u 13:22 CET Sunce prelazi u Škorpiju
Tamo u Škorpiji ga čekaju: RxVenera, Merkur i Jupiter!!!
Počinje vladavina Škorpije....ova energija će biti sve prisutna!!!



Ulaskom Sunca u Škorpiju kreće "zabava"!!!
Čim Sunce pređe u Škorpiju biće nasuprot (opozicija) RxUrana u Biku!!! Tačna opozicija će se dogoditi:
  • 24..oktobar 02:46: Sunce opozicija RxUran na 0°
Promene na vidiku, za mnoge neželjene i neočekivane promene!!! Neočekivani događaji, susreti, nemir, nervoza...Prilično burna najava vladavine Škorpije! Škorpija voli tajne, voli skriveno, dubine...ovde RxUran kao da hoće nešto da razotkrije...
Za razliku od Sunca, RxVenera u saradnji (sekstil) sa Saturnom nudi mogućnost stabilnih i čvrstih emocija:
  • 24.oktobar 14:51: RxVenera sekstil Saturn na 4°
Potreba za stabilnošću, sigurnošću...i u emotivnom i u materijalnom smislu...Odlična energija za postojeće veze...da ljubav sačuva! Ova energija može i vratiti neku ljubav....neku prošlost!!! 
Istog dana Mesec prelazi u Bika:
  • 24.oktobar 16:33: Mesec ulazi u Bika
Tu u Biku čega ka RxUran:
  • 24.oktobar 17:30 Mesec konjukcija RxUran na 0°
Snažna konjukcija, za mnoge može biti neprijatna, neprijatne vesti, informacije, događaji...Preko puta ga čeka Sunce u Škorpiji...
  • 24.oktobar 18:45: Mesec opozicija Sunce (Pun Mesec u Biku)
Redovan Mesečev ciklus. Pun Mesec i kulminacija!!!
Sa jedne strane Mesec i RxUran u Biku u egzaktnoj konjukciji, sa druge strane Sunce i RxVenera u Škorpiji takođe u konjukciji (egzaktno 26.oktobra)!!! Dakle, svi oni u opoziciji!!!
★Ovde RxUran u Biku donosi nervozu, nemir, uznemirenost....napetost!!! Donosi raznorazna iznenađenja koja su uglavnom na "prvu loptu" vrlo neprijatna, bombastična!!! Prvo opozicija sa Suncem, pa konjukcija sa Mesecom....onda i opozicija sa RxVenerom (mada će egzaktna opozicija biti 31.oktobra)!!!
★Ovde RxVenera u Škorpiji (Venera vladar Bika) zapravo oko Punog Meseca i u vreme Punog Meseca ima dobru energiju (sem opozicije sa RxUranom). Jako dobra energija, energija stabilnosti, odgovornosti, discipline, trajanja, čuvanja....sekstil RxVenere i Saturna!!! Još lepša energija konjukcije Sunca i RxVenere...zasijaće emocije, ljubav...kreativnost. Kako je Venera retrogradna a u dobrim (harmoničnim) aspektima ovde su mogućnosti razne: Ovo su su stare ljubavi na nov nači, stare ljubavi sa novim snažnim energijama!!! Sunce konjukcija Venera je uvek novi početak-novi ciklus!!! Ovo mogu biti i nove ljubavi obojene nečin starim (već viđenim i nekada doživljenim)!!!
To što će RxVenera biti i u opoziciji sa RxUranom (kasnije i egzaktno) može malo da poremeti sve ovo, ali da se razumemo samo tamo gde ima "materijala" gde nešto ne funkcioniše od ranije, tamo gde postoji želja za slobodom i oslobađanjem!!! I tako....moguće je da će biti nekog prekida ali i novog početka (možda u isto vreme)!!!
★Ovde Saturn u Jarcu ima ulogu stabilnosti, odgovornosti...nudi čvrsto tlo (Jarac - zemlja)...U vreme Punog Meseca sekstil sa RxVenerom ali i sekstil sa Suncem (egzaktno 28.oktobra). Ublažiće Saturn nepredvidljivu i impulsivnu energiju RxUrana!!! Inače Saturn i RxUran su još uvek u trigonu što je takođe jako dobra priča u vreme Punog Meseca u Biku! Nekoliko sati posle Punog Meseca, i Mesec u Biku će biti u trigonu sa Saturnom!!!




Dakle, ovaj Pun Mesec u Biku bio bi kao i svaki Pun Mesec....redovan ciklus, redovna priča...On je to i sada, samo sa primedbom da RxUran ima svoju priču, svoju potrebu....Ona je ovde zbog aspekata konjukcija sa Mesecom, opozicija sa Suncem i kasnije sa RxVenerom pomalo uznemirujuća! Problem je sa Uranom što je on uvek nepredvidljiv (bez obzira na spekte)!!! Dobra priča ili izlaz iz neprijatne situacije (ako se dogodi) je prisustvo Saturna, sekstil sa RxVenerom, sekstil sa Suncem, trigon sa Uranom!!! Očekujte da vas RxUran prodrma, protrese.....sve u stilu neko "drma kavez"....ali i da je tu Saturn koji nudi čvrsto tlo i ruku stabilnosti i sigurnosti....ali pre svega ovo je energija odgovornosti....preuzimanje odgovornosti i sudbine u svoje ruke!!!!


Нема коментара:

Постави коментар