среда, 8. август 2018.

"You're beautiful".....James Blunt (Venera trigon Mars)....


07.avgust 01:27: Sunce kvadrat Jupiter
07.avgust 01:27: Venera ulazi u Vagu 
07.avgust 18:50: Uran kreće u retrogradni hod sa 2° Bika 

08.avgust 02:32: Venera trigon Mars

Sreda je Merkurov dan....
Merkur je retrogradan u Lavnu na 17°
Merkur je uveliko deo konfiguracije JOD: 
Sunce konjukcija RxMerkur (09.avgust), inkonjukcija RxPluton (05.avgust), RxNeptun (09.avgust), Pluton i Neptun u sekstilu (12.septembar)!!!
Retrogradni Merkur u Lavu je ove nedelje u CENTRU ZBIVANJA!!!
Kao da nije dovoljno to što je Merkur retrogradan....nego je i deo jedne napete energije...."Božiji prst" je uperen na RxMerkura!!!

JOD ili "Božiji prst"...
Zove se i "Božije oko" ili "prst sudbine"
U ovoj konfiguraciji imamo jednu planetu u inkonjukciji (150*) sa dve planete koje su između sebe u sekstilu (60*)!!! 
INKONJUKCIJA (150*) 
Aspekt neprilagođenosti i neusklađenosti energija pre svega... Nije opozicija (180*) nije trigon (120*) tu je između (150*) i možda baz zbog toga iritira, donesi nervozu, obično hoće na zdravlje (kod drugih na posao)... Inkonjukcija je... prilagođavanje, nemir, napetost, reorganizacija...
SEKSTIL (60*) 
Sekstil spada u harmonične i povoljne aspekte...i ima prirodu Venere. Planete koje su ovde u odnosu imaju skladan i stabilan odnos. Ovaj aspekt postmatrajte kao aspekt šansi i mogućnosti. Sekstil ima takvu energiju da mu je potreban mali podsticaj da bi se njegov uticaj osetio. Ipak najvažnije je da ovde dve energije sarađuju -  sekstil.
U trenutnoj konfiguraciji JOD, nalaze se Sunce i Merkur (konjukcija), oni u inkonjukciji sa RxNeptunom i RxPlutonom!!! Energije Lava i energije Jarca i Riba!!!


Posle ovih inkonjukcija (neusklađenost energija, prilagođavanje) idu opozicije i trigon (septembar)!

07.septembar 20:26: Sunce opozicija Neptun (Sunce u Devici, RxNeptun u Ribama)
11.septembar 17:31: Sunce trigon Pluton (Sunce u Devici, RxPluton u Jarcu)
14.septembar 03:31: Merkur opozicija Neptun (Merkur u Devici, RxNeptun u Ribama)
16.septembar 05:53: Merkur trigon Pluton (Merkur u Devici,  RxPluton u Jarcu)

Do kraja ove nedelje konfiguracija JOD u septembru nas očekuju razrešenja....
Na globalnom nivou....ovde kod nas se ponovo priča o granicama....o promenama granica..."Spajaju li se Kosovo i Albanija" su neke od vesti u evropskim novinama!!! O ovome se priča, piše...(Sunce konjukcija RxMerkur), raspravlja (inkonjukcije RxPluton - nametanje moći, kontrole, manipulacije...RxNeptun...nejasne stvari, iza kulisa....). Septembar se označuje kao mesec nekih odluka...."Septembar kao odlučujući za Kosovo". Najstrašnije od svega su naslovi tipa: "granice Kosova uspostavljene ratom, i da samo rat može da ih pomeri"....Traže se promene imena škola...."Desanka da postane Musa, a Stefan Nemanja Kulin ban"....takav zahtev je bio i ranije (RxMerkur) 2014. godine!!!
Naravno ovde nije u pitanju samo RxMerkur i JOD, ovde očigledno kvadrat RxMarsa i RxUrana ima značajnu ulogu....

Za vašu ličnu priču potrebno je da znate gde se nalaze u kojim kućama RxMerkur i Sunce u Lavu (kuća u Lavu), RxPluton u Jarcu (kuća u Jarcu) i RxNeptun (kuća u Ribama)!!!
U nedeljnim prognozama i nedeljnom horoskopu imate opšti uticaj za sve znakove:


RxMerkur do kraja nedelje i u kvadratu sa Jupiterom (preterivanje, rasejanost...)!!! Na samom početku nedelje prvo su Sunce i Jupiter formirali kvadrat sa Jupiterom (arogancija, pretencioznost...upravo na delu bar globalno)!!! Zatim će RxMerkur i Sunce formirati konjukciju i onda i kvadrat RxMerkura i Jupitera...I eto....RxMerkur u Lavu vrlo pompezno, pomalo ili više nervozno biće u centru pažnje ove nedelje!!! A tek je negde na sredini retrogradnog ciklusa!!! 




Juče je Venera prešla u Vagu!!!
U moru negativnih aspekata i nešto dobro!?!
Venera u Vagi se dobro oseća....tu u Vagi je svoja na svome (kod kuće).....

Da li je rano najaviti retrogradni ciklus Venere?
Nije rano....dani brzo prolaze...:))), sem toga sve počinje boravkom Venere u Vagi!!!
Venera će biti retrogradna od 05.oktobra do 16.novembra 2018.
Više o ovome OVDE!!!

Retrogradni ciklus Venere i je svojevrsni životni i emotivni vremeplov...
Ove godine to izgleda ovako: Venera ulazi u retrogradnu senku 03.septembra (sa 25° Vage!!!)...U retrogradni hod Venera kreće 05.oktobra (sa 10° Škorpije)....mala digresina na tom stepenu se nalazi moj Nat Neptun :)))...31.oktobra Venera ponovo ulazi u Vagu!!!....16.novembra kreće direktno (sa 25° Vage!!!).....Iz retrogradne senke izlazi 18.decembra (sa 10° Škorpije) 
Dakle Venera će biti retrogradna u Škorpiji i Vagi!!!
Spremite "kofere"...:)) - Venerino putovanje u prošlost kreće 03.septembra i završava se 18.decembra (najinteresantniji deo puta je od 05.oktobra do 16.novembra)!!! Retro jesen :)))

  • Danas ......Venera u Vagi u trigonu sa RxMarsom u Vodoliji na 1°
Pored toga što je ovaj aspekt interesantan sam po sebi....interasnatan je što ćemo ga imati još jednom!!! Interesantno je i što je sada u ovom tranzitu Mars retrogradan a u drugom trazitu Venera će biti retrogradna!!! Drugi trigon Marsa i Venere dogodiće se 09.novembra na 26°!!! Dakle, sada trigon ovih planeta pa za tri meseca!!! Iste planete i isti aspekt....ali u prvom tranzitu Mars retrogradan u drugom Venera, u prvom tranzitu sve se dešava na 1° u drugom na 26°!!! Najverovatnije da će se dešavati i u drugim kućama (u vašim natalnim kartama)!

08.avgust 02:32: Venera trigon RxMars09.novembar 16:11: RxVenera trigon Mars

★Imali smo ovaj trigon 11.aprila ove godine - Venera je bila u Biku, Mars u Jarcu na 13°
Zanimljivo je da ovaj aspekt nismo imali odavno, nije ga bilo u 2017. Ranije smo ga imali 12.aprila 2016. (Venera u Ovnu i Mars u Strelcu na 8°)  i 06.jula 2016. (Venera u Raku i Mars u Škorpiji na 23°)....I sada u jednoj godini čak tri puta!!! U narednih sedam godina pojavljivaće se jednom godišnje!!! Priznaćete....interesantno!!!

Poznati sa ovim aspektom: Mick Jagger, Britney Spears, Marilyn Manson, Wolfgang Amadeus Mozart, Greta Garbo, Amanda Lear, James Blunt, Brandon Lee, Ray Charles, George Patton, Errol Flynn, Robertino Rossellini, Pierre Cardin...




Neka vam ovaj trigon unese radost...strast, ljubav...kreativnost....red je da malo zaboravimo na sve ovo što nas okružuje....
Zaplesaće Venera i Mars u energiji trigona....zaplešite i vi....
Venera je lepa....doterana, uglađena :))), možda nosi neki šešir....u neka druga vremena imala bi obavezno rukavice :))), sada drži lepezu u jednoj ruci.....Lepa je k'o Grejs Keli...:))...
Mars je originalan, jedinstven, buntovan, ispred svog vremena je...slobodouman, progresivan, nekonvencionalan...Nekako je sav k'o Keri Grant :))) ili Džerald Batler :))))....ima jednu manu "retrogradan je" :)))...Mada u ovoj energiji to ne mora da bude mana....možda je to retro stil :)), možda neko iz prošlosti...neko koga Venera uvek rado vidi...zagrli i poljubi 😘💋💑




Juče je Uran promenio pravac - krenuo je u retrogradan hod...
Krenuo je Uran na svoj retrogradni put sa 2° Bika....krenuo je da se vrati u Ovna (06.novembra), nastaviće put do 28° Ovna (06.januar 2019.) sa tog stepena će krenuti direktno - istim putem!!! U Bika će ući (ponovo) 06.marta 2019.!!!
I dalje je aktuelan ( i previše) Uranov kvadrat sa RxMarsom...sada su i jedan i drugi retrogradni...pa nas prošlost još i više proganja... Prilično je jak ovaj kvadrat (02.avgusta egzaktno drugi put)!!! 
Uskoro će Mars 13.avgusta ponovo ući u Jarca, očekuje nas još jedan treći njihov kvadrat egzaktan 19.septembra!!! Samo što će tada Mars biti direktan (27.avgusta kreće direktno)!!!
Sve što je moglo da se napiše o ovom kvadratu ja napisala....dovoljno je da pratite VESTI i da se uverite da on globalno "radi"....Na ličnom nivou to je već priča svakog od vas. 
U nedeljnim prognozama i nedeljnom horoskopu imate opšti uticaj za sve znakove:

My life is brilliant
My love is pure
I saw an angel
Of that I'm sure




Нема коментара:

Постави коментар