понедељак, 6. август 2018.

Nedeljni horoskop od 06.avgusta do 13.avgusta...




Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)

O svim aspektima više:




OVAN: Dragi Ovnovi, Venera prelazi ove nedelje u Vagu, preko puta vašeg znaka u vašu 7.kuću, tu će u narednom periodu vaš ljubavni život biti u prvom planu! Dominiraće opozicija Venere i RxKirona iz vašeg znaka, i kvadrat sa RxSaturnom iz 10.kuće. Kako Kiron donosi neke rane i boli, budite spremni posebno jer će RxSaturn dodati težinu i negde još tuge i D-mola!!! Pokušajte da uklopite partnerski život i poslovni, ako ne ide sačekajte da ove energije prođu. Pomoći će trigon sa RxMarsom iz 11.kuće sa nekim iznenadnim dešavanjima, ljubavnim, prijateljskim...a tu je i sekstil sa RxSMČ iz 5.kuće da vam pokaže put....naravno savet je da poslušate svoje srce.
Uran kreće u retrogradni hod sa 2° Bika u vašoj 2.kući... Obratite pažnju na vaše lične finasije, na sve što je u vezi emotivne i materijalne sigurnosti.
Sunce i RxMerkur u Lavu u konjukciji u vašoj 5.kući, obnoviće neke razgovore, mogući su i neki susreti sa prošlošću... I sve bi bilo u redu da nije kvadrata sa Jupiterom iz vaše 8.kuće. Pripazite na raspoloženje/neraspoloženja, ne preterujte u ljubavi niti u strastima...posebno ako strast prenesete na teren komunikacije. Neke razgovore ćete završiti tek krajem avgusta u vreme trećeg kvadrata Merkura i Jupitera!!!
I na kraju najvažniji događaj ove nedelje Mlad Mesec u Lavu na 18° (delimično pomračenje sunca) u vašoj 5.kući! Neki novi početak u ljubavnom životu ili u nečemu što ova kuća predstavlja. Kako će u to vreme konfiguracija JOD biti jaka, priča o novom početku bi mogla da bude nešto komplikovanija. Naravno da ne mora ako budete spremni da nešto menjate u vezi vaše karijere (RxPluton), kao i da budete spremni da se suočite sa nekim tajnama ili nečim što ste potisnuli (RxNeptun). Kako će efekti pomračenja trajati i do šest meseci imate vremena da razmislite o svom novom početku...
Ove nedelje malo više obratite pažnju na vašu 5.kuću!!!


BIK: Dragi Bikovi, Venera vaš vladar ove nedelje prelazi u Vagu i u vašu 6.kuću, gde će vaš ljubavni život biti u prvom planu, povezano sa vašim navikama, zdravljem, poslom. Dominiraće energija opozicije Venere i RxKirona koji je u vašoj 12.kući kao i kvadrat sa RxSaturnom iz vaše 9.kuće. Kiron ovde na ovom mestu može baš da pokrene neke rane, neke stare, možda skrivene, možda potisnute. RxSaturn bi mogao da doda neku težinu. Negde je to problem sa moralom, negde sa nekim daljinama. Moguće je da budete nešto kao bolesni zbog ljubavi. Možda je to kod nekih od vas emotivno nezadovoljstvo zbog posla. U svakom slučaju čuvajte pre svega psihofizičko zdravlje, sve ostalo će se srediti. Poradite na navikama, na svakodnevnom životu, poslu kojim se bavite, Venera bi mogla da pomogne ali i njen trigon sa RxMarsom iz 10.kuće, iznenadna "pomoć prijatelja" i nešto novo-staro u vezi karijere. Pomoći će i sekstil sa RxSMČ iz 4.kuće...i to da razmislite gde vam je srce, a dom vam je tamo gde vam je srce. 
Uran kreće u retrogradni hod sa 2° Bika, on je tu u vašem znaku već neko vreme...sada vas sprema da dovršite nedovršeno posebno jer će ponovo ući u Ovna, pa onda opet u vaš znak!!!
Sunce i RxMerkur u Lavu u konjukciji u vašoj 4.kući, obnoviće neka razmišljanja, neke razgovore, pregovore u vezi vašeg doma, sa porodicom, u vezi privatnih stvari, prošlosti...Razgovori su izvesni i potrebi ali energija kvadrata sa Jupiterom iz vaše 7.kuće mogla bi da vas natera da preterate. Ako ste u partnerskom odnosu pripazite, nije dobar ni preteran optimizam ni preteran pesimizam. Čuvajte se euforije. Ako niste u vezi budite oprezni sa ostalim partnerstvima, sa odnosima sa javnošću itd. Neke razgovore ćete završiti tek krajem avgusta u vreme trećeg kvadrata Merkura i Jupitera!!!
I na kraju najvažniji događaj ove nedelje Mlad Mesec u Lavu na 18° (delimično pomračenje sunca) u vašoj 4.kući! Neki novi početak je u ovoj oblasti vašeg života. Nešto u vezi dom, domovina, porodica, majka, privatno...U isto vreme konfiguracija JOD bi ovaj novi početak mogla malo (ili više) da iskomplikuje. Međutim ako budete spremni da suštinski menjate neke svoje stavove i poglede na život i okolinu (RxPluton), ako budete spremni da jasnije vidite svoje prijatelje i grupe kojima pripadate, ako neke maske padnu (RxNeptun) onda ne morate da brinete....Efekti pomračenja traju do šest meseci, imate vremena.
Ove nedelje malo više obratite pažnju na vašu 4.kuću!!!



BLIZANCI: Dragi Blizanci, Venera ove nedelje prelazi u Vagu u vašu 5.kuću, gde će vaš život biti u prvom planu. Venera je ljubav, 5.kuća je ljubav. Možete da očekujete lepa dešavanja...ALI ove nedelje će dominirati opozicija Venere i RxKirona iz 11.kuće. Lepe trenutke bi mogli da budu pokvareni nekim ranama iz prošlosti, nešto iznenada i bez najave. Na sve ovo i kvadrat sa RxSaturnom iz 8.kuće. Neka emotivna kriza, neki teški momenti. Za mnoge od vas ova energija može da bude uzrok kraja neke ljubavne priče, naravno ako to i vaš horoskop potvrdi. Negde će to biti samo povlačenje, apstinencija, teški odnos, hladan i tužan. Budite prisebni ne donosite iznenadne odluke, bol tako neće proći. Ovde bi mogla da pomogne energija trigona sa RxMarsom iz 9.kuće. Put u inostranstvo, neki prijateljski susret, obnavljanje nekih veza i emotivnih i prijateljskih....nešto kao "pomoć prijatelja". Tu je i sekstil sa RxSMČ iz vaše 3.kuće i ona vam poručuje....slušajte više šta vam srce govori. Slušajte i šta vam govore vama jako bliski ljudi. Radite i na vašim mislima, jer misli imaju moć!!!
Uran kreće u retrogradni hod sa 2° Bika u vašoj 12.kući...obratite pažnju na vašu podsvest, tajne, sve što skrivate od sebe i drugih...u narednom periodu imaćete priliku da dovršite nešto što ste nekada počeli pa ostavili za bolja vremena.
Sunce i RxMerkur u Lavu u konjukciji u vašoj 3.kući,  taman tamo gde ste vi svoji na svome...Ovo je energija razgovora, posebno onih emotivnih, ljubavnih ali i bilo koji razgovor sa vama jako bliskim ljudima. Razgovori o prošlosti, o nekim ne dovršenim stvarima....U isto vreme tu je i njihov kvadrat sa Jupiterom u Škorpiji iz vaše 6.kuće. Pripazite, ne preterujte ne pretvarajte te razgovore u svkodnevnu tiradu. Ili ako radite ne preterujte u odnosima sa kolegama, posebno u komunikaciji. I na kraju čuvajte zdravlje, ne preterujte u hrani i piću. Neke razgovore ćete završiti tek krajem avgusta u vreme trećeg kvadrata Merkura i Jupitera!!!
I na kraju najvažniji događaj ove nedelje Mlad Mesec u Lavu na 18° (delimično pomračenje sunca) u vašoj 3.kući! Možete da očekujete neki Novi početak posebno kada su vaše misli, reči, komunikacija u pitanju. I opet najpre ona ljubavna komunikacija pa onda i svaka druga vama bitna. Međutim u isto vreme tu je i konfiguracija JOD, budite oprezni posebno ako niste spremni da se suštinski menjate. Nešto morate da završite da bi nešto novo počelo (RxPluton). Morate i da imate što jasniju sliku kada je vaša karijera u pitanju. Potebno je da se rešite nekih iluzija i samoobmana (RxNeptun). Energija pomračenja traje i do šest meseci...polako, dajte sebi vremena i krenite u novi početak.
Ove nedelje malo više obratite pažnju na vašu 3.kuću!!!



RAK: Dragi Rakovi, Venera će ove nedelje preći u Vagu i u vašu 4.kuću, gde će vaš ljubavni život biti u prvom planu ali pomešano sa vašim porodičnim životom, partnerstvom, posebno ako ste u dužoj vezi ili braku ili živite sa nekim sa kim ste emotivno povezani. Ove nedelje dominiraće opozicija Venere i RxKirona iz vaše 10.kuće. Mogući su problemi na relaciji dom, porodica, ljubav i vaša karijera. Odatle i neka stara rana. Možda je u pitanju i vaš i poslovni i emotivni status (položaj). Da bude još teže tu je i kvadrat sa RxSaturnom iz vaše 7.kuće. Neka hladnoća, težina, kočnice, ljubomora...Narušeni porodični i partnerski odnosi. Neko vraćanje u prošlost a to još više može da boli. Pomoć stiže u vidu trigona sa RxMarsom iz 8.kuće. Ovo bi mogla biti odluka da se nešto što ne valja prekine. Ovo bi mogla da bude i regeneracija kroz strast i obnavljanje veze kroz strast, ako strasti još ima. Pomoći će i sekstil sa RxSMČ iz 2.kuće, ako sledite put kojim treba ići, a koji je to put srce zna. Put je ka emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti, dakle i ljubav i novac u "paketu"....
Uran kreće u retrogradni hod sa 2° Bika u vašoj 11.kući...obratite pažnju na sve što dolazi iznenada i bez najave, na sve društvene odnose, prijateljstva...ali i na vaše želje, nade, ciljeve. Ovo je vreme da dovršite započeto, nekada ranije. Ipak očekujte ne očekivano.
Sunce i RxMerkur u Lavu u konjukciji u vašoj 2.kući, ovo je vreme za razmišljanje, razgovore, pregovore, svaku komunikaciju u vezi vašeg novca, lične zarade ali i emotivne i materijalne sigurnosti. Dovršite neke razgovore od ranije. I budite oprezni, jer u isto vreme kvadrati sa Jupiterom iz vaše 5.kuće, mogu vas uvesti u preterivanje. I opet preveliki troškovi, troši se više nego što se ima. Kupuju stvari koje vam realno ne trebaju. Ovo je i energija ljubavnih preterivanja a sve zbog nekog novca. Nije dobra ni euforija, preterani optimizam ili preterani pesimizam. Neke razgovore ćete završiti tek krajem avgusta u vreme trećeg kvadrata Merkura i Jupitera!!!
I na kraju najvažniji događaj ove nedelje Mlad Mesec u Lavu na 18° (delimično pomračenje sunca) u vašoj 2.kući!  Vas očekuje Novi početak u vezi pre svega materijalnih stvari, ali i povezano emotivne i materijalne sigurnosti. U vreme ove energije tu je i konfiguracija JOD, koja bi mogla da oteža novi početak. Međutim ako ste spremni da se manjate, posebno vaš odnos prema vezama, bilo koje vrste ali pre svega onim partnerskim (RxPluton). Ne da očekujete da se partner menja nego da promene krenu od vas. Menjajući sebe možda se promeni i taj odnos. Na putu ka novom početku bogao bi da vam smeta nerealna pogled na svet i okolinu, vaše moralne i etičke vrednosti, duhovne takođe (RxNeptun). Pokušajte da realnije sagledate svet oko sebe, tek tada ćete krenuti u nove priče. Energija pomračenja traje i do šest meseci, dakle imate vremena.
Ove nedelje malo više obratite pažnju na vašu 2.kuću!!!


LAV: Dragi Lavovi, ove nedelje Venera će preći u Vagu i u vašu 3.kuću, gde će vaš ljubavni život biti u prvom planu, ali povezano sa onim o čemu razmišljate, pričate, pišete, komunicirate. Ovo je ona energija pričaj i piši o ljubavi. Ljubavni razgovori ali i svi ostali gde je lepota i kreativnost deo tih razgovora. Ali, ove nedelje će dominirati opozicija Venere i RxKirona iz vaše 9.kuće. Neka bol od ranije, neke rane od ranije....nešto u vezi vašeg pogleda na svet, daljina, obrazovanja, duhovnosti, morala, zakona, pravde....Uglavnom nešto u vezi daljina i u pravom smislu te reči i u prenosnom. Bol može biti još jača zbog kvadrata sa RxSaturnom iz vaše 6.kuće, nešto u vezi vaših navika, vašeg posla, zdravlja. Mogu se vratiti neke nerešene stvari, nešto što ste odlagali pa uznemirenost zbog toga i ljubavna ako je o tome reč i neka druga. Posebnu pažnju obratite na zdravlje, naročito ako ranije niste bili dovoljno pažljivi. Ovo je i briga o tuđem zdravlju. Pomoć dolazi kroz trigon sa RxMarsom iz vaše 7.kuće. Neki kompromis sa partnerom ako ste u vezi. Ili je ovo prijateljska pomoć, neko na koga ste zaboravili a on se sada pojavio (iznenada). Ovo je energija obnavljanja razgovora  pre svega, a onda i strasti tamo gde je to potrebno. Pomoć stiže i u vidu sekstila sa RxSMČ iz 1.kuće u vašem znaku. Ko bolje od vas zna da srce uvek sve zna :). Poslušajte i ovog puta šta vam srce poručuje, tu je vaš put kojim teba ići.
Uran kreće u retrogradni hod sa 2° Bika u vašoj 10.kući... obratite pažnju na sve što je u vezi vašeg položaja i statusa u društvu, sve u vezi karijere, odnosa sa autoritetima, roditeljima....kao i oko toga kako vas drugi vide. Imate vremena da tu dovršite neke stvari dokle traje ovaj ciklus.
Sunce i RxMerkur u Lavu u konjukciji u vašoj 1.kući,  konjukcija u vašem znaku pa ćete je vi osetiti i više od ostalih. Ovo je vreme za neke emotivne razgovore, ljubavne, ali i bilo koje druge. Potrebno je da dovršite neke razgovore iz prošlosti. Mali problem su kvadrati sa Jupiterom iz vaše 4.kuće. Neka nervoza koja ide iz doma, porodice, privatnog...Neka vrsta preterivanja u tom odnosu. Nešto pompezno, arogantno kako samo vi to umete :)). Preterivanja i druge vrste u troškovima oko doma, oko porodice. Moguće su i kazne i nepredviđeni troškovi. Neke razgovore ćete završiti tek krajem avgusta u vreme trećeg kvadrata Merkura i Jupitera!!!
I na kraju najvažniji događaj ove nedelje Mlad Mesec u Lavu na 18° (delimično pomračenje sunca) u vašoj 1.kući!  Ova energija se dešava u vašem znaku, tako da ste vi i više od ostalih u energiji Novog početka. Ovo je poslednje pomračenje u ovoj sezoni možda i najbitnije za vas. Mali ili veći problem je što je u isto vreme prisutna i energija konfiguracije JOD! Ako niste spremni da se manjate, onako suštinski posebno u vezi navika, posla i zdravlja, novi početak će ići teško ili teže (RxPluton). Ići će teško i ako i dalje ne vidite jasno šta je to što treba dovršiti i početi nešto novo. Manite se iluzija i obmana (RxNeptun). Gledajte da što jasnije pravite rezove, napred je teško ići ako nosite neki teret, bilo koje on vrste bio. I pripazite na zdravlje, ono u nekom tenutku može da vas zavara da izgleda mnogo gore nego što jeste ali i obrnuto!!!! Energija pomračenja traje i do šest meseci imate vremena da promenite šta je potrebno da bi krenuli u novi početka.
Ove nedelje malo više obratite pažnju na vašu 1.kuću!!!



DEVICA: Drage Device, ove nedelje Venera prelazi u Vagu i u vašu 2.kuću, tu u toj oblasti života vaš ljubavni život biće u prvom planu. Ali i više od toga, sve u vezi vaše emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti. A ako nije i jdeno i drugo i novac i emocija moglo bi da bude preblema. Posebno jer ove nedelje će dominirati opozicija Venere i RxKirona iz vaše 8.kuće. Neka priča od ranije nešto bolno a u vezi materijalnog stanja. Tu su i emocije upletene pa je još teže. Ovo je i neka krizna situacija od ranije, nešto bolno, neka stara rana. Na sve to i kvadrat sa RxSaturnom iz vaše 5.kuće. Težak odnos, hladan, i ljubavni i neki drugi vama blizak....i deca su tu u toj priči. Porebna vam je stabilnost i sigurnost a ona se zasniva i na novcu i na emocijama. Nešto kao pomoć prijatelja dolazi u energiji trigona sa RxMarsom iz vaše 6.kuće. U radu je spas. Ili ako ne radite onda u što bolje organizovanoj svakodnevici...razbijanje rutine. Više vežbanja, bolja ishrana, više pažnje zdravlju i svakodnevnim potrebama. Ovo je i obnavljanje strasti tamo gde je moguće, ovo je i "obnavljanje" novčanika :). Još jedna pomoć ide u vidu sekstila sa RxSMČ iz vaše 12.kuće, u vidu neke samo vaše tajne, tajne kroz koju obnavljate energiju. Bilo da je to tajna ljubav ili neki samo vaš vid odmora i meditacije, poslušajte srce šta vam tajno šapuće :).
Uran kreće u retrogradni hod sa 2° Bika u vašoj 9.kući... ovo je period u kome bi trebalo da obratite pažnju na svoje poglede na svet, životnu filozofiju, duhovnost, moral....odnos prema daljinama, obrazovanju, drugim ljudima i kulturama...Vreme je da dovršite započeto.
Sunce i RxMerkur u Lavu u konjukciji u vašoj 12.kući,  ovo je period za neke tajne, nešto što ste potisnuli ranije. Sada ili je vreme da porazgovarate sami sa sobom ili sa nekim u koga imate poverenja. Ovo je i energija otkrivanja tajni, bar pokušaj. nevolja je što su u isto vreme prisutni i kavdarati sa Jupiterom iz vaše 3.kuće, pa je ovde preterivanje izvesno. Iz euforije u pad, iz preteranog optimizma u pesimizam. Ovo je i velika rasejanost, a spomenula sam neke tajne!!! Pripazite, neko vreme se trudite da budete što staloženiji. Možda ćete nešto želeti da sačuvate samo za sebe, ali vrlo je moguće da neke tajne ne ostanu više tajne. Neke razgovore ćete završiti tek krajem avgusta u vreme trećeg kvadrata Merkura i Jupitera!!!
I na kraju najvažniji događaj ove nedelje Mlad Mesec u Lavu na 18° (delimično pomračenje sunca) u vašoj 12.kući!  Ovo je energija Novog početka, energija koja ovde govori o nečemu što samo vi znate (nešto tajno, neki san, ideal). U vreme ove energije prisutna je i konfiguracija JOD. Neke promene vas očekuju pre nego krenete u ostvarenje svojih snova. Te promene se odnose pre svega na vaš ljubavni život, ali i na sve ono što volite (RxPluton). Budite oprezni i sa nerealnim odnosima, preteranom očaranošću sa nekim ljudima, parterom ako ste u vezi i dr. Razočarenja su više nego moguća (RxNeptun). Skinite ružičaste naočari, tek tako ćete moći da krenete u novi početak. Energija pomračenja traje i do šest meseci, imate vremena.
Ove nedelje malo više obratite pažnju na vašu 12.kuću!!!


VAGA: Drage Vage, Venera ove nedelje ulazi u vaš znak i u vašu 1.kuću. Vi ste nešto povlašćeniji od ostalih. Ljubavni život vam je svakako u prvom planu, ili bilo šta drugo vezano za Veneru, lepota, kreativnost, uživanje, novac. Međutim budite oprezni bar ove nedelje, jer će dominirati energija opozicije Venere i RxKirona iz vaše 7.kuće. Neka bolna priča i dešavanja na relaciji vi i vaš partner ako ste u vezi, ali i ako niste (zašto nisam)....Neke rane iz prošlosti mogu biti otvorene. Ovo važi i za sve vaše bitne veze i odnose. Na sve ovo i kvadrat sa RxSaturnom iz 4.kuće. Težina, hladnoća, tuga...sve na relaciji vi, vaš partner, porodica...Nešto nerešeno iz prošlosti sada oslobođeno. Pomoć bi mogla da dođe iz energije trigona sa RxMarsom iz vaše 5.kuće. Ljubav kao izlaz i rešenje, nešto iznenda, nešto iz prošlosti ili kao energija već viđenog i doživljenog. Ovo su i ljubavi i partneri iz prošlosti, prijatelji iz prošlosti koji su možda i nešto više od toga :). Obanavljanje strasti, više uživanja, zabave i možda neke teške situacije tako prebrodite. Još jedna pomoć je u vidu sekstila sa RxSMČ iz vaše 11.kuće. Ovo je nešto iznenada neka iznenadna sreća, nešto što će vam pokazati put kojim treba ići...Pratite "znakove pored puta" ili pustite da srce to radi umesto vas.
Uran kreće u retrogradni hod sa 2° Bika u vašoj 8.kući... ovo je period u kome treba da obratite pažnju na sve ono što traži promenu. Možda ste već krenuli putem promena ali ovo je period u kome bi trebalo da malo zastanete i pre svega dovršite započeto. Kada Uran ponovo krene direktno sve će ići lakše. Uran u 8.kući može doneti i neke krizne situacije. Budite što staloženiji dokle ovaj ciklus traje a ništa ne traje večno.
Sunce i RxMerkur u Lavu u konjukciji u vašoj 11.kući, ovo je period kada reči idu same :)), izrazita rečitost, komunikacija....u pitanju je društvenost i socijalnost (11.kuća) i ova konjukcija će tu biti intezivna... Ovo su razgovori sa prijateljima, sa grupama kojima pripadate....društvene mreže, internet....nešto i povezano sa prošlošću. Budite oprezni zbog kvadrata sa Jupiterom iz vaše 2.kuće, pre svega kada je novac u pitanju, onaj vaš od lične zarade. Ovo su i preterana trošenja, troškovi ali i neki nepredviđeni troškovi, možda i neke kazne, opomene. Ne upadajte u euforiju neće se dobro završiti niti kada je novac u pitanju niti kada su neka prijateljstva u pitanju. Neke razgovore ćete završiti tek krajem avgusta u vreme trećeg kvadrata Merkura i Jupitera!!!
I na kraju najvažniji događaj ove nedelje Mlad Mesec u Lavu na 18° (delimično pomračenje sunca) u vašoj 11.kući!  Ovo je energija Novog početka, nešto iznenada i uglavnom bez najave. U vezi vaših društvenih i socijalnih odnosa. Taj početak bi mogao da bude otežan konfiguracijom JOD, posebno ako niste spremni da nešto menjate u vašem porodičnom i privatnom životu. Iznenađenja bi onda mogla da budu neprijatna. Uradite sve što je u vašoj moći da promenite vaš porodični i privatni život (RxPluton), možda neki stari nerešeni odnosi vas koče da krenete dalje. Novi početak će ići teže i ako ste u nekoj vrsti obmane i iluzije, ideala u vezi vašeg svkodnevnog života, navika, posla i zdravlja. Neke promene su neophdne u smislu da relanije sagledate ovaj deo života, bez maske, magle i svega onog što vas obmanjuje da taj deo života vidite bolje ili gore nego što on jeste. Obratite pažnju i na zdravlje, dijagnoze i sl. (RxNeptun). Energija pomračenja traje i do šest meseci...imate vremena da promenite nešto da bi lakše krenuli u novi početak.
Ove nedelje malo više obratite pažnju na vašu 11.kuću!!!


ŠKORPIJA: Drage Škorpije, ove nedelje Venera će preći u Vagu i u vašu 12.kuću. Tu u toj oblasti života će vaš ljubavni život biti u prvom planu. Mada ovo je kuća tajni i taj prvi plan kod vas ne mora da bude očigledan :). Vama to sigurno neće pasti teško jer vi ste inače tajnoviti. Ovo mogu biti tajne veze, tajna osećanja prema nekom....ili jednostavno vaša odluka da uživate malo daleko od očiju javnosti. Neki vid meditiranja, odmora....povlačenje od vaših četiri zida do recimo nekog pustog ili običnog ostrva. Možda ćete samo na vaš način puniti baterije pred ulazak Venere u vaš znak a onda eto vas u punom sjaju :)). Sem toga i ovako ćete se družiti sa Venerom zbog njene retrogradnosti dva puta. Ako ne znate o čemu se radi pročitajte u uvodnom tekstu. Ove nedelje dominiraće energija opozicije Venere i RxKirona iz vaše 6.kuće. Pripazite, ovo je nezgodna osa !2/6.kuća. Čuvajte najpre psihofizičko zdravlje, naročito ako su vam emocije uzdrmane nekim starim ranama još ne zalečenim. Nešto tajno, nešto ljubavno a možda i povezano ili sa poslom ili sa zdravljem ili u kombinaciji svega ovog. Na sve to i kvadrat RxSaturna iz vaše 3.kuće. Teške misli, neki strahovi, i realni ali i nerealni. Neke tajne će vas možda pritiskati kao kamen. I opet, prvo zdravlje pa sve ostalo. Pomoć dolazi sa trigonom RxMarsa iz vaše 4.kuće, pomoć je dom, porodica, neko poseban ili svi zajedno. Ovo je i energija koja se obnavlja u domu. Možda je vreme za obnavljanje energije, strasti...vreme za regeneraciju i transformaciju. Tu je i sekstil sa RxSMČ iz 10.kuće, ovo je energija koja će vam pokazati put....a on je negde u vašem statusu i položaju u tome kako vas drugi vide, što je vama jako bitno, posebno ako se bavite javnim poslom. Tu negde je izlaz i put...pustite srce ono će vam pomoći da krenete pravim putem.
Uran kreće u retrogradni hod sa 2° Bika u vašoj 7.kući... ovo je period u kome treba da obratite pažnju na vaše odnose sa ljudima. Na vaš partnerski odnos ako ste u vezi ili braku, ali i na sve druge odnose i odnose sa javnošću. Neke započete promene možda ćete morati da stavite na ler....završite nedovršeno, kada Uran krene direktno opet ćete u promene...
Sunce i RxMerkur u Lavu u konjukciji u vašoj 10.kući, ovo je period za komuniciranje....najpre u sferi vašeg profesionalnog života. Neke komunikacije od ranije, nešto započeto a ne dovršeno. Pregovori, ugovori....apliciranje....za nešto novo...Budite oprezni zbog kvadrata sa Jupiterom iz vašeg znaka...Ne preterujte u komunikaciji, zahtevima, u odnosima sa autoritetima, nadrešđenima....Sve bi moglo da bude pretenciozno, arognantno...Sačekajte ako niste u stanju da kontrolišete euforiju i preterana osećanja. Neke razgovore ćete završiti tek krajem avgusta u vreme trećeg kvadrata Merkura i Jupitera!!!
I na kraju najvažniji događaj ove nedelje Mlad Mesec u Lavu na 18° (delimično pomračenje sunca) u vašoj 10.kući! Novi početak u ovoj oblasti života. Nova karijera, novi posao, položaj, status....Početak je opterećen konfiguracijom JOD, energijom koja vas može usporiti i zaustaviti na novom putu ako ne budete svesni da taj početak može ići teže ako niste spremni da se suštinski menjate, pre svega neka vaša razmišljanja, stavovi....način na koji komunicirate i pregovarate (RxPluton). Tu je i energija obmanjivanja, iluzija, potreba da se stvari ulepšaju ili vama neke stvari izgledaju lepše nego što jesu. Ovo ide iz pravca vaših emocija, ljubavi, dece...kreativnosti (RxNeptun). Energija pomračenja traje i do šest meseci tako da imate vremena prvo da promenite neke stvari a onda i da krenete u nove početke.
Ove nedelje malo više obratite pažnju na vašu 10.kuću!!!


STRELAC: Dragi Strelčevi, Venera će ove nedelje preći u Vagu i u vašu 11.kuću, tu u ovoj oblasti života vaš ljubavni život će biti u prvom planu. Moguća su razna iznenadna dešavanja, uzbudljiv ljubavni život, ali i društveni. Možda ćete uživati u krugu prijatelja ili samo krstareći po internetu i društvenim mrežama. Šta ko voli naravno. Iznenadni ljubavni susreti. Međutim, ove nedelje će dominirati energija opozicije Venere i RxKirona iz vaše 5.kuće. Ovo su neke ljubavne rane, naka bol od ranije, nešto što se može pokrenuti iznenada au vezi ove oblasti života.  Na sve to i kvadrat sa RxSaturnom iz vaše 2.kuće i neke teške situacije u vezi finasija, vaše lične zarade, ali i nešto u vezi vaše emotivne i materijalne sigurnosti. Neki strah zbog finasija. Emotivna nesigurnost, hladni odnosi...ili je to neki strah zbog nečega, neka tuga od ranije. Pomoć će doći kroz trigon sa RxMarsom iz vaše 3.kuće, energija koja pokreće, neki iznandni razgovor, neka komunikacija koja može doneti neka pozitivna iznenađenja, lepe vesti koje ste čekali. Za nekog to je i neka akcija, možda iznenadni put. Mogu vam se javiti stari prijatelji, možda neka ljubav iz prošlosti, ali svakako neka dobra akcija. Tu je i sekstil sa RxSMČ iz vaše 9.kuće i tu je neki put i stvarni ili samo put kojim treba ići. Nove misli, više optimizma, radosti...Nekome stoji i duhovni put, nekome put u inostranstvo....važno je da osvestite i poslušate to što vam srce kaže, ono uvek zna put kojim treba ići.
Uran kreće u retrogradni hod sa 2° Bika u vašoj 6.kući... ovo je period u kome treba da obratite pažnju na vaš svkodnevni život, navike, posao, zdravlje...Neke promene koje su započete možda će na neko vreme zastati, ali ko zna zašto je to dobro ili dobro je da dovršite nešto od ranije započeto...
Sunce i RxMerkur u Lavu u konjukciji u vašoj 9.kući, ovo je energija za misli, reči, komunikaciju, intezivnu komunikaciju. Za filozofiranje, učenje, putovanje. Ovo je energija za nedovršene razgovore. Planiranje putovanja, nekog učenja...Sve bi bilo jako dobro da nije kvadrata sa vašim vladarem Jupiterom iz 12.kuće. Ova energija ukazuje neku vrstu preterivanja iz preteranog optimizma u preteran pesimizam. Iz osećanja sreće u osećanje nemanja sreće. Moguće je otkrivanje nekih tajni. Velika rasejanost, zaboravnost, gubljenje stvari. Obratite pažnju na dokumenta ako negde putujete. Ova energija više utiče na vaše psihološko nego na fizičko stanje. Pripazite na komunikaciju posebno ako se radi o zakonu, pravdi...sa ljudima koji su udaljeni, koji su negde daleko i sl.Najbolje je da se primirite i iskoristite energiju vašeg vladara da napunite baterije. Neke razgovore ćete završiti tek krajem avgusta u vreme trećeg kvadrata Merkura i Jupitera!!!
I na kraju najvažniji događaj ove nedelje Mlad Mesec u Lavu na 18° (delimično pomračenje sunca) u vašoj 9.kući! Ovo je energija Novog početka...u vašem pogledu na život, životnoj filozofiji, daljinama, moralu, duhovnosti, zakonu, pravdi...Novi početak kada su misli u pitanju i vaš životni stav i ideal. Sve je ovo opterećeno konfiguracijom JOD, posebno ako niste spremni da se suštinski menjate u vašem odnosu prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti. Neke promene u odnosu na vrednosti generalno (šta je vredno a šta nije u vašem životu) su neophodne (RxPluton) da bi lakše išli dalje. Potrebno je i da prispitate vaš odnos u porodici, koliko su vaši odnosi iskreni, postoji li nešto što skrivate jedni od drugih. Da li ste razočarani u nekog ili nešto (RxNeptun). Tek kada to sve osvestite i krenete u rešavanje problema možete i krenuti u novi početak. Energija pomračenja, njeni efekti traju i do šest meseci tako da ćete imati vremena.
Ove nedelje malo više obratite pažnju na vašu 9.kuću!!!



JARAC: Dragi Jarčevi, ove nedelje Venera će preći u Vagu i vašu 10.kuću, ljubavni život će biti u prvom planu u ovoj oblasti života. Ljubav i karijera, možda i neki vrhunac što se emocija tiče. Možda će vam se promenit status ili profesionalni ili emotivni. Ko čeka neko unapređenje sada je to moguće, bolji odnosi sa autoritetima. Ljubav preko profesije ako ste sami. Ove nedelje će dominirati energija opozicije Venere i RxKirona iz vaše 4.kuće. Neki problemi na relaciji karijera - dom, porodica. Možda zbog mešanja ljubavi i karijere, možda je karijera kamen spoticanja i u porodici u ljubavnom odnosu. Neke stare rane i nerešeni problemi, nemogućnost zajedničkog života, osnvanja porodice i slične stvari. Na sve ovo i kvadrat sa Saturnom u vašem znaku, neka težina, tuga, ljubavne brige, neraspoloženje. Nečija neodlučnost, povlačenje, hladnoća...Ovde se kao pomoć nalazi trigon sa RxMarsom iz vaše 2.kuće, energija koja najpre stabilizuje vaše finansije, ličnu zaradu. Moguće je i neka vrsta napredovanja. Ovo je i energija sigurnosti i emotivne i materijalne. Pomoć dolazi i od sekstila sa RxSMČ iz vaše 8.kuće, pomoć u kriznim situacijama, pomoć ako ste odlučni i rešeni da nešto suštinski menjate. Ako prihvatite da je kraj zapravo samo novi početak. Ako niste sigurni koji je to put poslušajte srce ono će znati. 
Uran kreće u retrogradni hod sa 2° Bika u vašoj 5.kući...ovo je oblast života na koju treba obratiti pažnju u narednom periodu. Neke promene su krenule ulaskom Urana u Bika i u ovu kuću, sada je vreme da se reorganizujete, preispitate, dovršite započeto, kada Uran krene direktno neke promene su ovde više nego izvesne!
Sunce i RxMerkur u Lavu u konjukciji u vašoj 8.kući, ovo je energija intezivne, duboke i strastvene komunikacije. Komunikacije koja zahteva neku promenu. Nerešene stvari iz prošlosti, nešto započeto a nedovršeno...Ovo je i potreba da se komunikacija obnovi...Ljubavna, intimna, u vezi neke materijalne i psihološke podrške. Međutim budite oprezni jer su u isto vreme na snazi i kvadrati sa Jupiterom iz vaše 11.kuće. Neka preterivanja, moguće je preterana nervoza, krizni momenti...Ovo je i energija rasejanosti, pa su moguće štete, zabrane, kazne...posebno ako imate arogantan i pretenciozan stav. Smirite tenziju i nervozu. Kopanje po nekim tajnama i potraga za istinom neće vam doneti ono što želite. Neke razgovore ćete završiti tek krajem avgusta u vreme trećeg kvadrata Merkura i Jupitera!!!
I na kraju najvažniji događaj ove nedelje Mlad Mesec u Lavu na 18° (delimično pomračenje sunca) u vašoj 8.kući! Ovo je snažna energija Novog početka, ali onog koji se zasniva na nekoj promeni, nekom završetku, nekom kraju nečega. Nešto ovde treba da "umre" da bi se nešto novo "rodilo"!!! Ovo je dodatno opterećeno konfiguracijom JOD, gde energije od vas traže suštinsku promenu, promenu koja kreće od vas lično da bi ostale promene došle lakše. Kada osvestite to što je potrebno menjati, počistiti, ostaviti tada možete krenuti dalje. Osnovno je da znate da ste vi nosioc promena (RxPluton). Potrebno je i da se oslobodite nekih sumnji, neke magle i nejasnih misli, ideala, iluzija. Najpre prestanite da obmanjujete sebe (RxNeptun) onda će sve biti mnogo lakše. Energija pomračenja ima efekte do šest meseci, tako da imate vremena da u promene krenete lagano ali odlučno. Put regeneracije i trasformacije je pred vama.
Ove nedelje malo više obratite pažnju na vašu 8.kuću!!!


VODOLIJA: Drage Vodolije, Venera će ove nedelje preći u Vagu i u vašu 9.kuću, ovo je oblast života gde će vaš ljubavni život biti u prvom planu. Da li je to ljubav na daljinu, ljubav koja ima energiju što se zove srodne duše, da li je to samo put u dvoje ako ste u vezi ili upoznavanje nekog na putu ako niste u vezi...sve je otvoreno. Možda ćete se u narednom periodu malo opustiti i uživati u nekim avanturama. Proširiti vidike, uživati u putovanju....Međutim ove nedelje je dominantna energija opozicije Venere i RxKirona iz vaše 3.kuće. Neke rane iz prošlosti mogu doći kroz misli, reči, pisma, poruke, komunikaciju. Na sve to i kvadrat sa RxSatrnom iz vaše 12.kuće, što može dodatno uticati na vaše emotivno stanje. Neka tuga, potreba za povlačenjem, kopanje po prošlosti, tajnama, svemu što je skriveno i potisnuto. Otvaranje Pandorine kutije. Srećom pa pomoć i podrška dolazi sa energijom trigona sa RxMarsom iz vašeg znaka, neka unutrašnja snaga i potreba da se borite i izborite. Nekome je dobro da ode na put, nekome da se što više kreće...Svima je dobra energija duhovnog puta, energija nečije ljubavi, one koja ima neki viši smisao i nivo. Ako takva osoba postoji samo se prepustite, ako je to neka osoba iz prošlosti, nešto na granici prijateljstva i ljubavi onda samo prihvatite pruženu ruku. Pomoć dolazi i od sekstila sa RxSMČ iz vaše 7.kuće, kuće veza, odnosa, partnerstva. Ako takva osoba postoji samo se prepustite ona zna put, ako nema takve osobe pustite srce da vas vodi ono će pronaći put nove ljubavi.
Uran kreće u retrogradni hod sa 2° Bika u vašoj 4.kući...obratite pažnju na ovu oblast vašeg života, neke promene su krenule kada je vaš vladar ušao u ovu kuću, sada je vreme da se malo zaustavite i dovršite nešto započeto, za nove promene sačekajte da vaš vladar krene direktno.
Sunce i RxMerkur u Lavu u konjukciji u vašoj 7.kući, ovo je energija reči, komunikacije, razgovora sa onima koji su preko puta vas ono "jedan na jedan". Razgovori nekada početi i nezavršeni...Ovde se radi o partnerskim odnosima bilo kojim i emotivni i svim ostalim. Ovde je u igri i odnos prema javnosti. Obnavljanje pregovora, ugovora i sl. Međutim morate biti posebno oprezni jer su na snazi i kvadrati sa Jupiterom iz vaše 10.kuće. Pripazite ovo su energije preterivanja, rasejanosti, mogućeštete, problema sa novcem. Posebno je bitno da ne budete pretenciozni, arogantni jer moguć je problem sa autoritetima, zakonom, ugovorima, nekim nepredviđenim troškovima. Neke razgovore ćete završiti tek krajem avgusta u vreme trećeg kvadrata Merkura i Jupitera!!!
I na kraju najvažniji događaj ove nedelje Mlad Mesec u Lavu na 18° (delimično pomračenje sunca) u vašoj 7.kući! Ovo je energija Novog početka, novih odnosa i veza. Potencijalni početak opterećen je energijom konfiguracije JOD. Da bi uspešno nešto novo započeli vezu, odnos, ugovor, neko partnerstvo potrebno je da najpre osvestite neke potisnute stvari, nešto skriveno, tajno...(RxPluton). Neke tajne i neka prošlost vas dugo proganjaju, možda ste toga svesni a možda i niste jer vam je tako lakše. U nove početke možete kada krenete u suštinske promene koje podrazumevaju ozbiljan rad na sebi. Potrebno je i da izađete iz začaranog kruga materijalnih stvari i vrednosti. Da, vam je potrebna i emotivna i materijalna sigurnost ali zapitajte se da li negde obmanjujete sebe (RxNeptun). Možda imate samo neke izgovore ili lažete sebe. Efekti pomračenja traju i do šest meseci, dakle imate vremena....rad na sebi, želja za promenom i bolji  jasniji "vid". 
Ove nedelje malo više obratite pažnju na vašu 7.kuću!!!


RIBE: Drage Ribe, Venera će ove nedelje preći u Vagu i u vašu 8.kuću, ovo je oblast života gde će vaš ljubavni život biti u prvom planu. Ovo je energija strasti, intime...ali i tkz. tuđeg novca i podrške. Imate mogućnost obnavljanja strasti ako je nema. Mogućnost upoznavanja nekog ako ste sami nekog ko vas može magnetski privući. Ove nedelje će biti dominantna energija opozicije Venere i RxKirona iz vaše 2.kuće. Pokrenuće ova energija neke vaše stare rane i boli u vezi vaše emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti. Ako sigurnosti nema eto problema koji je stari ali sada aktiviran. Na sve ovo i kvadrat sa RxSaturnom iz vaše 11.kuće. Neka dodatna tuga, strahovi u vezi vašeg društvenog života i socijalnosti. Ljubav, prijateljstvo, neki novac u nekom negativnom odnosu i relaciji. Ovde ruku pomoći nudi trigon sa RxMarsom iz 12.kuće, neka tajna, nešto skriveno...Da li je to obnovljena strast sa nekim ili je to možda neka nova ali tajna priča, možda je to neko iz vaše prošlosti, svejedno je...bitno je da se relaksirate, opustite...na kraju makar to bila poseta nekom SPA centru. Pomoć dolazi i od sekstila sa RxSMČ iz vaše 6.kuće, to je zapravo energija koja vam nudi put kojim treba ići, on je za vas negde u promeni rutine, svakodnevnih navika, posla, odnosa prema zdravlju. Možda je vaš put u pružanju nekih usluga, saveta nekome kome je to potrebno, možda je vaš put u radu i da će vam rad pomoći da pronađete i put kojim treba ići. Ako ne znate koji je to put poslušajte srce, ono zna!!!
Uran kreće u retrogradni hod sa 2° Bika u vašoj 3.kući...ovo je oblast života na koju treba da obratite pažnju u narednom periodu. Obratite pažnju na vaše misli, reči, komunikaciju....vreme je da neke stvari ovde dovršite i da kada Uran krene direktno ponovo krenete u promene.
Sunce i RxMerkur u Lavu u konjukciji u vašoj 6.kući, ovo je vreme za komunikaciju, intezivnu u vezi posla, zdravlja. Možda je potrebno da obnovite neke razgovore, da krenete u potragu za nekom istinom, informacijom...Pripazite jer u isto vreme su na snazi i kvadrati sa Jupiterom jednim od vaših vladara iz vaše 9.kuće. Moguća su razna preterivanja, nesporazumi, kazne, novčani troškovi. Problemi sa dokumentima, putovanjem, obrazovanjem. Preterivanja mogu biti i u hrani i piću, pripazite na zdravlje ovih dana. Neki problemi u komunikaciji sa inostrastvom. Potraga za istinom jaka ali problem je u rasejanosti i pretencioznosti. Neke razgovore ćete završiti tek krajem avgusta u vreme trećeg kvadrata Merkura i Jupitera!!! 
I na kraju najvažniji događaj ove nedelje Mlad Mesec u Lavu na 18° (delimično pomračenje sunca) u vašoj 6.kući!  Ovo je energija Novog početka u ovoj oblasti vašeg života. Možda novi posao, promena navika, odnosa prema zdravlju. Početak je ovde opterećen energijom konfiguracije JOD. Gde je potreba za suštinskim promenama možda manje očigledna ali ona svakako može doći iznenada i kada se najmanje nadate. Možda je bolje da sami krenete u promene, da vas one ne bi neprijatno iznenadile. Promene se odnose na vaš društveni i socijalni život, prijateljske odnose, velike grupe, ideje, nade, želje....(RxPluton). Međutim da bi do promene i novog početka došlo najpre je potrebno da skinete masku iza koje se krijete, da skinete i ružičaste naočari koje vam iskrivljuju sliku sveta i okoline (RxNeptun vaš vladar u 1.kući), tek kada to uradite možete napred. Efekti pomračenja traju i do šest meseci, imate vremena.
Ove nedelje malo više obratite pažnju na vašu 6.kuću!!!


Prethodni nedeljni horoskop:

Нема коментара:

Постави коментар