понедељак, 6. август 2018.

Šta rade zvezde u periodu od 06.avgusta do 13.avgusta



Ove nedelje na zvezdanom nebu:
07.avgust 01:27: Sunce kvadrat Jupiter
07.avgust 01:27: Venera ulazi u Vagu 
07.avgust 18:50: Uran kreće u retrogradni hod sa 2° Bika 
08.avgust 02:32: Venera trigon Mars
09.avgust 04:05: Sunce konjukcija Merkur
10.avgust 03:33: Venera kvadrat Saturn
11.avgust 08:31: Merkur kvadrat Jupiter
11.avgust 11:58: Mlad Mesec u Lavu na 18°
(Delimično pomračenje sunca)
12.avgust 21:40: Venera sekstil RxSMČ

Ove nedelje gužva na zvezdanom nebu :))))
Nedelja počinje sa Mesecom u Blizancima...na 2° je od jutros...
Venera je na 29° Device....pakuje kofere :))) jer ide kući ili vraća se kući, svojoj drugoj kući (prva je u Biku)....Jod između planeta u Lavu Sunce i RxMerkur, RxPlutona i RxNeptuna već je formiran...kvadrat planeta u Lavu sa Jupiterom već deluje....
Ponedeljak je Mesečev dan....Mesec u trigonu sa Venerom, sa Marsom u sekstilu sa RxKironom i RxSMČ...Dobre energije da se započne dan ali i nedelja....a ove nedelje nebeski događaji jedan za drugim....Ove nedelje i poslednje pomračenje za ovu godinu!!!
★I ako su Mesečevi aspekti ovakvi....Vesti nisu najbolje ipak su neki drugi aspekti mnogo jači i snažniji: Zemljotres u Indoneziji ima i mrtvih...Požar u centru Beograda...Diplomatske (ne)suglasice na relaciji Srbija - Izrael....U CG rasprava oko učešća vojnog atašea na jednoj proslavi....Na žalost u Dunavu pronađeno telo mlade Novosađanke, Najavljen izlazak iz zatvora čoveka koji je usmrtio mladića na Brankovom mostu....itd. :(((((
I ako kažu posle Sv.Ilije Sunce sve milije...izgleda da nije tako...najavljene su tropske temperature...



★Sunce i RxMerkur u Lavu u konjukciji!!! Susret zakazan (egzaktna konjukcija) sredinom nedelje u četvrtak 09.avgusta!!! Merkur je u nedelji pred nama negde na sredini svog retrogradnog puta. U retrogradni hod krenuo je 26.jula sa 23° Lava....konjukcija je na 16° Lava....retrogradan će biti do 19.avgusta na 11° Lava!!! 

★Tri dana pre konjukcije u utorak 07.avgusta Sunce u Lavu kvadrat Jupiter u Škorpiji!!!
★Dva dana posle konjukcije u subotu 11.avgusta RxMerkur kvadrat Jupiter u Škorpiji!!!

Sunce u Lavu će "isterati na čistac" neke informacije, reči, misli, komunikaciju....Bićemo rečiti ovih dana...ALI kvadrati sa Jupiterom nas lako mogu uvesti u preterivanje....Ne vole se baš energije Lava (vatra) i Škorpije (voda), moguće su i nervoze, euforije od preteranog optimizma do preteranog pesimizma...
Naravno tu je i inkonjukcija RxMerkura i RxPlutona, u vreme konjukcije i ★Sunce će biti u inkonjukciji sa RxPlutonom!!! Šta da kažem nego...prilagođavanje!!! Kada jednom uđu u Devicu biće u trigonu (Sunce trigon Pluton 11.septembra, Merkur trigon Pluton 16.septebmra) dotle budite oprezni!!! U vreme konjukcije RxMerkur i Sunce će biti i u inkonjukciji sa RxNeptunom u Ribama. RxNeptun i RxPluton u sekstilu!!! Dakle konfiguracija JOD!!!

★U utorak 07.septembra Venera će preći u Vagu!!!
Već sam ranije najavila Venerino vraćanje kući :)))
Venera je u Vagi bila prošle godine od 14.oktobra do 07.novembra!!!
I evo posle deset meseci ponovo je u Vagi....
Srećni su oni koji imaju Veneru u Vagi u svom natalnom horoskopu....Venera se i kod njih vraća kući.
Neke planete se u nekom trenutku vrate na poziciju vaših planeta u natalnom. Sunce svake godine u vreme rođendana, Mesec na oko četiri nedelje....Merkur, Venera, Mars...prema redovnom ciklusu, Jupiter na oko 12 godina, Saturn na oko 28 godina....

Za one koji žele više....
★Kada je Venerin povratak u pitanju (na tačnu poziciju Venere u natalnom) to dešava svakih osam godina - u solarnom/godišnjem horoskopu Venera bude na mestu natalne Venere...Dakle Venera se u redovnom ciklusu vraća u znak u kome je vaša Venera ali se svakih osam godina vraća baš na poziciju nat Venere (orbis oko 1-2°) u vašem solarnom horoskopu!!!
Šta to znači?  Počinje novi ciklus Venere...u vezi ljubavi, novca, i svega što Venera predstavlja.
★(Meni se ova priča dešava ove godine sa Venerom u Devici, ona je u mom solarnom na istoj poziciji gde je i natalna Venera, zapravo 2° +!!! Ovako to ide....na moj 8 rođendan Venera je bila tačno - egzaktno na položaju Nat Venere, na 16 rođendan +1°....i tako redom...do sadašnjeg rođendana. Posebno sam zapamtila solarni za 40. rođendan :)). I ako je Venera tada bila sve samo ne dobro aspektovana...bila je čak i deo T-Kvadrata ali obeležila je mojih narednih osam godina samo tako :))). Aspekti Venere za ovaj sada rođendan su rekla bih prilično interesantni :))), pa kao što sam jednom napisala....Očekujem najgore...nadam se najboljem....znam da je obrnuto ali meni ovako ima više smisla)!!!!
★Dakle rođendani 8, 16, 24, 32, 40, 48, 56, 64, 72, 80, 88 i 96....su rođendanske godine kada vam je Venera tačno (+ - 1-2° ) na vašoj Nat Veneri!!! Ne znam zašto vam ranije nisam pisala o ovome...:))), ali eto setila sam se sada kada se to meni događa :))). Nikada nije kasno da još nešto saznate ili naučite !!!
Nadam se da ste razumeli...Venera se redovno (prema redovnom ciklusu) vraća u znak u kome je vaša Venera ali svakih 8 godina na tačnu ehzaktnu poziciju Nat Venere!!! I to je to!!!

Vraćam se na nedeljne prognoze :)))
Ove nedelje Venera će promeniti znak, preći će u Vagu i tokom ove nedelje dogodiće se skoro svi aspekti Venere u avgustu!!! Do kraja avgusta ostaće samo još jedan - sekstil sa RxMerkurom 18.septembra. Što se Venere tiče ove nedelje njeni aspekti su:
07.avgust 01:27: Venera ulazi u Vagu 
08.avgust 02:32: Venera trigon RxMars
08.avgust 22:40: Venera opozicija RxKiron 
10.avgust 03:33: Venera kvadrat RxSaturn
12.avgust 21:40: Venera sekstil RxSMČ
Više nego aktivna biće ove nedelje Venera u Vagi....i sve aspekte koje će praviti biće sa retrogradnim planetama: RxMars, RxKiron, RxSaturn, RxSMČ!!! 
Malo nezgodno ili više....je to što će Venera biti deo T-Kvadrata: Venera opozicija RxKiron, Venera kvadrat RxSaturn, RxKiron kvadrat RxSaturn...
Ljubavna prošlost u prvom planu....Ljubavno preispitivanje, razmatranje, reorganizacija, introspekcija....Susreti i razgovori sa prošlošću...O tome sam već ranije pisala pa da se ne ponavljam:


★Još nešto je jako bitno a u vezi Venere u Vagi!!!
Venera će boraviti u Vagi od 07.avgusta do 09.septembra kada će preći u Škorpiju!!!

05.oktobara 21:05: Venera kreće u retrogradan hod sa 10° Škorpije!!!
31.oktobara 21:42: RxVenera (ponovo) ulazi u Vagu!!!
02.decembara 18:02: Venera (ponovo) ulazi u Škorpiju!!!
Šta je ovde bitno? To što će Venera više puta preći isti put...direktno, retrogradno - direktno!!!
Za one koji uče...mogli bi da zapisuju dešavanja!!!

Venera u Vagi (tranzitna)


★Gde vam je Vaga u natalnom horoskopu tu će Venera praviti svoju priču!!!



★Ove nedelje Uran u Biku prvi put kreće na retrogradni put....Krenuće u utorak 07.avgusta sa 2°!!! Uran će se u nekom trenutku vratiti u Ovna - 06.novembra....Retrogradi ciklus će se završiti 06.januara 2019.
I tako vratiće se Uran na neke pozicije na kojima je već bio....vratiće nas na neka dešavanja u maju, aprilu....Vratiće se i on u Ovna!!! I valjda će završiti sve što treba da završi!!! Naravno i vi sa njim. Vratiće se Uran sve do 28° Ovna!!! Odatle će ponovo krenuti direktno i onda kada jednom ponovo uđe u Bika, nema više vraćanja u Ovna...."Putovaće" od 2° Bika do 28° Ovna i ponovo do 2° Bika i onda lagano do kraja Bika!!!
Čeka nas sada dug put....Od 07.avgusta 2018. do 06.marta 2019. kada će ponovo ući u Bika i tu ostati do 26.aprila 2026.!!!




Baš je gužva...:)))
Za kraj sam ostavila Mlad Mesec u Lavu u subotu 11.avgusta i delimočno pomračenje Sunca!!! I konfiguracija JOD!!!
★Sunce konjukcija Mesec u Lavu na 18°
★Sunce konjukcija Mesec konjukcija RxMerkur
★Sunce, Mesec, RxMerkur inkonjukcija RxPluton
★Sunce, Mesec, RxMerkur inkonjukcija RxNeptun
★RxPluton sekstil RxNeptun

I ponovo će sve vesti biti dramatične, pompezne....baš kako dolikuje jednom Lavu :)). Šalu na stranu ali sigurna sam da će internet biti preplavljen raznim tekstovima....
Sigrna sam da će nas mnogi vratiti u daleku 1999. godinu, kada je 11.avgusta takođe bio Mlad Mesec u Lavu i tada totalno pomračenje Sunca....ako se sećate....tada su nam govorili i pisali da "spustimo roletne i udaljimo se od prozora"!!! Tog dana JAT je otkazao sve letove!!! Ja se tog 11.avgusta sećam do detalja kao da je juče bio...sećam se da smo bili kod kuće....i jeli jednu veeeeliku lubenicu :))) i čekali da smak sveta prođe :))). Napolju je bila ona opipljiva tišina...Sećam se i te faze u mom životu zaista se moj život od tada drastično promenio....preselila sam se...zaljubila kao da mi je 20 a ne 40., putovala sam puno...
Ne verujem da će se takva histerija ponoviti, ipak je ovo delimčno pomračenje...ali da će se pisati o tome hoće....Ja sam vas ranije dovoljno pripremila za sva tri pomračenja....Jedva čekam da se i ovo završi :)))

Sa ovim pomračenjem dolazi kraj pomračenja ove sezone i kraj pomračenja za ovu godinu
I još jedno malo podsećanje koje je bitnije nego da se plašimo i strahujemo....
Sva pomračenja na osi Lav / Vodolija počela su:
★11.februara 2017. Pun Mesec u Lavu na 22* (Polusenka Pomračenje Meseca)
 21.januara 2019. imaćemo Pun Mesec u Lavu i to će biti kraj ciklusa od dve ipo godine (finale)!!!

Sve se dešava u vreme sledećeg vikenda!!!

I onda ulazimo u sledeću nedelju sve sa Marsovim povratkom u Jarca!!! Ali o tom...potom :)))






Šta ćemo da zapevamo danas....:))))
Mesec je u Blizancima...i moj je u tom znaku :))
Dobro je aspektovan sa planetama u natalnom....trigon sa Saturnom me vraća u prošlost...
RxNeptun se "vrti" oko mog Jupitera i mene "svrbe tabani" :))).
Svaka sličnost sa glumcima je namerna :)))))))))



Нема коментара:

Постави коментар