понедељак, 8. октобар 2018.

Šta rade zvezde u periodu od 08.oktobra do 15.oktobra....





Ove nedelje na zvezdanom nebu:
08.oktobar 19:30: Mars izlazi iz retrogradne senke sa 9° Vodolije
09.oktobar 05:47: Mlad Mesec u Vagi na 15°
10.oktobar 02:40: Merkur ulazi u Škorpiju
10..oktobar 19:35: Merkur opozicija Uran
11..oktobar 04:29: RxVenera kvadrat Mars
12..oktobar 06:10: Sunce kvadrat Pluton
12..oktobar 10:19: Merkur sekstil Saturn



Konačno će Mars na samom početku nedelje u ponedeljak izaći iz retrogradne senke!!! 
Od 12.maja kada je ušao u retrogradnu senku do 08.oktobra kada iz senke izlazi, Mars nas je poprilično iskušavao....vreme je da popusti pritisak. Od utorka neće više biti aktuelan ni kvadrat Marsa i RxUrana....Naravno da ovo spada u dobre vesti....Ali...Juče sam na instagramu naletela na jedan video gde muškarac ponosno kaže da se nije pokajao što je udario pesnicom u glavu  devojku i da mu je žao što je nije jače udario?!? Iskreno, ostala sam bez reči...zgranuta!!!
Svesna sam da jedan aspekt koji više neće biti u tranzitu neće uticati da preko noći bude manje nasilja...Neki ljudi nose u svom karakteru nešto što neki tranziti mogu samo da pojačaju ili izvuku na površinu ono što već postoji!!! Nema opuštanja jer što se tiče Marsa još nije kraj, jedan aspekt prolazi dolazi uskoro drugi....Mars će ove nedelje biti u kvadratu sa RxVenerom!!! Da bude još napetije očekuje nas i kvadrat Sunca i Plutona!




  • 09.oktobar 05:47: Mlad Mesec u Vagi na 15°
U utorak 09.septembra očekuje nas Mlad Mesec u Vagi, novi Mesečev ciklus je pred nama i nova energija novog početka!!! Mlad Mesec je konjukcija Sunca i Meseca u Vagi na 15°!!!
Svakog meseca na oko 28 dana zahvaljujući energiji Meseca imamo priliku da započnemo nešto novo. Ovog meseca Mlad Mesec je u energiji Vage i sve će se vrteti oko naših odnosa i veza!!!
Vagom vlada Venera a ona je od 05.oktobra u retrogradnom hodu, tako da će ovaj Mlad Mesec biti pod uticajem ove energije!!! Iz ovog možemo zaključiti da će Mlad Mesec u Vagi imati jak intezitet, jaku energiju strasti....★Posebno jer će u vreme Mladog Meseca RxVenera u Škorpiji biti u kvadratu sa Marsom u Vodoliji - egzaktno ove nedelje u četvrtak 11.oktobra!!! Mnoge ljubavi bi mogle da budu u problemu. Svađe i napetost kod ljubavnika, teški žensko-muški odnosi ispunjeni strašću, ljubomorom, svađalačkom energijom....
I na žalost tu nije kraj! ★U vreme Mladog Meseca i Sunce i Mesec će biti u kvadratu sa vladarem Škorpije Plutonom koji je u tranzitu u Jarcu!!! Prilično napeta energija, potencijalna energija nasilja, nametanja kontrole, moći....
U isto vreme ★Sunce i Mesec u Vagi u inkonjukciji sa RxNeptunom u Ribama....Vrlo nejasan (RxNeptun) novi početak!!! Međutim, ova inkonjukcija (period prilagođavanja) ide ka trigonu sa RxNeptunom!!! Najpre će trigon formirati Mesec kada pređe u Škorpiju (11.oktobra), a onda će i Sunce kada pređe u Škorpiju (to će se dogoditi 06.novembra)!!!
Mlad Mesec u Vagi nam nudi miri i ravnotežu u odnosima koje imamo. 
Nudi nam i neki novi početak u vezama i odnosima ali i tamo gde se nalazi Mlad Mesec - Sunce i Mesec na 15° Vage. Kuća u kojoj se oni nalaze je oblast života koja ima mogućnost i predispoziciju novog početka!!!
Ali....taj novi početak biće obeležen nekim nešto težim i komplikovanijim energijama:
09.oktobra 10:47 Mesec kvadrat Pluton
Mesec/Sunce inkonjukcija RxNeptun
11..oktobar 04:29: RxVenera kvadrat Mars
12..oktobar 06:10: Sunce kvadrat Pluton
Neke veze i odnosi mogu zaista biti u centru pažnje, na vidiku su neki rastanci. Ali bez panike da bi do rastanka došlo mora da ima potvrdu u vašim horoskopima! Bitno je da budete svesni da kraj uvek znači i novi početak. Možda u ovom trenutku to ne izgleda kao uteha ali je tako!
Ovaj Mlad Mesec će nešto više uticati na kardinalne znakove: Vage, Ovnove, Rakove i Jarčeve, ali i na sve one koji imaju neke planete na oko 15° ovih znakova!!!


  • U sredu 10.oktobra Merkur prelazi u Škorpiju i već na samom ulasku u taj znak pravi opoziciju sa RxUranom u Biku....
Prilično buran ulazak nebeskog glasnika u novu energiju (znak)!!! Misli, reči, komunikacija...dobijaju snažnu energiju i intezitet (Škorpija)...Potreba za otkrivanjem nekih istina jača, potreba da se otkrije ono što je skriveno, tajno...Sve je nekako dublje, intimnije, strastvenije sa Merkurom u Škorpiji. 

Merkur u Škorpiji (tranzitni)


Prvi Merkurov aspekt mnoge će prevariti u smislu da će im biti "jezik brži od pameti" pa pripazite na početku nedelje ali realno i do kraja nedelje!!! 




  • U četvrtak 11.oktobra već najavljeni kvadrat RxVenere i Marsa obeležiće neke veze i odnose
Budite posebno oprezni vi kosi ste u vezama, brakovima....ovo je energija koja uvlači u svađu, posebno oko nekih zajedničkih resursa, novca....Dešava se u vreme Mladog Meseca u Vagi i još i jače i više će uticati na vaš mir i ravnotežu u vezama....Neko nadmetanje, neka negativna energija ona koja uvlači u ozbiljne svađe i prepirke. Naravno ovo je i aspekt ljubomore....Venera je retrogradna pa nešto od ranije što nije rešeno, Venera je u Škorpiji pa je tu i energija "sve ili ništa", nametanje volje, kontrole, moći....kao i neke opsesije! Budite oprezni i ne donosite odluke ako to nije preko potrebno!


  • U petak 12.oktobra dve prilično različite energije Sunce kvadrat Pluton i Merkur sekstil Saturn
Jedna energija vrlo izazovna, napeta, nervozna....nasilna!!! Druga takva da omogućava da se zamislite i budite mudriji, odgovorniji, realniji....

Ove nedelje u centru zbivanja je Mlad Mesec u Vagi koji nam nudi energiju novog početka, ali ostali aspekti i tranziti taj novi početak nam ne olakšavaju, baš suprotno prilično nam otežavaju celu priču. 





Нема коментара:

Постави коментар