понедељак, 23. јул 2018.

Nedeljni horoskop od 23.jula do 30.jula...



Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)
Astrološke kuće


O svim aspektima više:

Šta rade zvezde u periodu od 23.jula do 30.jula...

ZVEZDE U JULU




OVAN: Dragi Ovnovi, ova nedelja počinje i završava se sa Venerinim aspektima! Venera u Devici je u vašoj 6.kući (kuće), na početku nedelje je u opoziciji sa RxNeptunom u Ribama iz 12.kuće i na kraju nedelje u trigonu sa RxPlutonom iz 10.kuće!
Šta reći za vaš ljubavni život, tek da bi mogli da budete oprezni ako ste u nekoj ljubavnoj tajni, posebno ako je to povezano sa vašim poslom. Bilo bi dobro i da obratite pažnju na vaše zdravlje i psihičko i fizičko. Krajem nedelje osetićete Venerin pozitivan uticaj, pre svega u poslu i karijeri, možda i finanasijska satisfakcija to potvrdi. U ljubavnom smislu to je dobra energija za svakodnevni život i poboljšanje psihofizičkog zdravlja. 
Pun Mesec u Vodoliji i pomračenje su na relaciji Mesec u Vodoliji u 11.kući - Sunce u Lavu u 5.kući...Na ovoj relaciji se nalazi priča o kulminaciji i priča o promenama koje možete očekivati u periodu od narednih šest meseci. Kulminacija je u vašem društvenom životu u odnosu na ljubavni. Razmotrite i priču o davanju i primanju, mešanju prijateljstva i ljubavi...Vi ste Ovan - vatra, i vaš znak se dobro slaže sa energijom Lava - vatra i energijom Vodolije - vazduh, vi ćete lakše proći kroz energiju pomračenja!
Priča o Mesečevim Čvorovima i RxMarsu u vreme pomračenja jako bitna priča, ona je krenula prošle nedelje, sada je u fokusu, pogledajte OVDE vašu priču!!!
U centru pažne je i T-Kvadrat kod vas on se  nalazi na relaciji: Uran u Biku 2.kući, Sunce u Lavu u 5.kući i RxMars u Vodoliji u 11.kući! U celu priču sa pomračenjem umešaće se Uran i vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti...i neka iznenadna promena. Možda je vreme da više vrednujete sebe u odnosu na druge ljude vama bliske. Velika nervoza i stres ako pokušavate da ubrzate promene. Ovaj T-Kvadrat je u fiksnim znacima, vi pripadate kardinalinim znacima, vrlo ste aktivni i ambiciozni, vama promene idu lakše nego fiksnim znacima, što je ovde prednost, negativna strana je samo što vi do promena hoćete po svaku cenu, brzo sada i odmah!!!
Možda malo u senci ostalih događaja je Merkurovo retrogradno kretanje, naravno vrlo bitan događaj u periodu  od 27.jula do 19.avgusta!!! Merkur u Lavu je i dalje u vašoj 5.kući, sada u retogradnom kretanju!!! Njegov uticaj na vaš život pogledajte OVDE


BIK: Dragi Bikovi, ova nedelja počinje i završava se sa Venerinim aspektima! Venera u Devici je u vašoj 5.kući (kuće), na početku nedelje je u opoziciji sa RxNeptunom u Ribama iz 11.kuće i na kraju nedelje u trigonu sa RxPlutonom iz 9.kuće! 
Sa Venerom (inače vaš vladar) u kući ljubavi svakako vam slede neki ljubavni događaji, moguća su i neka iznenadna dešavanja. Ona mogu biti povezana sa nekim razočarenjem, obmanom, lažima.Možda je u pitanju mešanje ljubavi i prijateljstva, budite oprezni da ne budete razočarani. Možda je ovde u pitanju vaš odnos sa decom ili nešto oko dece. Krajem nedelje neko će na neki dalji put, neko će biti srećan i zaljubljen, sem ako Neptun nije previše umešao prste.
Pun Mesec u Vodoliji i pomračenje su na relaciji Mesec u Vodoliji u 10.kući - Sunce u Lavu u 4.kući...Na ovoj relaciji se nalazi priča o kulminaciji i priča o promenama koje možete očekivati u periodu od narednih šest meseci. Kulminacija u vašoj karijeri, profesiji, položaju u društvu, ali i načinu na koji vas vide drugi ljudi. Na sve ovo veliki uticaj ima i vaš porodični život, dom, privatno...Vi ste Bik - zemlja i vaš znak se ne slaže najbolje sa energijom Lava - vatra i energijom Vodolije - vazduh,  što pomalo ili više iritira.
Priča o Mesečevim Čvorovima i RxMarsu u vreme pomračenja jako bitna priča, ona je krenula prošle nedelje, sada je u fokusu, pogledajte OVDE vašu priču!!!
U centru pažne je i T-Kvadrat kod vas on se nalazi na relaciji: Uran u Biku 1.kući, Sunce u Lavu u 4.kući i RxMars u Vodoliji u 10.kući!  Zapravo ovde će Uran imati ulogu nekog oslobađanja, neke bitne promene za vas lično u odnosu na vaš profesionalni i porodični život! Neke neprijatne situacije ako nešto ili nekog želite da zadržite. Velika nervoza, stres ako po svaku cenu želite da zadržite status quo, postojeće stanje i u privatnim i o profesionalnim stvarima. Uran je u vašem znaku tako da njegovu energiju osećate možda i više od ostalih znakova. Ovaj T-Kvadrat je u fiksnim znacima i vi pridate toj grupi, tako da ste dovoljno tvrdoglavi i uporni da uspete ako shvatite da su promene neophodne!
Možda malo u senci ostalih događaja je Merkurovo retrogradno kretanje, naravno vrlo bitan događaj u periodu  od 27.jula do 19.avgusta!!! Merkur u Lavu je i dalje u vašoj 4.kući, sada u retogradnom kretanju!!! Njegov uticaj na vaš život pogledajte OVDE


BLIZANCI: Dragi Blizanci, ova nedelja počinje i završava se sa Venerinim aspektima! Venera u Devici je u vašoj 4.kući (kuće), na početku nedelje je u opoziciji sa RxNeptunom u Ribama iz 10.kuće i na kraju nedelje u trigonu sa RxPlutonom iz 8.kuće! 
Moguće je neko emotivno razočarenje u nekoga ko vam je jako bitan. Posebno se ovo odnosi na nekog ko vam je autoritet. Budite oprezni sa ljubavnim vezama u okviru karijere. Međutim ovo može da bude i neko vaše razočarenje u profesiji i statusu koji imate. Krajem nedelje stvari se popravljaju, imaćete mogućnost da se regenerišete, da prikupite snagu i napunte baterije. Odnos sa partnerom dobar posebno ako zajedničkim snagama obnavljate energiju.
Pun Mesec u Vodoliji i pomračenje su na relaciji Mesec u Vodoliji u 9.kući - Sunce u Lavu u 3.kući...Na ovoj relaciji se nalazi priča o kulminaciji i priča o promenama koje možete očekivati u periodu od narednih šest meseci. Ovde se radi o onome što vi najviše volite a to jsu razmišljanje, reči, komunikacija, informacije, znanje....Kulminacija u odnosu na vaše poglede na svet i okolinu, životne vidike, ideale, duhovnost, putovanja, obrazovanja...zakon, pravdu. Vi ste Vodolija - vazduh i dobro se slažete sa energijom Lava - vatra i energijom Vodolije - vazduh, lakše ćete proći kroz energiju pomračenja!
Priča o Mesečevim Čvorovima i RxMarsu u vreme pomračenja jako bitna priča, ona je krenula prošle nedelje, sada je u fokusu, pogledajte OVDE vašu priču!!!
U centru pažne je i T-Kvadrat kod vas on se nalazi na relaciji:  Uran u Biku 12.kući, Sunce u Lavu u 3.kući i RxMars u Vodoliji u 9.kući! Mogući su iznenadni događaji posebno ako ste neko vreme nešto skrivali i od sebe i od drugih. Nešto "gurnuto pod tepih" sada bi moglo da vas zaskoči. Najvažnije je da budete iskreni prema sebi. Ovde je potreba da se oslobode misli, reči, komunikacija...vreme je za istinu ma kakva ona bila. Neprijatnosti na putovanjima posebno ako nešto skrivate, ako niste jasno rekli šta mislite. Ovaj T-Kvadrat je u fiksnim znacima, vi pripadate grupi promenljivih znakova, tako da vam promene svakako ne padaju teško. Neprijatnosti mogu doći samo ako želite da zadržite status quo!
Možda malo u senci ostalih događaja je Merkurovo retrogradno kretanje, naravno vrlo bitan događaj u periodu  od 27.jula do 19.avgusta!!! Merkur u Lavu je i dalje u vašoj 3.kući, sada u retogradnom kretanju!!! Njegov uticaj na vaš život pogledajte OVDE


RAK: Dragi Rakovi, ova nedelja počinje i završava se sa Venerinim aspektima! Venera u Devici je u vašoj 3.kući (kuće), na početku nedelje je u opoziciji sa RxNeptunom u Ribama iz 9.kuće i na kraju nedelje u trigonu sa RxPlutonom iz 7.kuće! 
Ovo je ljubavni san, ružičasti pogled na život, ljubav kao bajka...ili je ljubav negde daleko...ovo je i ono Laži me, ti to radiš najbolje...Krajem nedelje bi mogli mnogo bolje da vidite, posebno svog partnera ali i da sa njim doživite lepe strasne trenutke. Ako niste u vezi mogli bi nekog da upoznate, na početku sa idealizacijom, onda i osećanjem da je to to, baš ono što ste čekali.
Pun Mesec u Vodoliji i pomračenje su na relaciji Mesec u Vodoliji u 8.kući - Sunce u Lavu u 2.kući...Na ovoj relaciji se nalazi priča o kulminaciji i priča o promenama koje možete očekivati u periodu od narednih šest meseci. Kulminacija kroz neku krizu, završetak neki...Kulminacija gde je bitan vaš odnos prema vrednostima, emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. U pitanju je možda neki vaš zajednički novac ili tkz. tuđ novac i podrška, lične finansije. Ova energija će uticati i na vašu intimu, strast...Ovde je u pitanju potreba da se nešto suštinski menja.
Priča o Mesečevim Čvorovima i RxMarsu u vreme pomračenja jako bitna priča, ona je krenula prošle nedelje, sada je u fokusu, pogledajte OVDE vašu priču!!!
U centru pažne je i T-Kvadrat kod vas on se nalazi na relaciji:  Uran u Biku 11.kući, Sunce u Lavu u 2.kući i RxMars u Vodoliji u 8.kući! Vetrovi promena idu iz sfere društvenosti, prijateljstva...Promene mogu doći iznenada i bez najave, mogu biti neprijatne ali ovde je poenta osoboditi se nekih starih vrednosti, svega što vas opterećuje u materijalnom smislu. Oslobađanje ili neki novi pristup u emotivnom i materijalnom smislu, neka krupna promena, suštinska gde nešto treba da se završi da bi nešto drugo počelo. Moglo bi da bude prilično napeto, stresno. Ovaj T-Kvadrat je u fiksnim znacima, vi pripadate kardinalinim znacima, vrlo ste aktivni i ambiciozni, vama promene idu lakše nego fiksnim znacima, što je ovde prednost, negativna strana je samo što vi do promena hoćete po svaku cenu, brzo sada i odmah!!!
Možda malo u senci ostalih događaja je Merkurovo retrogradno kretanje, naravno vrlo bitan događaj u periodu  od 27.jula do 19.avgusta!!! Merkur u Lavu je i dalje u vašoj 2.kući, sada u retogradnom kretanju!!! Njegov uticaj na vaš život pogledajte OVDE


LAV: Dragi Lavovi, ova nedelja počinje i završava se sa Venerinim aspektima! Venera u Devici je u vašoj 2.kući (kuće), na početku nedelje je u opoziciji sa RxNeptunom u Ribama iz 8.kuće i na kraju nedelje u trigonu sa RxPlutonom iz 6.kuće! 
Ovo je neka ljubavna iluzija, neke nejasne predstave o emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Moguće je da ćete sebe manje vrednovati i u materijalnom i u emotivnom smislu. Mogući su nepotrebni troškovi, sumnja u nečije emocije, ovo je i zavodljiva strast, sa neizvesnim krajem, čuvajte se razočarenja. Krajem nedelje mnogo jasnija slika, mogućnost bolje zarade ili nečija finansijska podrška. Energija strasti, energija transformacije i pozitivnih promena.
Pun Mesec u Vodoliji i pomračenje su na relaciji Mesec u Vodoliji u 7.kući - Sunce u Lavu u 1.kući...Na ovoj relaciji se nalazi priča o kulminaciji i priča o promenama koje možete očekivati u periodu od narednih šest meseci. Energija Punog Meseca i pomračenja na vas Lavove može imati jači uticaj nego na ostale znakove, jer sve se dešava nasuprot vas, tamo gde su "oni" vama bitni ljudi, partneri bilo koje vrste. Zadržati neko partnerstvo ali promeniti nešto u tom odnosu ili pustiti nekoga da ode ili obrnuto da vi odete od nekog. Kulminacija je u vašim partnerskim odnosima, odnosima sa ljudima generalno. 
Priča o Mesečevim Čvorovima i RxMarsu u vreme pomračenja jako bitna priča, ona je krenula prošle nedelje, sada je u fokusu, pogledajte OVDE vašu priču!!!
U centru pažne je i T-Kvadrat kod vas on se nalazi na relaciji: Uran u Biku 10.kući, Sunce u Lavu u 1.kući i RxMars u Vodoliji u 7.kući! Najznačajnije promene ovde idu iz oblasti ega i načina na koji vas drugi vide. Iznenadna promena koja će uticati na vaše odnose sa ljudima. U pitanju je i vaš položaj i status, kao i karijera, vaš odnos prema autoritetima, roditeljima. Krenite u promene od sebe lično, menjajući sebe nećete promeniti druge ali ćete popraviti neki odnos. Promenite i vaš partnerski odnos, dajte i sebi i drugoj strani (u bilo kom odnosu) više slobode. Ovaj T-Kvadrat je u fiksnim znacima, vi pripadate toj grupi i možda vama teže padaju neke promene, fiksni znaci imaju tendenciju da tvrdoglavo zadržavaju status quo!!!
Možda malo u senci ostalih događaja je Merkurovo retrogradno kretanje, naravno vrlo bitan događaj u periodu  od 27.jula do 19.avgusta!!! Merkur u Lavu je i dalje u vašoj 1.kući, sada u retogradnom kretanju!!! Njegov uticaj na vaš život pogledajte OVDE


DEVICA: Drage Device, ova nedelja počinje i završava se sa Venerinim aspektima! Venera u Devici je u vašoj 1.kući (kuće), na početku nedelje je u opoziciji sa RxNeptunom u Ribama iz 7.kuće i na kraju nedelje u trigonu sa RxPlutonom iz 5.kuće! 
Ovo je neka ljubavna iluzija, nejasan partnerski odnos, sumnje, laži, prevare...i ono nije sve onako kako izgleda u vašem partnerskom odnosu. "Skinite ružičaste naočari" kada posmatrate partnera da bi izbegli razočarenje. Krajem nedelje već mnogo jasnija slika i situacija, odnos prelazi u strast, dobija energiju regeneracije i trasformacije. U svakom slučaju znaćete šta tačno želite od partnera, a to je baš ono "sve ili ništa".
Pun Mesec u Vodoliji i pomračenje su na relaciji Mesec u Vodoliji u 6.kući - Sunce u Lavu u 12.kući...Na ovoj relaciji se nalazi priča o kulminaciji i priča o promenama koje možete očekivati u periodu od narednih šest meseci. Kulminacija po itanju nekih dosadašnjih ograničenja, svega onog što skrivate i tajite. Kulminacija u sferi svakodnevnog života, navika, posla, zdravlja. Naravno vi Device kada je zdravlje u pitanju imate poseban odnos prema toj važnoj oblasti života. Potrudite se da promenite nešto kada su navike i zdravlje u pitanju.
Priča o Mesečevim Čvorovima i RxMarsu u vreme pomračenja jako bitna priča, ona je krenula prošle nedelje, sada je u fokusu, pogledajte OVDE vašu priču!!!
U centru pažne je i T-Kvadrat kod vas on se nalazi na relaciji:  Uran u Biku 9.kući, Sunce u Lavu u 12.kući i RxMars u Vodoliji u 6.kući! Promene će doći, to je izvesno i pokušajte da ne budete iznenađeni. Menjajte pre svega vaš pogled na svet i okolinu, životne vidike, filozofiju...stav prema daljinama, inostranstvu, obrazovanju, zakonu, pravdi. Potrebno je da se oslodite stega, nepotrebnog povlačenja, svih tajni koje vas opterećuju. Potrebne su i promene u vašem psihofizičkom zdravlju. Ovaj T-Kvadrat je u fiksnim znacima, vi pripadate grupi promenljivih znakova, tako da vam promene svakako ne padaju teško. Neprijatnosti mogu doći samo ako želite da zadržite status quo!
Možda malo u senci ostalih događaja je Merkurovo retrogradno kretanje, naravno vrlo bitan događaj u periodu  od 27.jula do 19.avgusta!!! Merkur u Lavu je i dalje u vašoj 12.kući, sada u retogradnom kretanju!!! Njegov uticaj na vaš život pogledajte OVDE


VAGA: Drage Vage, ova nedelja počinje i završava se sa Venerinim aspektima! Venera u Devici je u vašoj 12.kući (kuće), na početku nedelje je u opoziciji sa RxNeptunom u Ribama iz 6.kuće i na kraju nedelje u trigonu sa RxPlutonom iz 4.kuće! 
Ovo su pojačane iluzije, ljubavne, poslovne, zdravstvene. Nije sve kako izgleda na prvi pogled, imajte to na umu. Neka obmana i zavaravanje, neka ljubavna tajna ili poslovna ili pomešano i jedno i drugo. Zdravstveni i ljubavni problemi zbog nejasnih dijagnoza, negiranja istine. Loše navike. Na kraju nedelje mogućnost da se sve ovo promeni, možda su vam potrebni dom i porodica i njihova energija da napunite baterije ili da vam oni otvore oči. Možda je rešenje u nekom povlačenju, u zagrljaju onih koje volite, partner, neko iz porodice....
Pun Mesec u Vodoliji i pomračenje su na relaciji Mesec u Vodoliji u 5.kući - Sunce u Lavu u 11.kući...Na ovoj relaciji se nalazi priča o kulminaciji i priča o promenama koje možete očekivati u periodu od narednih šest meseci. Kulminacija je ovde na relaciji davanja i primanja ljubavi, emocija pre svega. Kulminacija u ljubavnim odnosima, odnosima prema deci ako ih imate ili ako ih nemate potreba da se tu nešto promeni. Ovo je i period raznih iznenađenja, rizika i rizičnih situacija. Vi ste Vaga - vazduh, vama prija energija Lava - vatra i energija Vodolije - vazduh, lakše ćete proći kroz ovu energiju pomračenja!
Priča o Mesečevim Čvorovima i RxMarsu u vreme pomračenja jako bitna priča, ona je krenula prošle nedelje, sada je u fokusu, pogledajte OVDE vašu priču!!!
U centru pažne je i T-Kvadrat kod vas on se nalazi na relaciji:  Uran u Biku 8.kući, Sunce u Lavu u 11.kući i RxMars u Vodoliji u 5.kući! Promene su ovde neophodne ali one su one suštinske, gde se nešto završava i počinje nešto drugo. Promene generalno vama ne padaju teško, samo ove promene čak i vas mogu poprilično iznenaditi, do te mere da vas unervoze i uvedu u veliki stres. Ovde je potreba za više slobode jaka, i u ljubavnom i društvenom životu. Mogućnost da neko ode ili da vi odete je velika. Ovaj T-Kvadrat je u fiksnim znacima, vi pripadate kardinalinim znacima, vrlo ste aktivni i ambiciozni, vama promene idu lakše nego fiksnim znacima, što je prednost, negativna strana je samo što vi do promena hoćete po svaku cenu, brzo sada i odmah, a ovde je potrebna neka vrsta ravnoteže i balansa.
Možda malo u senci ostalih događaja je Merkurovo retrogradno kretanje, naravno vrlo bitan događaj u periodu  od 27.jula do 19.avgusta!!! Merkur u Lavu je i dalje u vašoj 11.kući, sada u retogradnom kretanju!!! Njegov uticaj na vaš život pogledajte OVDE


ŠKORPIJA: Drage Škorpije, ova nedelja počinje i završava se sa Venerinim aspektima! Venera u Devici je u vašoj 11.kući (kuće), na početku nedelje je u opoziciji sa RxNeptunom u Ribama iz 5.kuće i na kraju nedelje u trigonu sa RxPlutonom iz 3.kuće! 
Ovde se radi o nekoj ljubavnoj iluziji, obmani, prevari, lažima...Mada su ovde i neka prijateljstva pod maglom Neptuna, nejasni društveni odnosi. Iznenadne neprijatne situacije u ljubavi i prijateljstvu. Moguća su i razočarenja ako sve posmatrate kroz "ružičaste naočari"! Krajem nedelje će sve biti mnogo jasnije, neka istina i neko saznanje vam predstoji. Neki ljubavni razgovori koji vam mogu otvoriti oči. Nije bitno ko je inicijator razgovora, bitna je istina koja će "isplivati". Za neke od vas ovo je i neki iznenadni put radi uživanja i obnavljanja energije.
Pun Mesec u Vodoliji i pomračenje su na relaciji Mesec u Vodoliji u 4.kući - Sunce u Lavu u 10.kući...Na ovoj relaciji se nalazi priča o kulminaciji i priča o promenama koje možete očekivati u periodu od narednih šest meseci. Kulminacija je ovde na relaciji dom, porodica, privatno i vaša profesija, karijera, status u društvu...Vreme je da uspostavite ravnotežu između provatnog i poslovnog života. Bilo koja strana da vas "vuče" nije rešenje izabrati stranu. Nije rešenje ni "bežati" od jedne strane ove "vage". Nađite u narednom periodu sredinu. Neko će biti u fazi promena u okviru doma, neko u fazi promena u okviru profesije. Vi ste Škorpija -voda, i vama ne prijaju baš najbolje energije Lava - vatra i Vodolije - vazduh, pa ovo pomračenje može nešto jače uticati na vas.
Priča o Mesečevim Čvorovima i RxMarsu u vreme pomračenja jako bitna priča, ona je krenula prošle nedelje, sada je u fokusu, pogledajte OVDE vašu priču!!!
U centru pažne je i T-Kvadrat kod vas on se nalazi na relaciji:  Uran u Biku 7.kući, Sunce u Lavu u 10.kući i RxMars u Vodoliji u 4.kući! Vetrovi promena idu iz vašeg odnosa prema drugima, vaših veza, javnosti...neko partnerstvo (emotivno, bračno, poslovno, porodično, prijateljsko) možda traži više slobode i oslobađanje. Nervoza na relaciji, partner, vi, vaš dom i karijera. Ovaj T-Kvadrat je u fiksnim znacima, vi pripadate toj grupi i možda vama teže padaju neke promene, fiksni znaci imaju tendenciju da tvrdoglavo zadržavaju status quo!!!
Možda malo u senci ostalih događaja je Merkurovo retrogradno kretanje, naravno vrlo bitan događaj u periodu  od 27.jula do 19.avgusta!!! Merkur u Lavu je i dalje u vašoj 10.kući, sada u retogradnom kretanju!!! Njegov uticaj na vaš život pogledajte OVDE


STRELAC: Dragi Strelčevi, ova nedelja počinje i završava se sa Venerinim aspektima! Venera u Devici je u vašoj 10.kući (kuće), na početku nedelje je u opoziciji sa RxNeptunom u Ribama iz 4.kuće i na kraju nedelje u trigonu sa RxPlutonom iz 2.kuće! 
Nejasni, obmanjujući odnosi u karijeri ali i u odnosima sa autoritetima. Potreba da budete primećeni, da budete u centru pažnje...sa druge strane nejasni impulsi, nejasne situacije koje idu iz sfere vašeg privatnog i porodičnog života. Neka iluzija i obmana vezana za prošlost, dom, porodicu...Krajem nedelje mnogo jasnija situacija, energija koja će vam pomoći u nameri da vas ozbiljno shvate u karijeri. Neka promena, možda bolji položaj koji nosi i materijalnu satisfakciju. Možda je ovo i saznanje da više vredite. Bolje finansije u svakom slučaju i veća i emotivna i materijalna sigurnost.
Pun Mesec u Vodoliji i pomračenje su na relaciji Mesec u Vodoliji u 3.kući - Sunce u Lavu u 9.kući...Na ovoj relaciji se nalazi priča o kulminaciji i priča o promenama koje možete očekivati u periodu od narednih šest meseci. Kulminacija kroz vaše misli, reči, komunikaciju, odnos sa bliskim ljudima...Neke promene u načinu razmišljanja, u životnim stavovima, pogledima na svet i okolinu, neku istinu...ali i na daljine, inostranstvo, obrazovanje, zakon, pravdu...Misao je moćna energija i kulminacija ovde može biti zapravo neki kraj i početak. Vi ste Strelac - vatra, vi se slažete sa energijom Lava - vatra i energijom Vodolije - vazduh, kroz energiju pomračenja možete lakše proći.
Priča o Mesečevim Čvorovima i RxMarsu u vreme pomračenja jako bitna priča, ona je krenula prošle nedelje, sada je u fokusu, pogledajte OVDE vašu priču!!!
U centru pažne je i T-Kvadrat kod vas on se nalazi na relaciji:  Uran u Biku 6.kući, Sunce u Lavu u 9.kući i RxMars u Vodoliji u 3.kući! Ovde su promene najneophodnije u svakodnevnim navikama, poslu, zdravlju. Moguće su neke iznenadne vesti, informacije koje će mnogo toga promeniti. Potrebno je pre svega da se oslobodite nekih loših navika. Zdravlje i posao najviše na "udaru". Ne opirite se promenama jer one su neophodne. Pokušajte i da "radite" na mislima jer one u ovom periodu promena mogu da vas još više unervoze, destabilizuju...Ovaj T-Kvadrat je u fiksnim znacima, vi pripadate grupi promenljivih znakova, tako da vam promene svakako ne padaju teško. Neprijatnosti mogu doći samo ako želite da zadržite status quo!
Možda malo u senci ostalih događaja je Merkurovo retrogradno kretanje, naravno vrlo bitan događaj u periodu  od 27.jula do 19.avgusta!!! Merkur u Lavu je i dalje u vašoj 9.kući, sada u retogradnom kretanju!!! Njegov uticaj na vaš život pogledajte OVDE


JARAC: Dragi Jarčevi, ova nedelja počinje i završava se sa Venerinim aspektima! Venera u Devici je u vašoj 9.kući (kuće), na početku nedelje je u opoziciji sa RxNeptunom u Ribama iz 3.kuće i na kraju nedelje u trigonu sa RxPlutonom iz 1.kuće! 
Ovo je energija ljubavnih iluzija, obmana, prevara, laži...lako sa ovom energijom do ljubavnog razočarenja. Nejasne misli, poruke, pisma...Nejasnoće i oko puta, putovanja, obrazovanja, pitanja zakona, pravde...Istina je negde tamo....možda u ovom trenutku daleko od vas. Međutim krajem nedelje mnogo jasnija situacija. Otkrivanje istine....Ako niste u vezi ovo je energija gde bi ste mogli da pronađete svoju srodnu dušu. Možda vam je neki put otvoren, psebno ako ste bili u dilemi da li da putujete...
Pun Mesec u Vodoliji i pomračenje su na relaciji Mesec u Vodoliji u 2.kući - Sunce u Lavu u 8.kući...Na ovoj relaciji se nalazi priča o kulminaciji i priča o promenama koje možete očekivati u periodu od narednih šest meseci. Kulminacija je ovde u vašem odnosu prema vrednostima. U pitanju je najpre vaše samopoštovanje. U kulminaciji je i vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Promene su i na intimnom planu. Potreba da se nešto završi i započne nešto drugo. Novo poglavlje u vašem životu je pred vama, naravno potrebno je dovršiti pre toga neke stvari.
Priča o Mesečevim Čvorovima i RxMarsu u vreme pomračenja jako bitna priča, ona je krenula prošle nedelje, sada je u fokusu, pogledajte OVDE vašu priču!!!
U centru pažne je i T-Kvadrat kod vas on se nalazi na relaciji:  Uran u Biku 5.kući, Sunce u Lavu u 8.kući i RxMars u Vodoliji u 2.kući! Promene ovde idu iz vašeg emotivnog stanja, vašeg odnosa prema ljubavi, vašeg ljubavnog života generalno. Nešto ovde traži neki završetak, neki kraj...Više slobode u ljubavnom životu, slobode izbora. Ne držite se slepo prošlosti. Više vrednujte sebe da bi vas drugi više vrednovali. Ovaj T-Kvadrat je u fiksnim znacima, vi pripadate kardinalinim znacima, vrlo ste aktivni i ambiciozni, vama promene idu lakše nego fiksnim znacima, što je prednost, negativna strana je samo što vi do promena hoćete po svaku cenu, brzo sada i odmah, a ovde je potrebna neka vrsta ravnoteže i balansa.
Možda malo u senci ostalih događaja je Merkurovo retrogradno kretanje, naravno vrlo bitan događaj u periodu  od 27.jula do 19.avgusta!!! Merkur u Lavu je i dalje u vašoj 8.kući, sada u retogradnom kretanju!!! Njegov uticaj na vaš život pogledajte OVDE


VODOLIJA: Dage Vodolije, ova nedelja počinje i završava se sa Venerinim aspektima! Venera u Devici je u vašoj 8.kući (kuće), na početku nedelje je u opoziciji sa RxNeptunom u Ribama iz 2.kuće i na kraju nedelje u trigonu sa RxPlutonom iz 12.kuće! 
Ovde su iluzije, obmane, prevare usmerene na vaš intimni život pre svega, a onda i na neke zajedničke resurse, zatim tkz. tuđi novac i podršku...Pripazite na novac ovih dana, ne trošite bez preke potrebe, ne zadužujte se, nije vreme ni za kreditiranje. Ovo je i energija nejasne strasti, energija zavođenja sa nejasnim posledicama. Nejasan ljubavni odnos posebno ako su i neke materijalne stvari u priči, ne mešajte ljubav i novac.
Pun Mesec u Vodoliji i pomračenje su na relaciji Mesec u Vodoliji u 1.kući - Sunce u Lavu u 7.kući...Na ovoj relaciji se nalazi priča o kulminaciji i priča o promenama koje možete očekivati u periodu od narednih šest meseci. Kulminacija je ovde u vašim odnosima i vezama, svim vezama ljubavnim, partnerskim, poslovnim, prijateljskim, porodičnim...u odnosima sa javnošću...Neke promene su izvesne. Ova energija nešto više utiče na vas Vodolije jer se pomračenje nalazi u vašem znaku. Generalno ovo je kulminacija vaših odnosa. 
Priča o Mesečevim Čvorovima i RxMarsu u vreme pomračenja jako bitna priča, ona je krenula prošle nedelje, sada je u fokusu, pogledajte OVDE vašu priču!!!
Spomenuti T-Kvadrat se kod vas nalazi na relaciji: Uran u Biku 4.kući, Sunce u Lavu u 7.kući i RxMars u Vodoliji u 1.kući! Vetrovi promena idu iz smera vašeg doma, porodice, prošlosti, privatnih stvari. Možda vam treba više slobode, promena doma, promena porodičnih odnosa. Kod nekih od vas ovo je potreba za više slobode u partnerskom odnosu, mogućnost nečijeg odlaska ili ćete vi biti onaj ko odlazi...Burna dešavanja u porodici, nervoza, stres i neka kulminacija...Oslobađanje nečega ili nekog iz prošlosti. Ovaj T-Kvadrat je u fiksnim znacima, vi pripadate toj grupi i možda vama teže padaju neke promene, fiksni znaci imaju tendenciju da tvrdoglavo zadržavaju status quo!!!
Možda malo u senci ostalih događaja je Merkurovo retrogradno kretanje, naravno vrlo bitan događaj u periodu  od 27.jula do 19.avgusta!!! Merkur u Lavu je i dalje u vašoj 7.kući, sada u retogradnom kretanju!!! Njegov uticaj na vaš život pogledajte OVDE


RIBE: Drage Ribe, ova nedelja počinje i završava se sa Venerinim aspektima! Venera u Devici je u vašoj 7.kući (kuće), na početku nedelje je u opoziciji sa RxNeptunom u Ribama iz 1.kuće i na kraju nedelje u trigonu sa RxPlutonom iz 11.kuće! 
Sa Neptunom u vašem znaku ovo je vaša "teritorija", ipak pripazite, u ovom periodu vaše ružičaste naočari mogu videti još ružičastije one preko puta vas. Sve ljude sa kojima ste u nekoj vezi, ali posebno ako ste u nekoj ljubavnoj vezi ili braku. Sačekajte da ova magla prođe, jer bi mogli da budete previše očarani a onda i razočarani. Posebno ako sada ulazite u neku vezu. Što se "starih" veza tiče, budite oprezni jer moguće je ono: Laži me, ti to radiš najbolje. Krajem nedelje iznenadne lepe ljubavne promene. Ako ste u vezi jasnija situacija i više strasti, obnavljanje i regeneracija veze. Ako niste u vezi mogućnost iznenadnog upoznavanja srodne duše.
Pun Mesec u Vodoliji i pomračenje su na relaciji Mesec u Vodoliji u 12.kući - Sunce u Lavu u 6.kući...Na ovoj relaciji se nalazi priča o kulminaciji i priča o promenama koje možete očekivati u periodu od narednih šest meseci. Ovo je period kulminacije svega onog što krijete, što ste potiskivali, gurali "pod tepih". Ovo je i kulminacija nekih tajni, otkrivanje nekih istina. Ovo je period i kulminacije vašeg psihofizičkog zdravlja. Potreba da menjate neke navike (posebno one loše), da menjate vaš odnos prema zdravlju. Slušajte šta vam duša i telo poručuju. Na red za promene dolazi i vaš poslovni život i poslovni odnosi.
Priča o Mesečevim Čvorovima i RxMarsu u vreme pomračenja jako bitna priča, ona je krenula prošle nedelje, sada je u fokusu, pogledajte OVDE vašu priču!!!
U centru pažne je i T-Kvadrat kod vas on se nalazi na relaciji:  Uran u Biku 3.kući, Sunce u Lavu u 6.kući i RxMars u Vodoliji u 12.kući! Burne promene mogu krenuti od vaše misli, nekog razmišljanaja, neke komunikacije. Stres, nervoza iz pravca posla i poslovnih odnosa. Iznenadne vesti, šokantne informacije, otkrivanje nekih tajni (istine). Ne opirite se promenama, promenite način razmišljanja, komunikacije. Možda vam je potrebno više slobode kod nekih odluka. Nešto što krijete možda nećete uspeti više da skrivate. Dajte i sebi i drugima više slobode. Ovaj T-Kvadrat je u fiksnim znacima, vi pripadate grupi promenljivih znakova, tako da vam promene svakako ne padaju teško. Neprijatnosti mogu doći samo ako želite da zadržite status quo!
Možda malo u senci ostalih događaja je Merkurovo retrogradno kretanje, naravno vrlo bitan događaj u periodu  od 27.jula do 19.avgusta!!! Merkur u Lavu je i dalje u vašoj 6.kući, sada u retogradnom kretanju!!! Njegov uticaj na vaš život pogledajte OVDE

Prethodni nedeljni horoskop:

Нема коментара:

Постави коментар