понедељак, 13. август 2018.

Nedeljni horoskop od 13.avgusta do 20.avgusta...




Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)



OVAN: 

Mars se vraća u Jarca u vašu 10.kuću. Krenuće ponovo vaše ambicije, želja za uspehom, borba da uspete u karijeri. Zapravo bićete u prilici da se vratite u ono vrme pre leta i dovršite sve nedovršeno. Ako ne ide kako ste zamislili, budite strpljivi od 27.avgusta krenuće na bolje! Posle dugog toplog leta dolazi pravo vreme za vas i sve u vezi vaše karijere. U Vodoliju će ponovo ući 11.septembra i u vašu 11.kuću, budite spremni za razna iznenađenja.
RxMerkur u Lavu u vašoj 5.kući samo dan pre direktnog kretanja, praviće sekstil sa Venerom iz vaše 7.kuće. Opustite se malo, neka vam misli budu ljubavne, neka vam komunikacija bude lepa, emotivna. Ljubite, grlite onog ko vam je drag. Pričajte o prošlosti ako vam to prija i ako osetite da tako treba...Vikend rezervisan za ljubav. 
Merkur kreće napred, krenuće i sve u vezi ljubavne komunikacije, neko će možda i na kraći put. Zabavljaćete se više, družiti, uživati....radujte se. Manje će biti zabuna, nesporazuma.
I na kraju kao "šlag na tortu" Jupitera i RxNeptuna (8. i 12.kuća) mogu vam pomoći da dublje sagledate neke stvari u vašem životu, da kroz duhovnost i duboko istraživanje shvatite gde su vam potrebne suštinske promene...Možda i prihvatite činjenicu da je svaki kraj zapravo novi početak!!! Radite na sebi, obnovite kontakt sa pozitivnim energijama...


BIK:

Mars se vraća  u Jarca u vašu 9.kuću. Pokrenuće se ponovo vaše ambicije vezane za ovu kuću, obrazovanje, putovanje, filozofiranje, moralisanje. Vredno ćete raditi na proširenju vaših pogleda i vidika. Imate priliku da obnovite i dovršite nešto, možda ponovo krenete na neki put, ili obnovite neku priču o putovanju negde daleko, ponovo razmišljate o nekom obrazovanju, ponovo razmišljate o vašim uverenjima. Zapravo možda ćete sada dovršiti nešto što je započeto pre leta. Možda ponovo krenete u borbu za neku istinu. Ako ne bude sve kako ste zamislili, krenuće od 27.avgusta. U Vodoliju će ponovo ući 11.septembra i u vašu 10.kuću, nova energija za vaš profesionalni život.
RxMerkur u Lavu u vašoj 4.kući samo dan pre direktnog kretanja, praviće sekstil sa Venerom iz vaše 6.kuće. Spojićete lepo i korisno. Jako dobra energija za one koji rade od kuće, ali i za sve ostale, da se posvete uređenju kuće, druženju u domu. Sa ovom energijom i navike su lepše i lakše. Dobra energija i za zdravlje, ona koja vas podstiče da uradite nešto lepo za sebe i svoje zdravlje. Ovo je i ljubavni aspekt, ljubav u domu, ali ono da se pazite i mazite :). Ovo je i energija bilo koje emocije, prema vama dragim ljudima, ali i životinjama posebno ako imate svog ljubimca...
Merkur kreće napred, krenuće i sve u vezi vašeg doma, porodice, privatnih stvari...Manje nesporazuma, zastoja, skrivenih stvari....Dom će u narednom periodu za vas biti veselo mesto...
I na kraju kao "šlag na tortu" Jupitera i RxNeptuna (7. i 11.kuća) taman u pravo vreme za iznenadna lepa dešavanja u vašim odnosima sa ljudima, partnerom ako ga imate, kao i svim ostalim vama bliskim ljudima. Ako niste u vezi možda vas ova energija prijatno iznenadi! Ovo je energija pozitivnog povezivnja sa drugima, onima preko puta vas!!!


BLIZANCI:

Mars se vraća  u Jarca u vašu 8.kućuPokrenuće se ponovo vaše ambicije vezane za ovu kuću, u vezi intime, strasti, emotivne i materijalne sigurnosti, zajedničkih resursa. Zapravo obnoviće se sve ovo ponovnim ulaskom Marsa ovde. Obnoviće se strasti, želje i potreba za više takvih momenata. Obnavlja se erotska energija. Samo Mars je sam po sebi ratoboran čak i više nego u drugim kućama, ovo je i kuća kriza pa budite oprezni, posebno ako postoje razlozi od ranije. Moguće su povrede, intervencije. Ako bude negativnih poriva (teži aspekti) iskoristite ovu energiju, kanališite je ka nekoj fizičkoj aktivnosti (sport). Ali pazite i na neke stare povrede ako ih je bilo. Mars ovde može izazvati ponovo neke probleme oko zajedničkog novca ili bilo kog tkz. tuđeg novca, koji su bili pre ovog leta. Razmotrite to sve još jednom, ako ne ide kako ste zamislili, sačekajte od 27.avgusta idu bolji dani. U Vodoliju će ponovo ući 11.septembra i u vašu 9.kuću, nova energija za vaše poglede na život.
RxMerkur u Lavu u vašoj 3.kući samo dan pre direktnog kretanja, praviće sekstil sa Venerom iz vaše 5.kuće. Zaista lepa energija za ljubavnu komunikaciju, za ljubavne prepiske, razgovore. Mislićete, pričati na temu ljubavi, dece, uživanja...Možda vas uhvati na kratko i neka nostalgija, nešto iz ljubavne prošlosti. Moguć je i neki kraći put, izlet...Više druženja ovog vikenda. Poljupci, zagrljaji, ples, muzika....uživjate.
Merkur kreće napred, krenuće i sve u vezi vaših misli, reči, pisanih, izgovorenih...Krenuće sasvim drugačija, mnogo bolja komunikacija sa vama bliskim ljudima ali i ostalim...Nema više nejasnih situacija, "gluvih telefona", pogrešnih poruka, informacija...Misli lepše, lakše a onda i takav život.
I na kraju kao "šlag na tortu" Jupitera i RxNeptuna (6. i 10.kuća) taman da popravi neke stvari, da vam da pre svega duhovnu snagu i energiju da promenite nešto u vezi vašeg poslovnog života i generalno vaše karijere...Vreme je za ideale, vizije...veru u bolje sutra. Naravno i za nešto konkretno da se neki vaš san pretvori u javnost...


RAK:

Mars se vraća  u Jarca u vašu 7.kuću. Pokrenuće se ponovo vaše ambicije vezane za ovu kuću, samo što je ovo kuća odnosa, a Mars je u pitanju, budite oprezni u kontaktima sa ljudima, jer neki od njih vas mogu baš naljutiti (Mars suprotno od vašeg znaka). Mogu se pokrenuti neki stari problemi, nešto što je bilo pre ovog leta. sam boravak Marsa u ovoj kući je više nego uzbudljiv, sada u retrogradnom kretanju imate priliku da nešto ponovo preispitate kada je vaš odnos sa ljudima u pitanju. Prikočite malo. Posebno ako je Mars u predhodnom boravku nagovestio neke probleme, mogućnost rastanka i sl. Preisptajte neke odluke u ovom periodu. Moguće je obnavljanje nekih parnica, ortačkih odnosa, nekih odnosa sa javnošću. Ne žurite, ne donosite nagle odluke, biće vremena za to od 27.avgusta. U Vodoliju će ponovo ući 11.septembra i u vašu 8.kuću, nova energija za suštinske promene.
RxMerkur u Lavu u vašoj 2.kući samo dan pre direktnog kretanja, praviće sekstil sa Venerom iz vaše 4.kuće. Dobra energija za sve u vezi vaše i emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti. Ljubav u domu, lepi momenti, razgovori na temu sigurnosti...Ovde je spoj lepog i korisnog. Možete uživati u svom domu ovog vikenda, možda i potrošiti koji dinar na lepotu doma :). Možda ćete ovu energiju iskoristiti da malo sebe uredite...Ovde ljubav i uživanje idu zajedno...uživa se za "sve pare" u hrani, piću....kažu da ljubav ide "preko stomaka"...usput i neki razgovor.....i eto lepog vikenda.
Merkur kreće napred, krenuće i sve u vezi vaših finansija. Osetićete neke nove jasnije impulse. Nema više nejasnih situacija, posebno oko novca i emocija (zajedno). Bolja energija za pregovore oko novca, za jasniju sliku vašeg materijalnog stanja. Možda je sada i vreme da krenete u kupovinu onog što ste odlagali dok je Merkur bio retrogradan.
I na kraju kao "šlag na tortu" Jupitera i RxNeptuna (5. i 9.kuća), ako nešto može da popravi ljubavnu priču onda je to ova energija...ovo je priča o ljubavnom idealu, ljubavnom snu...lepa energija i ako ste u vezi i ako niste. Ako verujete u anđele oni su na vašoj strani. Konkretno, smeši vam se neki put...put u najavi.


LAV:

Mars se vraća  u Jarca u vašu 6.kuću. Pokrenuće se ponovo vaše ambicije vezane za ovu kuću, mada i energija preispitivanja u vezi vašeg svakodnevnog života, vaših navika, posla, zdravlja. Vratićete se u neki period pre ovog leta. Na dnevnom redu može na prvom mestu biti vaše zdravlje ili zdravlje neke vama drage osobe. Preispitajte neke ranije dijagnoze. Preispitajte sve poslovne odnose, šta je to što vas je neko vreme kočilo i zaustavljalo. Dovršite sve ranije započeto, jer od 27.avgusta kreću bolji dani za ovu vašu oblast života. U Vodoliju će ponovo ući 11.septembra i u vašu 7.kuću, nova energija za nove odnose i veze.
RxMerkur u Lavu u vašoj 1.kući samo dan pre direktnog kretanja, praviće sekstil sa Venerom iz vaše 3.kuće. Sa Merkurom u vašem znaku i Venerom u kući komunikacije zaista lepa energija za razmišljanje, pričanje, pisanje o ljubavi ili zbog ljubavi...Imate lepu nedelju pred vama posebno vikend, za druženje, komunikaciju....Poljupce, zagrljaje, srećne momente...Možda i nešto vezano za prošlost što će vam biti ugodno...Mogući su i neki susreti, kraći putevi, izleti....
Merkur kreće napred, krenuće i sve što je u vezi vas lično...potreba da se priča, komunicira na sve načine, potreba za kretanjem, putovanjem (eto prilike za one koji nisu odmarali)....Nove informacije, novi razgovori, pregovori...sada više neopterećeni zabunama, iluzijama, nejasnoćama...Svakako ćete jasnije i videti i sagledavati stvari oko sebe...Iskoristite energiju Merkura u vašem znaku....dugo je on već u vašem znaku (od 29.juna), iskoristite ovu energiju do 06.septembra!
I na kraju kao "šlag na tortu" Jupitera i RxNeptuna (4. i 8.kuća), energija koja može pre svega popraviti porodične odnose, naravno i vaše materijalne prilike...Vaša porodica vaša oaza, vaš energetski i duhovni  "punjač"... Ispunjenje nekog sna i ideala...vezano za vaš dom i porodicu. Povoljna energija za nekretnine..Energija koja štiti vaš dom....


DEVICA:

Mars se vraća  u Jarca u vašu 5.kuću. Pokrenuće se ponovo vaše ambicije vezane za ovu kuću, obnavlajanje strasti, emocija. Moguće je i da će se ponoviti neke situacije od pre leta, nešto nerešeno, neka tenzija i nemir, posebno ako je niste kanalisali kako treba. Obnoviće se i vaša potreba da uživate, da se zabavite, provodite....kao da vam je dosta rada i obaveza. Mars ovde retrogradan može izazavati i neki vid agresije, ljubomore, svađu neku...Najbolje je da energiju usmerite ka nekoj fizičkoj aktivnosti ali oprezno dokle je Mars retrogradan. Već od 27.avgusta sve će biti lakše. U Vodoliju će ponovo ući 11.septembra i u vašu 6.kuću, i onda Jovo nananovo samo sada sa novom i svežom energijom.
RxMerkur u Lavu u vašoj 12.kući samo dan pre direktnog kretanja, praviće sekstil sa Venerom iz vaše 2.kuće. Evo prilike za tajne, one ljubavne, možda i za prošlost vezane. Neki lepi momenti, nešto što će vam učvrstiti osećanje emotivne i materijalne sigurnosti. Dobra energija za finansije, posebno ako ste nešto ranije uštedeli, što vama nije strano. Ako ste u tajnoj vezi evo više sigurnosti.
Merkur kreće napred, krenuće i sve što je u vezi onog što ste potiskivali, skrivali...Tajne će sada biti manje opterećenje za vas, bilo da su one ljubavne ili neke druge. Period u kome ćete se pripremati za ulazak vašeg vladara Merkura u vaš znak (06.septembar).
I na kraju kao "šlag na tortu" Jupitera i RxNeptuna (3. i 7.kuća), energija koja može popraviti vaše odnose, posebno ako ste u vezi ili braku, kroz komunikaciju. Obnovite zavete, obnovite obećanja i setite se zajedničkih snova i ideala. Ako niste u vezi, možda vam se uskoro smeši neka srodna duša.


VAGA:

Mars se vraća  u Jarca u vašu 4.kuću. Pokrenuće se ponovo vaše ambicije vezane za ovu kuću, da sredite nešto u kući, da popravite vaše porodične odnose...Vratićete se u period pre leta. Neke situacije iz porodičnog života mogu biti ponovo na dnevnom redu. Odnos sa roditeljima, članovima uže i šire porodice. Preispitajte odnose, posebno ako je bilo nekih napetih momenata. Ako ste bili u svađi, preispitajte zašto ste došli u tu sitaciju. I opet gledajte da kanališete višak energije, bolje je da razmeštate nameštaj nego ponovo da ulazite u rasprave. Bolje je da otklonite uzroke tih svađa. Budite i oprezni zbog mogućih povreda u kući. I ne bežite od odgovornosti, bolje je da dovršite sve nedovršeno i u samoj kući i u odnosima u porodici. Posle 27.avgusta sve će ići lakše. U Vodoliju će ponovo ući 11.septembra i u vašu 5.kuću, i onda ponovo u akciju, ponovo ljubav u prvom planu.
RxMerkur u Lavu u vašoj 11.kući samo dan pre direktnog kretanja, praviće sekstil sa Venerom iz vaše 1.kuće. Ovo je energija prijatnih iznenađenja. Venera je u vašem znaku, RxMerkur u kući društvenosti...druženja, komunikacije na sve strane...Susreti sa nekim iz prošlosti, ljubavni, prijateljski...lepi razgovori i lepa sećanja...
Merkur kreće napred, krenuće i vaš društveni život, mnogo lakše i opuštenije, bez nejasnih situacija, kašnjenja, odlaganja i sl. Tu su i nove ideje, želje...nadanja. Više druženja i intezivnija komunikacija. 
I na kraju kao "šlag na tortu" Jupitera i RxNeptuna (2. i 6.kuća), energija sa kojom je moguće popraviti neke stvari posebno one vezane za svakodnevni život, navike, rutinu, posao, zdravlje...koja može popraviti vaš materijalni status. Udruženi mogu vam pokazati lepši put ka dobrom zdravlju, zadovoljstvu u poslu, drugačijim navikama...


ŠKORPIJA:

Mars se vraća  u Jarca u vašu 3.kuću. Pokrenuće se ponovo vaše ambicije vezane za ovu kuću, u smislu komunikacije i kretanja. Sve ono što je bilo pre ovog leta moglo bi sada da se na neki način ponovi. Možda je potrebno da preispitate vaše misli, komunikaciju sa ljudima... Pripazite da ne preterate u nekim željama da budete previše direktni i iskreni. Preispitajte i potrebu da intezivirate komunikaciju i poslovnu i svaku drugu. Polako ovo je period da se dovrše neke stvari a ne da se započinju nove. Savladajte i neko vreme svoj takmičarski duh, budite oprezni u vožnji, ne ulazite u nepotrebne konflikte ni sa rodbinom ni u polsovnom svetu. Sačekajte, već od 27.avgusta biće vam mnogo lakše. U Vodoliju će ponovo ući 11.septembra i u vašu 4.kuću, nova energija za vaš porodični život i porodične odnose. Mars je vaš vladar, pratite njegov ritam i sve će biti u redu.
RxMerkur u Lavu u vašoj 10.kući samo dan pre direktnog kretanja, praviće sekstil sa Venerom iz vaše 12.kuće. Energija koja će vam pomoći da lepše razmišljate, planirate, razgovarate u vezi vaše karijere i položaja. Ovo je i tajna komunikacija, nešto što je dobro da znate samo vi i neko u koga imate poverenja. Ovo su i tajne veze u okviru karijere. U vreme vikenda, mogući neki tajni susreti.
Merkur kreće napred, krenuće i vaš deo života u vezi karijere i društvenog položaja. Krenuće sve ono što je neko vreme bilo u zastoju, ili jednostavno nešto nije išlo. Sve nejasnoće, kašnjenja, odlaganja sada će biti iza vas....Krenite ponovo u pregovore, komunicirajte, razmenjujte informacije. 
I na kraju kao "šlag na tortu" Jupitera i RxNeptuna (1. i 5.kuća), divna energija za vaš ljubavni život, za priču o uživanju, zabavi, kreativnosti, deci...Romantika u najavi, bilo da ste u vezi ili niste. Jer ako niste u vezi ovo je mogućnost da upoznate svoju srodnu dušu. Neko će od vas možda i na neki romantični put...Jupiter je u vašem znaku i ova energija sigurno nosi neku lepu priču za vas.


STRELAC:

Mars se vraća  u Jarca u vašu 2.kuću. Pokrenuće se ponovo vaše ambicije vezane za ovu kuću, u vezi novca, ličnih primanja, emotivne i materijalne sigurnosti. Ovo je period u kome bi trebalo ponovo da preispitate neke stvari, nešto u vezi perioda neposredno pre ovog leta. Ovo se posebno odnosi ako ste imali neke rizike, ako ste rizikovali sa novcem i sl. Pokušajte da se dobro reorganizujete kada je novac u pitanju, od 27.avgusta će sve ići lakše.  U Vodoliju će ponovo ući 11.septembra i u vašu 3.kuću, nova energija za vaše misli, komunikaciju...
RxMerkur u Lavu u vašoj 9.kući samo dan pre direktnog kretanja, praviće sekstil sa Venerom iz vaše 11.kuće. Lepa energija za iznenadna dešavanja na emotivnom planu. Neko će možda krenuti na neki iznenadni put. Ovo su i lepi emotivni razgovori, sećanja...
Merkur kreće napred, krenuće i lepše misli, optimizam, bez nekih obmana, bez nejasnih stvari i magle...Mnogo lepše je sa ovakvom energijom, gde nema odlaganja, kašnjenja i sl. stvari. Krenite u nova razmišljanja, direktnija, slobodnija....krenitu u razgovore, pregovore, bilo šta da vam je bitno od inostranstva, obrazovanja vas ili vaše dece...
I na kraju kao "šlag na tortu" Jupitera i RxNeptuna (12. i 4.kuća), energija koja može uticati da se bolje osećate, da napunite baterije negde u vašem domu i porodici, nekom samo vašem kutku. Ovo je i snažna energija duhovnosti povezana sa vašim korenima (4.kuća)....Ovo je i lepa energija zaštite, i vas i vašeg doma...Izrazita duhovnost, bili vernik ili ne....


JARAC:

Mars se vraća  u Jarca u vašu 1.kuću. Pokrenuće se ponovo vaše lične ambicije, ali i potrebu da preispitate neke stvari posebno ako ste nestrpljivi u nečemu. Ovo vraćanje se odnosi na period pre ovog leta, kada je Mars već boravio u vašem znaku. Sada vam on nudi da se reorganizujete, da prispitate neke stavove i postupke, da razmislite o nekim stvarima gde je potrebno više odgovornosti i samodiscipline. Usporite, čuvajte se povreda, kontrolišite višak energije i ne žurite nigde. Već od 27.avgusta krenuće neke stvari brže i lakše po vas. Dotle završite ono što ste počeli pre ovog leta. U Vodoliju će ponovo ući 11.septembra i u vašu 2.kuću, nova energija za vašu emotivnu i materijalnu sigurnost i bezbednost.
RxMerkur u Lavu u vašoj 8.kući samo dan pre direktnog kretanja, praviće sekstil sa Venerom iz vaše 10.kuće. Lepa energija za bitne poslovne i profesionalne razgovore. Lepa energija i za potrebu i pokušaj da nešto suštinski promenite u vašem ljubavnom životu. Možda je i vreme da se na lep način raskrsti sa prošlošću. 
Merkur kreće napred, krenuće i sve intezivnija potreba da nešto menjate. Sada će ići lakše, bez samoobmanjivanja, laži, nejasnih situacija. Budite otvoreni za komunikaciju, istraživanje, svega onog što vam može pomoći u donošenju odluka da nešto promenite.
I na kraju kao "šlag na tortu" Jupitera i RxNeptuna (11. i 3.kuća), energija koja može popraviti vaše raspoloženje, razmišljanje, komunikaciju...dobra energija za prijateljstva, grupna dešavanja, grupe kojima pripadate, za neke zajedničke ideale i snove. Dobra energija za nove ideje, nadanja, veru u nešto....


VODOLIJA:

Mars se vraća  u Jarca u vašu 12.kuću. Nije baš najbolja pozicija Marsa u ovoj kući, ali očigledno je da će ovaj period biti period u kome bi trebalo da se dobro preispitate i reorganizujete. Mars u ovoj poziciji nema dovoljno snage, zapravo ne može da pokaže svu snagu koju ima. U ovom periodu najbolje je da radite na sebi, u smislu da preispitate sve svoje strahove i kočnice. Već ste bili u ovakvoj situaciji pre ovog leta, sada se vraćate da dovršite nedovršeno. Ako ste imali potrebu da se usamite, pobegnete, budete izolovani ovo je period da to još jednom preispitate. Mars je dugo bio u vašem znaku, možda je ovo vraćanje i dobro za vas da se malo konsolidujete. Čuvajte energiju, posle 27.avgusta će sve ići lakše, a Mars će ponovo preći u vaš znak 11.septembra i poovo u vašu 1.kuću i vi ćete opet lakše disati i jači krenuti napred.
RxMerkur u Lavu u vašoj 7.kući samo dan pre direktnog kretanja, praviće sekstil sa Venerom iz vaše 9.kuće. Ovo je lepa energija za sve emotivne razgovore, sa partnerom ako ste u vezi ali i sa svima sa kojima ste u nekom bitnom odnosu. Ovo su i emotivne priče iz prošlosti. Svakako pozitivna energija i za celu nedelju ali posebno za vikend.
Merkur kreće napred, krenuće i vaši odnosi, mnogo jasnije i čistije...bez magle, bez nejasnih situacija, obmana, laži...Iskoristite ovaj period za intezivniju komunikaciju sa partnerom, ali i sa ljudima sa kojima ste u nekom odnosu. Pregovarajte, ugovarajte, razmenjujte informacije....
I na kraju kao "šlag na tortu" Jupitera i RxNeptuna (10. i 2.kuća), energija koja će vam pomoći da uneste ravnotežu u vašu karijeru i vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Ovo je energija sa kojom možete ostvariti neke snove.


RIBE:

Mars se vraća  u Jarca u vašu 11.kuću. Pokrenuće se neke stvari i događaji od pre ovog leta, ovo će biti perod u kome vam je potrebno preispitivanje u vezi vašeg društvenog i socijalnog života. Sve u vezi grupa kojima pripadate, društvenim mrežama i sl. Posebno je potrebno preispitati vaš odnos sa prijateljima. Nije vreme za neke iznenadne odluke, dovršite sve započeto. Već od 27.avgusta vaš društveni život će biti mnogo lakši.  U Vodoliju će ponovo ući 11.septembra i u vašu 12.kuću, kuću i energiju koju vi Ribe najbolje razumete.
RxMerkur u Lavu u vašoj 6.kući samo dan pre direktnog kretanja, praviće sekstil sa Venerom iz vaše 8.kuće. Lepa energija za poslovnu komunikaciju pre svega, ali i za emotivnu. Ovo je energija koju možete iskoristiti da obnovite svoje strasti, lagano kroz priču.
Merkur kreće napred, krenuće i sve u vezi vaših navika, posla, zdravlja. Prestaće energija kašnjenja, odlaganja, nejasnih situacija, dijagnoza i sl. Možete krenuti da pregovarate, razmenjujete informacije, da menjate navike....sada lakše i bez prepreka.
I na kraju kao "šlag na tortu" Jupitera i RxNeptuna (9. i 1.kuća), energija velikog entuzijazma, optimizma, velikih snova, širenja vidika, duhovnosti, putovanja, obrazovanja. Obe planete su vladari vašeg znaka, tako da je uticaj još intezivniji...


Prethodni nedeljni horoskop:

Нема коментара:

Постави коментар