петак, 29. јун 2018.

Petak je....Venerin dan....Merkur prešao u Lava, ali u kvadratu je sa Uranom.....



Petak je....Venerin dan...
Venera je u Lavu na 17*
(aktivna je Venera ovih dana)

Od juče je u inkonjukciji sa RxNeptunom u Ribama....Kraljica drame zbunjena RxNeptunom....i sve vidi ružičasto....samo da se ne razočara....Inkonjukcija je aspekt i energija prilagođavanja...02.juna Venera je bila u trigonu sa RxNeptunom, Venera je tada bila u Raku, i bila je deo Velikog Vodenog Trigona!!! Sada je u energiji koja nas priprema (prilagođavanje) za vreme koje dolazi a to je opozicija Venere i RxNeptuna!!! Ovu opoziciju ćemo imati 24.jula tri dana pre Totalnog Pomračenja Meseca (27.jul). Venera će tada biti u Devicu (u Devicu ulazi 10.jula).
Venera je i u inkonjukciji sa RxPlutonom u Jarcu (sutra egzaktno), još jedna energija prilagođavanja, pre ove inkonjukcije Venera je bila u opoziciji sa RxPlutonom u Jarcu (06.juna), tada je bila u Raku...i beše to nezgodna priča u to vreme...Sada je nešto slično....samo Venera će 28.jula biti u trigonu sa RxPlutonom i ovde prilagođavanje ide ka priči koja će zaokružiti nešto što se dešavalo od početka juna a u vezi Venere - ljubav, emocije, uživanje, zabava, deca...novac!!!



Na samom kraju meseca i početku sledećeg Venera je u energiji prilagođavanja (inkonjukcija)!!! Na kraju jula imaćemo i uvid u to šta će se dogoditi, da li smo uspeli da se prilagodimo tome što nas očekuje. Kraj jula će i sam po sebi biti napet (eklipsa), da li će biti razočarana (opozicija RxNeptun), prevarena, obmanuta...i sl. Ili će imati snage da preživi sva iskušenja i da se regeneriše i trasformiše kroz neku suštinsku povoljnu promenu (trigon sa RxPlutonom)...ostaje nam da saznamo!!!
Venera je još uvek u kvadratu sa RxJupiterom (od 25.juna), baš u nezgodno vreme pred odmor kada su kilogrami i izgled značajna stavka u našim životima :))). Ovo je borba sa vagom, frižiderom i sl. Kada su emocije u pitanju i tu ima preterivanja...a Venera u Lavu to radi baš dramatično....
Uzbudljiva završnica....kada je Venera u pitanju!!!
U jul mesec ulazimo sa ovim energijama....one će slabiti kako dani budu išli....Nećemo imati značajnije aspekte sa Venerom prvih dana jula...zapravo Venera će preći u Devicu 10.jula i od tada kreću novi aspekti Venere: Venera trigon Uran, kvadrat Kiron!!!

Mesec je još uvek u Jarcu, sada na 20*
U konjukciji je sa RxPlutonom (10:57 CET)...snažna energija...sve nešto u fazonu sve ili ništa :)) i ako je konjukcija u Jarcu, Pluton vladar Škorpije je taj koji nas uvlači u energiju ili sve ili ništa....
Mesec će od 10:57 CET biti u praznom hodu sve do 06:36 CET (subota), kada će preći u Vodoliju!!!


Merkur je prešao u Lava :))....jutros u 07:16 CET!!!
Pridružio se RxSMČ u Lavu 7* i Veneri u Lavu 17*!!!
  • Danas će Merkur u Lavu biti u egzaktnom kvadratu sa Uranom u Biku 15:01 CET!!!
  • Sutra će Merkur u Lavu biti u egzaktnom trigonu sa Kironom u Ovnu!!!
Dramatičan prelazak Merkura iz Raka u Lava!!!

Sve o Merkuru u Lavu ovde:
Merkur u Lavu do 06.septembra
O kvadratu Merkura u Lavu i Urana u Biku na 2* ovde:

Bučan je ovaj prelazak Merkura u Lavu... i po samoj prirodi Lava ali i zbog Urana u Biku koji se ne slaže najbolje sa ovom energijom (Lav)!!!

Ono što nisam napisala a bitno je....Merkur će dugo ostati u energiji Lava a sve zbog redovnog retrogradnog ciklusa!!! Kako ja pišem ove tekstove pre svega da bi se pripremili to ću i sada uraditi:
  • 07.jul 20:37: Merkur ulazi u retrogradnu senku sa 11* Lava
  • 26.jul 07:02: Merkur kreće u retrogradni hod sa 23* Lava 
  • 19.avgust 06:25: Merkur kreće u direktan hod sa 11* Lava
  • 02.septembar 07:39: Merkur izlazi iz retrogradne senke sa 23* Lava

Već sam negde napisala, ali ponoviću jer je bitno....Merkur u Lavu će biti retrogradan u isto vreme kada i Mars u Vodoliji!!! Bitno je zbog toga što su ove energije suprostavljene....sa jedne strane Lav, sa druge (opozicija) je Vodolija!!! Poklopiće se retrogradnoi ciklusi!!! 
Oni Merkur i Mars biće u opoziciji ali pre nego što će Merkur biti retrogradan. Opozicija će se dogoditi početkom jula egzaktno 05.jula!!! Svejedno i ako neće biti u opoziciji u vreme retrogradnih ciklusa osetićemo tu suprostavljenu energiju Lava i Vodolije...Merkur misli, reči, komunikacija, informacije, kretanje....retrogradan, Mars akcija, želje, rad, energija...retrogradan!!! Interesantno!!!
Merkur će pre Marsa krenuti direktno - 19.avgusta, Mars tek 27.avgusta!!!


Prvi aspekti Merkura u Lavu su kvadrat sa Uranom i trigon sa Kironom....
Uzbudljivo, već sam napisala...Gde god se nađe Uran sada u kvadratu vrlo uzbudljivo poput nekog alarma (nebeski alarm) koji nas budu ali možda na neprijatan način!!! Srećom tu je Kiron koji sarađuje (trigon) i imamo mogućnost da se saberemo....
Sledi konjukcija sa RxSMČ u Lavu - 04.jula, i put kojim treba ići....savet je slušati srce!!!
05.jula je opozicija sa RxMarsom u Vodoliji....neki neprijatni momenti....

I to je to...za sada :)))
Merkur je u Lavu i moj je....biće zanimljivo do 06.septembra....



Нема коментара:

Постави коментар