уторак, 9. октобар 2018.

"Prolazi jos jedan utorak"....drugi deo....Danas na zvezdanom nebu....




Pred tebe razlit' ću svoju bol

k'o crno vino na bijeli stol
još nosim onaj trag
što boli al' je drag
a tebe nema i nema te

Prolazi još jedan utorak

Zvezdani(n) zapis 2351
"Svemir, konačna granica"

Utorak je.....Marsov dan....
Prošlog utorka najavila sam neke događaje (Mlad Mesec pre svega), ali najavila sam i da će od danas 09.oktobra prestati energija kvadrata Marsa i RxUrana!!! Na žalost od jutros vest o teškoj nesreći na autoputu je udarna vest na svim medijima. 
★Najavila sam još jedan kvadrat Marsa sa RxVenerom (11.oktobar)!!!
Mars je ove nedelje juče izašao iz retrogradne senke!!!




Tekst Prolazi još jedan utorak od 02.oktobra bio je najčitaniji tekst u poslednjih nekoliko meseci!!!
Slučajno ili ne i ovaj utorak 09.oktobra je vrlo interesantan i po energijama koje prolazi i po energijama koje dolaze. Prošlog utorka smo imali Poslednju Mesečevu Četvrt, danas smo imali Mlad Mesec....Sledećeg utorka 16.oktobra imaćemo Prvu Mesečevu Četvrt (Sunce u Vagi kvadrat Mesec u Jarcu na 23°), pred Pun Mesec u Biku na 1° 24.oktobra!!!
Ciklusi i energije se (prirodno) smenjuju...život ide dalje....život uvek ide dalje!!!




Mesec je Mlad....u Vagi (05:46 CET)

Konjukcija Sunca i Meseca se dogodila sat vremena pre svitanja....
Konjukcija je bila na 15° Vage!!!
Snažna energija pod uticajem kvadrata sa Plutonom (vladar Škorpije):
  • Mesec kvadrat Pluton danas 10:50 CET
  • Sunce kvadrat Pluton 12.oktobar 
Pluton je od nedavno u direktnom hodu tačnije od 01.oktobra:
U ovom tekstu imate i Tran Pluton kroz natalne kuće!!!
Sadašnji kvadrati Plutona, danas sa Mesecom i u petak sa Suncem imaju određenu jačinu i težinu i samami tim veliki uticaj na nas i globalno i pojedinačno!!!

Pre Meseca i Sunca i Merkur je bio u kvadratu sa Plutonom, dan posle Plutonovog direktnog kretanja



Mlad Mesec je iza nas....
  • Mesec je od 10:50 CET u praznom hodu i biće sve do 06:09 CET 10.oktobra!!!

Mesec će tada ući u Škorpiju i njegov prvi aspekt će biti konjukcija sa Merkurom 06:35 koji će pre toga preći u Škorpiju 02:40, za njim opozicija Meseca sa RxUranom 08:05!!! Kasnije uveče Merkur u Škorpiji biće u opoziciji sa RxUranom u Biku, ovaj aspekt imate u nedeljnom izveštaju i nedeljnom  horoskopu!!! Imajte na umu da on već radi!!!




  • Danas jedan egzaktni aspekt Merkur u Vagi inkonjukcija RxKiron u Ribama
Nisam ovaj aspekt do sada spominjala niti sam pisala o njemu! On je bitan jer se Merkur nalazi na 29° Vage dakle pred sam ulazak u Škorpiju!!! Inkonjukcija je aspekt prilagođavanja. to je ona energija ni tamo ni ovamo!!! Na kratko ali efektno ova energija nas suočava sa nekim ranama iz prošlosti. Kako je Merkur i dalje u Vagi u priči je i RxVenera koja je sve bliža egzaktnom kvadratu sa Marsom!!! Dakle, neke rane mogu biti emotivne....one koje proizilaze iz nekog odnosa, veze....Ova inkonjukcija je posebno bitna jer se nalazi usred kvadrata RxVenere i Marsa! Sve više nagoveštava da su rane vrlo emotivne, ljubavne, ali i rane koje proizilaze iz nekog (bilo kog) našeg odnosa sa nama bitnim ljudima ("moji ljudi").



Merkur će biti retrogradan i tek kada se ponovo bude vratio u Škorpiju i bude direktan ★praviće trigon sa RxKironom u Ribama tada na 27°. ★Merkur i Kiron su bili u opoziciji 22.septembra i naravno tada sam ga samo spomenula!!!
Ova današnja energija inkonjukcija je "samo" period prilagođavanja između energije opozicije koja je iza nas i energije trigona koja je ispred nas ali na koju ćemo duže čekati jer će Merkur biti retrogradan!!! 




Vladar Vage Venera retrogradna u Škorpiji u kvadratu sa Marsom (vladar Škorpije)
RxVenera u Škorpiji na 10° i ona je od nedavno (05.oktobar) stacionirana retrogradno - u retrogradnom je hodu ali već neko vreme na istom stepenu (usporila je pred retrogradni hod)!!!
U ovom tekstu imate i Tran RxVeneru kroz natalne kuće!!!

Pisala sam ovako o retrogradnoj Veneri:
U dva dana najčitanija dva teksta!!!

  • RxVenera će 11.oktobra biti na 9°, Mars u Vodoliji je već na tom stepenu i tada će oni formirati egzaktni kvadrat!!! 

Ovo je ujedno i prvi aspekt retrogradne Venere sa Marsom koji je do nedavno bio retrogradan (27.avgust) i do juče u retrogradnoj senci! Zašto ovo naglašavam? Zbog činjenice da su ove 2018. godine i Mars i Venera retrogradni a to se ne dešava često!!! 
Od 12.maja do juče imali smo priču o retrogradnom Marsu, od 03.septembra do 18.decembra imaćemo priču o retrogradnoj Veneri!!! 
Mars je bio u Jarcu pa u Vodoliji, Venera je u Škorpiji pa će biti u Vagi!!! Ovi znaci su posebno bili i biće u prvom planu neko vreme!!! Naravno ne samo ovi znaci. Tu su i Rak, Jarac (kvadrati), Ovan, bik, Lav (kvadrat)!!!
Mars od juče ide brže....već 15.novembra će ući u Ribe. Lakše se diše bez obzira na sve....Venera je smenila Marsa u smislu retrogradnosti, njihov kvadrat je značajan pored svega ostalog i zbog činjenice da je Mars sada direktan i bez retrogradne senke ali Venera je retrogradna!!! 
Mars (i mi sa njim) lakše diše ali se zato simbolično rečeno Venera bori za dah, vazduh!!!

Do kraja ovog meseca Mars će imati još jedan aspekt pored ovog, Mars će biti u kvadratu sa Merkurom (Reći ili prećutati...19.oktobra). RxVenera će posle kvadrata sa Marsom do kraja meseca imati ove aspekte, znam da sam ih više puta naglašavala ali za svaki slučaj da ponovim:
15..oktobar 22:20: Merkur konjukcija Venera
24.oktobar 14:51: Venera sekstil Saturn
26..oktobar 16:16: Sunce konjukcija RxVenera
31.oktobar 10:44: RxVenera opozicija Uran31.oktobar 21:42: RxVenera (ponovo) ulazi u Vagu

Zanimljivo je da će prvi aspekti i RxVenere i Marsa u novembru biti njihov trigon!!! Tačno za mesec dana 09.novembra RxVenera u Vagi na 26° trigon Mars u Vodoliji na 26°!!!
Dakle sada u kvadratu u novembru u trigonu!!!


Na početku oktobra ja sam vrlo oprezno najavila ovaj mesec kao nešto mirniji. Neću da demantujem sebe ali ko zna....sve je u oku posmatrača....Ja i dalje mislim i tvrdim da  "najbolja predviđanja nisu ona koja se ispunjavaju, već ona koja nas upozore da se pripremimo"!!!


Šta rade zvezde u periodu od 08.oktobra do 15.oktobra....




Нема коментара:

Постави коментар