понедељак, 30. јул 2018.

Šta rade zvezde od 30.jula do 6.avgusta...




Ove nedelje na zvezdanom nebu:

02.avgust 04:38: Mars kvadrat Uran (drugi put)
04.avgust 02:58: Mars sekstil Kiron
05.avgust 07:13: Merkur inkonjukcija Pluton


Izgleda da na ovo pitanje šta rade....odgovor za ovu nedelju je odmaraju :-)...
Samo ovo je zatišje pred buru jer nas od 06.avgusta čeka poprilična zvezdana aktivnost....
Mesec je prešao u Ribe, sada je na 3°, ponedeljak počinje sa Mesec sekstil Uran, sekstil Saturn...
Još uvek smo pod jakim uticajem konjukcije Sunca i RxSMČ....
Od jutros se na vestima svi bave ubistvom poznatog advokata, advokati najajvljuju obustavu rada, sumnja se u umešanost kriminalnih klanova....najstrašnije od svega je da je čovek umro na rukama svog sina koji je takođe ranjen!!!...Neki aspekti rade i pre egzaktnog uticaja....Svi se sada bave time Ko stoji iza ubistva advokata...."Nezvanično, u igri su tri scenarija: nastavak rata porodica Bojović i Šaranović, prelivanje sukoba između kavačkog i škaljarskog klana (Bojovićeva grupa intenzivno sarađuje sa škaljarcima) ili sukob unutar klana."!!! Sve ovo u vreme inkonjukcije RxMerkura i RxPlutona.....kako je ovaj aspekt trenutno aktuelan ali biće i krajem avgusta...videćemo. Možda istina ispliva tek kasnije u vreme trigona sredinom septembra ...RxPluton u Jarcu ovde jasno ukazuje na kriminal, na podzemlje, na pokazivanje moći i pokušaj kontrole....
Juče je odjeknula i vest da je umro Oliver Dragojević....odrasla sam uz njegovu muziku, bez koje nije mogla ni jedna žurka u moje vreme, ali ni jedna tuga zbog ljubavnog razočarenja...Upravo razmišljam u moru pesama koje bih izdvojila....definitivno je jedna od najdražih Šta to beše ljubav, Trag u beskraju....Cesarica....Brod u boci...i da ne nabrajam....



Iza nas je nedelja sa pomračenjem, T-Kvadratom....Merkur je krenuo retrogradno...
Na kraju nedelje Venera je zaplesala tango sa Plutonom :), taj trigon će biti prisutan i ove nedelje bar do polovine. Sunce i RxSMČ su nam otvorili nove puteve....
I kao u životu, red dobrih red loših vesti....
Dobre vesti su da će nas ovi aspekti sa samog kraja nedelje držati i ove pred nama....
Loša vest je Mars...
Mars, njegovo retrogradno kretanje i njegov drugi po redu kvadrat sa Uranom!!!
O ovom kvadratu sam pisala i pre nego što je započeo svoj uticaj, pisala sam o njemu na početku maja!!!
Loša vest je i Merkur...
Merkur, njegovo retrogradno kretanje zbog kojeg ćemo imati tri puta jedan isti aspekt (inkonjukcija)


  • 02.avgust 04:38: Mars kvadrat Uran (drugi put)

Zapravo bilo je ovako: Mars je 16.maja ušao u Vodoliju - 05:55 CET
Uran je ušao u Bika dan ranije 15.maja - 17:16 CET
Već 16.maja u 09:03 CET Mars i Uran su formirali egzaktni kvadrat na 0°
 Samo dan posle Mladog Meseca u Biku!!!

Više o ovom kvadratu:

★Posle prvog kvadrata sada i drugi....U prvom su i Mars i Uran bili direktni, sada je Mars retrogradan a Uran i dalje direktan (ali usporava jer i on će uskoro u retrogrdani hod)!!!
Mars je u retrogradni hod krenuo sa 9°, Uran je tada bio na 1°...možda je neko vreme (kratko) ovaj aspekt popustio ali što se Mars više kretao unazad on je bio sve jači, posebno oko pomračenje 27.jula i sada kada je Mars stigao na 2° gde se već nalazi Uran dolazimo do drugog kvadrata!!!
Ovaj drugi kvadrat je bio deo T-Kvadrata, tako da je njegov uticaj bio još snažniji i za nekog i još nepovoljniji od prvog!!! Ovaj kvadrat ima snažnu negativnu energiju...nasilan je, fanatičan, izaziva nasilnu smrt vatrom, strujom, gromom....Ubistva, samoubistva, ranjavanja...povrede...Naš poznati astrolog Mile Dupor je za njega napisao "samo astrolog može ovo prebroditi bez lomova". Sada je to malo drugačije jer evo ja kao astrolog upravo na ovaj način pokušavam da pomognem da i vi lakše prebrodite ovu tešku energiju....
Sva dešavanja unazad... od na žalost strašnog požara u Grčkoj sa teškim posledicama pre svega po ljude a onda i materiajlne stvari, razna samoubistva mladih, predoziranja, teških saobraćajnih nesreća, ubistva iz strasti, otmice dede žene našeg Noleta, hapšenja starleta u CG zbog povezanosti sa mafijom....i da ne nabrajam...samo pogledajte rubrike Crna hronika ma gde da ste....i sve će vam biti jasno....

★Ovaj kvadrat sa Uranom je Marsu bio prvi aspekt od ulaska u Vodoliju!!! Prvi njihov aspekt od promene znakova!!!
Sada kada je Mars retrogradan mogli bi sve ovo mnogo burnije da doživimo, a moguće su i neke "već viđene" stvari i događaji!!! Ovaj aspekt svakako će teško pasti onima sa kratkim fitiljima...Delovaće on i na mirne karaktere, ali na one koji već imaju nervozan karakter ovo je kao dolivanje ulja na vatru....Generalno ovaj kvadrat bi mogao ponovo da aktivira neke događaje od ranije....Nezgodna je ovo energija, vi uradite šta vi možete...a to bi moglo da bude ponavljanje mantre: Mir...mir....mir!!!! Čuvajte se nezgoda, moguće su povrede itd.
Oni koji su se nešto bunili, svađali, rizikovali...sada bi mogli ponovo da budu u istom raspoloženju.
Na kraju nas čeka i treći kvadrat 19.septembra!!! Tada će negde i biti kraj našim mukama sa nervozom, nemirom, stresom, svađama, agresijom!!!

16.maja 09:03: Mars u Vodoliji, Uran u Biku na 0* (prvi)
02.avgusta 04:38: RxMars u Vodoliji, Uran u Biku na 2* (drugi)
19.septembra 01:01 Mars u Vodoliji, RxUran u Biku na 1* (treći)

Sledeći kvadrat Urana u Biku (tada se više neće vraćati u Ovna) i Marsa je 11.jula 2019. Mars će tada biti u Lavu - direktan i ovaj kavadrat će trajati kratko!!!



  • 04.avgust 02:58: Mars sekstil Kiron
ISPRAVKA!!!
RxMerkur me je sludeo...tako je kada radite dva ili više posla odjednom!!!
RxMars je u sekstilu ne u kvadratu sa Kironom (bravo za pažljivog čitaoca)
Žao mi je onih što prepisuju :)))
Naravno da je trenutno između Marsa i Kirona moguć samo sekstil!!!
I to od kada je Kiron ušao u Ovna 17.aprila!!!

Mars traži (sekstil) ključ (Kiron) .....Mars je u Vodoliji...lek je svuda...u druženju, prijateljstvu....U obnovljenom prijateljstvu (RxMars)....može se pronaći i preko društvenih mreža (Vodolija)...
Eto meni je upravo stigla pomoć!!! Na vreme sam uvidela grešku....a zabolelo me je što sam napravila ovakvu grešku....ono kada hoću sve da uradim u jednom danu....a dan za mene previše kratak!!!
Ovo je jaka energija, energija koja će pomoći prilikom lične (Kiron u Ovnu) transformacije...Naravno ovo važi ako ste se ranije suočili sa bolom...sada je vreme da se "pronađe ključ (iz)lečenja" ili da se uporno i hrabro i dalje traži...Potrajaće ovaj aspekt zbog Marsovog kretanja unazad...imate vremena da ako već niste osvestite svoj bol....prihvatite ga i krenete u lečenje.
Ovo je energija transformacije, energija koja vodi ka izlečeju... energija hrabrosti da se suoči sa problemima....Kod ove energije potrebna je i lična aktivnost, aktiviranje ove energije, svesno aktiviranje....nešto kao potreba i želja da se nešto učini....jer ovaj aspekt i ovu energiju u suprotnom nećete ni osetiti!!!!
I ovde svejedno na moju grešku ide ova rečenica:
Ovan je pored svega ostalog i ratnička energija....ovde bi svakako mogli da dođu citati iz Priručnika za ratnika svetlosti - Paola Kuelja!!! Recimo ovaj: 
"Jučerašnja bol je snaga ratnika svetlosti."


Bolje je ćutati i prećutati...
  • 05.avgust 07:13: Merkur inkonjukcija Pluton
★16.jula smo imali ovaj aspekt...Merkur je bio direktan na 19° Lava, Pluton retrogradan na istom stepenu!!!
Sada imamo po drugi put ovaj aspekt, Merkur retrogradan na 19°, Pluton i dalje retrogradan na istom stepenu!!! 
Inkonjukcija je aspekt gde nam je potrebna energija prilagođavanja!!!
Merkur je pre ove inkonjukcije (i jedne i druge) bio u opoziciji sa Plutonom - 23.juna (Bolje prećutati)!!! Tada je Merkur bio u Raku na 20°!!!
Sledi trigon Merkura i Plutona ali to se neće dogoditi skoro, Merkur treba da pređe u Devicu i stigne do 18°!!! To će se dogoditi 16.septembra!!!
Pre toga dogodiće se još jedna inkonjukcija direktnog Merkura u Lavu i Plutona i dalje retrogradnog na 19° - 30.avgusta!!!
Inkonjukcija je dakle između opozicije i trigona!!! I ovu ćemo imati ukupno tri puta. Sada je druga! Slična je inkonjukcija opoziciji ali i nije...Nervoza je sličnost...Energija Lava (Merkur) i energija Jarca (Pluton) se neslažu najbolje, potrebno im je neko prilagođavanje!!! 
Dakle sve ono započeto opozicijom 23.juna biće aktuelno sve do kraja avgusta...Avgust će biti u znaku ove inkonjukcije i početak i kraj!!! Smirenje i izlaz iz ove situacije sledi sredinom septembra!
Kontakt Merkura i Plutona u negativnm aspektima (kvadrat, opozicija, inkonjukcija) donosi energiju šarlatana, plagijatora....precenjivanje svojih sposobnosti pa završavanje u zatvoru...itd. Nadam se da će na kraju ovog tranzita onaj ko treba da završi u zatvoru zbog ubistva advokata da će dolijati...

Merkur inkonjukcija RxPluton - 16.jul, 05.avgust i 30.avgust!!!
Pripazite u ovom periodu na misli, reči, komunikaciju...ali i na zdravlje!!!




I na kraju... šta reći...pripazite! Ne ulazite ni u verbalne (RxMerkur) ni u fizičke (RxMars) duele...Pripazite i ako ste već ranjeni (RxKiron)....neke rane bi mogle ponovo da "prokrvare"!!!
Pažljivo birajte bitke!!! Nekada je mir važniji od pobede!!!

Ne pitaj me noćas ništa, 
pusti me da šutim, 

ja noćas trebam mir. 

Stare rane opet peku, 
moje bitke dalje teku, 
dušo ti nemaš ništa s tim. 



3 коментара:

  1. Анониман31. јул 2018. 00:16

    Zašto ponavljate gramatičke greške konstantno?Da li znate za znakove interpunkcije,kada i kako se koriste? Ne mogu da shvatim da toliko citata izdvajate,stavljate slike knjiga koje čitate,a zapravo mnogima deluje da ste nepismeni.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Šta ste vi? Pravopisni policajac? Čitajte gramatiku srpskog jezika, a nama ostalima ostavite da uživamo i učimo iz Snežaninih tekstova.

      Избриши
  2. Draga Snezana,srecan rodjendan sa malim zakasnjenjem! Za lepe zelje nikad nije kasno! Hvala na trudu,istrajnosti i divnim tekstovima.Pratim Vas web-site vec godinama i uzivam u svakoj prezentaciji. Druzimo se mi gotovo svakodnevno.Svako dobro Vam zelim!

    ОдговориИзбриши