петак, 27. јул 2018.

Očekuj najgore....nadaj se najboljem!!!....Stigao nam je i taj dan....


Venera je u Devici na 18° i dalje je u opoziciji sa RxNeptunom (prilično jaka) i u sekstilu sa Jupiterom u Škorpiji (slabije) - Sreća, radost, ljubav...
Uskoro 28.jula sledi nam trigon Venere i RxPlutona u Jarcu - Venera u zanosu... ovaj aspekt "radi" i danas!!!
Uživajte danas u energiji Venere....a za to ima "materijala" :))), pomoći će Jupiter, raširiće ljubav, ali i sreću, radost....pomaže mada na neobičan način i Neptun...samo pazite da vas on ne zavede previše, radije koristite njegovu moć i zavodite vi :)), i na kraju pomaže i Pluton da razbukta strasti, donese intezitet u vaše odnose!!!


      

Na poslednjim stepenima, sada je na 28°, od juče je u PRAZNOM HODU (15:41 CET), i biće sve do 12:40 CET!!! Tačno u 12:40 Mesec će preći u Vodoliju!!!
I tada zapravo počinje "igranka"!!!
  • Mesec kvadrat Uran - 17:47
  • Mesec konjukcija RxMars - 20:48

U energetskom smislu ovo je baš dan "viđen" za nervozu, stres....neprijatnosti svake vrste i globalno i lično (lično već prema natalnom horoskopu)!!!
Budite spremni za razna iznenadna dešavanja!!! Ali i za popriličan udar nervoze!!!
Na početku teksta pisala sam o petku i Veneri....možda nam svima ova energija pomogne da se bolje osećamo....da izlaz pronađemo u ljubavi, partnerstvu, prijateljstvu....u društvu je sve lakše!!!
Mala primedba: Subota je Saturnov dan!!!

Mesec opozicija Sunce 22:22 CET - Pun Mesec i pomračenje!!!
U 00:39 (28.jula) Mesec opozicija RxSMČ!!!



Jedna vest:
Avion tipa Erbas A320 aviokompanije Thomas Cook, koji je saobraćao na liniji Kos - London, vanredno je sleteo na Aerodrom "Nikola Tesla" u Beograd...pre samo dva dana još jedan avion je prinudno sleteo na naš aerodrom....
T-Kvadrat na delu!!!
Imali smo i ranije ovakve slučajeve....sigurno se sećate da sam pisala o tome:

Ovde srećom Uran u Biku prizemljuje avione - Avion (Uran) Bik (zemlja)....



Druga vest:
Kompanija FB juče doživela najgori dan!!! U ovoj vesti videćete da su oni imali već jedan najgori dan i gle čuda - 27.jula 2012. je i tada Merkur bio u Lavu i bio je retrogradan!!! Merkur je tada bio deo JODA!!! Retrogradni Merkur na delu!!!



Treća vest:
Na TV prva....astrolog objašnjava fenomen pomračenja!!! 
Voditeljka je Vodolija i dobila je prilično nepovoljno predviđanje!!! Onako bez uvida u njenu natalnu kartu!!! Ne znam....meni je to prilično neozbiljno i neodgovorno! Ako je sugestivna ona će narednih devet dana (kako je astrolog rekao) biti opterećena mislima o tome da li će se razboleti ili imati neki nesrećni slučaj!!! 

Danas na zvezdanom nebu:

Sutra Venera trigon Pluton 03:25

Ja sam o Punom Mesecu i pomračenju, T-Kvadratu pisala ranije da bi bili spremni:

Na Face Book-u napisala sam i ovo (nema na Blogu):



Dragi moji, nemam šta više da dodam na ovu temu. Ugnjavila sam vas poprilično ranije....vratite se unazad na tekstove od prethodnog pomračenja 12.jula....i imaćete još više informacija!!!
Danas (večeras) je to najduže pomračenje u ovom veku....Mi ovde ga možemo videti...ALI za večeras predviđaju kišu, grmljavinu i već šta sve ide uz to....


Ja bih malo obrnula jednu mudrost: "Nadaj se najboljem, ocekuj najgore." U....
Očekuj najgore....nadaj se najboljem!!!

Pročitajte i ovo:

Šta rade zvezde u periodu od 23.jula do 30.jula...

Late in the night when I'm all alone
And I look at the clock and I know you're not home
I can't help myself
I've got to see you again

Нема коментара:

Постави коментар