среда, 11. јул 2018.

All You Need Is Love....Veliki zemljani trigon: Venera trigon Uran, Venera trigon Saturn, Saturn trigon Uran



All you need is love, all you need is love
All you need is love, love, love is all you need


Sreda je...Merkurov dan...
Merkur je u Lavu na 15°
Merkur je u Lavu od 29.juna!!!
Merkur je u retrogradnoj senci od 07.jula...
Prošlu nedelju obeležili su aspekti Merkura:





Prošlu nedelju obeležio je i Veliki Vodeni trigon!!!
Ovaj trigon traje još uvek....slabiji je ali traje!!! Centar zbivanja u ovom trigonu je SUNECE u Raku!


Ovu nedelju obeležiće Veliki Zemljani trigon:
Centar zbivanja u ovom trigonu je VENERA u Devici!!!
U ovom velikom trigonu je i Juno u Biku koji je pored Urana!!!
Koliko sutra Venera i Uran će biti u egzaktnom trigonu, ali ta energija je već prisutna. Možete se radovati ovoj energiji! Ona može da pokrene sve ono što je zapelo, ušlo u rutinu....I emocije i finanasije (Venera) i odnosi (Venera). Moguća su razna iznenađenja (pozitivna), originalne stvari...(Uran)!!! Sve se nalazi u Devici (praktično, analitično, uslužno...) i u Biku (uživanje u čulima, emocijama, materijalnim stvarima...), sve se nalazi u zemlji...čvrsto, stameno!!! Ako ste u vezi lepa energija da se "probudite" i uživate. Ako niste u vezi eto mogućnosti da u vezu iznenada uđete!!!
U subotu i trigon Venere i RxSaturna....energija stabilnosti, vernosti, odgovornosti, discipline...Ovo je ljubav "upisana u kamenu"...Odlična energija da neku vezu učvrsti, ustabili..."popravi"....Ako niste u vezi, zajedno sa trigonom Venere i Urana ovaj trigon vam u život može doneti nekog stabilnog i odgovornog partnera a veza može da potraje....


Trigon Urana i RxSaturna, spomenula sam ga prvi put u junu...jer je njegov uticaj tada bio jak...Ranije smo imali ovaj aspekt egzaktno kada je saturn bio u Strelcu a Uran u Ovnu i ja sam ga nazvala "kada neke ptice polete"!!! Isti aspekt samo sada u drugim znacima: Saturn u Jarcu, Uran u Biku!!! I sa ovim trigonom možete da "poletite" ali vas čeka i čvrsto tlo!!! Kada god se ove dve planete nađu u pozitivnom aspektu ovde u trigonu to je vreme za pozitivne promene. Ovo su promene (Uran) koje vas neće uznemiristi jer tu je Saturn!!! Sa ovom energijom čak možete i planirati promene...Promene (Uran) i stabilnost (Saturn)!!! Nešto novo, originalno, drugačije, oslobađajuće....(Uran) i nešto staro, tradicionalno, provereno, iskustveno...(Saturn) u aspektu saradnje (trigon)!!! Promene na miran i strpljiv način.....Ako ste u nekom stresu, haosu...ova energija može da pomogne!!! Ona je sada jako prisutna jer je deo Velikog Zemljanog Trigona!!! Venera koja sa njima pravi trigone je u centru zbivanja!!! Ljubavni i materijalni deo vaših života imaju priliku da se menjaju ali na stabilana način!!!



I tako....jedan Veliki trigon polako nestaje....drugi je tu....
Juče je Jupiter u Škorpiji krenuo direktno...a on je deo velikog vodenog trigona!!! Možda se nešto dogodili, nešto što je taj trigon (na izdisaju) pokrneuo...
Koliko sutra vodeni trigon prestaje....Sunce u Raku će biti na 20°. Sunce više neće biti u trigonu sa Jupiterom, još uvek će biti u trigonu sa RxNeptunom, Jupiter i RxNeptun su i dalje u trigonu!!! Neće biti velikog trigona ali neki lepi uticaji i dalje traju!!!
Od danas sva pažnja je usmerena na Veliki Zemljani Trigon!!!

  • Mesec je danas u Blizancima, sada na 24°
Od juče u 22:00 CET Mesec je u praznom hodu...
  • Danas u 19:58 CET Mesec prelazi u Raka!!!
Do kraja dana Mesec u Raku će biti u trigonu sa Venerom u Devici (23:08) i u trigonu sa Uranom u Biku (23:36)....Lepe energije za završetak dana!!!
Od sutra lagano idemo ka Mladom Mesecu u Raku i pomračenju Sunca - 13.jun 04:47 CET!!! Ovaj Mlad Mesec biće u sredini između: 12.jul 05:25: Venera trigon Uran i 14.jul 08:44: Venera trigon Saturn!!! Veliki Zemljani Trigon će biti tu u vreme Mladog Meseca i pomračenja (eklipsa) nešto kao "ruka spasa"!!! Sada vam je sigurno jasnije zbog čega nam je bitan ovaj veliki trigon!!!

Pročitajte i ove tekstove:

Нема коментара:

Постави коментар